| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 17:50
- Nahlásit
Tak do třetice.......
[img]http://smiles.zy.cz/790.gif[/imgs]
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 17:52
- Nahlásit
A zase nic....to už je na pováženou
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 17:53 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
Tak naposledy......
[img]http://smiles.zy.cz/128.gif[/imgs]
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 17:57
- Nahlásit
Tak nevím, kde je chyba, ale mně prostě jdou buď veliký smajlíci nebo žádný
|
moll
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 18:48
- Nahlásit
wami
anu
dík za přijetí do klubu
sm ajlící jsou supééééééééér - člověk se pořád učí...........
|
michalm
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 19:42
- Nahlásit
a ja si rikal, proc se za ten den diskuze o poslusnosti blechokocky tak rozrostla
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 06:38
- Nahlásit
michalm
neblbni,aby tady někdo rozebíral problémi se psem,kdyť to jsou jen kynologické stránky,tak co by tady řešili kočku skříženou s blechou,to mi radši pošlou smajlíka jak honí soba....
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 07:37
- Nahlásit
brut
[img]http://smiles.zy.cz/128.gif[/imgs]
Tak nevím, kde je chyba, ale mně prostě jdou buď veliký smajlíci nebo žádný
Musis umazat to "s" u imgs vsude, vepredu i vzadu...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 07:40
- Nahlásit
Anu
neblbni,aby tady někdo rozebíral problémi se psem,kdyť to jsou jen kynologické stránky,tak co by tady řešili kočku skříženou s blechou,to mi radši pošlou smajlíka jak honí soba....
Tak ja se moooc omlouvam, ze jsem ti rozlozila tema...
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 07:45
- Nahlásit
wami
já si dělám srandu....kdyť není co řešit....ale mimochodem minulý týden byla prý na závodech agility basenji,který skákal jak blecha,mrštný jak kočka a poslušný jak pes!!! a abytoho nebylo málo tak prý i tancoval a vyhrál tanec se psem...
čímž mě teda někdo pořádně sfrustroval,že to jde!!!!
|
moll
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 07:49
- Nahlásit
Anu
neboj, to byl určitě zcela vyjímečný basenji - třeba nějaká mutace
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 07:49
- Nahlásit
Anu
fpohode...
Ber to tak, ze vzdycky existuje vyjimka, potvrzujici pravidlo!
|
moll
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 07:50
- Nahlásit
wami
ve stejnou chvíli stejný nápad
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 07:53
- Nahlásit
wami
spíš kdyť budeš říkát,že to prostě nejde tak se najde blbec co to neví a dokáže to....
ale včera jsme náhodou válely sudy za kus sýra....a umíme rozlišovat v jaké ruce máme mlsku a vždy si pacičkou řekne....to jsme dobrý viď? ...holt se člověk musí radovat z maličkostí ,jo a taky sežral mýdlo a šli z něj bublinky
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 08:03 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
moll
ze by nejaka telepatie...?
Anu
spíš kdyť budeš říkát,že to prostě nejde tak se najde blbec co to neví a dokáže to....
Znas to... Podle prirodnich zakonu vzhledem k pomeru kridel a velikosti a vaze tela cmelak proste NEMUZE letat. Cmelak o prirodnich zakonech ale nevi, a proto leta...
holt se člověk musí radovat z maličkostí ... sežral mýdlo a šli z něj bublinky
co dodat, kazda malickost potesi...
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 08:11
- Nahlásit
moll
jo a včera jsem šla do parku a tam šla paní s kavkazákem-s kavkazákem asociálem...když mě viděla tak běžel k prvnímu stromu omotala vodítko o strom a čekala až přejdu. Anubis začal machravat a statná lípa se začala nebezpečně naklánět...jsem na tom ještě dobře,nemusím si vybírat za procházku cestu s hodně stromama a mít tunové závaží kolem pasu,řetěz místo vodítko a zbrojní průkaz...
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 08:13
- Nahlásit
wami
a víš jaké zvíře je na světě nejsilnější?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 08:16
- Nahlásit
Anu
a víš jaké zvíře je na světě nejsilnější?
hadanky dycky projedu... Tak treba ledni medved...
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 08:20
- Nahlásit
wami
omyl ale lehce se snaž,už jsi viděla zapřáhnutýho medvěda?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 08:25
- Nahlásit
Anu
no, medveda ne, ale slona jo, tak ze by slon?
Nebo te Anub vytahl do kopecka?
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 08:27
- Nahlásit
mravenec???
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 08:29
- Nahlásit
Mar3
bingo!!!! prý unese jako jediné zvíře na světe 15násobek své živé váhy! to nedokáže žádný jiný tvor
wami
styď se ty taková živočišářka
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 08:38
- Nahlásit
A to znáte ten vtip s tím mravencem? Jak si vezme za manželku slonici a ona mu do rána chcípne a on si vzdychne. To je v prdeli, jednou jsem si zaš.... a teď abych až do konce života kopal hrob...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 08:42
- Nahlásit
Anu
styď se ty taková živočišářka
stydim, ale ja fakt cekala nejakou vtipnou hadanku a ne biologickou otazku...
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 08:43
- Nahlásit
Syska
dost drsný....
taky jeden.Hraje slon s mravencem na schovku a mravenec zaleze slonovi doprdele a slon hledá a hledá a když už nemůže tak řekne,dopredele kde se ten pitomý mravenec schoval a mravenec vyleze ven a řiká "to neplatí,ty ses díval"
|
moll
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 08:47
- Nahlásit
Anu
omotávání vodítka kolem stromu neaplikuju, používám zábradlí, značky, patníky a podob ná subtilnější zařízení - taky nemám obr kavkazáka, ale jen 50kg polofily. a to starocha už nějaké konfrontace moc nezajímají - je to spíš filosof - projde se, počuchá, popřemýšlí a tak.
|
moll
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 08:49
- Nahlásit
jo - a taky nemám vodítko, ale bezpečnostní pás z auta a horolezeckou karabinu se zámečkem
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 08:56
- Nahlásit
moll
paní též neměla vodítko ale řetěz...když toho psa znám co dělá když jdu kolem plotu...ani tyranosaurus Rex by se nemusel stydět za to bezpečnostní zařízení,tak obdivuji a zároveň nechápu odvahu vyjít s takovým poloponíkem ven mezi lidi do parku kde si hrají lidi....
co je staroch za plemeno?
|
moll
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 09:06
- Nahlásit
staroch je taky ridgeback + fila, ale je naprosto v pohodě mezi lidi, fenky může, na malý psy je nevrlý a na velký ještě víc, bílý labíky má snahu naprosto zničit - ne obrazně, ale opravdu. je to taky pes svého pána a své rodiny, hraní s ostatníma psama ho nikdy nezajímalo, od malých dětí si dá líbit naprosto všechno a velký lidi toleruje. někteří jeho potomci jeho vlastnosti zdědili ( jsou na ně dobréí reference jako na domácí i pracovní hlídače), někteří nee - máme doma krásného, ale bojavého syna, drsoňku dceru - ta má víc filí povahu, všude vidí nepřítele, kterého je potřeba pacifikovat, ale domácí naprosto miluje, a dalšíé dceru, která má genetické postižení časté u ridgebacků a kromě toho občas epi-záchvat a celkově slabé nervy a proto zůstává většinou v domácím prostřžedí v klidu. ale jakop hlásič nepřítele je nejlepší, protože se nejvíc bojí.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 09:17
- Nahlásit
moll
hele dvě otázky první-začíná mi být tvůj pes sympatický neb můj pes též jakékoliv psa,který kdy je alespoň vzdálené podobný retrívrovi chce naprosto smrtelně zničit a zabít-nic ho tak nevytáčí jak pomalá chůze a flegmatický pohled přežraného labradora od sousedů..
a ta druhá-to jste záměrně připouštěli vašeho starocha? vůbec nechci rozpoutat diskuzi o tom,že není čistý a tak,ale zajímá mě jestli utekl a nebo to bylo záměrný....
jinak jsou ty psi úplně stejné jak můj-jen on na to nevypadá a je mnohem menší-což je horší,neb lidi se ho nebojí a nemají z něj respekt...
|