| Autor |
Zpráva |
pantau
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 15:45 - Změnil/a: pantau
- Nahlásit
Pani Evina, bohuzel se situace krapet vybrvila jinak a babicka nam uz pluta nedava, protoze jak se porad vzdycky kutalel z kopce jak je linej, tak byl celej od blata a hliny a to se ji nelibilo. Jako te babicce nasi. To ona nevi, ze se kutali tak sme museli rict ze spadnul do hluboke brazdy.
|
Aminka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 10:28
- Nahlásit
A není Pluto třeba nemocný? Třeba ho jenom bolí klouby a proto nechce běhat.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 11:12
- Nahlásit
a já se lekla že je Pluto už vycpanej a že už cvičej chůzi po parapetu
|
viky
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 11:40
- Nahlásit
sarax
mozna kdyby se s nim babicka podelila o hadicku, tak by se mu behalo lip....
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 12:58
- Nahlásit
viky
Co by se Pluto namáhal, když ho babička nosí na chodítku.
By mě zajímalo, kolik tak může Pluto vážit?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 13:00
- Nahlásit
viky
asi si udělám výlet k rybníku na pulce a k oknu na babičku a hadičku potažmo chodítko
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 13:00
- Nahlásit
Meta
no to prave zalezi na tom, jestli uz je vycpany.... pokud jo, tak ta kuze a slama, nebo co se dava dovnitr, by tolik vazit nemuselo ....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 13:03
- Nahlásit
Jirikovo
jenže bude muset bejt zatíženej by držel na tom parapetu nee?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 13:04
- Nahlásit
sarax
kdepak, tam to prilepis ....
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 13:10
- Nahlásit
Jirikovo
To se ti Pluto bude blbě posouvat, když má po parapetu chodit
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 13:17
- Nahlásit
Meta
skara no jo ... tak mu holt daji do pacek zavazi aby se nekymacel ve vetru a zbytek uz udrzi na tech snurkach na kterych ho budou vodit .... a kdyz ho bude chtit babicka nosit na choditku, tak se jenom vynda to zavazi ....
|
viky
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 14:11
- Nahlásit
ja uz teda mam v tom zmatek, tak on uz je chudak Pluto vycpanej ? Ale babicka, ktera mimochodem zachvili povali do vecnych lovist, to nepoznala ? Nebo to nebylo poznat, protoze je porad obalenej blatem a hlinou ? A jeste na co potrbuje vycpanej Pluto veta ?
sarax
ja jsem pro, zajedem se tam kouknout.
|
pantau
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 07:02
- Nahlásit
To ne, Pluto je normalne zivej a ani slamu v sobe nema. To kdyby uz nezil a bylo tam jenom to telo mrtvy tak to by babicka asi poznala, ze jako nemrka nebo treba nehejbe uchem.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 09:31
- Nahlásit
pantau
nebo třeba nežere, že jo..... Krmí ho babička ?
|
pantau
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 11:56
- Nahlásit
to ona mu dava porad neco. Akurat je posledni dobou docela vybiravej, treba granule moc neji, ale treba zrni nebo kukurici to si da.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:03
- Nahlásit
pantau
a je určitě Pluto pes???zrní-kukuřice....se mi to nějak nezdá pane Pantau
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:05
- Nahlásit
No prosím, a pak se ten pes nemá kutálet. Já se cpát zrním a kukuřicí, kutálím se taky. Kolik Pluto váží?
|
pantau
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:07
- Nahlásit
No uz ma nekolik kilogramu a predtim mel min.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:36
- Nahlásit
pantau
Má Pluto na těle peří ?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:39
- Nahlásit
wensday
nedelas ty nahodou na kriminalce? takovy zaludny a nenapadny otazky .... i vetsi inteligent nez pantau by se mohl nechat nachytat ...
|
pantau
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:47
- Nahlásit
TO ne to on ma normalne kuzu s chlupama. Ale treba vcera sem cetl, ze tucnak nema kuzi, ale ma peri jako ptak. To je divny, ze ma ryba peri. Tucnak je to zvire jak vypada jako cisnik.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:51
- Nahlásit
pantau
Neodbočujte prosím od tématu, kolik má Pluto nohou?? Dvě, nebo čtyři??
|
pantau
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:55
- Nahlásit
Pane Gaja, to ted uz ale delate legracu. Pluto je normalni pisek a ma 4 nohy. Jako clovek. Akurat nechodi po tech dvou ale po vsech.
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 12:59
- Nahlásit
Já bych se mírnému odbočení od tématu nebránila - to je nesmírně překvapující poznatek, že tučňák nemá kůži. Kde že jste to četl?
|
viky
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:03
- Nahlásit
pantau
Ja jsem nevedela, ze tucnak je ryba. Panetau, vy nas tady jeste neco noveho naucite. Prosim pokracujte.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:05
- Nahlásit
Jirikovo
Já jen zkoušela, jestli třeba není Pluto slepice a pak by bylo možný to kutálení - třeba vajec , víš...... No ale nemá, tak to asi fakt bude pes. A ještě má 4 nohy jako lidi, to mě přesvědčilo. Pantauovi už věřím. Jen má pes divný chutě, slepičí.
pantau
Prosím, jsou ve vašem rybníku kromě pulců i tučňáci ?????
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:05
- Nahlásit
pantau
Legraci si pane pantau děláte ze mne vy, člověk má přece nohy pouze dvě, i když občas chodí po čtyřech, ty druhé dvě končetiny se nazývají ruce, schválně si je pořádně prohlédněte a pak nám napište rozdíly, které jste našel...bude jich víc než deset???
|
pantau
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:06
- Nahlásit
Viky. To je logicke preci kdyz plave. Ale treba je divny, ze nema supiny, protoze treba jina ryba je ma taky. A treba jednu z kapra mam v kapsi a ona ma nejakou silu a leci me to tak kycel.
|
pantau
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:07
- Nahlásit
Pane Gaja, to dneska tomu rikame ruky ale predtim to byly nohy. To si ale nepamatujeme, to tady jeste zadny lidi neexistovali.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2006 13:08
- Nahlásit
Já teda pánové nevím, ale myslím, že si z nás opravdu pan pantau dělá trošku srandičky...důležité je nenechat se nachytat, to s tím tučňákem ať vysvětlí, taky se mi to nezdá.
|