| Autor |
Zpráva |
pantau
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:10 - Změnil/a: pantau
- Nahlásit
Pane Gaja, ja si tady nedelam legraci, to me spis nekdy pripada, ze to vy si delate zeme. Tudle se me tady jedna bytost ptala, jestli mame v jezeru Tucnaka. To je logicke, ze ne. On zije jenom kdyz je ve vode sul. To se mu pak dobre dycha.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:10
- Nahlásit
pantau
neexistovali-li lidi, lze tezko tvrdit, ze tito neexistujici lidi meli ctyri nohy .... i kdyz v pripadech, kdy tucnak je ryba (mimochodem, asi jedina ryba ktera vydrzi pomerne dlouho venku z vody) je mozny uplne vsechno
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:12
- Nahlásit
pantau
co se tyka te soli, jiste byste byl schopen ji v ramci okyslicovani do rybnicku dostat, zalezi jen a jen na vasi zivotosprave ....
|
pantau
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:12
- Nahlásit
Pane Jirikovo, to ste me spatne pochopil asi. To on se nadechne a pak sedi treba na kamenu na brehu a vyhriva se.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:12 - Změnil/a: Gája
- Nahlásit
pantau
Jste si jist, že tady byly nejdřív nohy a potom vznikli lidé?? Já tomu moc nerozumím a žádám vysvětlení!!!
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:13
- Nahlásit
pantau
ja nevim, ja videl takovy film, kde tucnaci chodili zasnezenou krajinou. zrovna jako vyhrivani se mi to nepripadalo ... ale priznam se, ze jsem je nekontroloval, jestli celou dobu zadrzuji dech nebo zda podvadeji a dychaji na suchu ...
|
pantau
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:13
- Nahlásit
Pane Gaja, to ne. To sem nidky nerekl, ze tady byli nejdriv nohy. Proste uplne predtim kdyz jeste neexistoval zadnej clovek tak chodil po nohach.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:14
- Nahlásit
pantau
znovu opakuju, ze kdyz neco neexistuje, nemuze to chodit. a je jedno, jestli to chodi po nohach nebo po hlave ...
|
pantau
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:15
- Nahlásit
Pane Jirikovo, to se nekdy zda, ze je to snich kdyz je pisek bilej. Ja vim, ze sedi na kamenu a vyhriva se a kdyz uz mu dochazi dech v brichu tak de zase dovody se nadechnout.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:16
- Nahlásit
pantau
Sůl do rybníku přece není problém dostat, můžete se v něm pravidelně koupat, no a kámen se u břehu taky snad nějaký najde a když mu pořádně zatopíte, tak se tučňák i ohřeje, tak proč se jeho výskytu v našich končinách tak bráníte???
|
Jirikovo
Člen |
- Nahlásit
pantau
dekuji za vysvetleni. celou dobu jsem chtel navstivit jizni pol, ale mel jsem trochu obavy ze zimy. ted jiz chapu, ze je tam v podstate pohodicka, ze je tam slunicko a cely je to jedna velka plaz a muzu se tam v klidu vydat bez obavy ze bych mohl umrznout. kdyz se tam muze vyhrivat ryba tucnak, tak proc ne ja ...
|
wensday
Člen |
- Nahlásit
pantau
a jak píše pan Jirikovo, kdybyste tu vodu v rybníčku osolil , mohl by tam žít třeba jeden tučňák, co by se pak se zadrženým dechem prochátel po břehu rybníčka a dával by pozor na kutálejícího se Pluta ????????
|
viky
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:17
- Nahlásit
pantau
teda ja taky obcas plavu, jsem tedy ryba ? No ja bych mohla byt spis velryba...
|
pantau
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:20
- Nahlásit
To ja nemuzu dat sul do vody, protoze to by nebyli zase radi ti pulcove. A pane Jirikovo, to se pletete. Tucnak nebydli v zime, ale v lete.
|
pantau
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:21
- Nahlásit
A pane Viky. Ste normalne clovek. To si ted ale delate srandu, ze jo.
|
pantau
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:22
- Nahlásit
A kdyby Pluto zmercil nejakou rybu na brehu jak tam de, tak by zacal stekat a mozna by ju aji povalil.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:28
- Nahlásit
stekal by pod vodou ? A kutalel by se tam ? Ale babicka by pro neho urcite skocila...
|
pantau
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:29
- Nahlásit
Tomu nerozumite pane Viky. To se bavime o tucnakovi co by sel po brehu mojeho jezera.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:31
- Nahlásit
pantau
jak je pluto velký ? já si jej představuju jako menšího kulatého psíka, nejspíš bíločerného, co ? Nelekl by se Pluto ryby - tučňáka, přece je to něco, co ještě nikdy neviděl, ne ? Je zvyklý jen na pulce, ne ?
|
pantau
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:32
- Nahlásit
Pane wensday, Pluto je rasa punta. A to on by se nelekl. Treba chvilku se lekal kdyz si babicka poridila to choditko, ale zvyknul si. To on se prizpusobi.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:35
- Nahlásit
pantau
no a rasa puňťa vypadá tak jak popisuji ? promiňte, nevím, jak má vypadat.......
|
pantau
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:36
- Nahlásit
Pane wensday, to je bilej a ma fleky cerny. A ma nekolik kilo.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:40 - Změnil/a: Gája
- Nahlásit
pantau
Pane pantau, já vám něco prozradím. Nejsem si jistá, ale mám pocit, že si z vás trošku střílejí, prosím vás, hlavně jim to neříkejte, je to jen mezi náma!! Nebojte, já a pan Jirikovo vám rozumíme
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:43
- Nahlásit
Nééé, já si z pantaua vůbec nestřílím, je to báječná nenáročná zábavná a dobrounáladunavozující diskuze, moc fááájn.
pantau
jsem ráda, že jsem to uhodla Několik kilo znamená, že jej bez problémů uzvedne i babička a dá na chodítko, že ano.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:46
- Nahlásit
wensday
babicka by ho uzvedla, ale cely problem je v tom, ze se nemuze ohnout. to by se totiz musela pustit choditka a hrozilo by, ze spadne. proto potrebuje rybu tucnaka, ktery zobakem (taky docela rarita u ryby) klovne Pluta do zadku, ten se lekne a vyskoci na choditko sam
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:48
- Nahlásit
Jirikovo
asi umřu Prostě MILUJU tyhle ty diskuze s pantauem a váma ........
pantau
Máme vás rádi
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:57 - Změnil/a: Gája
- Nahlásit
wensday
Přiznej se, že ti to pan pantau prozradil, no jak jinak bys to věděla??? Že se vůbec ptám.. Ale přiznávám, že tahle diskuze s tak zajímavou osůbkou, nemá chybu.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:59
- Nahlásit
Gája
neee, neprozradil, já si prostě představuju tu babičku v chodítku a kulatýho Pluta a pulce v rybníku a pana pantaua a náhodou to vyšlo
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 14:02
- Nahlásit
wensday
No a jak víš o tom střílení z pana pantau(a)??? Musel ti to vyprdolit. A já mu tak věřila, i to o těch nohou, a opeřených rybách, o pulcích, babičce i Plutovi.
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 14:06
- Nahlásit
Tučňák nezklamal !
Tak poučná přírodovědná diskuze tu ještě nebyla, obzvlášť když se to obohatilo tím neexistujícím pračlověkem...Jen tak dál...
|