| Autor |
Zpráva |
Gája
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 15:18
- Nahlásit
nika00
na hromádce už ne, spíš na pěkné hromadě někdy i problémů, zkrátka jsme to před 11 lety zpečetili sňatkem, ale někdy si říkám, že na té hromádce to bylo lepší a taky jsem byla mladší a hezčí a možná asi pitomější.
|
kokoška
Člen |
- Nahlásit
taky se musím přidat, my se doma honíme až se otřásá barák a válíme se v posteli - pejsa se plíží a natahuje jako žvejkačka za hračkou nebo nějakou dobrotou - je schopná se takhle plížit strašně dlouho a daleko, přezdívám ji Meresjev , to, že se koušeme a štěkáme na sebe mi přijde už úplně normální
Jo a je strašná drbna, nevidí přes zeď k sousedům, tak si pro mě dojde a řekne si,že chce zvednout,aby mohla čumět k sousedům,tak šmírujeme obě - naštěstí sousedi na zahradu skoro vůbec nechodí
|
nika00
Člen |
- Nahlásit
to ja bych se nedala...jednou jsem chodila s takovym..no s takovym(orry s peterem,vis? ) no a on nebyl a neni zvyklej na zvirata doma a navic ani sam zadny nema-nemel..jen jeho rodice maji NO a ten je venku hlidaci...
no a kdyz ten petr spal u me a najednou se prihnala kocka jako ze teda spi taky v posteli tak petr ji hladil a pak najednou zdesen vykrik...." fuuuj neco ji leze v hlave" a ja rikam, to je blecha..... v tu chvili letela kocka asi kilometr daleko a museli sme prevliknout periny, vyluxovat postel a krome kocky odblesit i celej dum
pak sem mu to furt pripominala....no a nakonec sem ho na ty zviratka tak naucila, ze uz je bere
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 15:26 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
je to sranda mě kdyby někdo poslouchal, tak mě asi taky pošlou k chocholouškovi, to když si lehnu k Píďovi do pelechu a začnu svoje obligátní: Ty pipino moje smradlavá, ty hajzlíku, ty šišulko moje milovaná nejlepčí, ty jeden pinďoure, pocem pojď já tě zatahám za ouško, pojď se mazlínkovat Píďánku, ty prdelko moje uprděná atd atd - mě někdo nahrát na diktafon ......
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 15:26
- Nahlásit
Gája
No aby z vás u toho Chocholouška nezkončil nakonec váš pes! Dvě manželky,to musí být šok i pro jednoho psa. A co manžel,ještě s vámi bydlí?
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 15:28
- Nahlásit
Stejně si říkám, že ti naši psi jsou báječní a k pomazlení nejlepší, vždycky přistoupí na všechny ptákoviny, které člověk vymyslí a nikdy nám neťukají na hlavu, ničemu se nediví a prostě nás v tom blbnutí podporují. Ještě si třeba s holkou rozdělujeme, co všechno na Sáře spapáme, stehýnka si rozdělíme, játýrka, prsíčka, no a při tom ona drží (protože jí to dělá dobře) a my s holkou si říkáme na jaký způsob si jmenované části psího tělíčka - uděláme, někdy se do ní i tak zlehounka zakusujeme.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 15:28
- Nahlásit
nika00
Není nad pořádnej úklid. Vždyť to říkám furt,Zlatý zvířata!
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 15:29
- Nahlásit
Kalliope
To je mi nějaký povědomí,to jsi nahrávala u nás?
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 15:30
- Nahlásit
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 15:31
- Nahlásit
Gája
To je skoro kanibalizmus,chudák Chocholoušek,tolik práce pro něho chystáte,ani o tom nevíte.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 15:32
- Nahlásit
žofka
Jo, on už si zvykl a trošku se obrněl. Ale tuhle debatu o našem tajném manželství se Sárou, neslyšel, tak to víte jen vy, tak mě nepráskněte, v sázce je má rodina, slušná pověst v okolí, a zdravý rozum, ve který všichni, kdo mě trošku znají, doufají, že mám.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 15:34
- Nahlásit
hehehe...to o me uz vsichni ztratili veskery iluze
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 15:36
- Nahlásit
žofka
Neboj, to my si ji porcujeme jen jako. Víš, "jako že" ji láskou sníme.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 15:38
- Nahlásit
nika00
No s těma iluzema, taky už pár lidí pochopilo, jak to se mnou je.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 15:44
- Nahlásit
Gája
No,já už si raději žádné iluze nedělám. Ale určitě je fakt,že je lepší blbnout se psem,než blbnou z lidí.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 15:50
- Nahlásit
žofka
No právě že blbnu z lidí, tak to harašení se psem je vlastně důsledek toho všeho.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 15:53
- Nahlásit
Gája
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 15:58
- Nahlásit
žofka
fuj už sem si myslela, že jsem snad úchyl, ale jak tak koukám je to naprosto normální
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 16:12
- Nahlásit
Kalliope
Buď v klidu, všichni jsou úchylové, ale jen nás pár, na zdejším fóru si to dokáže přiznat. Vpodstatě jsme hrdinští úchylové, nebo úchylní hrdinové, no, jak chceš...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 17:29
- Nahlásit
nika00
bleška je take zviratko neeee??
to Martin se taky vzdycky divi co vsechno psiska dokazou..on mel doma jen kocku..mnoo a rika ze kocka je takova jemnejsi, vznesenejsi..a Orry je jak hromotluk.. ale ja ho postupne ucim
|
Klárča
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 18:33
- Nahlásit
Nevím co řešíte,ani na Chocholouška to není . Jen se člověk prostě potřebuje vyblbnůt
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 18:54
- Nahlásit
Klárča
Tož vyblbnůt jo, ale toto je snad moc, né? To už přeháňáme. Ale inak důfám, že to s náma eště néní tak zlé. Eště nás neodvézli, myslím do Kroměříža.
|
Klárča
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 19:14
- Nahlásit
Gája
No trošku větší blbnutí,ale já někdy dělám - kdekoliv s kýmokolv - ze sebe takového nenormálního člověka - př.třeba jsem schopná dostat záchvat smíchu v muzeu a mrsknout s sebou na zem a ještě v tom záchvatu někoho podkopnout.... - že už mi tohle připadá jenom takové velké blbnutí A do Kromclu mě taky už mockrát kamarádky posílali ......
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 19:19
- Nahlásit
vždycky přistoupí na všechny ptákoviny, které člověk vymyslí a nikdy nám neťukají na hlavu, ničemu se nediví a prostě nás v tom blbnutí podporují
No, tak Gájo, ne všici psi jsou takoví Muj, když na něj začnu dělat ksichtíky, začnu blbnout, abych ho rozdováděla, chovám se jak magor, on na mě zaraženě pohlédne moudrýma očkama a s výrazem dokonalého "opovržení",co se to s paničkou stalo, a že on tohle fakt praktikovat nebude, odchází si něco čuchnout Kdybych to převedla na lidské chování, nebo jak to říct, řekla bych, že odchází a kroutí přitom nesouhlasně hlavou
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 19:34
- Nahlásit
Azoracek
Asi moc dobře ví, že jsi většinou normální a tak na to není zvyklý, proto když ti někdy hrábne, tak pro to nemá pochopení, ale u většiny z nás, co tu píšeme své prapodivné historky, jsou tomu pejsani vystaveni dnes a denně, proto jim nic jiného nezbývá, než se podřídit a blbnout s námi. I když ve všem taky nenajdu u své Sáry pochopení. Například si myslím, že ona by mě za manželku určitě nechtěla, má totiž velmi dobrý psí vkus. A ze své lidské smečky by si nejspíš, kdyby k tomu mohla co říct, vybrala mého manžela. Ten jí imponuje a šíleně voní. Hlavně jeho pracovní ponožky zbožňuje a stále je vyhledává. Což já, přestože svého muže mám opravdu ráda, nedokážu.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 19:41
- Nahlásit
Gája
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 19:55
- Nahlásit
Mno, já si říkám, že není co dodat. Pak jsem nahoře chtěla kliknout na nápis Kynologická diskuse, abych se vrátila zpět a napadlo mě, že tohle nemá s kynologií už moc společného...tam by se mělo psát něco jiného...třeba Další huhylárny nebo tak
Fifnka je mojí budoucí tchyně vnučka a ona je babička strašně dlouho se ale hádali, jestli je maminka nebo babička já ale nejsem maminka, já jsem sestřička, my jsme si rovny.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 20:02
- Nahlásit
Mucholabka
Já to říkám furt, všichni se jednou sejdeme v ....Kroměříži, Beřkovicích, u Chocholouška, nebo někde ještě jinde, ale hlavně se musíme domluvit kde, abychom si tam mohly všechny hezky spolu popovídat a pejsani nám tam budou nosit buchty....
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 20:06
- Nahlásit
a bude v nich pilníček?
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 20:16
- Nahlásit
Mucholabka
No možná jo, ale nevím k čemu, když budeme ve svěrací kazajce, jedině snad pejsani by mohli pilovat, chce to ale začít s výcvikem co nejdřív. Naše bíglice zatím neovládá základní poslušnost a to chodíme na cvičák už skoro třičtvrtě roku. Věřím, že by mě v tom zařízení klidně nechala nafurt, aby měla páníčka jen pro sebe.
|