| Autor |
Zpráva |
Eda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 19:56
- Nahlásit
samozřejmě, že mi vyšlo to, co vám všem...
ale onehdy jsem šla na sono a musela se slíknout do podprsenky a sestřička se na mě tak divně dívala... no, měla jsem chlupatou podprsenku, protože Eda zrovna mění srst na letní, nóó docela funny
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 20:17
- Nahlásit
Eda
si dovedu živě představit....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2006 20:31
- Nahlásit
brut
vem jed na to, že teď si už na to budu sakra dávat pozor!!! naštěstí chodím do školy a do "práce", kde si nemusím hledět na kostýmky, tak jen čas od času odchlupím svrchní část oblečení a je to oka
|
shmoldie
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 01:12
- Nahlásit
pigie
ty brdo - tak to jsme dve, ja do toho byla jeste dost zamindrakovana a furt jsem mela depku, ob den jsem brecela a ob mesic chtela skakat z okna
pak jsem si poridla prvni cubinu - nejlepsi pes na celym svete ), a ta me vytahla uplne ze vseho - zivot bez psa, spinavejch veci, vsude se valejicich voditek, micku a zbytku nedozvejkanejch kosticek, chlupu uplne vsude si proste uz vubec nedokazu predstavit
ted mam jeste jednoho cubika a je mi moc fajn )) (doufam, ze jim taky)
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 02:04 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
shmoldie
Presne ako by som sa videla. Este aj tie casove rozpatia a dokonca aj skakanie z okna (nic ine neprichadzalo do uvahy) sedia
Tiez si neviem predstavit, co je to mat ciste gate, bez slin, chodit von na prechadzku v normalnych veciach. Nedokazem si uz spomenut, ake to bolo spat v cistej posteli, jest jogurt, v ktorom nie je chlp a ktory nedolize pes, mat cistu vanu, bez psich chlpov Ale nemenim a ani nebudem a este ked ma fakt obcas chyti nejaka podivna nalada, tak moj priatel okamzite zareaguje :"A co bude s Hugom?" A hned ma vsetko prejde, lebo to by som mu nikdy neurobila A este je to genialne v tom, ze ked som prisla nastvana z prace, od rodicov,... , tak si to zvycajne odniesol priatel. Teraz ked pridem nastvana domov a vidim toho natahujuceho psa, ktory obcas aj vstane, aby ma isiel privitat, tak vsetko je prec a ja sa tesim s nim von a nechapem, preco som bola nastvana. A ked je fakt zle, tak sa stocim k nemu na deku do klbka, on si ma dokladne pooblizuje a spolu zaspime (Pritom mi je suma fuk, ze pes by mal mat svoje miesto, kde mu nik neleze, aj on mi leze do postele, tak co )
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 07:43 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
pigie
shmoldie
mzu se pridat do klubu? Ale je fakt, ze ja mela obdobi, kdy sme byla mezi lidma hodne casto a rada, ale ted sem se vratila zase k normalu (asi jak prokoho :biglol
S tím skákáním z okna (odbre z balkonu ) jako bych se viděla Jen teď si dycky řeknu, co by si myslela Eimy kdybych najednou byla pryč, jak by to snášela, co by s ní bylo dál a hnedka mě to přejde A je fakt, že se tim netajim ani pred lidma a hodně lidí to štve, že myslim hlavně na toho psa... Nemužou pochopit, že oni by věděli, že už nikdy nepřijdu, ale Veverucha by pořád čekala kdy se objevim a ono nic...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 07:49
- Nahlásit
Holky,
hlasim se do klubu - ja se chtela veset...
Ted obcas taky, ale psiska me z toho vytahnou... Milasci moji zubati...
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 08:45
- Nahlásit
tak to já se věset nikdy nechtěla-to spíš se někdy mám chuť oběsit teď,za to co mi ten můj pesan dělá a pesana jsem měla od mala,takže žádná změna,nic méně potom co jsem se odstěhovala tak jsme s přítelem měli úplně jiné hodnoty.Asi jak píšete vy,dobré obleční,zábavy,jízda autem kamkoliv a teď? Denně lítám po lese jak divoženka a lidé si řikaj,že jsme prdlí.Už neřešim ksift když někam jdu,z giga problémů se stali malichernosti proti Anubisovi vyrážce,který já teda giga problém.Televizní stolek místo Cosmopolitanu vystřídal Pes přítel člověk a Svět psů atd. Ale známý zůstali,jen přibyli ty pejskovatěšjí....
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 09:07
- Nahlásit
ja taky mela chvile a obcas stale mam kdy bych se nejradsi zabila....ale sandynka to snad pozna a vzdycky me prijde olizat a je zazehnano....jinak tak bokem..dneska mam na sobe cerny kalhoty......a doma bilyho psa!!!!!!!!!!!!!!!!v tasce takovej ten kotouc na odchlupovani ale stejne to je marnyyyy
|
stamir
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 09:25
- Nahlásit
Teda baby... čumím jak puk. Niektoré veci, čo sa mi honia hlavou by som ani vlastnému psovi nezveril... a nie to do fóra. Ale uznávam, že aj moji chlpáči by mali dostať doktorát z psychológie... ( psychiatrie ?)
Mňa osobne teda mrzí, že kvôli psom zanedbávam ľudskú komunikáciu. Je to čudné, rozhodne je to čudné...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 09:30
- Nahlásit
a copak ti prijde ze se nehodi do fora???
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 09:35
- Nahlásit
no tak zlikvidovat sebe , to mě nikdy zatím nenapadlo , teď mám občas chuť zlikvidovat psiska , jenže když oni na mě vrhnou ten psí pohled - mají mě přečtenou,pacholci , tak je nechám žít . Fakt je, že když jsem měla problémy s mámou - občas podléhá depresím,ale skutečné depresi , a to je úplně něco jiného než ty tzv. "depky" , to je fakt děs a možná víc pro ty okolo , tak nemoci vzít psa a vypadnout třeba na 3 hodinky do lesa , tak už jsem se léčila na psychiatrii tutově já. A poznala jsem spoustu prima lidí a a kamarádů a s mojí nejlepší kamarádkou jsem se seznámila zase díky psům a našla jsem si skvělého koníčka , psi jsou báječní.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 09:39
- Nahlásit
no tak si vem, ze bys tu depresi mela ty..to pak je k veseni se docela blizko....
ale jo..psi jsou nej
|
stamir
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 09:52
- Nahlásit
nika00
Súhlas. Na samovraždu stačí 5 min depresie.
a copak ti prijde ze se nehodi do fora???
To som písal o sebe. Nedokážem sem napísať, či ma lákajú otvorené okná alebo nie. Aj keď - aj ja, aj vy - sme väčšinou len prezývky. A tie si môžu dovoliť hocičo. Necghajme to tak, toto je psie fórum
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 09:56
- Nahlásit
jasne..tohle bylo jen tak bokem
|
wami
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 10:02
- Nahlásit
stamir
jj, me laka kazdej vyssi strom pravidelne ve zkouskovem obdobi. Navic jsem smolar, takze si vybiram pravidelne nejhorsi mozne otazky... a pak aby te ty stromy nelakaly...
Ale uz skolu koncim, tak bude klid...
Ale je fakt, ze od doby, co mam Lumpa (jinak jsme psy taky meli odjakziva) neustale u sebe, tak je vsechno o hodne lepsi. Clovek si pobreci cestou ze zkousky, ale uz se vlastne tesi, jak s psiskem vypadne do lesa a bude pohoda...
A co se tyka pratel - MILASCI DOGTREKARI!!! , ale to vis nejlip sam...
|
Zany
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 10:09
- Nahlásit
Výplývá z těchto příspěvků,že psy si pořizují hlavně zamindrákovaní lidé?Taky v tomto směru nejsem úplně ok.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 10:12
- Nahlásit
Zany
že psy si pořizují hlavně zamindrákovaní lidé
Ne, deprese nejsou mindraky a to, ze pes obecne spravi spatnou naladu, je vedecky dokazano...
Jen tady lidi potvrzujou, jak moc to funguje...
Treba ja mindraky nikdy nemela. Nebo mozna mela, ale vyresila bez ohledu na psy. Jen je fakt, ze diky psum se clovek rychlejs dostane z nejhorisho...
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 10:14
- Nahlásit
nika00
5 minut deprese na sebevraždu ? No nevím , deprese netrvá 5 minut , to je dlouhodobý nezájem o život ( tím nemám na mysli zrovna sebevraždu, ale - proč bych jedla, proč bych se myla, proč bych vstávala, proč bych někomu odpovídala ,proč bych cokoli dělala......nic nemá význam) o druhé, o hygienu,ale také i agresivita ......no děs ,určitě jen díky psovi jsem z toho nepropadla depce .Fuj, ošklivé téma.
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 10:17
- Nahlásit
Zany
Spíš je za tím vrozená potřeba nepodmíněné lásky. Buď člověku chybí a pak mu ji dodává aspoň pes, nebo jí má dostatek a pak je její přebytek přenášen i na psa, kočku atd. Neboť bioenergie má tu skvělou vlastnost, že čím více se jí vydá, tím více jí vzniká
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 10:24
- Nahlásit
mac1
ale ja nepsala o 5ti minutach deprese na sebevrazdu...to psal stamir...jinak ja vim moc dobre, co to je
a samozrejme souhlasim s wami
mindrak je treba to ze mam proste mindrak z toho ze mam maly prsa, velky bricho atd....
deprese je proste deprese....
pes mi nenadeli vetsi prsa ani mensi bricho, ale zarucene mi zvedne vzdycky naladu
|
ira
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 10:43
- Nahlásit
Koukám klub sebevrahů
Jinak s tím oblečením jsem ráda, že nejsem sama . Dřív jsem si oblečení vybírala hlavně tak , aby mi slušelo, abych byla "krásná " , teď koukám na to, aby to nepromoklo, dalo se to snadno vyprat a usušit. Nikdy předtím bych netušila , že jako dárek pod stromečkem budu mít holinky s kožíškem a ještě z nich budu mít radost.
|
shmoldie
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 11:21
- Nahlásit
holinky s koziskem musi byt fakt vtipny
|
bord
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 11:28
- Nahlásit
Hmm,velmi zajímavé téma.Tak to já měla smůlu.Když jsem v pubertě ječela na mámu,jak mě ten život nebaví a jak hópnu z okna tak mi ho v klidu otevřela (bydleli jsme v přízemí),chtěla jsem si napustit vanu,jenže celej den netekla voda,no a než bych našla provaz,tak jsem se na to vyprdla.
Ale je to asi tři roky co jsem si zrovna o Vánocích stěžovala jednomu staršímu pánovi na výběhu(často jsme se potkávali),jak je to na pytel,že mám nemocný kluka v horečkách,chlap se nestihl vrátit ze štace,všechno chystám sama,spálila jsem půl cukroví a bla bla.. a on mi s mírným úsměvem vyprávěl jak si celej život se ženou plánovali aktivní důchod a ona poslední den v práci dostala mrtvičku a zůstala ochrnutá na vozíčku.Právě na Vánoce.Musím říct,že takhle jsem se snad ještě nestyděla a přišla jsem si jako totál.pako,že řeším takovýhle prkotiny.A teď když se mi někdy zdá jak je ten život ,,zlej" vybavím si dvojici,kdy bělovlasý pán tlačí na vozíčku svou ženu.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 11:33
- Nahlásit
teda jeste ze mate vsichni ty pejsky me moji hafani prinaseji kazdodenni stesti...a ikdy prijdu utahana z prace, tak to dvoji privitani je naprosto uzasne a hned je mi zase hej obcas mivam debky, ale sebevrazda??!! mnoo asi se mam prilis rada jinak ten test mi vyslo to prostredni..jako ze na sebe hledim ale neprehanim to
|
wami
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 11:40
- Nahlásit
Tak ja si toho testu vsimla az ted. A musim rict, ze je pekna blbost. Podle nich jsem skorohoumles, no vzhledem k tomu, ze zrovna zitra jsem objednana k te kadernici a jak se chystam do mesta, tak i nejaky ty sminky tu mam... Jsou uplne vedle...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 11:41
- Nahlásit
jj wami ja si taky nepripadam jak zevlak....ten test je divnej....ale co..sranda musi bejt
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 11:43
- Nahlásit
Já nikdy nepřemýšlela o sebevraždě, na to jsem výsledky těchto "pokusů" viděla v práci a nebyl to moc pěkný pohled.
Ale protože mám asi jako každý člověk čas od času pocit, že je celý svět proti mně a nikdo mně nemá rád....., tak jsem zachránila jednu malou čubičku před utopením a ta mi tu lásku od té doby dokazuje celých 13let a musím říct, že bych neměnila.
V dnešní době už mám psy dva a od dnešního večera se budu starat o ségry nemocného pejska, tak si myslím, že jsem to v tom svém životě měla jaksi naplánováno.
Za těch pár let mi dost "kamarádů" řeklo, že jsem bláznivá a odmítlo se se mnou stýkat, ale zase na druhou stranu se našlo dost dalších, kteří to prázdné místo vyplnili a s nimiž můžu bez problémů rozebítat psí hovínka, vitamíny, .......
Zaplaťpánbu za pejskaře!!! Možná jsou pro někoho bláznivý, ale krásně.....
|
wami
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 11:45 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
brut
Hele, ja se o sebevrazdu v zivote taky v podstate nepokusila, na to se mam moc rada... Ale je fakt, ze kdyz se joooo nedari, tak me ty myslenky uklidnujou, jakoze mam porad volbu, na vsechno se vys*... a mit klid...
Jenze psiska me zprostujou prave tehle debilni nalady, s nima se o nicem takovem premyslet neda...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 12:00
- Nahlásit
wami
jj, mně neuklidňují myšlenky na sebevraždu, spíš mně při vyslovení naskočí okamžitě ty výsledky....
Ale máš pravdu, psiska uklidňujou....pokud ti neutečou, netopí lidi, nemotají stopovačku do el. ohradníků......tak fakt uklidňují.....
|