Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Tak jsem ho raději pojistila
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:48
- Nahlásit

Teď jsem si vzpomněla na svou střelenou máti, která včera Gafovi vytáhla ze spod hrudníku klíště a povídá:
"To je strašný, ten pes má na té hrudi jen kosti potažený kůží. Chudák klíště, to se tam ani nemohlo pořádně napít, zakousnout se tak blbě, chuďátko."

Nevěřícně jsem na ni zírala, jestli není třeba chudák spíš ten pes, že ho obtěžují lezoucí paraziti predátoři...

monika
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:50
- Nahlásit

já mám na psa taky pojistku. Je to za kilo a je to připojištění k domácnosti. Náhubek a vodítko pes mít nemusí.

Anu
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:53
- Nahlásit

Garfield
No ono to tak srandovní taky nebylo.Museli jsme udělat 10hrobečků.On tam měl ten chlap děti a ty řvali jak tur a dělali obřadní pohřeb pro Honzíčka a Aničku a já ještě nevím jak se ty mrchy chlupatný jmenovali. A nejsmutnější je, že to děcko našlo jedno morče,že žije a ukázal ho tátovi a ten sním normálně mrsknul,škrábnul o zem před tím děckem-se slovy "stejně nemohlo chodit,má zlomenou páteř". Děcko má asi doteď psychickou ujmu,tiky a v noci nespí...ale on tom Anub byl v celku nevině. On by si v životě králíkárnu neotevřel.Jenže ten jejich slon v podobě rotvajlera si myslí,že je taková hubená gazelka jak Anub a zalezla za ním pod králíkárnu no a už odešla i sní ná zádech...ale jinak je Anubis dobrák od kosti

Garfield
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:53
- Nahlásit

Jirikovo
Anu
Né víte jak, zneužít pojišťovnu lze kde čím (odřu auto, tak si ho druhý den nechám na parkovišti nabourat kamarádem a mám novej nárazník), ale pokousání psem nikdo aranžovat nebude, psa posílat někomu pod auto taky nikdo nebude. Chci tím říct, že tyhle pojistný události jsou tak nepříjemný, že pojišťovna kalkuluje s tím, že každý dělá maximum proto, aby se nic podobnýho nestalo, jde o živýho tvora a ty následky jsou pak pro psa i majitele velmi nepříjemné. Taky se to samozřejmě nevztahuje na škodu, kterou pes způsobí nám osobně.

A je fakt že v obci, kde má být pes na vodítku a s košem, by nic udělat neměl, ale může se vysmeknout a vběhnout pod auto. Pak na jakémkoliv soukromém pozemku zajištěn být nemusí a přesto může shodit vázu za 15.000,- Kč, zakousnout Perskýho kocoura, rozkousat babičce norkovej kožich.

bord
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:54
- Nahlásit

monika
je to speciál.na psa nebo běžný odpovědnostní za škodu(mám to na synka ) tak jestli tam nespadá i ten pes ?

Garfield
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:55
- Nahlásit

Anu
To je docela drsná historka a přesto mi přijde strašně srandovní. Mě vůbec věci, který jiným nejsou k smíchu, připadají obvykle hodně srandovní.

monika
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:58
- Nahlásit

bord
mám to napsané speciál na psa. Psy mám tři a je tam napsáno jenom "pes". Na děti mám zvlášť.

Anu
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:59
- Nahlásit

Garfield
já z toho měla taky bžundu i ten chlap.Jen ty děti ne,těch mi pak bylo líto,ale jinak mi pak chlap poslal sms,že stejně ho už nebavilo se o ně starat,tak je Anub vlastně vysvobodil. Kdyby bylo jedno,tak zažije muka,že jich bylo deset tak se s tím Anubis nepáral zakousnul,zaklepal a šel pro dalšího.Jaképak copak že?Nijak netrpěli

Garfield
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 13:00
- Nahlásit

Anu
A já si myslela, jak to byl drastický počin, když mi pes zlomil křečkovi vaz.

Anu
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 13:05
- Nahlásit

Garfield
no to já když jsem si přivedla Anuba netušíc jaký to je masový vrah tak jsem měla pískomila.No žil týden. Po týdnu neustálého čumění na klec,která musela být střídavě buď na stropě nebo ve vaně -tam Anub skočil předníma ťapkama a bouchl do klece a klec se rozhoupala a rozhoupal se i pískomil. No a Anub na to mohl koukat celé hodiny.Když se už pískomil nepohyboval tak mu znova uštědřil ránu do svého příbytku a pískomil běhal.Jenže jednou jsem zapoměla zavřít dveře a šla do práce no a pes do něj takhle bušil celých 8hodin a pískomila prostě uhnal až natáhl brko. Když jsem přišla domů,tak mě Anub přívítal s výrazem "pojď se podívat,normálně jsem nasraný,on už neběhá"...pískomilek můj tam ležel s nožičkama nahoře a s vyděšeným předsmrtným výrazem v očích.Ale pravda Anub se ho zuby ani nedotkl...

Garfield
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 13:09
- Nahlásit

Anu
No Benny mi taky donesl toho křečka v tlamě se smutným výrazem "paničko? proč už si se mnou to srandovní štěňátk nehraje?" a křeček měl hlavičku na druhé straně těla a bezvládně mu visel z tlamy.

Anu
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 13:13
- Nahlásit

Garfield
no oni si prostě myslí,že to je hračka. Právě ten chlap od těch morčatů si koupil zakladelku nového chovu a ta porodila malé morčátka on to je jedno dal do rukou toho syna a ten mi ho šel ukázat a měl takový strach (aby ho Anub nesežral) o to morče a tak silně ho držel,že morče udusil a jak píšeš ty mu visela hlavička dolů....to prostě byl nářez...jsem nevěděla jak to tomu capartovi mám říct,že je už tuhý,tak jsem jen řekla,že má hezkou barvu...

Garfield
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 13:15
- Nahlásit

Anu
tak jsem jen řekla,že má hezkou barvu...
Mám Tě čím dál radši.

Anu
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 13:19
- Nahlásit

Garfield
ani už nevím co potom táta tomu klukovi řekl,možná že si dal je šlofíka a tvrdě spí,fakt nevím.Musela jsem pryč protože bych se pochcala smíchy.Já vím,že to je hrozný,ale já byla fakt hotová.Ani ten čokl o něj už nejevil zájem protože věděl,že tady už je po všem

Hafina
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 13:20 - Změnil/a: Hafina
- Nahlásit

Garfield
Anu
Nevím, možná jsem divná, ale poprskala jsem si smíchy klávesnici, neměla bych se jít léčit???

Anu
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 13:23
- Nahlásit

Hafina
já se taky tlemim když si na to vzpomenu. Ono to je smutné ale to se nedá...

Syska
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 13:27
- Nahlásit

Anu
Garfield
Holky, já tu brečím smíchy. Zatímco já jako dítě pohřbila křečka za živa, neboť se prý nacházel v jakémsi křeččím zimním spánku nebo co, tak vy máte teda zážitky daleko lepší...

Anu
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 13:35
- Nahlásit

Syska
já jsem v tom v celku nevině. Za všechno může to proradné psisko.Nebýt jeho tak žiju poklidným spořádaným životem...

Garfield
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 13:52
- Nahlásit

Anu
Vidím v tom jedno obrovské pozitivum. Můj bývalý hafík je ve zvířecím nebíčku a věřím, že křeček už ho za ty 3 roky omrzel, tak teď dostal novou generaci hlodavčích kamarádů, tolik morčat, to má na dlouho i s ostatními psy.

Anu
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 13:57
- Nahlásit

Garfield
no to je fakt. Jenže můj bývalý hafan (teda on ještě žije)byla chodící svátost,pohoda,dobrák,žádné postraní úmysly,člověk se o něj mohl psychicky opřít a věděl,že nezklame,že tu má od toho toho psa....

tato kočka mě jen psychicky naprosto ničí a vyčerpává a stává se ze mě jiný člověk-jen nevím jestli k lepší či horší,každopádně na vycházkám vypadám jak jsi mi ty předváděla tvoji slepicu-potřebovala bych do výbavy ještě minámálně jeden pár očí,nohou a rukou...

Garfield
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 14:01
- Nahlásit

Anu
Ber to s rezervou, dnešní psychiatrie je strašně vyspělá a ta psychofarmaka mají taky okamžitý nástup a silný účinek. Až získáš ty trhavé slepičí pohyby a budeš neuroticky skákat po světě s předtuchou další hromadné vraždy morčat, křečků a lesních potulných, tak si zajdeš k doktorovi a on ti předepíše prášečky.

