| Autor |
Zpráva |
Garfield
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:26
- Nahlásit
V první řadě Ti děkuji za zničení mé mailové schránky a úžasnou noc, kdy mi neustále pípal mobil a oznamoval další z Tvé stovky mailů.
Za druhé jsem Ti jasně řekla, že respektuji Tvé zvláštní vyjadřovací schopnosti a ač mě leckdy hodně pohoršují, tak jsem s to je zkousnout, protože Tě považuji za velmi inteligentního člověka, který umí, ví a rád se prosazuje.
Za třetí Tvé příspěvky, své a mnohých dalších jsem vymazala proto, že jsme se na určitém tématu začali hádat zcela od věci, došlo k výměně názorů, omluvě a usmíření, tím byla celá věc bez dalšího skončena a její umístění na předmětném tématu bylo zcela zbytečné a zcestné. Proto jsem přistoupila k jeho vymazání.
Za čtvrté, své názory může vyjadřovat každý libovolně. Co nesmí, přistupovat k urážkám, vulgaritám a bezhlavému napadání (ač jen slovnímu). Rovněž tak jsme na webu o psech a bylo by vhod se držet psího tématu a neodvádět diskusi úplně někam jinam. Od toho jsou tu moderátoři a admin, který by měl diskusi držet na úrovni slušné komunikace a vzájemné tolerance. Ty jsi se vyjádřil dle svého, já Ti dala prostor a až bylo po všem, tak jsem to vymazala za souhlasu mnohých. To, že jsi obratem začal používat opět vulgarismy, snažíš se vystupovat pod mým zmršeným nickem, děláš mi bordel v soukromé e-mailové schránce, to už nepovažuji za nástroj diskuse, tolerance a schopnosti naslouchat názorům druhých.
Já nevím, co k tomu dodat, já s Tebou odmítám bojovat a dělat tady rozruch, já se Tě jen snažím přesvědčit o své pravdě a přimět Tě pochopit, že narozdíl od Tebe nechodím do diskusí dělat bouřku, ale diskutovat. Na rozdíl od Tebe jsem Garfield a stále jen Garfield s klady i zápory, Ty jsi nevypočitatelný Jan Brukner, chvd, Schizofrenio, Mr. Schizofrenio, Mr. Punťa, Trotelchen... Věříš-li své pravdě a stojíš-li si za tím, co píšeš, drž se jednoho nicku a drž se své originality... HOWGH.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:35
- Nahlásit
Garfield
Jaké maily? hmmmmh to teda nechápu.....
Jo, naprosto si mě ubila argumenty....neudělal jsi to poprvé, navíc pak Tvé vyjádření na vedlejším foru...nooo....nebaví m to psát sále dokola...
nicků budu používat, kolik uznám já za vhodnéá...taky Tě nepřemlouvám, ať zkusíš používat i jiný nick...mámvýhrady pouze k tomu, jak se tento server opět zachoval......
psát víc nebudu...vše, co jsem chtěl, jsem řekl a nemíním psát něco smysluplného někam, kde nikdy nevím, kdy mi co smáznou....takový server je na ...a podle toho se k nmu stavím a stavět budu.....
keep scratching
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:40
- Nahlásit
Trotelchen
Tak mi prosím Tě stručně vysvětli jen jedinou věc CO TĚ ZAS TAK STRAŠNĚ POHORŠILO??? To že jsme se někde "hádali"? To, že jsem se Tě zastala a řekla že něčí reakce vůči Tobě nebyla adekvátní a že jsi tentokrát v nevině? To, že celá ta diskuse běžela naprosto svévolně ať si každý říká co chce? To, že jsme všichni dospěli k nějakému závěru, došlo tam k omluvě, i přijetí omluvy a k ukončení "sporu"? To Tě tak "sere"? To, že pár zbytečných řádků o ničem, nic neříkajících, zbytečných a propadených v čase přišlo v niveč? Proboha kvůli takové ptákovině seš schopnej dělat zase 2 dny rozruch? Proboha tady o nic nejde....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:44
- Nahlásit
kurvy vyjebané jsme chcipnet bestie kde mam sve prasky vy jebky
Tohle vyšlo z Tvé klávesnice a z Tvých rukou ještě ve snaze vystoupit pod nickem Gaifield... Mám to komentovat?
Když tenhle příspěvek vymažu, opět se budeš cítit ukřivděnej, že jsem omezila Tvou osobní svobodu projevu? Já ho nevymažu, ten dokonale vystihuje Tvou zvláštní rozporuplnost.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:15
- Nahlásit
Trotelchen
Prosila bych tu odpověď, věcnou, jednoznačnou...
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:34
- Nahlásit
Garfield
Tak mi prosím Tě stručně vysvětli jen jedinou věc CO TĚ ZAS TAK STRAŠNĚ POHORŠILO??? To že jsme se někde "hádali"? To, že jsem se Tě zastala a řekla že něčí reakce vůči Tobě nebyla adekvátní a že jsi tentokrát v nevině? To, že celá ta diskuse běžela naprosto svévolně ať si každý říká co chce? To, že jsme všichni dospěli k nějakému závěru, došlo tam k omluvě, i přijetí omluvy a k ukončení "sporu"? To Tě tak "sere"? To, že pár zbytečných řádků o ničem, nic neříkajících, zbytečných a propadených v čase přišlo v niveč? Proboha kvůli takové ptákovině seš schopnej dělat zase 2 dny rozruch? Proboha tady o nic nejde....
ty víš, co mě naštvalo...nejsi žádné pako a přečetla jsi si to tady několikrát......
ok, chceme si hrat¨....
naštvalo mě opětovné omezování ze strany cz-pes nyní prostřednictvím uživatele-modratora Garfield .........
kurvy vyjebané jsme chcipnet bestie kde mam sve prasky vy jebky
jistě, to už je následná provokace..u mne zcela běžné......klidně to tam nechej...pro většinu je to aspoň srozumitelné vulgární s chybami...jako většina
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:36
- Nahlásit
Trotelchen
to už je následná provokace..u mne zcela běžné......
ty sterace, ty vam hlasit nemusi, ty prece vidite ....
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:40
- Nahlásit
Jirikovo
přiznám se, že nerozumím... to je nějaký výrok odněkud?? nevím...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:42
- Nahlásit
Trotelchen
jj, je to z filmu, to je jedno. proste jsem tim chtel vedet, ze jasne a samozrejme a na prvni pohled viditelne veci, jako treba ze je u tebe zcela bezna nasledna provokace, nam fakt hlasit nemusis, my to moc dobre vidime a vime ...
|
monika
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:43
- Nahlásit
Trotelchen
no jasně, film Vrchni, prchni a scénka s kontrolou vozidla před výjezdem na tuším hory.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:44
- Nahlásit
Nechte ho být, je to trotel Teď už konečně chápu, jak se někdo může zaregistrovat pod tímto jménem.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:00
- Nahlásit
Martina
A ty máš taky ráda kompot z tykve, že?
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:07
- Nahlásit
Trotelchen
Jak vidím, nikdo tu nemůže říct žádnou poznámku na Tebe, hned je napaden...osobně se odmítám do této vaší diskuze zapojovat, jen je mi líto, že se tu místo pejskaření probírají takový ptákovinky a že se tady lidi navzájem napadají a nechci komentovat kdo to začal a kdo rejpe nejvíc, jen můj úsudek: Kocourek to nebyl....
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:33
- Nahlásit
Jirikovo
Trotelchen
jj, je to z filmu, to je jedno. proste jsem tim chtel vedet, ze jasne a samozrejme a na prvni pohled viditelne veci, jako treba ze je u tebe zcela bezna nasledna provokace, nam fakt hlasit nemusis, my to moc dobre vidime a vime ...
Aha, tož dík.
Ale jinak se pleteš...víš a vidíš to ty a pár dalších....
No, už jsi třeba někdy viděl láčkovku koukat?
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:35
- Nahlásit
Syska
Trotelchen
Jak vidím, nikdo tu nemůže říct žádnou poznámku na Tebe, hned je napaden...osobně se odmítám do této vaší diskuze zapojovat, jen je mi líto, že se tu místo pejskaření probírají takový ptákovinky a že se tady lidi navzájem napadají a nechci komentovat kdo to začal a kdo rejpe nejvíc, jen můj úsudek: Kocourek to nebyl....
Jo , jsi vážně dobrá...nechceš se zapojovat do naší diskuze a proto to děláš...a co jinak.....kontroluješ i jiné své projevy nebo také ne?
Fakt dobrý tohle.
Mám strašně rád "lidi" co to maj v "hlavě" "srovnaný".
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:45
- Nahlásit
Trotelchen
Ty jsi ještě pořád naštvanej??? Pojď se bavit o psech a už toho nech, co?? Nechceš raději smír (se všemi)??
