Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / výchova psa přes internet??!
<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Autor Zpráva
Ebony
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 23:15
- Nahlásit

Nomex
tak na tohle spojení jsem nedávno koukala, Nela Janův dvůr je od mýho známýho

takovouhle barvu měla přesně naše Megy, když byla malá :
teď vypadá takhle:

brut
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 23:16
- Nahlásit

Nomex
Nic si z toho nedělej, upsat se může každý...

Nomex
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 23:19
- Nahlásit

Můžete mi o tom spojení neco říci, ja vím že o tohle jsem se měl zajímat dříve, ale mně ani tak nejde o sportovce jako o kamaráda, ale cvičit sním budu, už teď to štěndo rozvíjím na sport, ale když mu to nepůjde tak to bude navždy můj přítel, stejně jako můj první pes...
Když nepůjde obrana tak doufám že alespoň stopa, ta mě stejně baví více.

Ebony
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 23:23
- Nahlásit

Nomex
Tak stopy zrovna tam určitě budou, Janův dvůr byli vždycky vynikající stopaři. Viděla jsem Nely bráchu, taky celočerný, a je moc šikovný, živý, temperamentní pejsek. Rozhodně to není špatné spojení, základ tam je dobrý, pak už je na psovodovi, co s tím vyvede

Nomex
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 23:26
- Nahlásit

Ebony
tak to bude krasavec

Ebony
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 23:26
- Nahlásit

jinak tatínek Rémus teď reprezentuje na Mistrovství světa v IPO
URL

wami
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 23:30
- Nahlásit

Nomex
z toho si nic nedelej, ja mam pred statnicema z cestiny...

(a misto abych se vyhajala na zitrejsi uceni, tu brouzdam netem a nemuzu usnout... )

brut
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 23:34
- Nahlásit

wami
Taky si potřebuješ trochu odpočinout. Jinak úplně zblbneš....a co by tomu řekl Lump a Deny?

Nomex
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 23:35
- Nahlásit

wani
at ti to výjde...
Jo jinak se sním tahám o hadr a bálonek, taky ho občas přivolávám(on se mě drží jako klíště), tak se chci zeptat kdy a co pokračovat dál(jak již s textu vyplívá je to můj druhý pes==jsem fakt začátečním, který schání rady kde může)?Nikam nespěchám, to jsem pochopil u prvního psa. Jo je dobré když se pes o hadr přetahuje pouze se psovodem, nebo se sním má potahat i někdo z rodiny?

wami
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 23:39
- Nahlásit

brut
no jo, ja uz blbnu, ale tohle je zoufaly, chce se mi spat, ale nemuzu...

Nic, jdu to zkusit...

Nomex
wani
at ti to výjde...

ja to vzdavam...

Hele, nez abys to prepisoval, tak priste proste a jednoduse klikni do odpovedniho okna a pak klikni myskou na nick toho, komu chces napsat, on se ti nacte do odpovedi sam a spravne...

brut
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 23:47
- Nahlásit

wami
myslím, že máš nový nick...a pěkný

Ani se ti s tím spaním nedivím. Musíš být pěkně přetažená. Co takhle na pár hodin vypnout a jít s Lumpem někam ven blbnout a cvičit, běhat a nemyslet na úterý, na učení atd. ?
Já vím, že se mi to lehce řekne, ale možná by se ti pak líp spalo...

wami
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 23:50
- Nahlásit

brut
Co takhle na pár hodin vypnout
ja bych rada, tesila jsem se ve ctvrtek na kousacky, ale odpadly... Cvicit s mrnetem moc nemuzu, mam hrozny nervy a z toho pak tendence ho servavat za kraviny a pak se rozbrecet a omlouvat se...

Ale zitra nebo pozitri zajdu treba na stopu, jestli me pritul ukeca, tak se pujdu na hodku kouknout ke znamym na svatbu...

jen z toho uterka fakt nemam dobrej pocit, je toho tak strasne moc, ze si to stihnu sotva precist...

brut
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 23:54
- Nahlásit

wami
Jdi zítra na svatbu, pak v klidu s Lumpem na stopu a blbni s ním...necvič. Prostě vypni. Jak to tak čtu, tak se ještě sesypeš. V úterý to bude dobré, uvidíš. V hlavě ti toho uvízne víc, než si myslíš, tak neblázni.

Nomex
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 23:56
- Nahlásit

No ja už jsem asi pěkně přepracovanej, právě jsem poslal mail sobě...

brut
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2006 00:02
- Nahlásit

Nomex
tak to taky zavání nedostatkem odpočinku...

Nomex
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2006 00:08
- Nahlásit

brut
Ten odpočinek mi opravdu chybí, jak jsem již psa mám malé štěndo a bohužel mi byl zakázan můj starý kotec(je trochu škaredý) tak teď měním pletivo na nerez. Štěndo jsem si vzal k sobě do pokoje a jak už to u psů chodí odmítaji respektovat pánuv spánek a neustále něco koušou, pro mě to znamená pouze to vstát v jakou koliv dobu a jít si sním hrát.

brut
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2006 00:14
- Nahlásit

Nomex
To už mám naštěstí za sebou....ale u nás tohle bylo o kousek lepší. Máme doma starou fenečku a tak tyto radosti chudák odnesla nejvíc ona

Nomex
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2006 00:20
- Nahlásit

brut
Jak by žehl snad nějakej starej říman, jehož jméno jsem snad kdysi znal
"i ty brute", už to balím jsem dost vykolejenej a tak jdu hodit papuče pod postel a natáhnout na sebe peřinu.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání