Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Verca
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2006 21:01
- Nahlásit

Janik
Tak potom napiš jo?

Janik
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2006 21:48
- Nahlásit

Verca
Určitě ti napíšu

emikami
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2006 21:49
- Nahlásit

Ahoj. Moc pěkné fotečky.Andymu to moc sluší i s tím tvým ostříháním. To byla nějaká voříškáda? Kde se to konalo.

LenkoK. kampak jste zmizela, stále čekám že se dozvím bonitační kod Bella Mii , a stále nic

Koukám že stránky Bellinky se začínají vylepšovat, fotečky jsou již vidět, proč si tam nedáte také nějaké když byla fakt miminko,to by bylo hezké, ne? Ještě někde nefungují správně ty odkazy na mé stránky, no mně to nevadí,říkám to jen pro vás,vím ale že toho máte moc, a že nejde vše najednou.
Já už jsem skoro tři týdny pořádně nespala s mimčama.Hodím sem nějakou fotečku, kterou jsem dnes vyfotila,byl by to hezký chovný páreček.
Jestli jsem ovšem nezapomněla jak se to dělá.

emikami
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2006 21:52 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

hm.zapomněla,

Janik
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2006 22:22
- Nahlásit

emikami
Díky.Snažila jsem se ale není to zase taková hrůza
No byla to výstava v Hranicích na Moravě(teda u nás doma )

emikami
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2006 01:14 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

emikami
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2006 01:17
- Nahlásit

emikami
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2006 01:18
- Nahlásit

emikami
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2006 01:19
- Nahlásit

emikami
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2006 01:21
- Nahlásit

emikami
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2006 01:22
- Nahlásit

emikami
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2006 01:23
- Nahlásit

emikami
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2006 01:25
- Nahlásit

emikami
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2006 01:26
- Nahlásit

emikami
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2006 01:28 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

Tak tohle bude možná moje další holčička havanská. Ale ještě přemýšlím o výše Elizabetce, která je na fotce s Dendríkem.Jakou si vybrat ????? Jsou obě tak roztomilé, že se nemůžu rozhodnout, ale asi spíše to bude Dianka. Doufám, že se vám fotky líbí a že jsem vás tím zde nazahltila. Pokud někdo máte zájem, video je na mých stránkách - www.havanese-wild-angel.net

emikami
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2006 01:35
- Nahlásit

A toto jsou všechny tři holčičky, mezi kterými jsem se rozhodovala. Těžké co?

LenkaK
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2006 16:54
- Nahlásit

MartinaClaudi
Máme stejný problém s lezením na stůl. Já učím Belu na kempingovém stole.Ale musím používat jinou podložku na česání a jinou na cvičení,aby si pokaždé ten stůl nespojovala se cvičením. Tohle mi poradila paní,která má několikaleté zkušenosti s výstavami. Než mi to poradila,cvičili jsme i česali na zemi na koberci. Když to ta paní slyšela,řekla "všechno špatně!!"
emikami
Byli jsme u vody a věnovali jsme se více dětem. Bonitací Bella prošla,ale přece jen jí chybí tři zuby vzadu. Čekáme ještě na bonitační list,potom výsledky dáme na net.

Aknah
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 10:08
- Nahlásit

ahojky holky, tak jsme zpatky z vody, jsme oba s fredym celi, jen panicce pribylo par otlucenin a modrin, frajerka si chtela sjet jez a dost nehezky se na nem udelala, ale zijem, Fredy byl na jine lodi, ktera se pouze prenasela. natolik si panicka neduverovala.

Emikami, fotecky mas uzasne, taky bych si tezko vybirala mezi tema krasavicema a mas pravdu, ze Endzi ted muj nebude, mam pubertaka a musim se venovat jemu a navic asi nastanou i jine zmeny, tak by byl problem s malym stenatkem.

janča
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 11:35
- Nahlásit

Ahoj holky,
vrátila jsem se z relaxačního pobytu s kámoškou. Bylo to super, jen bych brala ještě 1 týden. Bez dětí i bez Gwendi mi bylo trochu smutno, ale úžasně jsem si odpočinula. Když jsem se vrátila, vrátila jsem Gwendě trochu krásy (předce jen o ní celý týden pečoval manžel), dalo mi práci jí vyčesat. On předci jen není tak důsledný. Ale teď je zase krasavice.
Aknah
Purinu už baští 1,5 měsíce a jsem moc spokojená. Jednak jí chutná, lupy zmizely za týden a teď jí navíc šla nahoru i kvalita srsti. Měla jsi ve všem pravdu a ještě jednou díky za tip.
Ty jo ještě že jsi Fredyho nevzala na svou loď! No ale co, tak by si zaplaval ne? A jak to na lodi snášel? Nechtěl skočit z lodi a zaplavat si?
emikami
Štěnátka jsou nádherné všechny. Těžko volit. Asi je nejlíp srdcem, ale to ti (snad můžu taky tykat) říkat určitě nemusím. Máš krásné stránky, je vidět, že to srdce tam určitě je. Tak hodně štěstí ve výběru.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 11:52
- Nahlásit

Aknah
My jsme byli včera taky u řeky se vykoupat. Takové zážitky jako ty,opravdu nemáme. Jen mému 3letému synovi uplavala bota,takže domu šel bos. A synovci uplaval kruh,ten se podařil zachránit.

emikami
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 19:44
- Nahlásit

janča
Ahoj všichni. Díky Jančo, to je jasné že nakonec zvítězí srdíčko,ale i když se nyní dá něco již poznat neznamená to, že to tak může být za měsíc.Také jsem ráda, že ještě nejsou zamluvené, i když rozhodnutí zda se štěně nechám je tak 50ti%,jelikož budu muset možná na jednu operaci a nevím zda by rodina se tu chtěla starat o štěně a zda by to ode mně bylo zodpovědné,ale ještě to nevím,ale budu to muset zjistit než se plně rozhodnu, i když si říkám, no tak by se snad postarali, ne.Je těžké když si štěně zamiluješ ho pak dát pryč, mám pátý vrh, a už jsem měla dvakrát cukání,ale pokaždé jsem se přemluvila, že ještě ne,naposledy mně nejvíc přirostl k srdci Carlos, byl úžasný povahou, i Coletka, ale Carlos prostě byl jak dospělý pes, ležel u nohou, vyhledával na čurání plínku , no prostě super, štěstí že to byl pes. Tehlekrát jsem zcela zamilovaná do Dendríka, a bohužel je to také zrovna pes, je to prostě krasavec a ještě k tomu roztomilý, nemohu vědět jaký bude v puli roce, ale nyní je prostě super pes, barvou, jak kouká, jak se drží packama když jdu s ním po bytě, a už si dovoluje štěkat, což je vidět i na videu na stránkách, kdyby byl fena u toho by mně nezastavilo naprosto nic.!!!Dianka je také úžasná, je to taková pohodářka, pozoruje, poslouchá, už asi slyší, protože když na ni začnu mluvit, tak dá hlavičku dopředu,je s nima již legraci, no a druhý vrh, tam se rozhoduji spíš nad Elizabetkou,je pěkná také barevně,ale je to trošišku dráček, ale začíná se také trochu projevovat že vnímá když s ní chodím po bytě.Také musím myslet na spojení feny a psa, který mně jsou milejší.To u mně také trochu hraje roli.No uvidí se,třeba mně tu nějaká zůstane sama od sebe.

LenkaK
Myslím že jsou povolené chybejících 6 zubů, dost mně to sice překvapilo ale je to tak, tak si myslím, že tři zoubky chybějící není taková hrůza, docela by mně zajímalo kolik % fen je plnochrupých u havaňáků.

Jinak , jak snášíte ta vedra, já jsem teda už fakt grogy, ještě se tu starat o mrňata, ty maličké jsem již začla dokrmovat, tak si s nima válím po zemi, a nejsem nejmladší, také stačí že se jedno štěně po....a panejo, celá bedna se musí vyčistit,jsem v paneláku a mám tu momentálně 28.5st. je mi dnes na padnutí, ani mně to snad pořádně nemyslí, když slyším houkat sanitku, říkám si že snad pojede i pro mně. To vedro je prostě hrozné a bojím se že ani štěňátkům to neprospívá.

Jak jste tu psali že vám lezou na stůl, no mně to snad Emi také trochu dělala ale jen když tam cítila jídlo, ale začla mně to dělat Brituška, stůl kvůli vnoučkovi máme bez ubrusu, jdu tuhle kolem a ona si tam pěkně ležela,možná se jen chladila, včera mně zase ukradla ze stolu tyčinku musli s čokoládou na kterou jsem se večer těšíla, jak si dlábnu, koukám s čím si to hraje a ona si pěkně procvakává tyčinku, moc se jí to nepovedlo, jen trochu byla natržená a vyhlodala trochu té sušenky, ale když jsem tyčinku rozbalila, byl tam ten obal zacvakaný do sušenky od zoubků, takže musli přístálo v koši.

A jak píšete o koupání, hlavně že uplavala jen bota.Četla jsem po příhodě co měla moje dcera, že se utopil 4letý chlapeček u domku v bazenu, měla ho hlídat myslím 12tiletá jeho sestra. Je to prostě hrozné. To odpoledne byla moje dcera se svým 4letým synem u známe kteří mají také bazen.Lukašek moc do vody nechtěl, ale dcera chodila s dalšími a Lukášek měl hezky být dál od bazenu ale stále neposlouchal a stále byl napomínán, najednou dcera vidí jak se naklání a žuch, a byl v bazenu, byla od něj asi tak 4kroky, normálně prý se potopil až na dno a ona ho vytáhla za nohu nebo ruku ven, viděla ho prostě jak byl zcela na dně nehybně, vůbec nevíme zda zatajil dech, nebo co, ale jen se trochu zakuckal a bylo to naštěstí všechno dobré.Ještě že ho tak viděla jak letí, kdyby to zjistila třeba za pár minut, že u bazenu není, a byla otočená, nevím jak by to dopadlo.
Jo děti se nesmí nechat prostě bez dozoru, když byly moje děti malé, a byli jsme u vody, v životě by mně nenapadlo se v klidu opalovat a je nechat si hrát na kraji vody, vždy jsem na ně koukala a nebo seděli na dece.Ježiš co já to tady píšu, je to tu o psech, omlouvám se, ale mazat to už nebudu.
Jak snášíte ta vedra vy.Máte doma také takovou nedýchatelnou saunu? Holky jsou také jak leklé ryby.A to jsem je dala ostříhat dohola protože při kojení dýchali jak při posledním tažení, tak to jsem řekla tak to teda ne, jdou nakrátko ať jim ulevím, nenechám je takto se vařit.Už takhle mají cecíky nalité dost vařící. No tak zatím pa.

emikami
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 19:47
- Nahlásit

No jo no, zase román, co? Já už to jinak neumím.omlouvám se.

Chci se zeptat , jednou jsem se již ptala, ale asi mně nikdo neodpověděl, dá se zmněnit to heslo co jsem dostala, vždycky tady lovím, na kterém papírku to mám zapsané, takové blbé k nezapamatování, nebo vy si ho pamatujete, a zmněnit se nedá?Díky za radu.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 21:06
- Nahlásit

emikami
Heslo se změnit dá. Taky jsem dostala nové,protže jsem to staré zapomněla. Ale jak jsem to udělala...?
Přestože bydlíme ve zděném baráčku se silnými zdmi tady máme teď 27°. Musím říct,že i když má Bell dlouhou srst,snáší vedra dobře. Kolikrát má náladu blbnout se svou kamarádkou Ajdou,ale té se moc nechce. Jen co zaleze sluníčko už obě dračice řádí. Někdy je musím krotit. Je úžasné je pozorovat,když si hrají. Přestože je Ajduška oproti Belince hodně velká,zachází s ní něžně. Pošťuchuje ji packou a provokuje ke hře.
Já taky nenechávám děti u vody bez dozoru. Naštěstí klukovi bota uplavala když jsem ho držela za ruku a vraceli jsme se domů. Kdybych ho nedržela asi by pro ni šel.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 21:21
- Nahlásit

Verca
ty jsi po mě nedávno chtěla ať ti pošlu fotky na mail. Moc se omlouvám,ale pořád je neumím zmenšovat. Musela bych ti je poslat v pův. velikosti.
Tak nevím jestli budeš to chtít aspoň tak nebo jestli ještě chvilku vydržíš. Jsem hrozná,ale pořád jsem na to ještě nepřišla.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 21:38
- Nahlásit

emikami
Už vím. Klikneš na HESLO a tam se vyplňují nově udaje .

Romaine
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 23:51 - Změnil/a: Romaine
- Nahlásit

Ahojda všichni, tak se mi konečně povedla registrace

Já mám 14 měsíčního Bišonka frisé a je to můj velký milášek jménem Robby. Už od toho co umím mluvit sem chtěla psa a v 18 letech se mi to nakonec povedlo. Rodinka ho moc nechtěla, ale nakonec si ho všichni zamilovali a teď je to nejoblíbenější člen rodiny... Dokonce i babička ho pouští do bytu ( předtím nemyslitelná věc) a dokonce mu koupila 2 hračky a každý týden, když jsme u ní mu koupí kvalitní a drahou šunku

Co se týče starostí o něj, tak používám obojek a vodítko na 5 m, pak krátké vodítko na výchovu a výstavní vodítko. Postroj mi přijde zbytečný. Granule papá Royal canin a je spokojen - teda radši by papkal maso apod, ale to by sme se nedoplatily a není to zrovna zdravý, takže to má o víkendech, třeba kuřecí maso a rýži.

Péče o srst je náročná, ale na své první a dokonce mezinárodní výstavě získal známku výborný a titul CAJC, tak se to vyplatilo..! Česání sme ho naučili tak, že za to dostane kokina, který nejvíc miluje a to jen za to. Teď se češe rád a ještě se nastavuje. Fakt doporučuju! Používáme především ten finišák a pak ten normální se "zoubkama" od sebe, ale ty pevné, ne protáčící. Na zbarvená očička se nám vyplatily oční kapky ( Čistič očního okolí pro psy, je to lahvička 50 ml a kupuju ji u veterinářky) a malinký hřeben. Ze začátku to chce každý den, pak jednou za 4 nebo 5 dnů a nemá je zbarvené ani trochu. Samozdřejmě máme výbornou paní na stříhání ( ona má 10 bišonů!).

Samozdřejmě má spoustu hraček, ale pár oblíbenců - malé pískací prasátko (ne, že by ještě pískalo a chybí mu pár nožiček a ouška a plyšovou krysu z Ikei, kterou odcizil mamce a teď s ní chodí všude...

Výchova je však úplně nezdařená. Je to pes flegmatik, takže umí jen sedni a fuj. Bez vodítka by zdrhl okamžitě a miluje úúúplně všechny psy, takže procházky jsou občas horor. Teď snad začnem chodit na cvičák, tak uvidím, co to s ním provede. Ale tuším, že nic. Musím se ho ale zastat, že má pubertu, tak snad ho to přejde... Jeden čas už poslouchal. Musím ho pochválit, že jen minimálně štěká, ale za to kňučí, když něco chce a mamka ho naučila na chalupě koukat z okna, tak furt stojíme na balkóně a on kouká, co se kde děje.

Když čtu ty příspěvky, tak v nich vidím našeho Robbyho. Ponožky jsou všude možně a silonek už rozkousal nepočítaně. Moje oblečení je jeho pelíšek, když jsem pryč a nejradši má drbání na zádech, v tříslech a za ouškem

Pokud na to přijdu, tak sem hodím pár starších fotek a nějaké nové jak je hodím do komplu.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 08:22
- Nahlásit

Romaine
Vítám tě tady Melanko. No takhle se rozepsat tady umí snad jen eikami
Nebyla jsi náhodou na výstavě v Brně? A měli jste stůl téměř naproti rozhodčímu?

Janik
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 09:33
- Nahlásit

Romaine
Ahojky!
Taky tě tady mezi náma vítám.
Mám taky Bišonka Frisé ale už je mu 7. Je to ale stále čilý pes a chováním je tak na 4roky
K velkému úspěchu moc gratuluji.
Můžu se zeptat z jaké chovné stanice Robbyho máš??

LenkaK
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 11:17
- Nahlásit

Tak co ,nerozmyslel si to někdo z vás a pojedete do Bratislavy?

LenkaK
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2006 12:47
- Nahlásit

Nevíte někdo jestli je na netu někde seznam českých rozhodčích,kteří posuzují bišonky?

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání