| Autor |
Zpráva |
abby
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2006 12:55 - Změnil/a: abby
- Nahlásit
Ahojky,
tak co uděláme s tím plaváním?už se na vás moc těšíme.
chtěla jsem se tě zeptat,chci si od vás objednat granule -Pro plan,jehněčí pro 7 měs.retrívra.Nevíš,za jak dlouho jste to asi schopni dodat?
A pak bych ještě potřebovala radu ohledně něčeho na čištění zubů.Dívala jsem se na ty míčky,ale nemám s tím zkušenost.můžeš mi nějak poradit.
Dikec
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2006 13:38
- Nahlásit
Ahojky, s plaváním to bude problém, dnes ráno jsem dala holkám pipetu, takže by se 3 dny neměly koupat, ale určo se někdy domluvíme.
Granule, když napíšeš kolikatikilovku chceš můžeš mít ještě dnes s dovozem domů. Shodou okolností dnes po práci jedu do velkoskladu.
Na čištění zubů ??? Myslíš ty Denta funy ??? jsou fajn, ale holky si s tím třeba už nehrajou. Já kupuju denta fun plátky od Trixie. Kukni na náš web. jsou tam taky..... ale ty by nebyly dmeska, je to jinej sklad
|
abby
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2006 13:43
- Nahlásit
wensday
To neva.Já ty plátky úplně přehlídla.Dneska jsem je sháněla ve zverimexu a neměli je.tak jsem nakoupila spoustu jiných kravinek.Jestli mi můžeš ještě něco doporučit,tak sem s tím.Myslím,třebas nějaký pamsky.
Ještě jsem se tě chtěla zeptat,potřebuju koupit nějaký kartáč na labrouše.Dívala jsem se na
ale nevím,jestli není lepší štětinový než gumový.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2006 13:48
- Nahlásit
ten gumovej je na dočesání, masáž a vyhlazení. Používám ten hřeben s drátkama, co máme na webu a tenhle gumovej pak. V podstatě to málo z potřeb, co zatím máme na webu, to používáme sami doma. takže doporučuju.
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2006 13:50
- Nahlásit
wensday
jé, vy už máte ty stránečky v provozu. vím jen, že jsi o nich mluvila na srazu psa na prýglu, ale že už je máte v provozu jsem nějak nezachytila. Hoď mi sem link. Určitě na ně mrknu...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2006 13:54
- Nahlásit
wensday
Já jsem právě chtěla koupit trimovací pilku a na dočesání tohle.Trimovačku nemáte,takže si koupím alespoň tohle.
Ještě maličký dotaz.Když to teď objednám a chci platit převodem,myslíš,že mi ten pytel můžete vzít ze skladu a přivézt,až to budete mít na účtu.Nám by to stačilo do konce tohohle týdne,ale nevím,jak rychle se tam ty prašulky objeví.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2006 14:02
- Nahlásit
Hafina
je to provizorka, v podstatě statickej ceník krmiva a pár blbostí, takovej mini obchůdek. Doopravdickej bude až tak v září. je na našich webovkách www.labradorka-anne.com
abby
OK, hele, tak vyplň objednávku na webu, potřebuju adresu a Tvůj telefon a tak, ne ? ať si to nepíšem tady.......hotově nechceš platit ? Jestli převodem, tak to neva, přivezu ti to teda v pátek, až penízky přijdou, no.
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2006 14:10
- Nahlásit
wensday
Kdy vy jedete na ten tábor? V brzké době, ale ne hned bych chtěla objednávat krmivo, tak abych věděla, jak budete, nebo nebudete...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2006 14:14
- Nahlásit
wensday
Já toho budu objednávat víc,takže jak vám to vyhovuje.Budu chtít nějaký ty pamlsky a ten kartáč.Tak ať to vemete při jednom.Mě je to celkem jedno,můžu platit i hotově,jkestli je to pro tebe lepší.Jak jsem psala,počká to do konce týdne.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2006 14:18
- Nahlásit
Hafina
nebudem od 29.7. do 6.8...... tak to si hodná )))))))
abby
je to lepší hotově. to krmivo ale vemu dnes, když tam jedem, tak písni jaký, jo ?
|
abby
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2006 14:20
- Nahlásit
Už vypisuju objednávku.Jestli ti to víc vyhovuje,tak to zaplatíme hotově.Napíšu tam svůj Nick,aybs věděla od koho to je.Ale klidně to dovezte,až to bude všechno.My počkáme.Do konce týdne má,co žrát
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2006 14:22
- Nahlásit
OK, platí. tak díky.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2006 14:25
- Nahlásit
Já děkuju.Máte super ceny a ten rozvoz se taky hodí.Tahat se s tím pytlem.........
|
abby
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2006 14:28
- Nahlásit
wensday
Tak jsem to odeslala.Jen se mi tam jako způsob platby odeslalo něco jinýho.Asi jsem na něco blbě klikla.Pak si to kdyžtak doupřesníme po emailu.Budu se těšit.
A až se budete moct koupat,tak dejte vědět.Budeme rádi
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2006 14:32
- Nahlásit
abby
bezva, děkuju ))))) pak se ozvu v pátek a domluvíme se, kdy to přivezem, ju ?
|
abby
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2006 14:36
- Nahlásit
wensday
Jasně.A vemte feňulky,ať se můžu na ty vaše krásky mrknout
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2006 14:42
- Nahlásit
abby
už je to objednaný.. hele, tak že bysme se jeli pak nebo před tím koupat do těch Popůvek ????? To by šlo, ne ????? Když už tím směrem pojedem........
|
abby
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2006 14:52
- Nahlásit
wensday
No,jestli chceš,tak se můžeme dohodnout tak,že bysme si to předali v těch Popůvkách.Ať nemusíte zajíždět až k nám.Je to sice po cestě,ale trošku zajížďka to je.
Pokud vám to takhle vyhovuje,tak se můžeme v pátek domluvit.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2006 15:14
- Nahlásit
abby
a vy tam jezdíte taky autem ju ? tak jooo, to je fááájn )))))))))))))))))))))))))))))))))) Vím, Lískovec znám.....
|
abby
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2006 15:37
- Nahlásit
My sme líňáci obecní,takže jedině autem
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2006 15:50
- Nahlásit
fajn, tak to klapne. tak v pátek Hafi, přijdeš taky ?????
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 07:48
- Nahlásit
wensday
V pátek bohužel nejsem v Brně. Ach jo. Jedem za přítelem na tábor, už ve čtvretek večer.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 07:50
- Nahlásit
Hafina
Achooooj no jooo, škoda, tak někdy příště noooooooo. To já bych taky radši vypadla někam mimo Brno. Už se těším na pejskovej tábor
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 07:57
- Nahlásit
wensday
Já se taky těším, doufám, že tam nebude takový vedro jako v Brně, je to na Vysočině a u lesa. Ale třeba nám to vyjde někdy příští týden...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 08:31
- Nahlásit
Hafina
jasně, však se domluvíme
|
abby
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 10:16
- Nahlásit
Hafina
Ahoj Hafi,to je škoda.Už jsme se na tebe s Ariskem těšili
Včera jsem byli v Popuvkach a byl tam pěknej nátřesk.Takže budeme chodit až tak po osmé.Šli jsme k tomu zadnímu rybníku a byla tam snad i čistější voda než u toho prvního.
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 10:55
- Nahlásit
abby
Jo, to určitě je, přijde mi, že to tam čistí ty rostlinky, nebo co. A nechcete zajet koupat i dneska?
|
abby
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 11:00
- Nahlásit
Hafina
My jezdíme skoro každej dden.Ale tak nějak nekoordinovaně.
A vy tam budete kdy? Potřebovala bych,aby nám ji někdo utahal.Má z těch veder úplně přeházený denní rytmus a navíc vůbec neposlouchá.
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 11:40
- Nahlásit
abby
No, my tam budem kdy tam budtete vy... Aris je z toho vedra naštěstí tak vyřízenej, že ani nějaký velký procházky nepotřebuje. pořád akorát chrápe v koupelně na kachlíkách. Když je moc vyřízenej, tak ho sprchnu. Navíc teď nějak kulhal, tak jsem ho spíš šetřila, jinak jezdíme třeba okolo 9 na kameňák. V tu dobu je tam už přijemně chladno.
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 11:41
- Nahlásit
abby
Ale myslím, že když bude mít parťačku k blbnutí, tak bude stopro lítat jak utrženej...
|