| Autor |
Zpráva |
nels
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 14:20
- Nahlásit
Tak jsem se včera takovým spůsobem pohádala se svojí skorošvagrovou,že až..samozřejmě jsme měli zůstat u témat jako kabelky,nový film,make up,atd ale ona kráva začně rozebírat jídlo pro psi. a že by teda pro jejich labrouše chtěla nějakou novou lepší značku.tak jsem jí doporučila proplanku,protože našemu psovi dělá moc dobře a vím,že jejich také chutná,no ale ona,že teda nee,že chce něco lepšího..mám pocit,že čeká až začne vyrábět granule pro psi Luis Vuitton nebo Chanel a pak bude spokojená. Přitom je ten chudák pes zavřenej celej den s jejím manželem v kanclu a o procházkách si může nechávat jenom zdát. Hlavně,že má ale pravidelnej přísun uzených uší a různých pamlsků no tak jsem to na ni všechno co si myslím vypálila,no a skončilo to řevem a teď i divnejma pohledama a nasraným výrazm ze strany jejího muže.
Tak jsem u toho všeho myslela na vás všechny tady na fóru,kteří i když pracují,tak se těm psům věnují co to dá. ne lidi jako tihle,kteří když mají doma štěně,tak jsou z toho nadšeni a pak ten pes vyroste,přijde první mimino,starosti a na psa už nějak není nálada ani čas. takže jsem se rozhádala s rodinou a je mi to úplně jedno,jenže ten pes tam v tý kanceláři pořád leží a ležet bude a já mu nijak nepomůžu. a to je blbý
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 14:28
- Nahlásit
nels
máš recht
|
nels
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 14:33
- Nahlásit
je to stejně divný jak se ti změní příchodem psa do rodiny priority. Já jsem byla taková holka co jí zajímali hadry a pařby a nevím co ještě,a s každým se byla ráda zadobře a teď...?chováš se špatně ke psům=nemám se stebou o čem bavit!! fakt, já normálně odepisuju lidi ze svého okolí podle toho jak se chovaj nebo i jenom mluví o psech.a je mi to jedno! tak jsem se asi na dobro zcvokla,ale jestli ano,tak se mi to líbí
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 15:02
- Nahlásit
nels
hele ale teď mi mluvíš z duše, taky to bylo dřív - koukala jsem na holky a říkala si, ty jo, proč taky nemám na takovýhle hadry? Ale bylo to i díky tomu, že jsem 7 let nosila korzet a tak jsem si leccos nemohla dovolit, a teď co mám psa? Je to jak říkáš, ubližuješ zvířatům, nestaráš se o psa, jsi pro mě odepsanej, vůbec na mě nemluv, navíc teď chodim na procházky a na cvičák v takových hadrech, že by se za ně nemuselo stydět ani to největší "bezdéčko". Dokonce jsem se jednou přistihla, že jsem šla ze cvičáku a skočila jsem psovi koupit nějakou dobrůtku do Tesca, co je při cestě - v orvaných kalhotech, zasviněný bundě a zablácených gumákách, DO TESCA, když jsem tam jezdila dřív brala jsem na sebe jen nejlepší hadry, abych mezi těma bohatýma co tam nosí tašky narvaný hadrama nevypadala jak socka, a teď tam vlezu v gumákách - obrat o 180 stupňů
|
nels
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 15:07
- Nahlásit
Kalliope
přesně!!!! já jsem včera po 2 hodinové procházce se psem hrdě vpochodovala do restaurace mýho "švagra" v špinavým svetru a botách a s krvavýma skvrnama všude,protože mýmu šmudlovi teče z rány na uchu sem tam krev. a v duch jsem si říkala:"ty jo,tak todle je už drsný!!"
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 15:08
- Nahlásit
nels
Cha ! Konečně nějaká spřízněná duše, někdy si fakt připadám jak ten největší somrák pod sluncem.
|
nels
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 15:13
- Nahlásit
Kalliope
no jo,jenže pak někam jdu "v civilu" a potkám známýho a ten doma říká, "hele potkal jsem dnes v centru Danielu,ta vypadala ale nějak divně jinak...", no a to jsem byla prostě jenom čistě oblečená!
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 15:16
- Nahlásit
holky holky....my se fakt vsichni zblaznily
ja sem taky driv chodila kalit atd atd....ale ted uplna zmena...ne ze bych driv chodila jak naka paris hilton, ale ted je mi to uuuuplne jedno....taky sem se nedavno pristihla, jak jdu do delvity a az po kolena mam nalepeny bahno a promaceny kalhoty a mikinu celou od chlupu....ruce spinavy jak prase a hlinu za nehtama...holky a vite z emi u toho bylo fajn???
mam (mela jsem ) kamosku, ktera bydlela v krci na sidlisti a mela staryho hafana...no a kdyz s nim sla ven pred panelak vencit, tak se vzdy ustrojila do nej hadru, namalovala si ksicht a vyrazila(co kdyby potkala nakyho kamose a on ji nedej boze videl nenamalovanou a v teplakach) byla to blbka....ja na to casem prisla...no pak ji hafan umrel a za nejakou dobu si poridila noveho(pani drzte se a hadejte co si poridila)...holka ktera je denne v praci, ted ve skole, navic celej vikend nekde v duplecu a cely leto na machaci si poridil border kolii a jeste byla nadsena tim, ze to je nechytrejsi pejsek kterej umi nejlip poslouchat a da se vycvicit a blablabla......a ted na toho psa sere....
no takze kdyz vidim nekoho takovydleho....nebo nekoho, kdo psovi a nejen psovi ublizuje, tak u me konci!
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 15:26
- Nahlásit
nika00
kejhu..holky..jste moji lidi akorat ze ja ani predtim parit nechodila
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 15:27
- Nahlásit
|
nels
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 15:27
- Nahlásit
nika00
přesně!
a bahno za nechtama znám od někud taky
no a jak jsem teď nastoupila do nový práce,tak jsem si samozřejmě sebou vzala první den fotku Nelsona a i teď když ho mám někdy sebou,tak se z kanceláře ozývá samé "no prdelko malá,chceme vodičku?dáš mi paci,broučku ušatej?" apod. Někdy se pak přijde někdo na to podívat a to se pak ozve strašnej řev,jak ten malej brouček je nakonec 45kg tele.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 15:32
- Nahlásit
to je dobry...skoda ze ja tu pesana v kanclu mit nemuzu...
ale pesu mam jako tapetu, jako sporic na pc..vsude...uz mi ho tu chodili obdivovat
je tu jedna kolegyne ktera se za mesic bude vdavat a furt povida o svatbe a ja zas furt povidam o psovi a o kocce...no kdyby nas nekdo poslouchal
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 15:34
- Nahlásit
Orry
no já to s tím pařením taky moc nepřeháněla, ale .... jak to říci kulantně......chtěla jsem se líbit, ale teď co mám psa už mi na tom tolik nesejde a chodim jak odrbanec. Ale je fakt, že už např. tak často nechodim do kina a do divadla, to aby psík nemusel být sám....
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 15:35
- Nahlásit
ja taky nemuzu ale Rocky tu byl na ukazku
ja nemam s kym povidat...ja povidam s vama
btw: Veru, doufam ze brzy vyrazime na nejaky ten vylet...Verca uz se taky ptala...ale hlavne az bude Sandynka ok
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 15:36
- Nahlásit
taky lidi rozlišuju podle toho, jak se chovají ke psům, nejen k tomu mému, ale i ke svým vlastním. Dost se mi tím zúžil rádius lidí s kterými se chci bavit, ale není čeho litovat - to všichni dobře víte.
Hadry rozlišuji na "psí" a na "mezi lidi" pomalu se mi zvětšuje hromada "psí hadry" a stejně nenápadně mi mizí hromada "mezi lidi"
To, že jdu do krámu a mám na zádech a nohavicích blátivé otisky psích tlap mi přijde úplně normální
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 15:40
- Nahlásit
mnoo ja jsem jednou takhle sla rovnou od koni ( i vtech konskych hadrech - tim myslim elastaky, tricko..ktere ikdyz rano bylo ciste odpoledne bylo oslitne kobylkou) s holkama do cukrarny...no sedly jsme si na dorticka a muzu vam rict, ze cukrarna byla prazdna nekomu ta nase draha "vune" nevonela
jj ja mam takovy vzdycky stesti, ze treba kdyz nekam jdu se psem a mam na sobe neco staryho tak potkam jednu holku jeste ze ZS...a kdybyste videly jak ta me vzdycky sjede pohledem..a kort kdyz me vidi po psovi sebrat hovno ja z ni mam srandu...je fakt ze kdyz jsem oblecena do prace (tedy "normalne") tak ji nepotkam
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 15:40
- Nahlásit
hehe...ja zas rozlisuju hadry "na ven" a na " se psem"
taky sem si vsimla ze spoustu lidi me moc nechape, jako ze sem fakt blazen...ale me to je fakt sumak
orry
urcite bych sla...uvidime jak nam to ale ve ct dopadne....zatim se nesmi sandey namahat....prej tak maximalne okoro baraku....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 16:15
- Nahlásit
Tak to se k vám přidávám. Akorát, že já chodím jen v hadrech psích a když se mám obléct do "normálního", tak z toho mám trauma . Ale to bude tím, že jsem doma a nikam moc nechodím a tam kam jdu, tam můžu v psím.........
|
Klárča
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 16:25
- Nahlásit
http://testy.atlas.cz/test.aspx?id=151&rubrika=4 holky to si zkuste
Ale zajímavé že to u toho oblékání platí Já když jdu třeba někde mezi lidi,tak bych si neoblékla nic hrozného,prostě bych se cítila blbě,ale když jsem byla s kámoščiným psem Lesanem a až po dloooouhé procházce přez celé město jsem zjistila,že mám od psa na zadku blátivou opravdu velkou tapinu,tak místo toho abych se začala červenat,tak jsem se začala strašně smát a nemohla jsem přestat,pak jsem jenom tak ze srandy na Lesana "Ty hajtrošáku,divaj cos mi udělal....." a pak hodil kukuč alias "já jsem tak hoooodný" a já chytla další záchvat smíchu
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 16:34
- Nahlásit
Klárča
tak jsem si udělala test tahle věta mě dorazila asi nejvíc:
Závislost na vzhledu vám rozhodně nehrozí, protože to, jak vypadáte, je vám úplně jedno
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 16:58
- Nahlásit
chchahahca me vyslo to samy...a to jsem to delala poctive
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 17:47
- Nahlásit
Kalliope
mám taktéž stejný výsledek. Já se tedy přiznám, že jsem na svůj vzhled dbala vždycky jenom minimálně (asi tak, abych chodila oblečená čistě a slušně dané situaci, ale módní trendy mi byly ukradené vždycky) Naštěstí jsem si našla chlapa, kterému je jak vypadám "taktéž ukradené"
Co mám ale psy, podstatně jsem změnila názor na to, co je v životě důležité. Psi jsou teď jednou z mých hlavních priorit a taky jsem stejně jako velká část z Vás tady přísně vyselektovala ze svého života lidi, kteří mají na psy negativní pohled. Nejvíc přátel mám mezi pejskaři a ti ostatní dobří přátelé, kteří pejskaři nejsou mají alespoň kladný vztah k těm mým hafíkům. Jsem prostě taky přes psy postižená
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 18:00
- Nahlásit
To by mě zajimalo, jeslti tady vyjde někomu něco jinyho Než to, že mu na vzhledu vubec nezáleží
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 18:02
- Nahlásit
Ale zase podle takovejch otázek, jako jsou v tom testu to posuzovat je divný Když du ven s někým, na kom mi záleží, tak se snažím taky vypadat co nejvíc "normálně" No a potom se mi stane, e kamarád, se kterým chodím jen ven s psiskama mě vidí v normálním oblečení a pochválí mi "novou bundu", kterou mám už 3 roky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 18:30
- Nahlásit
Tak mně vyšlo to samé co vám. Závislost na vzhledu.............
U mně je to ale, jak podotkly děti naprosto normální, protože než abych strávila den v nákupním centru vybíráním oblečení a kosmetiky, popř. 4hod. u kadeřníka, tak raději jsem se psama v lese nebo pomáhám v chatě se dřevem, či něco podobného. Jak děti podotkly, nepamatují si, že bych byla někdy jiná a proto si tatínek našel nějakou "jinou,normální" krá**.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 18:35
- Nahlásit
Mám jednu otázku - jak se vám podaří dojít do práce v čistém "normálním" oblečení? v práci už si docela zvykli, že mám buď tlápoty od bahna na nohavicích, případně na botách, a ve většině případů i oslintaný rukáv, na kterém jsou vidět zbytky rozmočených granulí naše psí holčička totiž ráno bleskurychle posnídá, aby se s námi ještě na dvoře rozloučila, a moc ráda si o mě "otírá hubu" takže v práci ve stole mám kartáček na ruce, kterým zaschlé bahno vydrbu a je to zase čisté
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 18:46
- Nahlásit
Janiii
Já takhle chodím k doktorům a u některých sklidím chápavý úsměv a u jiných pohoršený pohled. ...Nesnažím se vysvětlovat, ale občas se mi stane, že na přímou otázku musím odpovědět a pak se pohoršenýma reakcema docela bavím...
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 19:13
- Nahlásit
Klárča
no tedy !!! to mě naštvali ......<i>Vaše ostentativní ignorace čehokoli, co se týká vzhledu, už totiž přerůstá v zanedbanost a nepořádnost</i> .....s mastnou hlavou nechodím ,myju se,nesmrdím ( snad ) ...tak jaká zanedbanost a nepořádnost ?!
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 19:33
- Nahlásit
Citam a usmievam sa. Ja som bola uplne iny pripad. Sediva myska, zavreta doma. Vonku ztazka schopna odpovedat na otazku kolko je hodin, vzdy s ciernymi myslienkami, ktoru chodili rodicia vyhadzovat s izby von na prechadzku, aby som nelezala len nad knizkami. Postupom casu sa to sice zlepsilo, ale to gro zostalo. Odkedy mam psa, tak som si MUSELA zvyknut na komunikaciu s ludmi, sice ma to stale nebavi a z vacsej skupiny ludi mavam stale strach, ale je to o dost lepsie. Preto aj jedina vlastnost na mojom psovi, co mi vadi je, ze kazdy na ulici je jeho kamarat Co sa tyka zadelovania ludi kvoli psom, som na tom uplne rovnako
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 19:34 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit
Neznám lepší oblečemí než tepláky, co nejvíc plandavý, obr mikinu či bundu s kapuckou a trekingový botičky. Do baťůžku vodu a cestovní misku, pár pytlíků na ho*na, foťák a může se vyjít z domu
U nás v kanclu už nikoho nepřekvapí, že z mých bot opadává bahno, místo žvejky, že vytáhnu nějaký pamlsek a místo kapesníků tahám mikroteňáky
|