| Autor |
Zpráva |
Eimy
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 11:17 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
aren
Tobě to fakt ještě nedošlo? Pročti si ty diskuze, pokud to nepochopíš, tak jinak už to fakt vysvětlit nejde...
|
petl
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 11:17
- Nahlásit
Že může být v právu v diskusi je věc jedna, kterou ochotně připouštím. Že následně své oponenty obtěžuje formou schránku zahlcujících e-mailů a jiných schválností je věc druhá, hodně vypovídající o kvalitách debatéra.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 11:19
- Nahlásit
petl
Když budete všichni dělat že ho nevidíte, brzy ho to přestane bavit
To jsem si myslela taky. Jenže pořád je tady dost nováčků, co mu skočí na špek, a když to všichni začneme brát jako že je pod naši úroveň se do toho vkládat, o čem to tak asi tady zanedlouho bude?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 11:21
- Nahlásit
petl
Myslíš, že by to kdokoliv řešil, kdyby "držel hubu a krok"? Pro něj to účel splnilo, teď se tím fakt zabývají skoro všichni
|
aren
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 11:22
- Nahlásit
Eimy
Ne. To mi teda nedošlo. Vidím zlou vůli, sprostotu, pohrdání lidmi. Vidím vzteklého chlapečka co si dupe po hračkách že mu někdo něco nedovolil.
|
petl
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 11:22
- Nahlásit
aren
Eimy
Máte recht. Tady končím a jdu někam kde lidi dokážou normálně diskutovat. Tuším se tam brzy sejdeme. Páček !
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 11:23
- Nahlásit
aren
Tak to se asi špatně koukáš...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 11:24
- Nahlásit
aren
mno tak to i já ho ,přes schránku zahlcující maily,vidím jinak...neříkám že vždy kladně ale jinak,diskutovala sem s ním naprosto normálně,byt sem pro něj možná lopata
|
aren
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 11:24
- Nahlásit
Eimy
Nezdá se Ti, že se tady kromě Tebe koukají špatně skoro všichni?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 11:26
- Nahlásit
aren
myslím, že to tady hodně lidí už pochopilo... jen ty to prostě vidět nechceš. Jenže nejde jít vždycky slepě za něčím - nikdo to není správná cesta - ale chce to zapojit hlavu a zapřemýšlet nad tím.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 11:28
- Nahlásit
Eimy
Tak asi nepatřím mezi ty vyvolené, co jsou schopni vidět ty klady.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 11:32
- Nahlásit
aren
s tim já bohužel nic nenadělám
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 11:40
- Nahlásit
Je celkem jasné že je chytrej a názory -pokud teda mluví o psech - má většinou ok. i když já jsem zdaleka nečetla všecko. Ale co mi děsně vadí, je ta jeho forma, kterou tomu obsahu dává.
A taky nechápu, proč mladý kluk, jímž Trotelchen zřejmě je, utrácí čas takovýma kravinama (sorry) a není radši někde venku se psem a s holkou.
Toť můj názor Milky a lopaty.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 11:43
- Nahlásit
Dejme tomu, že i já jsem v jeho očích pouhá Milka, lopata a pak ještě spousta jiných podstatných jmen (nepublikovatelných), ale při vynaložení velkého úsilí a maximální snahy jsem schopna vidět jeho pozitiva, určitou vyjímečnost a klady. Když už je náhodou uvidím a dokonce jsou pro mě čitelná, tak mi obvykle dojde 100 mailů, nebo založí téma o mě a kravičkách (nic proti kravičkám), takže mě zas hodně dlouho trvá, než pro mě začne být čitelný ještě i jinak, než "zabít, zadupat, roztrhat, zničit, rozkousat, rozpustit v louhu"...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 11:47
- Nahlásit
no a ze vseho nejlepsi je, ze se mu povedlo, ze se tady dohadujete ted i bez jeho ucasti mezi sebou .... to je fakt umeni, to ze toho dosahl by se melo nalezite ocenit
|
aren
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 11:49
- Nahlásit
Já jako další Milka a lopata musím říct, že inteligenci tam vidím taky. Vždycky jsem si ale myslela, že inteligence musí být automaticky provázena dobrým srdcem, protože když si člověk je schopen uvědomit, jak ve světě všechno se vším souvisí, nemůže přát nikomu nic zlého. V jeho případě to ale neplatí. Jeho očividně baví ničit, urážet a šířit zlou atmosféru.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 12:08
- Nahlásit
Jirikovo
to máš recht...prostě nás má přečtený(Milky a lopaty)
a zkrátka se mu daří.....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 12:11
- Nahlásit
sarax
Když my jsme Milky a lopaty, tak Jirikovo je pak co? Red bull a bagr?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 12:14
- Nahlásit
Garfield
spis buldozer ... no a kdyz se rozbehnu, tak jsem jak utrzeny vagon nakladniho vlaku. proste potrebuju vzhledem k zakonum setrvacnosti delsi brzdnou drahu ... proto radsi nebeham ...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 12:21
- Nahlásit
Jirikovo
Buldozer neee...vzhledem k jistým asociacím... fuj zas ta politika
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 12:25
- Nahlásit
Ketrin
no nevim, prazska cast mi rika Milosi, protoze obcas nosim hlavu polozenou trochu stranou mimo osu .... takze rozdil mezi Mildou a Buldozerem neni zas tak velkej ...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 12:29
- Nahlásit
Jirikovo
Tak co teda, Miloš nebo Prasoubek, já už se v tobě nevyznám
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 12:34
- Nahlásit
Ketrin
jsem jejich nevlastni syn z jejich registrovaneho partnerstvi ... (matka me pry odlozila, nejaka Buzkova, nebo tak nejak se jmenovala ...)
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 12:36
- Nahlásit
Jsem si nedávno koupila hezkej oranžovej hadřík takovej na sebe. Až včera jsem si uvědomila, že do 3.6. to na sebe nemůžu vzít ani náhodou, ani omylem!!!
|
aren
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 12:37
- Nahlásit
Ketrin
Možná ho unosíš po 3.6. až moc .
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 12:38
- Nahlásit
Ketrin
dost na prd ... ted pred volbama to nejde, kolem vanoc to nejde (to chodi zebrat v oranzovym popelari) ... proste blba barva
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 13:03
- Nahlásit
Jirikovo
Ty potvůrko a já tě měla za docela milé stvoření... Ty se jim vážně podobáš, nebo se podobat chceš???
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 13:07
- Nahlásit
Gája
rozhodne se jim podobat nechci a podle me se jim ani nepodobam ... na druhou stranu sarax a isdpch ti reknou urcite neco jineho, ale bacha na ne. spolu s Garfieldem jsou to jenom prolhani prudici ...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 13:10
- Nahlásit
Jirikovo
njn Miloši,ty aby sis nerejpnul
a určitě se jima nepodobáš..nikomu z nich...to co je ti vidět nad krkem je podobnost čistě náhodná
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 13:11
- Nahlásit
sarax
zajimavy, ze sotva tve jmeno nekde napisu, tak se tam objevis ... ze ty lustrujes kazdy novy prispevek, vid?
|