| Autor |
Zpráva |
abby
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 11:52 - Změnil/a: abby
- Nahlásit
Hafina
Ona je přes den taky vyřízená,ale ožívá večer a pak brzo ráno.A vstávání v 5,mě už nebaví
My na procházky taky moc nechodíme.jen tak na 1/2 hoďky a pak plavat.Jenže se jí hrozně zhoršila poslušnost.nevím,jestli je to tou "absencí" procházek nebo tím vedrem.Taky nechodíme na cvičák,protože bysme trpěli obě.
A změnila se její závislost na balkóně.Sice by tam pořád vysedávala,ale vyžaduje,aby tam byl někdo s ní
Tak se můžeme domluvit dneska na 8:30 v Popůvkách?
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 13:06
- Nahlásit
abby
Ok, budeme tam v 8:30. Aris na tom zase není dobře s přivoláním, strašně se to teď zhoršilo. My byli na cvičáku minulej týden, ale dneska nepůjdem, protože holky jsou obě na táboře a já nenám ráda cizí cvičitelky. zatím jsme měli štěstí na samý nám nevyhovující.
Takže o půl 9 se budeme těšit.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2006 14:28
- Nahlásit
Hafina
Možná je to vážně tím počasím
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 08:37
- Nahlásit
wensday
ahojec,prosimtě,dneska jedu na Vinohrady,čas už budu mít tak vod 17:00 (asi) , ale nemůžu ti zavolat,páč mi blokli telefon (sem nějak podcenila to datu msplatnosti,bo coooo....)
takže nedomluívme se nějak už rovnou teďko???
|
abby
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 10:12
- Nahlásit
Hafina
Ahoj,promiň,že to včera nevyšlo,ale musela jsem neočekávaně k našim na meruňky.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 10:19
- Nahlásit
Mar3
nooo, dyž já nevim, v kolik budu doma, zavolám Ti, jak pojedu z práce, tj tak nějak kolem 17-té, jo ????
abby
v kolik budete zejtra v Popůvkách ? Někde naberem i Mar3 a přijedem
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 10:42
- Nahlásit
wensday
no já zas te´d vůbec nevím,ten kámoš,se kterým mám jet na ty vincky(ten od vás z baráku)zas je někde v pr...i,místo aby seděl v kanclu,takže s ním ještě nejsem domluvená...nechával mi dělat takovou poličku,co Berry jak oštěně sežral,takže ju tam jedem namontovat.......taky sem mu koupila frontline,a tay mi Chyba říkal že 3 dny před a 3 dny po nekoupat - dala bych mu t odneska,ale nevím,jak s tím pátkem,ale zas pravda je že záda si on nenamáčí,takže bysme mohli ))
já ti sem napíšu ještě v průběhu dne,co a jak....do 15:30 ti můžu i z práce brnknout,pak už nee ((
ale to je jedno,já bych s ním dala třeba kafe nebo tak,jakože bysme na Vás počkali......
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 10:46
- Nahlásit
Mar3
to neřeš, zavolám ti v 5 a řeknem si co a jak.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 10:50
- Nahlásit
wensday
ok,tak dobře
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 12:15
- Nahlásit
abby
Nevadí, nakonec jsme jeli na kameňák a trochu pocvičili. Arisek to potřebuje jako sůl. Bylo tam příjemně chladno, bylil jsme tam až tak kolem 21 - 21:30 a to je tam fakt pohodička, protože tam niokdo není...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 12:42
- Nahlásit
wensday
čus,tak ten kámoš je jako v polsku , takže teda fakt nevim,jak nebo kdy tam dorazim nebo co bude...tak prosimtě nějak brnkni,až budeštrochu vědět,co a jak a uvidime
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 13:00
- Nahlásit
Mar3
dyk jo, říkám, že zavolám ))))))))))))))
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 13:01
- Nahlásit
wensday
no já se tě takhle snažím vyprovokovat,aby sis se mnou psala
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 13:08
- Nahlásit
aha !!!!!! tak to joooooo, něco Ti sem překopíruju, co sem psala na labrador, co se mi stalo včera a něco o daise...... :
Včera se nám v lese na Klajdě stala infarktová situace / pro mne /, kdy se odněkud vyřítil kluk na motorce, podotýkám v lese a navíc chráněné oblasti, Daisa samo vystartovala, já omdlívala, protože na cz-psu nedávno takhle jedna slečna přišla o psa. Tak nevím, měla jsem volat městskou, nebo co, motorka neměla spz, ale to snad nesmí, na těchhle místech jezdit, ne ?
Jinak veselejší je, že Daisu už znají kluci na místním hřišti / co je blok od našeho baráku / , ona když uslyší mlácení míče, je to silnější, než jakékoli povely a valí tam. Tak už to vypadá tak, že děti, když ji vleču pryč na vodítku / nenadávám jí za to, jen brblu, protože míč byl její jedinou hračkou v útulku, je na něm prostě závislá /, tak volají "ahoooooj, Daisooooooooo!" )))))))))
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 13:10
- Nahlásit
Mar3
jinak si mi tu moc chyběla o Tvé dovolené !!!!!!!!!!!!!!
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 13:17
- Nahlásit
wensday
ježíš,tak to bych as itaky zešílela,kór po tom co se tady spalo!!! a nakonec teda Daisa došla??
Berry předevčírem vlítl na hřišťátko jak hráli kluci fotbal a vzal jim míč, kličkoval jako brazilskej fotbalista až jim ho fakt vzal a oni ho nemohli dohonit!!! (mýho Berryho s kopačákem,chápeš to???) no a jak je malej a nedá ho do pusy,tak ho tlačil před sebou čumálem - napravo,nalevo,votočit,a tak...fakt to byla sranda,jenomže se nenechal zastavit a kdyžsem ho pak vzala tak dejchal až se celej třepal a byl krapétek přehřátej ((
|
abby
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 13:27
- Nahlásit
Hafina
A kam tam k nám chodíte cvičit?
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 14:00
- Nahlásit
Mar3
No, on borec hrubě přidal a ujel jí, takže sem jen viděla oblaka prachu, ve kterjch se ztrácí Daisa, myslela jsem že odlím. Ujel jí a ona se pak vrátila... chjo
NO, to musel bejt pohled
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 14:05
- Nahlásit
wensday
no tak to mně už by as itrefil šlak!!! dyby mu tam třebaskočila - blbec,měl zastavit-radši....
jo jinak bazének se berrymu asi líbí - už se tam párkrát vyčůral
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 14:35
- Nahlásit
Mar3
já sem chtěla volat městskou, ale pak sme od toho upustili.....
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2006 14:48
- Nahlásit
wensday
já bych asi volala!!! blbec jakejsi....
|
abby
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2006 10:01
- Nahlásit
wensday
Ahoj,mám trochu problém s tím dneškem.Přítel mi lehl s angínou,takže to plavání padá.Mohli byste nám to dovézt domů?
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2006 10:17
- Nahlásit
abby
Ano, jasmě že dovezeme. Když je doma, je to jedno v kolik ? Na zvonku je napsáno Lamlová ?
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2006 10:22
- Nahlásit
abby
Jo koukám na mapu, ta Oblá je dlouhá jako písnička, na kterým konci bydlíš ? Blíž k městu ?
|
abby
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2006 10:26
- Nahlásit
wensday
Doma teďka je,ale na odpoledne je objednanej k lékaři.Takže mi napiš,kdy by se vám to tak hodilo a já se s ním domluvím.Na zvonku je napsáno Lamlová,Diviš.Napíšu ti sem na něj i číslo a pak ho smáznu,kdyby ses třeba nedozvonila.
Bydlíme zhruba někde v prostředku ulice a je to hnedka u silnice,takže na barák v poho uvidíš a když pojedete nějak rozumně,tak i zaparkujete (v podvečer je to zabitý)
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2006 10:30
- Nahlásit
abby
Určitě přijedem až večer kolem osmé nebo tak, my ty Popůvky navzdáme No, snad to nějak najdu, když tak budu volat
|
abby
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2006 10:37
- Nahlásit
wensday
Tak to budu doma asi taky.
Nerada s ní totiž jezdím sama.Nemáme v autě ještě síť (snad už brzo dojde)a ona je někdy dost dotěrná,takže ji spolujezdec musí krotit.Uvidíme,jak bude večer příteli a kdyžtak bysme jeli s váma.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2006 10:53
- Nahlásit
wensday
tak jsem teď mluvila s přítelem a říkal,že by na to plavání jel,pokud mu nebude hůř.To by bylo fajn
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2006 10:56
- Nahlásit
wesday
až vo vosmi???? já myslela dřívějš....dneska du pro tu boudu a tak...tak su zvědavá co mimi jako na to
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2006 11:50
- Nahlásit
Mar3
no to my vyjedem dřív, jasně, ale to sem myslela, že bych Abby to zboží zavezla až pojedme z koupání a to nebude určo dřív jak v 8..... viš, "betmene" jinak nachytej si, jak ti jedou busy, v kolik mužeš bejt u vaňkovky.... kolem 18,30 to vidim.........
Abby, jasně, tak když tak telefon na mě je na webu u obchodu tušim. tak volej. dyž nezavoláš, zboží dovezem k vám domů, jo ?
UF to sem to hezky vymyslela )))
|