| Autor |
Zpráva |
viveka
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 22:05
- Nahlásit
Ještě mě tady napadla taková otázka, jestli ty granule jsou pro výživu tak super a bezva, proč se vlastně nedělají granule pro děti? Bylo by v nich všechno, v optimálním poměru, ve vyvážených kombinacích, děti by byly hned mnohem zdravější, netrpěly by průjmy...
Vážně, proč?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 22:09
- Nahlásit
viveka
hele, ono se obecne vi, ze granule jsou byznys... Pro lidi by to ale neproslo...
|
viveka
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 22:17
- Nahlásit
wami
Já vím. Ale zdá se mi, že spousta lidí je přesvědčená, že granule jsou to nejlepší, co můžou miláčkovi dát.
Já taky krmím granule, ale tak z 50%. Ještě nevím, co s tím. Je to fakt pohodlné .
Snad by se daly vyrobit granule bez tak strašných pokusů přece.
|
Endy
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 22:26
- Nahlásit
viveka
Ty ale překrucuješ má slova.Ještě jednou opakuji,že nejsem zastáncem pokusů na zvířatech,ale musím se s tím smířit,že tomu tak je.Sama bych nepatřila mezi dobrovolníky,aby se nějaké nevyzkoušené krmivo testovalo na mém psovi.Pokusy na živých bytostech prostě jsou a co si budem nalhávat,ne jenom ty povolené na zvířatech,ale taky ty nepovolené na zvířatech(o kterých nás žádná organizace nebude informovat) a dokonce na lidech.
A pokud se mám vyjádřit ke zkrmování granulí,tak pro psa je nejlepší flákota masa,o tom snad není pochyb,ale i u lidí se strava přírodní mění na konzervovanou a bude to pořád horší.Světem hýbe ekonomika.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 22:51
- Nahlásit
viveka
Ted uz ne - at ty graule bude vyrabet kdokoliv, bude k tomu proste vyuzivat uz probehlych vyzkumu.
Tem mrtvym uz ale nikdo nepomuze...
Takze ja si aspon vybiram znacku, ktera netestuje prave ted...
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 23:12
- Nahlásit
Endy
kdo se smíří se zlem , podporuje ho Na svém psu bys netestovala nevyzkoušené krmivo ( proč tedy vlastně granule ? jsou přeci letité zkušenosti a znalosti o stravování psů ) ani pouhým krmením, se zkoušením -a to podstatně krutějším způsobem - na tobě nepatřících psech jsi smířená .
|
Endy
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 23:20
- Nahlásit
mac1
A ty jsi vegan?Nepoužíváš výrobky testované na zvířatech?Jsi nekuřák?
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 23:24
- Nahlásit
Endy
nejsem vegan ,kupoji potraviny z biochovů , jím zvěřinu, nekupuji vejce z klecových chovů..... snažím se používat kosmetické výrobky,prací prášky,lepidla apod. od firem , které neprovádí testy na zvířatech ,jsem nekuřačka ...další otázky ?
|
Endy
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 23:31
- Nahlásit
Není v ničích silách nepoužívat výrobky testované na zvířatech.Barvy,laky a jiné fermeže a umělé hmoty kolem nás jsou právě na nich testované.A biochovy se díky ptačí chřipce stávají normálními chovy.A není možné se starvovat pouze výrobky z biochovů,pokud nepatříš mezi pár nadšenců,kteří žíjí na své farmě a snaží se vyžít za svých produktů.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 23:37
- Nahlásit
ne to asi zatím není , to ale přeci netvrdím. Ale tam , kde mám možnost výběru si vyberu , nevykašlu se na to, protože mně to jedno není,nejsem s tím smířená
|
Endy
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 23:46
- Nahlásit
mac1
Tak to je dobře,že nejsi smířená.Já musím přiznat,že jsem.Když jsem nemocná já nebo moje děti nebo psi,nechám si předepsat pro nás nejvhodnější léky a nezkoumám,zda nebyly testované na zvířatech.Taky když budu mít nemocného psa,budu vděčná za to,že si můžu koupit veterinární dietu v naději,že mu pomůže.Prostě jsem ten typ,kterému je nejbližšší vlastní krev.
|
Vladus
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 23:49
- Nahlásit
Endy
Ja taky nejsem zastancem pokusu na zviratech, a nikdy se nesmirim s tim, ze to tak je, a nastesti vim, ze existuji lide, co smysli podobne.
|
Vladus
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 23:55
- Nahlásit
A jak rada bych patrila mezi nadsence, kteri ziji na sve farme a snazi se vyzit ze svych produktu... Pracuje se na tom... No samozrejme, ze otazka zdravi je neco trochu jineho, ale jde o to, ze vsim tim hybe jen a jen byznys, i leky jsou jen a jen byznys. A kdyby se zmenil pristup jednotlivcu NESMIRENYCH s tim, ze to tak proste je, mohlo by se vse odebirat k lepsimu. Pro vetsinu lidi je proste pohodlnejsi se s tim smirit, protoze jsou uz od mala vychovavani k bezcitu a hlavne SOBECKOSTI.
|
Endy
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 00:01
- Nahlásit
Převážná většina zdejších přispěvatelů krmí granulema a převážná většina z nich právě vyráběných u firem testujících.Nikdo však nemá potřebu(nebo odvahu) se k tomu vyjádřit.
Vladus
Smýšlení je k ničemu.Je třeba konat.Psaní naplano je k ničemu.
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2006 12:41
- Nahlásit
Endy
Možná lepší polívka s rohlíkem, než granule, 10kg za dvě stovky. To musí být fakt bašta
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2006 13:12
- Nahlásit
Možná lepší polívka s rohlíkem, než granule
redhead
Tak s tím souhlasím, pro rohlík určitě žádné zvíře netrpělo. Dám si hned 2 a svému psovi namažu taky jeden s máslem.
|
Endy
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2006 15:29
- Nahlásit
redhead
Firma vyrábějící granule za dvacku,netestuje svůj výrobek na zvířatech.Za ní to dělají až
majitelé,kteří to nakoupí svým psům.
|
Endy
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2006 15:31
- Nahlásit
dorfa
Jo,velkému knírači jsem taky dala klidně rohlík.Malému ho nedám,protože už to nevyběhá a nechci z něj mít kouli s avitaminózou.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2006 15:52
- Nahlásit
Endy
.Za ní to dělají až
majitelé,kteří to nakoupí svým psům.
jj to je přesný...a souhlasím i s tím,že pokud jsem nemocná a děti tuplem,neřeším na kom léky zkoumali teda.....
|