| Autor |
Zpráva |
Mel
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 14:44
- Nahlásit
Aknah
nebo můžeš vyzkoušet hodit po něm klíče... ty jsou vždycky po ruce
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 14:45
- Nahlásit
jen pozor na vysokou trávu ))aby ses pak doslala domů ))
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 14:52
- Nahlásit
Trotelchen
Moc se omlouvám, ale je vážně nechutný, že lidi, co maj v této zemi psy mají takřka nulové povědomí o tom, jk je vést!
mám z tebe stejný pocit.
Šňůru bych volila jedině v případě, že se moje štěně bude zdráhat poslouchat a udělá nějaký podobný exces, ale rozhodně bych mu jí nedala automaticky. Proč probůh? Volnost pro něj má být samozřejmostí, ne, aby byl nonstop uvázaný na šňůře, byť by jí jen tahal. Mám druhého psa a jako štěňátka se mě držela, jak klíšťata a očka ze mě pomalu nespustila. Toho jsem v té době využívala a vštěpovala jim povel Ke mně, menší zapomínání dobrého vychování nastalo v době puberty, která stále přetrvává u fenečky, ale u ní mám přivolání velmi dobré a šňůru jsme nikdy nepotřebovali.
To máš dost omezené výchovné prostředky.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 14:52
- Nahlásit
žanda
Mel
tudle letela flexina a jelikoz mam oko jak jak kasparovy kravy, tak jsme trefila trojnozku, na ktere byly kvetinace s jahodama a ty spadly a pes v haji
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 14:55
- Nahlásit
Aknah
Já zase věřím, že Sára by při procházce na Skalku se jala prozkoumávat místní krásy s tím, že panička si jí přece hlídá, že?
Ona když začne jančit, tzn. lítat v kruzí jak debílek, tak nezná hranice, a trošku problém bude v tom, že babička mi bydlí hned v tom baráku co je pod naším, tak aby se na ní nechodila dívat...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 14:56
- Nahlásit
aknah škoda jahůdek )))
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 14:58
- Nahlásit
aknah- k tvému problému, zkusila ses někdy pesanovi ztratit ty??????
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 14:58
- Nahlásit
Jandula
ale i k babicce to neni pres silnici,aspon tak, takze kdyz pujde zpusobne k babicce, tak nepujde na silnici
louka je dost velka, tak by mohal stacit i sare a nebo je velke prostranstvi za garazema, nebo kam se teda chystas chodit se sarou
fakt by byla takhle odvazna? tak to Fredy ne, ten se ode mne nehne a co jsem se mu parkrat schovala v lese, je jak milius,a le jen v tom lese na louce na me kasle, tam ma papirky a deti s micem
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 15:00
- Nahlásit
Mel
Já tohle mám taky vždy po ruce... nebo jsem mívala, pak už stačilo jen zachrastit...
Hanko, je důležitý, aby ses alespoň pokusila (neříkám, že to pokaždý jde) trefit před něj, aby měl pocit, že nad ním máš stále ještě kontrolu (já to několikrát špatně odhadla a odnesla to Sára, ještě, že to bylo lehoučký)...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 15:00
- Nahlásit
aknah-kam chodíš na skalku? tam je někde zatravníno? kromě toho lesíka co tam je.........spíš už k hostivaři.....
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 15:01
- Nahlásit
žanda
jooooooooooooo zkusila, ztratit se mu kdekoliv jinde nez na louce je problem, nehne se ode mne a na louce jsem mu ukradena, to muzu jit kam chci, nebyt tam a je mu to sumak
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 15:01
- Nahlásit
Aknah
Sára bude napůl na Mníšku (děda by mi to neodpustil, jak mu zrušili zahrádku, tak nemá co dělat), ale zase kvůli mojí práci, nevím, jak to budu stíhat, a napůl na Hraštici, kam budu venčit - no někde kde je bezpečno...
Když by šla k babičce tak hrozí to, že na druhý straně uvidí jinýho psa, kočku nebo děcko (ty miluje) a přeběhne mi k ubytovně... Uvidíme...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 15:02
- Nahlásit
Aknah
Možná na Skalce se jí ztratit, tak mě taky bude hledat, ale tady v Záhřebu je to dost problém, už to tady zná, dlabe na mě...
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 15:03
- Nahlásit
žanda
kdyyz jsem se mu schovala av tom lese, tak to ho musel partner zabavit, aby me nevidel, ze jdu jinam.
ja nebydlim v Praze, mluvim o Skalce (kopec na Brdech) v Mnisku, pouzila jsem nazev, protoze jandula to tady zna.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 15:05 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit
Jandula
Jani, urcite to zkusim, i se obetuji a snim ten jogurt nic se nema vzdavat, kdyz se to nevyzkouselo, jeste tady mam retizkovy obojek, to by taky mohlo poslouzit
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 15:09
- Nahlásit
Aknah
tak tohle rocky umi ve skolce na tom placku...ale kdyz jdem na tu spolecnou prochajdu tak se mi drzi za nohama
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 15:10
- Nahlásit
aknah-aha hihi, chybička se vloudila )) já myslela schovat se mu,když dělá,že neslyší a je zabraný do nějaké činnosti.........ale tak,abys na něj ty viděla ))
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 15:13
- Nahlásit
žanda
to je na dennim poradku, to si hezky vsechno vybufeti, zahraje s detma fotbal a pak me mozna zacne hledat
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 15:15
- Nahlásit
lidi, dekuji za rady, ted musim jit, pak si vas doctu, dekuju moc
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 15:20
- Nahlásit
Jandula
Já tohle mám taky vždy po ruce...
no, můj problím právě je, že takový ty pomůcky zapomínám pravidelně doma... proto ty klíče...
Aknah
tudle letela flexina
lepší je něco, co dělá rámus, takže buď ty klíče, nebo nějaký to udělátko, jak psala Jandula
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 15:23
- Nahlásit
Mel
Při mým štěstí by mi klíče spadly do nějakých srágor ve kterých se Sára ráda rochní... a mít smradlavýho psa i klíče, to už by bylo nad moje síly...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 15:24
- Nahlásit
Jandul- součástí mé vycházkové ledviny je hooooooooodně papírových kapesníků )))
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 15:31
- Nahlásit
žanda
já mám zase v autě ty vlhké ubrousky na dětské prdýlky... Trošku se tím i ten smrad setře...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 15:33
- Nahlásit
Jandula
No, já naštěstí tohle svýho psa už odnaučila, takže to řešit nemusím.... Zrovna včera jsme potkali kočku v rozkladu, koukám, co tam ten Gary má a on to jenom očuchal a šel pryč...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 15:37
- Nahlásit
Mel
No já nevím, jak jí to odnaučit, v zásadě poslechne, když na ní houknu, ale tzn. vidět jí a vědět, že se v něčem válí (ale tyhle věci se většinou nacházejí v houštinách, takže ona už ke mně přijde hezky naparfémovaná), ale nevím, jak jí naučit tu Ignoraci: aby jí to nevonělo...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 15:40
- Nahlásit
u nás to naštěstí už dávno není taková katastrofa,ale v záloze v ledvině jsou.....k mému velkému "štěstí" nás z humusů zajímalo jen to jedno a to už dneska i "ořvu",když se někde najde.....
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 16:17
- Nahlásit
Mel
Aknah
nebo můžeš vyzkoušet hodit po něm klíče... ty jsou vždycky po ruce
Po 4měsíčním štěněti budeš házet klíče? To si děláš legraci?
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 16:24
- Nahlásit
jindriska
Trotelchen
Moc se omlouvám, ale je vážně nechutný, že lidi, co maj v této zemi psy mají takřka nulové povědomí o tom, jk je vést!
mám z tebe stejný pocit.
Šňůru bych volila jedině v případě, že se moje štěně bude zdráhat poslouchat a udělá nějaký podobný exces, ale rozhodně bych mu jí nedala automaticky. Proč probůh? Volnost pro něj má být samozřejmostí, ne, aby byl nonstop uvázaný na šňůře, byť by jí jen tahal. Mám druhého psa a jako štěňátka se mě držela, jak klíšťata a očka ze mě pomalu nespustila. Toho jsem v té době využívala a vštěpovala jim povel Ke mně, menší zapomínání dobrého vychování nastalo v době puberty, která stále přetrvává u fenečky, ale u ní mám přivolání velmi dobré a šňůru jsme nikdy nepotřebovali.
To máš dost omezené výchovné prostředky.
Je velice chytré, že se zaměřuješ na hodnocení mých vychovných prostředků, zatímco to, co je popsáno v úvodu nijak nekomentuješ. Asi se ti to pozdává...
Mohla by jsi mi vysvětlit, jak taková šňůra tomu štěněti překáží?
byl bych opravdu moc rád, kdyby se už konečně v této zemi přijala nějaká opatření, která by bránila tomu, aby si psa mohl pořídit zcela kdokoliv.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 16:29
- Nahlásit
Trotelchen
chjo, ty seš ale rýpal
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 16:38
- Nahlásit
wensday
Já takovýho člověka jako jen on dosud nepoznala. Prostě nenechá to být a nenechá. Bude rejpat, bude šroubovat lidskou trpělivost, kam až to půjde.
Já bych ho vyškolila chlapečka!
|