| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 16:40
- Nahlásit
wensday
Hani půjčíme mu Daisy a Ferdu a bude vyškolenej raz dva
i když je fakt,že oni dva jsou zkažený už asi definitivně
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 18:20
- Nahlásit
Trotelchen
ale ja nepsala, ze mam 4 mesicni stene, ba naopak, ze je z nej docela slusny pubertak a ver, ze jsou chvile kdy po nem hazim skoro cokoliv. prestan rypat, ptala jsem se te na radu, nedostala jsem ji, tak nerypej do lidi co se mi snazili pomoci, jasne, ze po 4 mesicnim stendu nehodim klice od hradu, ale od bytu, kde mam pouze dva, uplne klidne.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 19:21
- Nahlásit
tak lidi, po psovi jsem prave dle vasich rad hodila klicema, Fredy to pojal jako vybornou hru, capnul klice a byl v prdeli i s nima, tak jsem hledala nejen psa, ale klice, protoze je cestou zahodil.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 19:27
- Nahlásit
Aknah
Klíče nééééé, kór u Fredyho, to by bylo stejné, kdybych je hodila po Brutovi. Já používám kamínky, ty vždycky někde najdu a nemusím se s ničím tahat.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 19:30
- Nahlásit
brut
jenze to bych musela hazet skalou, aby si toho vsiml, na sterk ani nezvedne hlavu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 19:37
- Nahlásit
Aknah
|
Gaifield
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 19:41
- Nahlásit
s takymito kokotami iba bez slitovani!
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 19:42
- Nahlásit
brut
nevim cemu se smejes, ja ruda vzteky, pes v prdeli a skala nikde v dohledu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 19:44
- Nahlásit
Aknah
Si to jen představuju......hledala jsi je dlouho?
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 19:47
- Nahlásit
brut
nastesti ne, sla jsem po jeho stopach a nastesti je cerstve posekano, tak neni vysoka trava, ale kdyz si vemes jaky je prcek a takovy zmetek, je nevylitany, uz 4 dny nebyl na velky prochazce, to je onco, takze hned jak bude OK, bude mit zaprah jak nejaky NO
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 19:49
- Nahlásit
Aknah
to potom budeš mít i víc klidu a spíš poslechne.To víš, nucený klid je pro ně nejhorší.
|
Zany
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 21:11
- Nahlásit
Já se taky připojím k těm méně schopným.Žraní hnusů už jsme docela zvládli, ale nastoupilo otravování všech psů.Poctivě to hlídám, a včas přivolávám, bohužel někdy se stane , že nikoho nevidím a pes zmizne a na povely nereaguje. Přistoupila jsem k používání stopovačky, i když je mi to proti srsti, ale zase nechci, aby skončil na krátkém vodítku.Na šnůře je to ten nejhodnější pes .pak máme ještě jednu lahůdku, po přivolání vzorně přijde, dostane odměnu, pochvalu a pak okamžitě zdrhá zase zpět,vyčká až ho zase zavolám , přiletí jak blesk a rád by v tom zřejmě pokračoval donekonečna.jak toto odnaučit,po přivolání přivázat?
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 21:16 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit
Zany
tak tohle my umime docela dobre, nedej mu pamlsek hned jak prijde, davej mu je v ruznych casovych intervalech a mel by si pockat na povel volno
kdyz ho budes privazovat prestane k tobe chodit
|
Zany
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 21:31
- Nahlásit
Aknah
Díky. Mám ještě jednoho , ten je naprosto vzorný,ale toto štěně společenského plemene je opravdu poděs.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:26
- Nahlásit
Aknah
Proto já neházím klíče...
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:38
- Nahlásit
jen házejte klíčema, je to ideální, až Vám pak třeba nějaký pes pokouše někoho, kdo zacinká klíčema, tak se strašně divte.....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:48
- Nahlásit
Trotelchen
nejde o to házet klíčem po psovi, ale před psa... něco jako prodloužená ruka...
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:56
- Nahlásit
Jandula
Já Ti rozumím.....v tomto foru je ale tolik perel, že je to myslím jedno.....jinak upřímně si myslím, že ty klíče nejsou nejlepší řešení, hlavně to někomu radit takhle přes net...jednak bych neházel předměty, s kterými se ten pes může setkat v běžném životě a blbě zareagovat.....a za druhý dávat tyhle rady přes net je dosti pofiderní...jednak si myslím, že to spousta lidí pochopí blbě a budou po svých psech házet klíčema hlava nehlava, až psa zneurotizují.....a už třeba nebudou vůbec vědět, že pokud chci po psovi něco házet, tak ale musí být ten pes v mé moci...má to sloužit k upoutání pozornosti...ale pokud je pes mimo můj dosah a já nejsem po hodu nikterak schopen provést korekci psa, ať už povelem nebo třeba šňůrou, je to zcela k ničemu a mnohdy tomůže být i kontraproduktivní......stejně jako spousta lidí zkazí své psy převalovaním na záda, vrčením apod ve zcela nevhodným situacích zcelka nevhodným způsobem a třeba i u nevhodných adeptů.......tohle nejsou věci, které se dají aplikovat vždy a všude a hlavně to chce vědět, jak je aplikovat...takže proto má výšklebná reakce...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:59
- Nahlásit
Trotelchen
ok, chápu. já jsem jen chtěla říct, že nic neházím po psu, ale před psa, já sama jsem doporučovala ne klíče, ale plasovou lahvičku naplněnou štěrkem.
Mně a mýmu psovi to slouží doopravdy jen k upoutání pozornosti, mám lekavou čubu, takže stačí, aby něco vedle ní zašustilo a hned se rozhlíží, v tom momentu já upoutávám její pozornost...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:45
- Nahlásit
Trotelchen
Já sice občas házím kamínky, ale kousek od psa ....ve chvíli, kdy ho mám tzv. ve své moci a potřebuji upoutat jeho pozornost. Jinak vím, že je to zbytečné. Taky nikdy nic nehážu přímo po psovi, ale kus od něj. Zatím se mi to osvědčilo ( klíče, řetízky atd. odmítám používat).
|