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:50
- Nahlásit
Gája
Gájo on není naštvanej, naopak je teď ve svým živlu. Nechce smír, chce prskat jedy a prudit.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:51
- Nahlásit
Gája
Ahojky, napsala jsem ti mailíka...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:52
- Nahlásit
Ketrin
presne
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:57
- Nahlásit
Syska
Ahojky, hned jdu kouknout
Ketrin
Když já myslím a doufám, že ani on z takové diskuze nemůže mít dobrý pocit a snad (kdyby mohl), by to taky raději smazal a začal znovu a jinak. Tak jsem mu jen chtěla navrhnout, že jestli chce, tak může....
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:58
- Nahlásit
Gája
Gája, na Tebe naštvanej nejsem....ty se tím holka snad trápíš nebo co?? Fakt na Tebe ne, Ty ses nakonec projevila moc pěkně. Jo! Dík! Upřímný...
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 11:00
- Nahlásit
Ketrin
Gájo on není naštvanej, naopak je teď ve svým živlu. Nechce smír, chce prskat jedy a prudit.
Jasně, ale pochop, že je to pro Tebe fajn. Protože aspoň se zdejší lopaty, co o psech nic neví, mají o čem bavit, no ne?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 11:01
- Nahlásit
Trotelchen
To já klidně přiznávám, že jsem lopata, co toho o psech nic neví, ale že bych se zrovna bavila tím, jak se tady navzájem urážíte... no...
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 11:02
- Nahlásit
zatím čuste Milky (neplatí pro Gáju, ta je hodná holka) jdu ven se svým viruálním psem, po cestě si vyzvednu na poště socku, invalidní důchod a prodám pár psaníček, abych měl na kafčo a dondu vás zase zvlažit
tak se tu mějte i s tím oslizlým kocourem
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 11:04
- Nahlásit
Trotelchen
O to nejde (teda trošku jo - jsem ráda, že jsi omluvu přijal) já mám výčitky i kvůli Gafovi... myslím, že fakt neměla zlý úmysl tě poškodit, jen nechtěla aby se diskuze mezi námi dvěma odvíjela na fóru, které založila úplně nevinná holčina (Nels) a my jsme jí to "trošku" narušili...Asi jsme si měli založit vlastní fórum (což není problém) a dořešit to tam spolu. Víš, tak si myslím, že to kocourek myslel. Výčitky trošku mám a ulevilo by se mi, kdyby se tu i s tebou začaly znovu probírat naše psiska...
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 11:04
- Nahlásit
Jandula
no zase většinou lidé, co to přiznaj, tak to nejsou, že...nebo pak to jsme všichni, ale Ty víš, jak jsem to myslel, holka......hele, tak proč tyhle diskuze vůbec otvíráš, když Ti tk vaděj???? Vždyť nemusíš. Je to dobrovolný...samozřejmě můžeš, ale nemusíš...mi to přijde jak ten zajíc co pětkrát za minutu otevře ten hajzlík a vždycky zařve, ježiši, to je smrad...a stejně ho otevře zase znocva a znova a zase se diví a diví.... no ne?
|
petl
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 11:07
- Nahlásit
Je vážně škoda že se celé dopoledne drží navrchu žebříčku fóra jednoho škodiče. Tohle jsou psí stránky, držte se psů. Na tyhle výtečníky neplatí nic než důsledná ignorace VŠECH výpadů. Když budete všichni dělat že ho nevidíte, brzy ho to přestane bavit a třeba si někde založí vlastní, totálně svobodné, demokratické a stoprocentně necenzurované fórum kde si může hrát monomán...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 11:11
- Nahlásit
Trotelchen
asi stejně jako ten zajíc doufám, že ten smrad vyčichne... tak já doufám, že konečně dospějete a začnete se bavit normálně...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 11:14
- Nahlásit
Syska
Ale ne, Trotelchen i narážky na sebe umí přijímat Ale ne od každýho Stačí se podívat na diskuze s lidma, se kterýma se baví normálně... Tam je těch narážek víc než dost a reaguje naprosto přiměřeně.
Ty reakce, který se vyskytly tady jsou daný něčím úplně jiným... Ale to je zbytečný omílat dokola... Jen mi přijde trošku ujetý, že jakmile se právě on někde objeví a začnou být problémy, tak všichni "hurá" do něj, i když třeba může být v právu. Myslím, že jemu jde prostě jen a jen o ten princip. To, že většina lidí mu tady potvrdí jeho tvrzení o "ovečkách" je věc druhá.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 11:16
- Nahlásit
Eimy
jde mu o ten princip
o jaký?
|