| Autor |
Zpráva |
Garfield
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 13:12
- Nahlásit
Jirikovo
...nejen sarax lustruje...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 13:14
- Nahlásit
Garfield
Jirikovo
prostě sem vždycky nějak zvláštně přitahovaná....a víš jak je to s tou husou? a myslím že ta se mezi Milkama,Milošema a lopatama ztratí ne????
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 13:15
- Nahlásit
Jirikovo
Tak jak je to teda..??? Hele, nemáš ty nááááhodou moc velké sebevědomí? Nefandíš si (tak trošku)? A to se dělá, pomlouvat kamarády, navíc když s nimi jedeš na Vysočinu??? Co když tě tam potom ulechtají k smrtí, nebo použijí jako aport pro Garfíka??
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 13:18
- Nahlásit
Gája
použijí jako aport pro Garfíka
tak toho se fakt nebojim. jsem zvedav, kdo z vas by me unesl, o odhozeni v dali ani nemluvim ....
Garfield
no tak mi muzes vystavit nejaky lustracni osvedceni, kdyz uz se tim zivis ....
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 13:27
- Nahlásit
Jirikovo
Když by měli zájem, můžu zajistit jeřáb (zadara)..., ale možná kdyby na tebe pustili Garfíka, tak se o odhození v dál, postaráš vlastníma nohama....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 13:31
- Nahlásit
Gája
ale možná kdyby na tebe pustili Garfíka, tak se o odhození v dál, postaráš vlastníma nohama....
to se obávám,že toto by neproběhlo,protože Jirikovi vizáže Miloše se bojí i ta ubohá šelma
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 13:33
- Nahlásit
Gája
Jirikovi vizáže Miloše se bojí i ta ubohá šelma
no skutecnost je takova, ze tento pes nebohy tyrany svoji panickou ze me citi prirozeny respekt a ma me tudiz rad. krome toho muj prirozeny respekt zvysuje to, ze vidi, ze i ®onie me respektuje a on se ®onie boji ....
|
MichaelaB
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 13:34
- Nahlásit
ahoj
jenom jsem Vam vsem chtela rici, ze s takovym clovek, jako je Trotelchene, ktery pouziva nekolik nicku a urazi lidi, jsem se setkala uz na pismaku. Nakonec mu zakazali pristup tak, ze zablokovali IP adresu.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:08
- Nahlásit
Jirikovo
Garf není jediná šelma, která tam bude....nezapomeň, že tam budou i dvounohé dračice a ty bývají nebezpečnější...no nevím chlapče, začínám mít o tebe starost. Mladý, pracovitý, vzdělaný...takové lidi potřebujeme. Nechceš si to rozmyslet?????
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:11
- Nahlásit
Gája
to jsem zjistil takovou zajimavou vec. je znamo, ze vitamin B odpuzuje klistata. ja to resim pivem, kde je vitaminu B pomerne hodne. zvlastni druhorady efekt je, ze vitamin B odpuzuje krome klistat i dvounohe dracice, takze se zas tak moc nebojim ...
Mladý, pracovitý, vzdělaný
no tak nam jeste rekni tu pohadku o Cervene karkulce a muzeme jit v klidu vsichni spat ...
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:18
- Nahlásit
Jirikovo
No jak které dračice, některé mají velmi kladný vztah k zdravé životosprávě a k té pivo rozhodně patří (tvrdil mi to lékař). Teda nesmí se to přehánět, ale nepředpokládám, že zrovna ty patříš mezi nějaké chlastometry. Podle toho, co tady občas prohodíš, tak piješ jen po jídle a na podporu trávení...
Mladý, pracovitý, vzdělaný když já už na tebe koukám jako na toho Miloše....
Na pohádky jsi expert spíše ty.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:26
- Nahlásit
Gája
piješ jen po jídle a na podporu trávení...
kazdopadne ... akorat cely den zeru .... takze si to asi dokazes predstavit
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:27
- Nahlásit
Jirikovo
Dokážu....
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 16:28
- Nahlásit
aren
jde mu o ten princip
o jaký?
Že dementi by se měli střílet.
prásk
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 16:29
- Nahlásit
MichaelaB
tak to jsi fakt šikulka, to už tu zkoušeli taky a skončilo to u toho, že pro jisstotu pak zablokovali nové registrace....víš ťulíku?
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 16:31
- Nahlásit
Garfield
Jinak kocoure, ode dneška Ti dovoluji oslovovat mě domácky...tedy ty můj trotle...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 16:32
- Nahlásit
Trotelchen
Škoda, já myslela, že zavedeme familiernější tón.
Jako třeba "Ty můj malý Honzíku ušatý!"
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 16:33
- Nahlásit
Garfield
tys ho videla na fotce, ze vis, jaky ma usi??
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 16:40
- Nahlásit
Jirikovo
Neviděla, ale Trotelchen mi ztělesňuje dva protipóly, černá-bílá, Jing-Jang, sever-jih, král-Honzíkova cesta, odtud ty uši.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 17:05
- Nahlásit
Jirikovo
Viděla, kecá, všechny ty zdejší problémy vznikly kůli tomu, že jsem ji nechtěl už posílat svá intimní fota. Nevěř ji ani slovo!!! Kocourovi!
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 17:07
- Nahlásit
Trotelchen
hele ja te sice nevidel, ale mrkni do zrcadla v dobe, kdy na sobe nic nemas a zkus si uprimne odpovedet, jestli se ji divis, ze ji vadi, ze nedostava tva intimni fota ... pak sam uznas (pokud mas smysl pro realitu) ze duvod bude v necem jinem ...
jak rekla jedna moje kamaradka, neni nic smesnejsiho nez nahy chlap ....
|
krynduska
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 17:11
- Nahlásit
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 17:13
- Nahlásit
Jirikovo
Trotelchen
hele ja te sice nevidel, ale mrkni do zrcadla v dobe, kdy na sobe nic nemas a zkus si uprimne odpovedet, jestli se ji divis, ze ji vadi, ze nedostava tva intimni fota ... pak sam uznas (pokud mas smysl pro realitu) ze duvod bude v necem jinem ...
jak rekla jedna moje kamaradka, neni nic smesnejsiho nez nahy chlap ....
No nevím, ale kdybych ti poslal její maily, v kterých žadoní a kňučí, tak by jsi asi změnil názor........jo a nech se k ní pozvat domů! A pak nám popíšeš, čí plkáty má rozlepený po celým bytě..... Udělej to co nejvíř, aspoň si budeš schopen dopředu připravit rozpisy kurzů.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 17:14
- Nahlásit
Trotelchen
je videt, ze jsi pracovne zaneprazdnen a nestihas cist tady ty nase plky pravidelne ... ja uz u ni doma nekolikrat byl, dokonce i pres noc ... no a musim sportovne priznat, ze pokud tam mela tve plakaty, tak je pred moji navstevou stihla sundat ...
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 17:14
- Nahlásit
krynduska
A čemu ty se směješ? Kdybys ty fotky viděla, tak tejden neusneš...strachem...víš jak to bylo "kdo na mě jen jedním okem pohlédne......"
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 17:16
- Nahlásit
Jirikovo
je videt, ze jsi pracovne zaneprazdnen a nestihas cist tady ty nase plky pravidelne ... ja uz u ni doma nekolikrat byl, dokonce i pres noc ... no a musim sportovne priznat, ze pokud tam mela tve plakaty, tak je pred moji navstevou stihla sundat ...
Tak to si ji asi neměl dělat, takhle ji potopit, nyní ji budu muset potrestat. Uvažuji buď o rozčtvrcení nebo napíchnutí na kůl...co bys doporučil.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 17:17
- Nahlásit
Trotelchen
no a co takhle ji rozctvrtit napichnutim na kul? ale nevim nevim, jestli jsi na tom s vybavenim tak dobre ....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 17:20
- Nahlásit
Trotelchen
Jirikovo
|
krynduska
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 17:21
- Nahlásit
Tak s toho strach nemam....jsem hroznej spac a chlapu se nebojim
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 17:24
- Nahlásit
krynduska
chlapů? já jsem Nadbůch! a strašide¨lné strašidélko k tomu! bububububu
Jirikovo
no a co takhle ji rozctvrtit napichnutim na kul? ale nevim nevim, jestli jsi na tom s vybavenim tak dobre ....
To zas fakt nemám a navíc nevím, jestli bych to dotahl dokonce a neskoncilo by to u toho, ze bych stale menil stanovisko...jakože..no rozumíš ...ano-ne-ano-ne-ano-ne-ano-ne-ano-ne-ano-ne-ano-n e-
|