Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
monka
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 11:54 - Změnil/a: monka
- Nahlásit

Bea natur je dobra znacka za dobru cenu. Pre bisonika som pouzivala sampon od Bea natur Grand a rozcesavac Rubin. Ale hned po prvom okupani psa v sampone od Hery bol vizualny rozdiel v srsti velky. Chce to len vyskusat, kazdemu psovi moze vyhovovat nieco ine.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 12:49
- Nahlásit

Aknah
Psí obleček máme,ale používám ho jen v zimě,aby se na ni nelepil sníh. Když má kombinézu na sobě déle nemůžu Bellu rozčesat.
Já tu výstavu zas tak nežeru,jak to vypadá. Víc mi šlo o to aby neměla nějakou vyrážku.
Bydlíme v rod.domku se zahradou,takže Bella chodí z venku taky pěkně ubabraná.Zvláště,když řádí se svou velkou psí kamarádkou.
Co se týče kosmetiky nezavrhuji značky ,které jsem nevyzkoušela.Jako třeba Hery. Ale zatím jsem spokojená s Beou a nakoupila jsem si jí větší množství. Třeba když nám dojde odskouším Hery.

janča
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 13:26
- Nahlásit

U mě je to stejné jako u Lenky, nakoupila jsem a musím spotřebovat. Pak ten šampon na bílou srst s tím kondicionérem vyzkouším. A Aknah vydrží Fredy bílý nějakou dobu? Pokud se tedy nezašpiní mechanicky. Gweny je totiž po vykoupání bílá, krásná, ale za pár dní se mi zdá šedivá.
A hele jakou máme bezzubku, i když nevím zda to na té fotce bude tak dobře vidět.

Aknah
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 13:44 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit

janča

nevim jakou mas prestavu, nevim zda je to samponem ci srsti, ale ma ji uzasne samocistici a kdyz uz je moc zapraseny, tak skoci do rybnika a je zase krasne cisty, o vikendu se vyvalel v bahne, tak jsem ho nechala at opada to nejhorsi a pak sel do bazenu a zase je krasne cisty koupu zhruba jednou za mesic, zalezi jak kdy, kdyz se mi vyvalel v rybnicku bahenacku a smrdel jak bolava noha, tak sel i casteji ale zazloutly ci sedy neni, neni to jen parch? a bezzubka to zname

LenkaK
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 13:48
- Nahlásit

Jani já myslím,že aby ti Gwen vydržela bílá musela bys ji držet jen v kleci doma. Venku zašedne každý pejsek,protože prach se rychle chytá na chlupy. Na vlasy taky sedá prach,jen to není tolik vidět.

Aknah
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 13:49
- Nahlásit

LenkaK

Leni ja nerikam, ze to rezes, to ne, ale mozna nejaky lehky oblecek by byl reseni a dostala by ho jen na cviceni a kdyz si hraje s ostatnimi cokliky, aby neprisla o srst. u nas na cvicaku je labutenka, taky vystavni a ta si odcvici co ma a pak ji panicka do prepravky,a le to mi prijde "kruty" kdyz vsichni ostatni se tam honej a jen ona na ne bezmocne prihlizi

Aknah
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 13:51
- Nahlásit

janča

ale jestli myslis, takhle sedy, tak to je naprosto bezna ve: o)))))

janča
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 13:52
- Nahlásit

Aknah
Prach myslím, že ne, vyčesávám jí každý den, i když asi všechnu nečistotu určitě nevyčešu. Gwenďa není bílá, je krémová asi jako Fredy, ale někdy mi přijde prostě šedivá. Ale je fakt, že spíš na packách a bříšku, takže spíš to asi bude to zašpinění, protože po vycházce jí packy jen sprchuji, šampon používám, jen když je má černý a celou koupu taky tak 1x za 3-4 týdny.
A koupe se rád? A plave ti v hloubce?

Aknah
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 13:54
- Nahlásit

janča

Fredy? to je vodni krysa, vodu miluje, sli jsme na prochazku, uslysel vodopad potoka a nez jsme stihla cokoliv uz tam byl. V bazenu plave jak zbesily a vcera jsme sli okolo rybnika a nez bys rekl svec, pes byl tri metry od brehu

Aknah
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 13:59 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit

LenkaKjanča

ja nikoho nenutim do kosmetiky Hera to vubec ne, jen vim, ze nam vyhovuje a pes po ni vypada uplne jinak, takze to je pouze doporuceni, nic vic nic min : o)) ani nejsme dealer a provize taky nemam

Aknah
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 14:03
- Nahlásit

LenkaK

jak to dopadlo s tim trhanim, nechali sjet to vytrhnout, nebo pockate az to samo vypadne?

LenkaK
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 14:09
- Nahlásit

Aknah
Bella je z velké vody po....
Zato Labradorka plave do posledních sil.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 14:10
- Nahlásit

Aknah
Ohledně té Hery.Já to neberu jako nucení.

Aknah
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 14:12
- Nahlásit

LenkaK

kazdy pes je jiny, nasi maji ricbeka a ten vidi, ze manimuluje s hadici a zajede za roh baraku a jednim okem kouka zda stale hrozi nebezpeci jedine kapicky

LenkaK
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 14:14
- Nahlásit

Aknah
Zatím jsme nejeli. Zdá se že se jí více kýve. Tak ji trochu pomáhám. Když sedíme u bedny a šrabkám ji na bříšku,druhou rukou ji vyklám zoubek. Tak snad nebude třeba narkóza.

Aknah
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 14:16
- Nahlásit

LenkaK
tak drzim palecky, aby to slo, takhle snadno, taky mulije drbani na brisku? ten nas taky

janča
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 14:16
- Nahlásit

Aknah
Já v tobě taky neviděla dealera

LenkaK
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 14:17
- Nahlásit

Aknah
Mám dva malé kluky a když Ajda(labradorka) vidí,že drží stříkačku, otevírá tlamu a čeká až ji budou stříkat do tlamy. Ale hadice.... jůů to prchá

Aknah
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 14:20
- Nahlásit

LenkaK

ten ricbek prcha i kdyz jen vemes do ruky konev, a kdyz prsi? tak by ho mohli zlodeji ukrast i s boudu a on by o tom nevedel

LenkaK
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 14:23
- Nahlásit

Aknah
kdyby na jen bříšku. Ta opice začne okusovat prst,když chce drbat o kousek dál. Za chvilku jí to omrzí a ukazuje že chce na tlapičce..... atd. Rozmazlenec jeden. Kdy ji takhle rozmazlil?

LenkaK
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 14:25
- Nahlásit

Aknah
oprava: Kdo je takhle rozmazlil? snad né já

janča
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 14:28
- Nahlásit

U nás je to to samé. Ráno má Gweny s manželem siestu, kdy on tvrdí, že je s ní v posteli a mazlí se s ní, drbe jí všude, abych já mohla v klidu vstát, udělat snídani, vzbudit děti, dojít si na záchod a pak vyleze on, prohlásí tak Gweny běž s paničkou ven. A naše madam se protáhne, ještě ho 10x olízne, okouše mu vlasy a pak se uráčí vstát a jít se mnou ven. Pořád to říkám: Byla bych klidně psem v naší rodině.

Aknah
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 14:30
- Nahlásit

LenkaK

jo jo jak jsi to zaridila, tak to mas taky si nadavam, neboj, kdyz pes prijde a lehne si mi na polstar, bez ohledu na to zda tam chci ci lezim ja

Aknah
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 14:32
- Nahlásit

janča

jo jo ja taky, klidne budu psem v nasi rodine

Aknah
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 14:35
- Nahlásit

Fredy rano vstane se mnou, kdyz vstavam dojdeme ven, nasnida se a honem rychle zase zpatky do postele, holomek jeden, kdyz zjisti, ze nejdu za nim, tak si pro mne púrijde, strci do me cumakem, jako at konecne jdu a tahne me do loznice. a musim tvrde odolavat, abych tam nezalezla. a kdyz vstava panicek, tak ho musi nasilim vytahnout, aby si vubec milostive dosel ven

LenkaK
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 14:37
- Nahlásit

Aknah
janča
přidávám se. I když.. až na ty granule chození na záchod ven.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 14:39
- Nahlásit

Aknah
To Bella mě budí štěkáním a kousáním,že chce ven.

Aknah
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 14:41
- Nahlásit

LenkaK

kdyby jsi mela vsechny ostatni vyhody, tak by jsi prezila i ty granule

to chozeni ven je horsi a v jakem koliv pocasi,a le zase na druhou stranu, ty na zachode se neprobehnes, nenufas si kazdy kaminek a nepochutnas si na necem jo vyzivnem

Aknah
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 14:42
- Nahlásit

LenkaKFredy me ne, toho musim vzit nasilim a kdyz se mu chce a ja nejsme vzhuru, tak mi prijde olizovat oci, to vi, ze me vzbudi

Aknah
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2006 14:45
- Nahlásit

Holky mejte se fajn, ja mizim a jdem cvicit

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání