Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jaké skopičiny děláte se svým psem??
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 20:25
- Nahlásit

Stačí přes mříže Fifince ukázt balónek, určitě by je prohryzla. A Ašopes by mě taky přišla vysvobodit, ona umí otevřít dveře. Ale nevím, jak by to udělala s kulatou klikou a ještě jsem ji nenaučila zacházet s klíčema.

Danda
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 20:50
- Nahlásit

Ahojda vsem.Moje psisko si nejradsi hraje na schovavanou.
Kdyz se nediva,schovam se mu nekam do prikopu a tenounkym hlaskem volam o pomoc.Behem par vterin se pririti a skoci mi na hlavu.Vita me jako kdyz prijdu z dvanactky.Chvilku se smajchlujem a pak jdeme dal.Hrube kousaci hratky ma zakazane.

žofka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 21:26
- Nahlásit

Tak koukám,že nám už z těch pesanů dobře hrabe Tak hlavně pak dejte vědět,v které té pakárně jste zkončily.Mucholabka
Před několika dny jsi v jiném tématu nabízela štěnda,podařilo se ti je udat ? Nechávala jsem ti na tématu nějaký kontakt.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 21:33
- Nahlásit

žofka
Mi se nepodařilo nikoho najít, pořádně jsem se do toho obula a odepsala asi na dvacet inzerátů i na starší psy a nabízela jsem všechny možné psy, ale většina lidí se ani neozvala. Jinak by štěňata už měla být zadána, jen je teď problém je vyživit. Mámu někdo vyhodil dva dny před porodem, ona je v novém prostředí , mezi spoustou psů a ještě se štěňatama, určitě má i nějakou bolest po porodu a nežere. Dostává infuze, ale nic moc. Ztratila mléko, tak štěňata krmí tatrou, ale víš, jak je to s umělým odchovem, jsou slaboučká.

žofka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 21:49
- Nahlásit

Mucholabka
To je hrozný,nevím,jak víc ti pomoct.My máme v rodině už všichni přepsováno. Ale budu koukat dál po inzerátech,víc nic udělat bohužel nemůžu.

nika00
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 09:57
- Nahlásit

holky, tak vcera sme si sly se Sandy lehnout a ona se ke me otocila zadkem...tak sem ji jako rekla at jde ke me normalne...tak se otocila a zustala sedet...tak sem ji podrazila predni nohy aby si lehla a ona spadla do takovyho lehu uplne smotana do klubicka a jak spadla, tak tak zustala dalsi hodinu a usnula..sem myslela ze se posmeju...lezela tam jak prasatko na rozni

žofka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 10:00
- Nahlásit

nika00

Zdenka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 14:37
- Nahlásit

To včera večer jsem tulila mojí pupinku pusinkovala jí a říkala jaký má krásný bíško ouška pufinku(pusinku) a že je to moje houstička na spapání a pak jsem si všimla, že mě sleduje přítel a směje se, že prej mám dost.

nika00
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 15:58
- Nahlásit

to my vcera meli debatu jako ze uz to prej prehanim..ze prej to mam z toho jak furt chodim sem

Zdenka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 16:22
- Nahlásit

Mě bylo zas řečeno, že bych měla mít druhý dítě,což jsem rezolutně odmítla, jeden ďáblík stačí a vždyť já vlastně druhý dítě mám i když bych občas řekla, že mám tři i s přítelem

Orry
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 16:53
- Nahlásit

nika00
no neco na tom pravdy bude!!!!

žofka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 20:51
- Nahlásit

nika00
To jako,že tě tady kazíme,jó!? A kdo to řek,sem s ním.

Pupy
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2006 10:51
- Nahlásit

Jo ty my se taky koušem, až na to že mám pak plnou hubu chlupu........blbneme, honme se, pereme se, pak jsem celá poškrábaná a pokousaná....je to prostě moje pusinka...jo nebýt psa tak si takhle snad v životě nezablbnu

Shadow
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2006 17:50
- Nahlásit

my s Charlinkou na sebe útočíme takzvaným krokem šelmy já si lehnu na zem dám ruce před sebe přimhouřím oči a nemrkám a sem připravená ke skoku ona s začne pohybovat tím krokem šelmy hlava nízko u země oči přimhouřený a tlapky tiše našlapující a v tom já zařvu roztáhnu ruce a ona se rozlíítne jak bláázen a už se rvem, a nejlepší na tom je že to vymyslela ona. Ale nejhezčí stejně je když ke mě příjde nasadí chytrej kukuč a skloní hlavu a nechá se drbat pod obojkem.

Evik
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 10:31
- Nahlásit

jak čtu toto téma, najednou si připadám jako úplně normální člověk a ne "ten psí blázen" jak mě s oblibou nazývá moje rodina....Ale mám radost, že jsem těma blbostma, co provádíme s pejsama, nakazila alespoň částečně i mou mamku Už několikrát jsem jí přistihla, jak leží u našeho mlaďocha na pelíšku, šeptá mu do ouška, pejsa jí přitom olizuje její ucho a mamča se jen rozplývá Přes den, když s pejsou blbneme, jsem pro ní "psí cvok" a večer se tím "cvokem" stává ona sama

nika00
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 10:37
- Nahlásit

hehe to je dobry...
žofka..ne jako ze me kazite, ale ze uz nepovidam o nicem jinym nez o sandynce a o pejskach a o tom, jak jedny holce z chatu se narodily stenatka a ze ta druha ma psa divocha atd atd....
(rekl mi to pritel)

Gája
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2006 10:43
- Nahlásit

Evik
A možná nejen večer, ale i když nejsi doma. Já myslím, že to naše blbnutí nám někdy dost pomáhá odlehčit naší psychice, no uznej sama s kým jiným si člověk může beztrestně zablbnout, než se svým psem. Ten to na tebe nikdy nepráskne a má tě pořád za svého miláčka, aniž by jen na chvíli zapochyboval o tvém zdravém rozumu...

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání