| Autor |
Zpráva |
Jumi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 21:03
- Nahlásit
Karol
vylíčila úplně všechno
a co říkala na cvičení? Měla jsem pocit, že jí to taky tak úplně nevyhovovalo...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 21:15
- Nahlásit
Jumi
Karol
No prostě máte klasické problémy se psem jedináčkem.Myslím,že když by s Bernášem žral Thorin,tak by se s tím tak neloudal.Cathy nebyla jiná.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 21:22
- Nahlásit
Zuzana T
Když s Bernášem žere Thorin, tak bernášova miska zůstává nedotčená, bernáše se láduje z Thorinovi a ten zoufale postává okolo a pohledem prosí o pomoc
Ale máš jinak naprostou pravdu! akorát Thorin tohle prostě nikdy nedělal....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 22:07
- Nahlásit
Jumi
Toi je tedy pacholek,ale věř,že kdyby se Thorin naštval a jednu mu ťafnul,tak to už nikdy neudělá.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 22:14
- Nahlásit
Zuzana T
kdyby se Thorin naštval a jednu mu ťafnul
víš co se říká - kdyby chyby a ten můj mamlásek něco takového nikdy neudělá, což Bernáš moc moc dobře ví...
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2006 22:39
- Nahlásit
Jumi
Říkala, že by udělala líp, kdyby zůstala v posteli...a z nový práce taky nějak není nadšená, navíc nemocná....tak se asi předvánočně nemá nijak super
Jdu do hajan. Dobrou!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 00:17
- Nahlásit
Karol
Říkala, že by udělala líp, kdyby zůstala v posteli...
no to docela chápu...bylo to holt úplně něco jiného než s péťou, s tou je to formou diskuze, rad a výměna názorů...a tady no už jsem to psala, jak to bylo navíc se tam jako velká šéfka ještě tvářila ta holka co tahá svojí flatku za přinesený aport za ucho...
mně to bylo trošku trapný, protože míša nás pořád poučovala a opravovala a to i Evu, chovala se k ní jako by to byl člověk s prvním štěnětem a žádnými zkušenostmi - prostě netušila o koho jde. Byla chvíle kdy jsem si říkala, že Míše něco řeknu, ale pak jsem to neudělala, protože jsem si zase říkala, že by nemuselo být Evče příjemné, kdybych ji tam vyzdvihovala jako zkušenou výcvikářku...no a počasí taky nic moc - lilo.
Třeba to že my máme naučenou předávku s předsednutím..Míša nás nutila dělat to bez předsednutí a ještě si před psem sednout na bobek..např. bernáše to zmátlo natolik, že když jsem si sedla na bobek tak okamžitě pustil aport a šel se kouknout co to tam proboha na té zemi dělám a rada - předávku si máme doma docvičit zvlášť....
nechci nijak kritizovat, míša přijela z Boleslavi je ochotná ale musím přiznat, že jsem byla taky docela zklamaná...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 06:36
- Nahlásit
Jumi
To mi něco připomíná... na letošních zkouškách jednu paní s GR, co si ho nechala vycvičit profíkem a teď s nim chodí po zkouškách machrovat a všem chce radit
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 07:54
- Nahlásit
Dobré ráno děvčata!
Jumi
Vzpomínáš na naší nedavnou diskusi přes emaily o umění někoho cvičit?Ne každý má to nadání,ikdyž svého psa si vycvičí dobře.
Ketrin
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 12:53
- Nahlásit
Zuzana T
to si vzpomínám, ale na druhou stranu, k tomu vyslechnout druhé snad nemusí člověk mít nijaký zvláštní talent, nebo jo?
Tak jsme si s bernášem dneska zase trochu procvičili aportky, od neděle jsem na to nějak neměla náladu..no a předváděl moc pěkné výkony. teda samozřejmě ještě kde co je třeba vychytat a doladit, ale mám po tom víkendu nějak dojem, že bychom se teď prvořadě měli soustředit na to chodit cvičit mezi ostatní psy, protože tam se pak předvádí a blbne...a taky budeme muset nějak začít pilovat trpělivost a klid....
Holky prosím prosím, jak mu zabránit kňučet...na cvičáku se radí s ním poodejít zabavit, ale když s ním cvičím sama, dám mu k noze a on si začne kňourat?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 12:55
- Nahlásit
Ketrin
po zkouškách machrovat a všem chce radit
a co může taková paní radit jiného než dát psa k profíkovi?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 12:58
- Nahlásit
na druhou si jedeme pro stromeček a hned si ho pěkně ozdobíme
jsem zvědavá co na to bude říkat naše škodná venku se k vegetaci nechová zrovna snášenlivě...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 13:03
- Nahlásit
co může taková paní radit jiného než dát psa k profíkovi?
Jumi
jó to je přesné
My stromeček ještě nemáme,není čas.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 13:10 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
Jumi
Co může radit? Bys koukala.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 13:12
- Nahlásit
naše škodná
tak to je přesné
Borgo nedávno vyrval i s kořeny okrasný plazivý jalovec, který se mi kdysi nepodařilo přesadit (=vyrvat)..
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 14:58
- Nahlásit
Přeji vám všem a vašim pejsánkům krásné a pohodové Vánoce, veselého Silvestra a jen to nej nej nej do Nového roku!
Budu se od zítra dovolovat a na net se asi nedostanu, tak přeji s předstihem
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2006 17:17
- Nahlásit
Ketrin
Borgo nedávno vyrval i s kořeny okrasný plazivý jalovec, který se mi kdysi nepodařilo přesadit (=vyrvat)..
tak to znám! Máma si vždycky koupila růži, ale tak trnitou, že jsme ji sázeli v těch nejtlustších koženejch rukavicích, co jsme našli a stejně byl člověk rozbodanej do krve a Thorin ji úplně s klidem ne jenom vyrval, ale pak ještě rozkousal na dočista malinkatý kousíčky, aby měl jistotu, že už nás nenapadne se ji pokoušet ještě oživit...
Jinak stromeček už je ozdobenej a je náááádhernej...bernáš hned jak jsme ho dali do obýváku si vedle něj lehnul a vždycky, když jsem šla okolo, tak se tvářil děsně nenápadně, takže ho nejspíš ohlodával, ale pak jsme ho kus uřízli a ten uřízlej kus dostal na kousání na balkon, tak teď teda tu věc doma trpně snáší. Chtěli jsme ho dát místo houpacího křesla, ale za něj chodí bernášek spát a hned jak jsme tam stromek dali, tak se za něj narval, takže v rámci zachování rodinné pohody je stromek jinde a tam zasahuje do obrazu televize, že teď máme s čučením na TV do tří králů tak trochu utrum
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2006 13:23
- Nahlásit
Tak koukám, že všichni zdobí a balí dárky....nebo tak něco. Tak ještě naposledy krásný Vánoce a hodně štěstíčka v novém roce, jak vám tak všem pejsáčkům.
Asi dneska vypnu počítač a nechám ho přes svátky odpočinout. Snad to vyjde.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2006 13:26
- Nahlásit
Karol
Jéééé ožilo to u také u goldenů!
Také přeji krásné vánoční svátky plné pohody.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2006 18:05
- Nahlásit
Karol
Asi dneska vypnu počítač a nechám ho přes svátky odpočinout. Snad to vyjde.
krásné předsevzetí - to u nás doma nejspíš nehrozí
bernášek se dnes vyválel na poli, vše vypadalo neškodně, ale jen do chvíle než jsme přišli domů do teplíčka a já si s horkou čokoládou a čerstvě upečenou vánočkou sedla na gaučík, když v tom mě praštil přes nos opravdu nechutnej zápach hnoje
Jinak i my přejeme nádherné prožití vánočních svátků a bohatého ježíška!
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2006 11:34
- Nahlásit
Tak zdravíme po Vánocích!!! Jak jste je přežili? Doufám, že ve zdraví Chelsinku stromek a podobné náležitosti nijak nezaujal, tvářila se velice znuděně... teda do doby než jsme usedli ke svátečnímu stolu...
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2006 17:16
- Nahlásit
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 22:25
- Nahlásit
Krásný večer!
Rádi bychom Vám všem popřáli vše nej do nového roku! Hodně štěstí, zdraví a lásky. A hlavně abyste si se svými chlupáčky užívali jen samou radost a žádnou starost
Míša, Petr, Thorin a Bernášek
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 20:29
- Nahlásit
Přidávám se k přáníčku od Jumi, všem přejeme jenom to NEJ do nového roku 2007
Míša a Chelsinka
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 23:23
- Nahlásit
Tak holkýýý! Je tu nový rok! Minule jsem naši diskuzi našla zahrabanou hluboko v zadu na bůhví kolikáté stránce - tak bychom to tu měli trochu vzkřísit....
Doufám, že už brzo začne mrznout, tohle blátivé počasí je opravdu děs! bernášek vypadá pořád jako prase!
Několik posledních dnů jsme byli na chalupě bylo to super! kluci se děsně vyblbli, akorát teorio o žraní a jedináčcích se bohužel nepotvrdila! bernášek se v jídle pořád nimrá a klidně si granule nechal od Thorina sežrat, navíc i Evča si mi stěžovala, že Dorča s jídlem zlobí a to žádný jedináček není a to jsem se ještě Evče chvástala, že my lososku žereme bez problémů - to mám za to!
Obrovskou radost jsem měla z toho, že Thorin prožil poměrně klidný Silvestr bez zbytečného stresu. Na chalupě bylo rachejtlí sice strašně moc, ale opravdu až po půlnoci a to jsme Thordu odložili do jídelny pod stůl a 0,5m tlusté kamené zdi a řvoucí televize udělali své!
Zato bernášek byl se mnou venku a užíval si ohňostroje, ale přeci jen to bylo spousta světel a blikání, takže když začal výhrůžně štěkat na sousedovic bengálský oheň, tak jsem ho raději také zahnala dom.
Jo a štědrý večet, byl tak trochu fiasko - své plyšové žirafy se Bernáš bál, když mu dáme hračky do bedny, tak se naštve a a ublíženě je vytahuje ven a jako vrchol všeho se z něj klube taková malá konzerva! Takže jak se naruší jeho domácí pořádek prostě všude se povalující stužky, balící papír a dárky ho vyvedli z míry na tolik, že nasadil výraz největšího utrpení a zbytek tohoto šílenství prokňučel!
Zuzko bernášek moc moc děkuje za super dárečky! Z jednoho je nadšenej jen na něj šáhnu ten druhej na něj páník nandal a to byl vrchol utrpení mladého Bernáška na štědrý večer!
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 11:56
- Nahlásit
Server www.zlatyretrivr.cz je nyní zcela nový. Kdo chce, může se juknout. www.zlatyretrivr.cz
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 12:12
- Nahlásit
Marie Šustová
Pěkné až bude čas, počtu si.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 12:27
- Nahlásit
Marie Šustová
opravdu hezky udělané! Ivča je opravdu šikulka a zlaťácký i tolleří portál jsou oba krásný!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 12:48
- Nahlásit
Jumi
Ahóoooj,tak Bernášek nemá rád překvapeníčko? To jeho maminka strašně ráda " rozbaluje" dárky a vůbec ten mumraj okolo stromečku si s Jessy užívají.
Ten bezečnostní dáreček je pro tvůj klid,když budete cvičit nebo jen tak pobíhat v neznámém prostředí,kde jsou myslivci s citlivou spouští a nesnášenlivý usedlíci.Pes takto označený je snad trochu chráněný.Chápu,že se to bernášovi nelíbilo,Cathy ,když jsem jí to zkoušela měla výraz typu: "co blbneš,sundej to,já to tedy nosit nebudu".
To nimrání v jídle je asi častý jev u puberťáků,Cathy i Jessy byly stejné nimralky,časem je to přešlo.
Marie Šustová
Nové stránky jsou pěkné,ale musím se naučit v nich hledat.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 13:06
- Nahlásit
Zuzana T
Jumi
A co to Bernáš dostal? podle popisu tipuju svíticí nebo blikající obojek? Já ho v poslední době ve tmě nebo za šera Borgovi začala dávat. Jak je pořád vlhko, tak ho více zajímají stopy a pěkně po nich jde. Mám přehled kde zrovna je a nemusím podle tónu funění potmě hádat, jestli se ke mně řítí on, jeho matka a nebo stará kůže Sali.
|