Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Maligní alfa-rolling
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Autor Zpráva
Sali
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:22 - Změnil/a: Sali
- Nahlásit

ano, z dnešního pohledu vím, že jsem to nemusel dělat
Trotelchen,víš,kdyby byly v prdýlce ryby nebylo by třeba rybníků,a jak už se tady psalo x-krát,každý projde tím vývojem od korekce psa za klubovnou v začátcích po jednu drbu a jistou trochu výsměšnou ale zklidňující intonaci přirozené autority po letech praxe...časem totiž s praxí získáš nadhled a zjistíš že řešit se musí jen věci zásadního významu,nikoli každá peachovinka.Pes na sport musí být "trochu namyšlený pacholek",jak jsem někde četla,asi od Ebony,aby si to užil a podal výkon....stejně jako lidi.

Smečka
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:24
- Nahlásit

Sali
Smečka
Trotelchen
možná že poldík měl ukázat to položení a nějak jak mu to nešlo tak přidával na urputnosti....
To mi strašně připomíná jak Ruda Desenský nemoh uvěřit že položit Ferdíka na záda jedním hmatem nejde,pořád vykřikoval něco o podražení přední nohy a předváděl hrou na čévéčkách,a mělmě za vola že tvedím že to nejde,že ferdík se široce rozkročí vzádu a vybalancuje to bedrama a zadním pohonem
...až došlo na den D,kdy Ferdík v košíku z frajeřiny osolil Buddyho a za to měl oprávněně dostat po čuni,Ruda si šel chránit Buddyho a složit Ferdíka.....a chvíli to vypadalo trochu jak na tom videu....Ferdík roznožil a vlnil bedrama a na zem nešel ani poprvé,ani podruhé,až pak musel být nadhozen do vzduchu aby ztratil oporu v zemi a ve vzduchu přetočen,jinak na zem prostě nešel.

K tomu poldovi:taky si myslímměl to nějak nacvičené,určitě zábavnou formou - jináč by se ten pes tak netlemil ,ale před kamerou to holt nebylo to pravé ořechové

A ke scénce Ferdík x Buddy x Ruda- živě to vídím

Sali
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:26
- Nahlásit

zas ať to neházím na něj...chyba byla určitě hlavně u mne
mě odnaučil hysterčení u nesmyslnejch korekcí Arkoun,to byl fakt Pan Pes....totiž udělal při mým hysterickým výbuchu ten alfa-rolling ON MĚ....a podržel mě na zemi s jasným významem uklidni se a chovej se normálně,tohle fakt nejde....a já se rychle probrala do reality.

Smečka
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:29
- Nahlásit

Trotelchen
Vlečko nezlob! Já jsem neuznal, že máš pravdu, jen to, že by jsi ji mít mohla, ale vzhledem k tomu, jak se hned snažíš prosazovat, nasadím buď alfa rolling nebo výplatu, můžeš si vybrat:-D

Pohádkáři

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 10:47
- Nahlásit

Smečka
rozhodnuto, bude to výplata

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 11:45
- Nahlásit

Sali
že řešit se musí jen věci zásadního významu,nikoli každá peachovinka
jj to je také hodně důležitý a málokde se to dozvíš....neboli jinak že ti psi potřebují taky trochu míru a nejen buzeraci...o to raději pak pracují a poslouchají

Sali
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 12:07
- Nahlásit

Trotelchen
ale to je totiž to co dělá z člověka dobrýho psovoda....cit,common sense pro psa,empatie,....je jedno jak to nazveš,prostě musíš bejt doggy,jinak můžeš bejt třeba profesor etologie a nevycvičíš nic co by za ohlídnutí stálo...

Terri
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 13:06
- Nahlásit

Trotelchen
ty máš taky malinu?

řešit se musí jen věci zásadního významu,nikoli každá peachovinka
Jo, todle se mi taky podařilo pochopit později než bych chtěla.

slony
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 13:06
- Nahlásit

..asi najblizsie k pravde bol Tchor ked napisal ze video dokumentuje akorat to ze tomu psovodovi pes do ruky nepatri...

nie je to ziadna predvadzacka, jedna sa o zaznam casti vycviku K9 psa BPD (Baltimore Police Dep.) menom Shadow, okolo videa (http://www.petatv.com/domestic.html ; "Baltimore Police: K9 training or abuse?) robila cirkus PETA.

"The K-9 unit's commander, Lt. Tom Cassella said Shadow had a strong personality, was difficult to train and had issues with the officer's service revolver, Robinson reported.
'All we were doing was trying to make sure the dog understood what appropriate behavior would be. In this case, not to bite the handler while he was drawing down on a suspect,' Cassella said."

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 15:59
- Nahlásit

Terri
ty máš taky malinu?
ne nemám, to bych asi neustál, mám takovýho no jak to nazvat...prostě pitbulo-nepitbula..mám štěstí, že není malinovej, protože já zase tak moc akční nejsem a tak mi i to, co mám, bohatě stačí)....ale jinak je skvělej a miláček)
Terri má malinu?
řešit se musí jen věci zásadního významu,nikoli každá peachovinka
Jo, todle se mi taky podařilo pochopit později než bych chtěla.

nápodobně......

Terri
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 18:01 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Trotelchen
Terri nemá malinu, má jiné super žvížátko a to velkého černého kníratého potvora! Akční já i on jsme, akorát já se musela hodně naučit a:
nápodobně......
tak hlavně že jsme na to přišli

O pár minut později - no ....asi tak akční taky nejsem

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 18:08
- Nahlásit

Terri
a to velkého černého kníratého potvora!
aha....tak to jo )
a chlavně, že jsme na to přišli...nojono, jenže člověk přichází na spoustu věcí stále a stále

Terri
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 18:40
- Nahlásit

Trotelchen
jenže člověk přichází na spoustu věcí stále a stále
však to je dobře. Sice pak často lituje (člověk) těch chyb co udělal, a které by nemusel "kdyby"...ale to se bohužel asi nedá nic dělat...jen se z nich poučit a snažit se dál...

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 19:23
- Nahlásit

Terri
jj

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání