Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Chyba není ve mě!
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
Autor Zpráva
nika00
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 11:14
- Nahlásit

klidne pojd na sraz, doufam ze mi ze sandy neudela pastiku

wami
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 11:15
- Nahlásit

Anu
to je právě ono,člověk venku žije v pernamentním napětí a rychle zpracovává okolnosti co a kdy se může stát.
ber to pozitivne. Ani nevis, jak si tim zlepsujes bystrost, postreha a rychle reakce. To se v zivote hodi...

a až tvůj pesan vyjede a můj též tak se můžem z depky dostávat společně.
jo, souhlas...

A jestli budes moct, tak na sraz pojed, tam se na tebe fakt nikdo skrz prsty koukat nebude!!!

Anu
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 11:27
- Nahlásit

on je teďka Anub hrozně hodný,nic neničí,pošlušně 10hodin spinká,poslouchá ( v rámci poslušnometru basenjiho) a to všechno díky lesu-neb ten miluje a naprosto ho uspokojuje a kamarádství s Ritou na které si vybíjí potřebu pohybu a kontaktu se psi..navíc to je zlatíčko jak se k nám chová a je na něm vidět,že je s námi protože nás má rád a né za kus žvance.... to je to pozitivům

ale negativní je potom napadaní,že už se mi nijak nedaří ho přesvědčit,že ho žádný jiný pes nesežere-a to fakt žádnými -předem fungujícími metodami- a pak,že cizí lidí zhodnocuje jako nebezpečí.... a ještě ta volnost no.....

oproti jiným basenji má "bohužel" tu výhodu,že na něj od mala nebyl každý hodný a tím si nás váží....

jo a zapoměla jsem ty retrívry,ale za to si můžu namlátit sama do pusy,že jsem to dopustila a není se mu čemu divit..

už se na vás těším na srazu....bude to vypada asi tak ,že někdo nahlásí že jsem tam přijela,vy všichni dáte psa na vodítka-ustoupíte stranou a uděláte bránu a já povedu Bužumbira,který ze začátku bude zpracovávat koho zakousne dřív a postupně koukat a koukat,až si najde oběť se kterou si bude hrát ( a on si umí hrát) a pak mu zbytek "psího národa " bude jedno

jinak mám pocit wami,kam se na bystření mysli hrabe Leticin,stačí jeden asociál

nika00
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 11:27
- Nahlásit

me ty smajlici sem nak nejdou

nika00
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 11:29
- Nahlásit

Anu
mozna by se mu mohl libit jimmy.....ten je takovej hravej kostiprd

Anu
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 11:35
- Nahlásit

nika00
uvídíme....ale díky za podporu.Jinak tak nějak přemýšlím,že ty jsi vlastně ta osoba,která dale echo Sofi a poslezé Fable,že se pohybuje nějaký Anubis na netu a oni tady hájili zmiňovaného pana F.majitele psů,když mi napadli Anuba....tady na netu byli docela takový zarputilí proti mě a naopak vychvalovili a bránil jak lev pana F. tak jen aby jsi věděla,že změnili názor na pána-za což jsem ráda a díky tobě mám dvě nové kámošky co mají-jedna teda už nemá basenjíka.

wami
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 11:38
- Nahlásit

Anu
jinak mám pocit wami,kam se na bystření mysli hrabe Leticin,stačí jeden asociál
by to nmohli lekari predepisovat misto prasku...
(asi by pak bylo potreba prasku a bolesti hlavy a tak, ale puvodni problem by se prekryl jinym, vetsim... )

nika00
me ty smajlici sem nak nejdou
nakopci z adresy smajlu jen to, co je mezi uvozovkama, a sem to pak vloz jako obrazek...

brut
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 11:41
- Nahlásit

Anu
S tou tvojí polokočkou už jsi dokázala zázraky, tak nevěš hlavu. Anub je prostě jiný......alespoň víš, že je polokočka a ne pes. Co máme říkat my, kteří máme psy?

Jinak Brut má k alespoň přibližné dokonalosti tak daleko, jako já do Austrálie. Momentálně "neumí" i to, co už zvládal. Takže se vyhýbáme kravám ( a že jich okolo nás je dost), koním - to je v bledě modrém, cikánům- to jde těžko, když jich spousta bydlí v našem sousedství, bezdomovcům- stejné jako s cikánama, daňkům, srnám atd.
Jo a taky jsem zapomněla na kočky a veverky.

monika
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 11:41
- Nahlásit

Syska
buď v klidu, moji mazlici by taky šli s každým. Problém je, že se už na klín ani jedna nevleze a mazlení je trochu těžké. Jinak buldoček je v plánu příští rok na prázdniny.

monika
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 11:42
- Nahlásit

brut
kudy teda chodíte venku?

brut
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 11:46
- Nahlásit

monika
No cikáni utíkají jen nás vidí, bezdomovci po včerejšku taky, kočky se snaží dělat neviditelné a u toho ostatního se modlím, aby se nikde neobjevilo. Nic jiného mi v této chvíli nezbývá.

nika00
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 11:53
- Nahlásit

Anu
no jsem to ja....ale ani sem neznala jmeno ty slecny, pac sme se nak uplne nahodou dali do reci pri cekani na veterine...kdyz ona tam byla s s bulikem a ja s jimmym....rikala sem ji o anubkovi a ona rikala ze se zkusi mrknout pac moc basenji od A..neni.
jinak toho zminovanyho pana F. sem moc nepochopila...ale doufam ze sem nekomu neco nepos....
ale sem rada ze mas o dve sprizneny duse navic

nika00
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 11:54
- Nahlásit

img src="http://smiles.zy.cz/822.gif

nika00
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 11:55
- Nahlásit

jeeee tak jeste jeden pokus.....
http://smiles.zy.cz/822.gif

ja sem desna antitechnicka

Sylva
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 12:06 - Změnil/a: Sylva
- Nahlásit

Anu a další majitelé psů s "odchylkou"
Klobouk dolů za vaši trpělivost a lásku k vašim štěkacím (příp. skoro mňoukacím) drakům! Jste zodpovědní, jinak řečeno dospělí lidé, co berou své rozhodnutí psa pořídit jako úkol se všemi souvislostmi a nevyhodí psa jako špatně koupený krám. Kdo z nás je dokonalý?? Ono obrečet psa, který pro své přehnané přátelství, odjel s kdovíkým kdovíkam, pak někdy člověka napadne "kéžby byl raděj protiva, kterýho nikdo nechce.."

Anu
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 12:09
- Nahlásit

brut
nevím o ničem co bych sním dokazála ale rozumím co chceš říct....

moll
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 12:18
- Nahlásit

wami
Anu
to jsem ráda, že nejen já mám divný psy - se vším, co píšete o neustálé pozornosti a soustředění na činnost psa a o depkách z vlastní nedokonalosti souhlasím na 1000 %.a přesně taky vím, že bych své psy - i když jsou lehce asociální - nedala ani za nic

shiba
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 12:25
- Nahlásit

nika00

brut
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 12:38
- Nahlásit

Anu

wami
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 12:56
- Nahlásit

nika00
jeeee tak jeste jeden pokus.....
http://smiles.zy.cz/822.gif

no, tak to uz je skoro dobre, jen obrazek se vklada tim tlacitkem, co ma na sobe ty tri graficke symboly, a ne tim se zemekouli... Pak uz to pujde jak po masle!

moll
vitej v klubu...

Anu
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 13:03
- Nahlásit

wami
předběhla jsi mě tak..

moll-máš naše členství

Syska
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 13:34
- Nahlásit

Jůůůůů..

Syska
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 13:35
- Nahlásit

Anu
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 13:37
- Nahlásit

Syska
takhle smajlíka psů -nejlepé,který zrovna zdrhá před pánem -by nebyl?

nika00
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 13:38
- Nahlásit

to sem teda zvedava jestli uiz to umiiiiiiiiiim

nika00
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 13:39
- Nahlásit

juchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuu
to je mazeec...ale proc je to tak obrovsky???

Anu
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 13:39
- Nahlásit

nika00
no to je přesně ta moje mazurka co jsem tancovala v lese abych tu moji kočku zaujala,ale asi má radši nějakou klasiku -něco typu valčík či tak...

Syska
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 13:41
- Nahlásit

nika00
Niky, musíš jak skopíruješ toho smajlíka do těch barevnejch čtverečků a odentruješ, tak musíš ještě umazat v imgs to s aby tam bylo jen img a pak teprve odešleš...chňápeš?

nika00
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 13:44
- Nahlásit

Anu
no jo taky ze sebe delam vzdycky debila abych ty steky zaujala...uz sem si i lehla do pole a placala sem o zem rukama..oni se jen zastavili, zvedli hlavu....pootocili ji...jakoby si rikalai,,,jeeezisss...co se ji staloooo...a kdyz sem to vzdala...tak zas leteli dal na druhou stranu

Syska
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2006 13:45
- Nahlásit

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání