| Autor |
Zpráva |
pantau
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 09:35
- Nahlásit
Dobry den, procitam si skoro denne toto skvele forum a uz parkrat jsem narazil na zvlastni jmeno. Vzdycky treba nekdo v nejakem prispevku rekne slovo Veta, nebo jdete k Vetovi, Veta rekl...a tak. Pochopil jsem, ze je to asi nejaky znamy, neco jako bylinkar nebo lecitel pro lidi. Zajimalo by me teda kde bydli, aby nas Pluto mel taky dobrou peci. Moc vam dekuji. Psum a Fenam zdar.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 09:37
- Nahlásit
No jestli si děláš legraci, tak dobrý... Je to zkratka slova veterinář.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 09:58
- Nahlásit
Je pantau uz tady dlouho nebyl, tak co pluto, porad se kutali... ?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 10:03
- Nahlásit
pantau
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 10:28
- Nahlásit
pantau
hele, uz v lecebne zase zprovoznili internet .... tak to se tam uz muzu v klidu nechat zavrit. na jakym jsi pavilonu, at tam mam aspon nejakyho znamyho?
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 10:38
- Nahlásit
Jirikovo
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 10:41
- Nahlásit
Né, já se nebudu posmívat, protože jsem se taky s tou galerií předvedla jako blbka, takže pantau nic si z toho nedělej, bude nás tam víc...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 10:48
- Nahlásit
Gája
to neni posmivani. vzhledem k drivejsim prispevkum osoby zde vystupujici jako pantau je to normalni reakce. ale jak pise viky taky by me zajimalo, jak to dopadlo s babickou a Plutem ....
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 10:53
- Nahlásit
Jirikovo
Tak já se přiznám, že jsem se posmívala. Příspěvky výše jmenované osůbky jsem nikdy nečetla, tak možná proto a co bylo s babičkou a Plutem???
|
pantau
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 10:54
- Nahlásit
Dobry den kamaradi. Moc dekuji za pomoc. Ted uz vim, ze je to psi zdravotnik.
Babicka i Pluto jsou na tom porad stejne. Az tady babicka nebude( to az odejde do vecnych lovist) tak si holt budemem muset Pluta ponechat.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 10:55
- Nahlásit
Gája
jestli mas cas, tak si precti tuhle diskuzi
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 10:55
- Nahlásit
Taky se tu nedávno někdo ptal v reakci na jiný příspěvek, co to jsou "jemeryčani"-byla řeč o nestandartním zbarvení kníračů-jestli to tedy je ta nová barevná varieta?
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 11:01
- Nahlásit
pantau
A co pulci, už se budou líhnout?
|
pantau
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 11:03 - Změnil/a: pantau
- Nahlásit
Dobry den pane Meta, jak vite, ze jsem choval pulce? Odkud jste? A jak me poznate kdyz mam tady jiny meno. Aby ste vedeli, tak todle neni moje doopravdicky meno.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 11:05
- Nahlásit
Meta
zrejme se stydi se najednou priznat k tomu, jak chodil okyslicovat rybnicek ....
|
pantau
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 11:06
- Nahlásit
Pockat pockat, jak vite, ze jsem chodil okyslicovat to jezero? Okdud ste
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 11:09
- Nahlásit
pantau
my tady o tobe vime uplne vsechno ...
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 11:15
- Nahlásit
pantau
Musím přiznat, že se mi po babičce, Plutovi a pulcích moc stýskalo. To je báječné, že jste zpátky...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 11:16
- Nahlásit
Meta
jenze to jeste nevime, jestli je Pluto skutecne Pluto nebo ten druhy, co se zabehl .... teda mi to vime, ale babicka se to nesmi dozvedet
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 11:17
- Nahlásit
Tak už je jasné které fórum bude hit dnešního dne
|
viky
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 11:43
- Nahlásit
Musim Pantau moooc podekovat, protoze nez prisel, tak jsem mela totalne blbou naladu. Ted uz je vsechno OK. Diky
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 12:19
- Nahlásit
mno za sebe děkuji též,páč jak píše viky,mojí blbou náladu zvednul hnedka
a samozřejmě že mně zajímá pokračování kutálení,babičky a hadičky,okysličování a pulců a jistěže i Pluta
|
pantau
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 13:02
- Nahlásit
pane Sarax vy to pletete. Babicka se nikde nekutali. Ona ma ted choditko tak s nim chodi po svetnici a musi cekat az prijdu domu ja nebo bratr jelikoz ma ve dverich prah a nedokaze pres nej s tim choditkem jet. Ale na dvorek, jak je kulna a u ni ta brizka, tak sme tam dali zabranu z desticky, aby babicka nemohla k privozu.
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 13:13
- Nahlásit
pantau
A neměli byste babičce ten práh odstranit? Aby se mohla kochat jarní přírodou i přes den? Měla by určitě radost a takoví kluci šikovní by to mohli zvládnout...
|
pantau
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 13:14
- Nahlásit
Tone,to je proto aby nemohla s Plutem ven
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 13:19
- Nahlásit
A proč nesmí s Plutem sama ven, Pluto jí přece nemůže zdrhnout?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 13:27
- Nahlásit
Meta
Ale může se odkutálet. Pluto, ne babička.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 14:12
- Nahlásit
Ketrin
|
pantau
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 14:29
- Nahlásit
Jenze ten problem je ten, ze babicka si ho dycky da na ten stolecek co na tom ma. Problem je ten, ze nesim videt, ze se kutali z toho kopce kdyby ho nahodou pustila nebo by nejak spadl kdyby sla treba uz moc rychle.
|
evina
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 14:56
- Nahlásit
pantau:tak když už teď víš co je vet,co za ním zajít s Plutem?Třeba poradí jak se z kutálícího psa stát psem chodícím.
|