Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Hádky v rodině
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
wami
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 12:04 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

brut
No, vysledky... Ja nejsem moc demonstrativni typ, takze bych si kdyz uz nasla fakt neco, co by se povedlo... Ale jak rikam - spis me uklidnuje to,ze tu moznost mam, nez ze bych o tom premyslela nekdy nejak vaznejc...

Ale jo,jasne ze i psiska delaj eskapady, ale bez tech by nebylo o cem povidat a byla by to nuda...

shmoldie
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 12:06
- Nahlásit

brut

jo a taky kdyz ti nelamou koncetiny - uz sem pres dva mesice doma se zlamanou nohou - mlada si rekla, ze by panicka mohla konecne travit vic casu doma nez v praci

mac1
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 12:20
- Nahlásit

psiska neuklidňují , naopak trénují naši nervovou soustavu, takže nás nic neporazí

nels
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 12:32
- Nahlásit

Hele a máte taky "chlupatou" pračku? Ta naše se na to už asi vyprdla a všechno čisté oblečení nám vydává zásadně s nelsnovýma chlupama. (teď závidím všem co mají doma dlouhosrstá plemena).

wami
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 12:51
- Nahlásit

nels
Mame chlupatou pracku, chlupatou postel, chlupate jogurty, chlupate tuzky...

Onehda jsem si nejakej ten psi chlup tahala z caje i v praci...

nels
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 12:54
- Nahlásit

wami

jo chlupy to je zázrak sám o sobě, někdy je najdu i tam kde nelson nikdy nebyl

brut
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 12:56
- Nahlásit

wami
Já neviděla demonstrativní výsledky, ale ty konečné.........
A máš pravdu, první co udělají děti když přijdou ze školy je dotaz, co zase vyvedl Brut a jestli Denynka moc nekňučela, popř. se zeptají, kde je kočka. Ale, že by mně řekly alespoň ahoj, tak to néééé...

nels
My máme nejen Brutovi a Denynky chlupy úplně všude, ale ještě ke všemu se kočka naučila otvírat dveře a skříně, takže čisté a odchlupené ( před uklizením) oblečení ,je ještě chlupatější....to je brutus

stamir
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 12:56
- Nahlásit

wami
...chlupatýho chlapa...

brut
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 12:58
- Nahlásit

stamir

wami
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 12:59 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

nels
No ja psa do jogurtu taky nestrkam, a stejne mam vsechny jogurty s prichuti vlkosedaka!

brut
Aha - a to delas nekde na pitevne...?

stamir
Jo, to jsem zapomnela, zrovna vcera se divil, ze mu padaj zrovna ty sedivy vlasy, a ony to byly Lumpovy chlupy...

nels
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 13:02
- Nahlásit

wami

tak to joo, a já jsem si říkala proč bys to asi dělala

brut
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 13:29
- Nahlásit

wami
jj, dělala, teď mám berličky a jsem doma......Ale ty léta tam mi nikdo neodpáře........... .......asi jsem opravdu trhlá, ale mně se to líbilo ( teda sebevrahy moc nemusím, ale co nadělám, je jich stále dost....)

wami
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 13:34 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

brut
aha...
no nevim, je fakt, ze ja si dovedu predstavit i jina zajimava mista, nez je prave pitevna...
A proc vlastne mas ty berlicky...?

stamir
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 13:41
- Nahlásit

wami
Na chlpy už som privykol. ALE ! Bol som úplne bez seba, keď sa ukázalo, že neplatí táto stará prupovidka : "To jsou blechy psí, ty na člověka nejdou!" Teraz, keď hvalhund mení strsť, tak sa mu hrabem v kožuchu takmer denne, no a stalo sa... Tri dni som neobsedel, všetko som poobracal, vydifusiloval, vypral a furt ma hrýzla. Takmer som bol exkomunikovaný z baráku. Potom to prešlo. Asi zdochla od prežratia.

wami
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 13:43
- Nahlásit

stamir

No, tak blechy se nam uspesne uz nekolik let vyhybaji... BOHUDIK!

brut
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 13:52
- Nahlásit

wami
Tak nějak si mi následkem léčení sesedla páteř a postupně ztrácím cit v noze. Taky následkem se posunul kloub u kyčle, takže problém....ale to neva....hlavně ještě pořád běhám (sice blbě a s berlema, ale běhám).

wami
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 13:58
- Nahlásit

brut
hm, koukam, ze moje bolavy kolena se muzou jit zahrabat...
No, podstatny je zivotni optimismus a ten koukam mas, tak se ho drz a nejak to pujde!

brut
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:28
- Nahlásit

wami
Nejen optimismus, ale taky pěkně "vypečený" pejsek....občas si říkám, že jsem si nasadila veš do bytu....ale pak se na mně podívá, přisune se nenápadně a olízne....no a má vyhráno, pacholek...

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání