Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Závisláčci vs. volnomyšlenkáři
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
younglady
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 13:28
- Nahlásit

Anu
ok díky moc, plánuji s ní lovecký zkoušky takze jsem rada ze ji zver zajima, ale potrebuji, aby se od ni i nechala odvolat. Chci zkusit i pistalku, zatim na ni moc nereaguje.

Anu
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 13:32
- Nahlásit

younglady
no mě nereaguje taky na nic. Hele myslíš,že může chytit pes něco z kůže např. z králika?Domácího.Neměl by ne? Kde budeš schánět pomůcky...

younglady
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 13:40
- Nahlásit

Anu
no to by snad nemel, ale ja sem takova matka prvorodicka a kvuli vsemu radeji jezdim na veterinu
No to ještě nevim, ve středu jdu na myslivce poptat co všechno potřebuju a jestli bych třeba nesehnala někoho, kdo by pomohl.

Gája
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 13:55
- Nahlásit

Anu
Hele myslíš,že může chytit pes něco z kůže např. z králika?

... tak teď jsi mně vystrašila , už mám domluvenou kůži z králíka, ani nevíš co mi to dalo za problém ji sehnat. I když bydlím v malém městě, chovu králíků se už věnuje málokdo. A protože jsi nám to v jedné ze svých diskuzí radila, tak jsem tě poslechla a příští týden ji budu mít (na výcvik) pro svoji bíglici...

Anu
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 14:03
- Nahlásit

Gája
mě to jen tak napadlo. Asi bych se bála mu dát zvěřinu -viděla jsem totiž jak pes drží v hubě lišku-v jednom časáku.Tak uvažuji,neb mám možnost zajíce (né králika). Králík,který je snad určený k jídlu pro lidi by neměl nic mít.Jen se ptám a přemýšlím o všem možném.

Gája
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 14:15 - Změnil/a: Gája
- Nahlásit

Anu
Mě zase napadlo, když kůže není vyčiněná, jestli se časem do ní nedostanou nějací co já vím, paraziti, bakterie, fakt nevím. Je to možná jako s masem, začne hnít a kazit se.. Tak co myslíš?? Abychom těm našim hafanům, v dobrém úmyslu vycvičit je... ještě neublížily???

Anu
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 14:23
- Nahlásit

Gája
ta kůže musí být vyschlá-naprosto vyčiněná fakt jen kůže -tam se nic nedostane-nebo já to nikdy nezažila.Jediné co se do kůže dostane když sní nic neděláš může být mol. ale mol nijak navadí a u nás se kůže netrhne....podle mě králíčí vyschlá kůže nemůže uškodit-ze zdravého králíka.
ale ze zajíce,liška,bažanta....tam si nejsem jista....proto jsem myslela,že s ní má někdo zkušenosti. No já půjdu k vetovi tak se na to naschvál zeptám

Orry
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 14:28
- Nahlásit

Anu
do normalnich kuzi se nic nemuze dostat..jedine kdyby porad lezela a dostala se do ni vlhkost tak muze chytit plisen...kuzi ma bracha na srubu plno (berani, lyska, kralici, teletina, jelen, los...)

Anu
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 14:31
- Nahlásit

Orry
ani žádná infekce viď? prostě kůže by neměla být nositelem nějakých víróz a tak když to je z králika pro lidské potřeby-maso.Ale z té divoké mám trochu strach

Orry
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 14:35
- Nahlásit

Anu
mela by byt tak vypracovana ze by z ni opravdu nemelo jit nic chytit

Anu
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 14:38
- Nahlásit

Orry
to jsem si myslela. Dokonce ten můj magor kousek sežral.Čekala jsem zvracení,průjem,zácpu a vylezlo krásné suchoučké hovínko..jenom teda bylo krapek chlupama obalené..

younglady
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 14:42
- Nahlásit

Anu
Gája

na táboře jsme trénovali vlečku s normálním mrtvým zajícem. Nikomu ze psů se nic nestalo. Myslivci nám tam řikali, že na nich trénujou pořád. Navíc spousta psů dohladává a nosí mrtvý nebo postřelený zvířata tak si myslim, že by tam neměl žádný problém být

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání