| Autor |
Zpráva |
abby
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2006 11:53
- Nahlásit
wensday
A vy pojedete na koupání v kolik? já myslela,že na tu osmou.Dřív asi nemůžu,už něco mám.
Kolik ti vlastně dlužím.Objednávala jsem toho ten den víc a porůznu,takže ani nevím,co od tebe (kromě granulí)
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2006 12:00
- Nahlásit
celkem s granulema 1682,-
my pojedem asi na 7 ale v 8 tam ještě budem, dyž tak se tam projdem.......
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2006 12:05
- Nahlásit
wensday
mnoo takže Haňule, já můžu být před Vaňkovkou - hlavní vchod na Úzké v 18:20 nebo 18:35 - tak si vyber
nebo chtělas teda o půl ne??
|
abby
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2006 12:21
- Nahlásit
wensday
Dík.Myslela jsem,že to bude víc.
No,my bysme tam mohli být tak po osmé.Takže kdybyste k nám ještě nedojeli a my chtěli jet,tak bych ti brnkla a dali bysme si sraz tam.Co říkáš?Nebo ti to moc komplikuju?
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2006 13:22
- Nahlásit
abby
Ok.
Hele, ten gumový ovál na ruku nemaj momentálně na skladě, nabízím téměř ten samý, "neznačkový" za cenu 35 Kč. Chceš ho, nebo počkáš až bude ten Trixiňáckej ???????
|
abby
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2006 13:37
- Nahlásit
wensday
A je v tom nějaký rozdíl.Pokud se ti to bude zdát dobrý,tak ho vem.Nechám to na tobě.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2006 13:46
- Nahlásit
abby
je o něco měkčí, doporučují ho, že je taky dobrej...... Pak by tedy byla cena celé objednávky nižší o 30Kč, tedy 1652,- ju ?
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2006 13:51
- Nahlásit
wensday
prosimtě,mě ještě furt nejede ten telefon )bloklej) takže se teda domluvme rovnou: takže v 18:30 před Vaňkouvkou,nebo nadruhé straně (jak jsou ty zastávky autobusů a tak...před TEscem)???
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2006 13:56
- Nahlásit
Mar3
na tý straně od Zvonařky, jen nevím ten přesnej čas, esi to do půl 7 stihnem !!!!!!!! ať tam nečekáš !!!!!!! jak jezděj ty busy ?
|
abby
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2006 14:00
- Nahlásit
wensday
Koukám,že se na to koupání pěkně rozrůstáte
Klidně ho vem.35 Kc mě nezabije (kdyby to bylo blbý).
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2006 14:01
- Nahlásit
wensday
no řekni si v kolik - já tam nějak dojedu...na té straně od zvonařky,myslíš jako před Vaňkovkou-naproti zvonařce,jo??
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2006 14:05
- Nahlásit
abby
neee, to my se nerozrůstáme, my byly domluvené už dááávno , jj, prej je dobrej a myslím, že i ta cena jde. Tak jo.
Mar3
no tak kolem 18,30, radši po........hele, zavolám ti v 16,30 a do tý doby ještě doladím tenčas srazu. a místo chápeš dobře.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2006 14:08
- Nahlásit
wensday
ok,tak fajn-tam nám to ještě chvilu potrvá z úzké (páč skrz vańkouvku nemůžu jít ku*va se psem) takže to "po" je tak akorát,my budem vo půl na úzké
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2006 14:18
- Nahlásit
Mar3
jojo, Aleš říká v 18,45, tak to sand akorát vyjde, Tak platí ))))))))))))))))))
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2006 14:20
- Nahlásit
wensday
ok,tak platí-budem tam nastartovaný...
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2006 15:47
- Nahlásit
Mar3
Do Vaňkovky se psem klíďo můžeš, jen do obchodů tě asiu nepustí, ale to ti asi neva, ne?
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2006 15:50
- Nahlásit
abby
Já říkám na Kameňák, ale oni jsou to asi už Kohoutky. Když jedeš nahoru do kohoutovičáku, tak zabočíš do prava na myslivnu a na začátku chráněnky je odbočka do leva a tam je taková jakoby louka, no prostě zarostlý prostranství, tak tam...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2006 15:58
- Nahlásit
Hafina
no ale už na vchodu do vaňkovky je ten škrtlej čoklík,ne??
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2006 08:52
- Nahlásit
Mar3
Já tam viděla v kavárně labradora, tak asi ne.... co ?
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2006 13:39
- Nahlásit
Hafina
O tom teda nevím. psi tam ještě do nedávna mohli 100%. Chodíme tam za kámoškou do Kodaku a nikdy nám nikdo nic neřek. Dokonce je v tom řádu, co maj na dveřích napsáno, že maj bejt tuším na vodítku a musíš po nich uklidit případnou nehopdu, nebo tak něco.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2006 13:43
- Nahlásit
Hafina
jak ses měla na výletě ????? My byli koupat v pátek v POpůvkách, že jo Mar3 a bylo to tam fajnm koupali jsme se na opačný straně než je ta hospoda aj se psama a bylo to fajn / až na koně, který šli kolem a Daisy je pořádně vyštěkala /.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2006 13:43
- Nahlásit
hafina
jo? no tak jeto možný - možná zas už su jenom zmatená,jak to je všude na těch dveřích a tak-že už t ovidím i tam.....ale fakt sem myslela,žesem totam viděla . . . no tím líp,aspoň příště beru psa s sebou fakt všude
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2006 13:44
- Nahlásit
wensday
Tento týden budu objednávat to žrádlo. Vypíšu to tam dneska, ale přivezte to až budete mít čas a nebo se můžem domluvit na nějakým koupání (kromě sředy, kdy máme cvičák a pátku, kdy zase odjíždíme pryč). Jo?
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2006 13:44
- Nahlásit
wensday
ale ti na koníc hbyli milí daisa štěká jak blázen na ty koně, voni dou kolem a ještě se omluví
|
abby
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2006 13:45
- Nahlásit
Ahoj lidi,ještě dodatečně chci poděkovat za granulky a utahání našeho psa
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2006 13:48
- Nahlásit
wensday
na vejletě bylo super. Aris je totální mrtvol. Byli jsme na dětským táboře a Aris, kterej nemá děti rád je ignoroval, takoj je šikovnej...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2006 13:55
- Nahlásit
abby
škoda jen že sme se tak blbě domluvili, příště musíme líp
Hafina
holky sou taky mrtvý, včera sme byli s Mar3 u našich kamarádů v Iváni, řeka a vanička na zahradě, moc fááájn ........ To je Arísek šikovnej
Mar3
nevim, cos slyšela, omlouvala sem se já a uklidňovala toho mojiho milovanýho hysterickýho černýho blázna. Sem myslela, že tam zkolabuje, jak byla mimo.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2006 14:02
- Nahlásit
wensday
no to teda byla je fakt vtipná
šak říkali : děkujemem moc a omlouváme se . . . sem čučela . . .
že ses vomlouvala ty-to jo,páč seš taky milá (však sem neříkala,že by ne,přece?)
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2006 14:07
- Nahlásit
Mar3
no tak to já sem si nevšimla, že by voni něco takovýho říkali, měli mě nakopat někam, že mám takovýho plašáka psa. Já sedět na tom koni, tak bych to určo udělala. Eště že koňové byli takoví asociovaní
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2006 14:10
- Nahlásit
wensday
no tak ale......vona za to chudák nemůže,že je taková hysterická, přece......
|