Garfield
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 15:31
- Nahlásit
No já mám taky takovou už léta profláklou story.
Taky jsem jako malá měla křečka a byl první Silvestr, kdy oba rodiče odešli slavit a nechali nás s mladším bráchem doma. Tak jsme si užívali telku a chlebíčky a něco jako "rychlý špunty" a tak. A já se filozoficky rozhodla, že 31.12. se musí "zúčtovávat a začínat od znova" a tak jsem na nový rok chtěla mít křečka voňavého a vykoupaného.
Mno. Krečka jsem drapla a dala pod vodovod a drhla jej. Nadšený z toho rozhodně nebyl, ale přežil to bez úhony. Pak jsem zkoušela jestli plave, ale moc to na plavání nevypadalo, tak jsem ho vytáhla, stále ještě bez úhony. Pak jsem inteligentně usoudila, že je prosinec a zima a mohl by se nachladit a že je třeba jej rychle vysušit...
Vzala jsem pánvičku.
Zapla jsem hořák.
Dala pánvičku na hořák.
Sáhla na ni rukou - byla příjemně zahřátá, tak jsem tam prdla křečka.
Za chvíli začal křeček pištět a skákat. Sáhla jsem kontrolně na pánvičku a zjistila, že má tak 1200 °C, rychle jsem s ní letěla i s křečkem do obyváku a křečka vysypala na sedačku. Jak jsem o něj měla strach, tak jsem bezmyšlenkovitě tu pánev zahodila na sedačku o kus dál a jala se prohlédnout zdraví křečka.
Křeček umřel až za tři dny, on šok a popáleniny, to je docela blbý no.
Když naši přišli domů, utajili jsme sice upečeného křečka, ale propálené kolo na sedačce už né.
To byl mazec.
|