Anu
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 14:04
- Nahlásit

Garfield
ti dík,si mě fakt uklidnila.Možná zajdu do lesa a někdo mi prokáže službu a už nebudu řešit nic...On je Bužumbiro opravdu moc hodný,ale nesmí vyjít ven,no...to potom po něm je mrtvo....

brut
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 14:05
- Nahlásit

Anu
Tak to si dítko dovedu docela živě představit.
Před pár lety exmanžel pořídil dětem osmáka.....naučil se přiběhnout na zavolání, ale kousal. V červnu bylo horko, dcera odjela do školy v přírodě a tak chtěl tatínek osmákovi dopřát trochu tepla...přece jen v bytě to nebylo ono. Tak otevřel balkón a milý osmák na něj vběhl ( v poledne a na jižní straně, celý betonový). On zase zavřel dveře a nechal osmáka "větrat". Asi za dvě hoďky k němu přišel synek a hned se hrnul nabalkón za osmákem. No a ten ležel natažený pod židlí a nafouklý.....prostě se tam uvařil. To bylo breku......

Od té doby mají třetího, ale na balkón už žádný nesměl.
Jinak ten předchozí skákal o patro níž k sousedům

Anu
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 14:10
- Nahlásit

brut
já měla právě toho pískomila vycvičeného na přivolání.Proto mi přišlo divné,proč když dokážu vycvičit ke mě myš to nedokážu u psa. Asi Anubis na něj a jeho vlezlou vycvičenost žárlil.

Ono o těch křečkách by se dalo psát romány.Kamárádka nechtěla na dovču-samozřejmě když byla malá,tak si ho dala do krabičky a vezla sebou.Nechalo ho ve stanu...no a křeček se uvařil-přesně jak píšeš ty....

Anu
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 14:17
- Nahlásit

Dneska se těším na cvičák.To všem psů Anubis natthne zadek.Protože je napadnutí a všechni ti vlčáci a retrívři a další plemena padají vedrem a nechtějí poslouchat a nevydrží v odložení ani 5minut a já s Anubem budu perlit,neboť tomu toto horko vyhovuje a bude se spokojeně v odložení opalovat. Musím si ten jeden v roce náležitě vychutnat

monika
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 14:22
- Nahlásit

Moje dcera učila loni plavat suchozemskou želvu kamarádky, která ji k nám dasla na prázdniny. Máme dvě vodní a ona je chtěla skamarádit. Taky to chudák nerozchodila. Když se kámoška vrátila, tak jsem to málem nerozchodila já.

žanda
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 14:56
- Nahlásit

Jednou na nás zvonil soused bydlící níže, že jim stoupačkama do bytu vlzel křeček,jestli není náš-naštěstí nebyl,náš byl tam,kde měl být........a musela jsem smát představě,když nám utekl sklípkan,jestli mi ho hodný soused taky přinese))

abby
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 15:09
- Nahlásit

Nic si z toho nedělejte,já omylem zabila 3 křečky.2 spáchaly sebevraždu - skok z balkónu a oběšení se na zácloně.Asi se jim u mě nelíbil.A třetího moje babička,když ho hlídala,překrmila tak,že prasknul.Tak mám radši psy.

Ještě s tím pojištěním,radši se z někým poradím,jak psala monika,možná existuje něco lepšího než to od Generali,co nabízí registr.Jen by mě nenapadlo,že můžu psa vrznout do připojištění domácnosti.

abby
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 15:15
- Nahlásit

žanda

Se sklípkanama na mě nechoď.Přítel si tuhle havěť nějak oblíbil,takže je začal chovat doma.Dokud ovšem jeden neutekl.A věř,že jsem to zjistila okamžitě,jak jsem přišla domů.Taky jsem okamžitě odešla a celá hysterická jsem mu volala od kamarádky,ať si ho příjde chytit.Už je nemáme

žanda
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 15:18
- Nahlásit

abby- ten náš se toulal-tedy toulala) asi 3 měsíce-a asi někde po bytě,ale byla k nenalezení......pak dostala hlad, tak nás zase přišla "přivítat". já vím,že pavouk jako ruka se přehlídnout nedá,ale my jí prostě nikde neviděli)

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání