Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jaké skopičiny děláte se svým psem??
. 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Gája
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:32 - Změnil/a: Gája
- Nahlásit

Zajímalo by mě, jestli je to u vás taky tak nějak praštěné, když se např. mazlíte se svým psem. Vzpoměla jsem si na příhodu, kterou popisovala Garfield, když v kanceláři "znásilňovala svou psí slepicu". Mě se něco podobného stalo včera, když při mazlení svojí pejsandy jsem prohlašovala, že je to moje holčina a manželka (prostě totální hrábě) a dcera se připojila a začala se hádat, že Sára je její manželka a brzy budou mít rodinu, na to já jí tvrdila, že my už jsme se tajně vzaly a ona, že to není možné, protože jí, manželství slíbila už v matčině břiše, no dál vám to ani nemůžu líčit, nebo mě pošlete k Chocholouškovi i s dcerou, ale prostě člověk si potřebuje někdy ulevit bez pomoci alkoholu a tak plácá, a plácá a voda teče a teče... Nebo si někdy sednu naproti své Sáry a začnu štěkat a Sára se ke mně přidá a štěkáme na sebe, a taky kňučíme. Je to docela švanda, jen manžel pro to nemá pochopení a posílá nás obě, ať si jdeme štěkat někam ven, nebo do kotce. Umíte si to představit??? Ujistěte mě, že nejsem sama takto bláznivě prdlá..

monika
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:37
- Nahlásit

Gája
nejsi, tchýně mi řekla, že jsem šelma psovitá a že když už nemůžu rodit tak blbnu se psama.Já s těma svojima řádím tak, že když mě viděl můj nadřízený z práce, který jel kolem našeho domu (nevím, kde se tam vzal) tak mi na druhý den řekl, že tohle by do mě nikdy neřekl. Blbnula jsem zrovna s doginou na zahradě, honily jsme se tam a válely se po sobě a rvaly se o balon.

nika00
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:37
- Nahlásit

to ja rikakm tomu svymu ze mam noveho pritele a ze sem sveho psa pasovala do role toho myho

v posteli pak spolu lezime, heldime si do oci a drzime se za ruce(tapky)
jinak kdyz blbnem, tak ja si lehnu na bricho na zem a pomalu se vplizim sadny mezi zadni nohy..pak i mezi predni....az lezim uplne pred ni...no a pak se zvednu a nesu ji jak batoh (ca 40kg.... tohle je jedinej zpusob jak ji udrzim)

Syska
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:39
- Nahlásit

Ne nejsi...my se zase s Tessinkou navzájem okusujem. Normálně, jako se kouše s jinými psy, tak já se s ní takto svou pusou a zuby okusuju Ona je taková správně něžná ke mně...ale teda kdyby mě u toho někdo viděl...A taky jí pusinkuju bříško. Teda, že je to moje žena mě ještě nenapadlo! Ale rodičům, když potřebuju hlídání, volám, že jim přivezu vnučku....

nika00
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:39
- Nahlásit

oprava: lezim uplne pred ni= pod ni

jinak se taky pereme...ja ji drzim pod krkem a vrcim u toho a ona se mnou skace....takze to pak ve vysledku vypada jako ze pes neni videt a ja sebou maltim o zem

Gája
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:41
- Nahlásit

nika00
To je krásné, umím si představit jak tě drží za ťapky a ty ho za ruce...a hledíte si do očí, má je taky oříškově hnědé??? No vidíš už mi zase hrabe.

Syska
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:42
- Nahlásit

Hihi, to je dobrý téma!! To já si zase s Tesinkou povídám, normálně na ni mluvím, co mě naštvalo a že je ona bezvadná a krásná a moje a ona nakrucuje hlavičku a sem tam na mě ňafne...nádhera.

Gája
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:44
- Nahlásit

Syska
Taky Sáře ráda pusinkuju bříško, má ho tak roztomile ochmýřené a prosvítají jí přes chloupky krásné pihy. Miluju pihy i na lidech. No a už i muž si zvykl, že je Sáry taťka a když po něm něco loudí, tak jí posílá za mámou (tedy za mnou).

nika00
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:47
- Nahlásit

gája
no sandynka je ma cokoladove hnede a ten muj je ma taky hnedy....takze je ok.....ale on na ni zarli a vzdycky jakoze udela taky smutny psi oci a ja ho vzdy poslu dohaje, jako ze sandynka je u toho aspon roztomila

jinak samozrejme-ja sem maminka atd..

Orry
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:47
- Nahlásit

holky, holky...

ja kdyz jsem byla mala (tak 6-9let) jsem trvdila, ze si vezmu za muze strejdova psa, budu s nim bydlet v boude a budem mit stenata mnoo a pak jsem dostala Orryho a ten je tomu strejdovymu straaaaaasne podobny jinak Rockyskovi ted rikam ze je moje silene smutna princezna a ruzne na nej knucim a on kŕouti tou hlavickou a divi se...mnoo vcera jsem mu zpivala, kdyz jsem sla ven..doufam ze me nikdo neslysel rvala jsem: naaaaam se dari, naaaaaam se dari..dekujeme za opratni jak se dari vaaaaaam?? mnoo a mamka rika Rockyskovi vnoucek...a povidamu pohadky..ja Rockymu hraju divadlo s hrackama

Gája
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:48
- Nahlásit

Když spolu štěkáme, tak se Sáře krásně klepou pysky (rty), bíglové je mají převislé. Když položí hlavu na gauč, tak leží první pysky a potom Sáry hlava. Děcka z toho mají švandu.

nika00
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:51
- Nahlásit

tohle je vazne dobry tema

vcera se me pritel zeptal jestli miluju vic psa nebo jeho
tak sem chvili premejslela a rekla sem ze oba stejne

Gája
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:53
- Nahlásit

nika00
No já to tak veřejně prezentovat nemůžu, ale jsou chvíle kdy mě můj chlap vážně naštve a to pak rozhodně miluju víc pejsu...

nika00
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:55
- Nahlásit

nemuzes??to jako ze tvuj chalpak zarli????

Gája
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:58
- Nahlásit

nika00
No znáš mužskou ješitnost. Chlap to nepochopí, bývaly dny, kdy trošku žárlil i na děti, že si je občas beru do postele. Proč myslíš, že s náma Sára nespí??

Orry
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 14:04
- Nahlásit

mnoo jeste ze me se na tohle neptaaaaa

nika00
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 14:05
- Nahlásit

gája

no to je fakt ... sandynka mohla spat akorat v rohu a ne mezi nami coz bylo jejim zvykem

orry

co bys rekla????

Orry
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 14:08
- Nahlásit

nika00
mnoo nevim...asi bych se vyhnula odpovedi jako ty

Syska
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 14:14
- Nahlásit

Všimly jste si, že jsme do této diskuze zatím přispěly jen my čtyři? Tzn. Gája, já, Orry a nika...

nika00
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 14:16
- Nahlásit

sysko a neni to lepsi nez se hadat na jine diskuzi se 100 lidma jestli je lepsi pes s PP nebo bez???
orrydyt ja se nevyhnula....miluju je oba....akorat ze psa taky jako cloveka- ne jako psa....

nika00
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 14:18
- Nahlásit

sysko, jeste pridala prispevek monika

Orry
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 14:21
- Nahlásit

nika00
vzdyt ja taky jsou to moji zlaticka

vic co je nejlepsi, ze muj byvali rikal ze me miluju, protoze mam rada zvirata...a pak kdyz jsme se hadali, a ja mu rekla, ze rozumim svymu psovi...tak na me koukal jak na zjeveni a rekl ze jsem teda pana marie on byl sam zjeveni...pabl

Gája
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 14:21 - Změnil/a: Gája
- Nahlásit

Syska
Třeba se k nám někdo ještě přidá, když ne, tak si vystačíme. Možná nikdo jiný skopičiny se psem nedělá, než nás pět, nebo že-by se za ně styděli?? I to je možné, třeba jsou na tom hůř než my, anebo nemají psa a jen to tady na nás hrají s těma PP a bez PP...

Orry
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 14:26
- Nahlásit

Gája

nika00
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 14:29
- Nahlásit

hehehheheeeee
aspon mame soukromou diskuzi

Vcelka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 14:33
- Nahlásit

no já se k vám taky přidám, tohle téma je fakt dobrý. Já třeba lezu po čtyřech s vyplazenym jazykem a trkám hlavou do Víti a on pak do mně a začne mně olizovat. Nebo si dáváme bitky v peřinách, když mně pak začne kousat, tak se schovám pod peřinu a on tam začne čumákem rejdit a hledat mně. Každý den když přídu z práce, tak čeká než se převlíknu a pak ho musim v peřinách pořádně podrbat a poňuchat. Je to sranda
No a kdyby se mně manžel zeptal jestli mám radši jeho nebo Víťu, tak to nevim co bych řekla. Vikyho mám ráda tak nějak jinak, prostě uplně maximálně šíleně moc.

nika00
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 14:35
- Nahlásit

jsou asi to nejlepsi co lidi mohlo potkat.....

Syska
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 14:53
- Nahlásit

Vcelka
Schovávačka pod peřinou, jasně...to je oblíbená hra!!! To se pak může zbláznit, jak se mě snaží zpod peřiny vydolovat...

Gája
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 15:06
- Nahlásit

Vcelka
To jsou super zážitky, já tohle dělám potají, protože v mužově přítomnosti pes nesmí do horního patra domu, kde je i ložnice, no a do peřin, to by se zbláznil. Když jsme spolu žili na hromádce, měla jsem maltézáka, byl zvyklý se mnou spávat, ale muž ho z postele velice rychle vypudil, tak spával v pokojíku a smutněl, vždy když ten můj, odešel do práce, tak jsem pro něj zašla a uložila ho do mužovi postele vedle sebe, pomazlila ho a pak jsme usnuli. Fungovala to skoro půl roku, až se jednou ten můj chlap vrátil, že si něco zapoměl a v tom viděl pejsu jak se válí na jeho vyhřáté půlce postele, to to lítalo.

nika00
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 15:15
- Nahlásit

a od te doby uz na hromadce nezijete????

. 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání