| Autor |
Zpráva |
Janik
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 12:45
- Nahlásit
Verca
Tak já koupu zhruba taky 1x za měsíc ale když je to už nutné, tak někdy 2x.To záleží podle toho jaké je zrovna počasí a jestli je vedro, tak chodíme i do potoku... No prostě koupu podle potřeby...
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 12:47
- Nahlásit
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 12:48
- Nahlásit
|
monka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 12:50
- Nahlásit
Veterinar mi povedal, ze psi nesmu nic sladke-piskoty...znici sa im slinivka. Ako je to s podavanim Glukopuru u psov neviem, je to sice prirodny monosacharid, ale radsej by som sa opytala veterinara. Pes-hlavne male a stredne plemena maju priberat a aj hubnut velmi pomaly. Maju malu hmotnost oproti cloveku. U cloveka je mozne maximalne zhubnut 1 kg tuku!!! za tyzden, lepsie je 0,5 kg za tyzden. A u tak maleho psa-do 5 kg to musi ist velmi pomaly, aby sa mu nezmensila svalova hmota, alebo naopak, priberanim neznicili klby, srdce...
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 12:52
- Nahlásit
Hurá, daří se mně, moc děkuji, ale rozhodně sama bych na to nikdy nepřišla. Ale když mám fotky jen v dokumentech tak to asi nejde, že, musí to být na stránkách, tak já jdu vkládat fotečky abych vám sem mohla ještě vložit aktuální fotečky obouch vrhů. To jsou moje malé berušky, zatím s nima legrace není, ale za 14dní již určitě bude, jedna holčička má už paničku,pokud si to nerozmyslí o ostatní čekají na své hodné páníčky. Takže díky za radu.
Co se týče těch šamponů, myslím, že to je asi tak, že prostě každému vyhovuje něco jiného.Takže nejlepší vyzkoušet malé množství a pak se teprve rozhodnout co koupit ve větším balení. Ale nyní také používám, jak tu někdo dal odkaz i ten Gotlieb ??? a myslím, že je také velmi dobrý.Mám ráda šampony s norkovým olejem.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 12:52
- Nahlásit
emikami
To jsou strašné krásná štěňátka
|
monka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 12:53
- Nahlásit
Emikami
nadherne steniatka!
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 12:54
- Nahlásit
emikami
Ten Gottlieb používám já na svého Bišonka a jsem s ním nejvíc spokojená.Krásně je po něm bílá srst, dobře se rozčesává a srst po něm není mastná.Fakt je dobrý a při tom není drahý.A ještě k tomu ho mají v každém obchodě s chovatelskými potřebami.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 13:05
- Nahlásit
monka
Víte, každý veterinář vám řekne něco jiného, ať už je to odčervení, očkování, doba mezi odč. a očk. , ohledně stravy, atd. spousta veterinářů má piškoty v šupleti a psovi je dá v ordinaci. Měla jsem pudličku 11let, ta piškoty milovala a dávala jsem ji je bez omezení, nechali jsme ji utratit ale zcela z jiných důvodů, bišonky piškotami nepřecpávám, ale dvě denně jim nemůže ublížit, a v zátěži ani né 4denně, dokonce jedna chovatelka mně řekla, že klidně mohu dát i 10piškot, že to je energie, ale tím se fakt neřídím.
Jsou také k dostání psí piškoty, pokud se někdo bojí piškotů pro děti.Fena mohla max. přibrat pul kg, prostě pohubla a glukopurem jsme to spravili, a já se s veterinářem radila, nikdy psovi ani štěněti nedávám nic, o čem bych se neporadila,ale jak říkám každý vete má jiný názor, s některými však již rapidně nesouhlasím.
|
monka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 13:06 - Změnil/a: monka
- Nahlásit
emikami,
mate pravdu v tom, ze kazdemu psovi vyhovuje nieco ine. Ja som si davnejsie tiez kupila v obchode kondicioner GOTTLIEB s norkovym olejom. Po jeho pouziti moj pes nemal peknu bielu farbu. Pouzila som ho asi cc 3 x, vzdy s rovnakym vysledkom- srst po oplachnuti nebola pekne biela. Sampon Gottlieb som nepouzivala.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 13:07
- Nahlásit
emikami
teda já bych si hned jedno vzala... Taková zlatíčka.
Teda vy na ně ještě nemáte zájemce?
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 13:10
- Nahlásit
Janik
děkuji za pochvalu, jsou opravdu roztomilý, ti od Emí to jsou již cvalíci a od Kami začínají být již také moc pěkní, ale byla dost maličká, a týden jsem nespala abych je vypyplala, byla zdravá, mrštná, ale maličká.Tu váhu co měli jsem se ale dozvěděla, že ji často mívají štěňata u rýzných chovatelů běžně, my jsme měli takováto mrňata poprvé, tak jsem z toho byla dost vyplašená, ale věřím že budou suprová.
Co se týče toho šamponu, máš pravdu, navíc na netu se dá sehnat do 100kč.Tak já jdu také něco dělat a z holčičkama ven, juknu sem ještě navečír.
Nyní nevím zda si tu všichni tykáte jako na ost. dizkuzích nebo ne. Také nevím zda bych si tu mohla tykat s vámi LenkoK.
Trochu se mně to tu plete, někomu tykám někomu vykám.Tak zatím....
|
monka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 13:12
- Nahlásit
emikami,
10 ks piskot pre maleho psa je podla mna poriadna davka prazdnych kalorii. Tak isto ako pre male dieta.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 13:12
- Nahlásit
emikami
Já bych byla ráda, kdybyste mi tykala. My si tady většinou všichni tykáme.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 13:14
- Nahlásit
Verca
ještě musím rychle reagovat, no však jim je dnes teprve 14dní a 12dní, já jsem inzeráty teprve podávala v tomto týdnu, a na web. stránky jsem je též hned nedala. Jak jsem psala jedna holčička je zamluvená od paní z Prahy, tak prima, protože ji určitě občas ještě pak uvidím, no ono je to různé, někdy to chvíli trvá než začně zvonit telef., někdy nezvoní vůbec, pak když máte všechny zamluvené, zvoní telef. neustále, a někteří chtějí prostě štěně hned a nechtějí čekat na dobu odběru.Každému vyhovuje jiným termín, tato štěňátka budou k odběru v polovině srpna, někdo teprve může jet na dovolenou a tak třeba bude shánět až pak, a někdo si radši zamluví a nechá si ho ode mně nějakou dobu hlídat. Tak pa....venku sice prší, ale holčičky jsou natěšení.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 13:15
- Nahlásit
monka
Ahojky, víš jak jsi mi radila s tím rozškrábaným místem. Byla jsem dnes podruhé u veta, antibiotika nemáme. Prý je okolí čisté, není to zarudlé, nehnisá to, tak že by ji tím nezatěžovala. Dneska si servala strup, holky mi volaly do práce, zase ji z toho tekla krev, tak nám to tam ošetřila. Odtáhla do stříkačky nějakou mast, že si myslí, že se to zahojí. Že prý je to jako u dítěte, když si sedře koleno. Párkrát si strhne strup až se to nakonec zahojí. Tak nevím. V pondělí odjíždíme na dovolenou, tak doufám, že tam budu někde hledat veterináře. Ach jo.
|
monka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 13:18 - Změnil/a: monka
- Nahlásit
Martina,
Luky je uz tiez v poriadku. Luky nemal zarudnute miesto okolo rany (tak ako to vidim u ludi), mal tam len strup pod ktorym mu to hnisalo, preto si to rozskrabal. Myslim si, ze ak si to bude stale rozskrabavat, tak jej to zacne hnisat-dostane infekciu zo spinavych paciek. Uvidis, ci si to este rozskrabe, a podla toho sa zariadis. Drzim Ti palce, nech mate prijemnu dovolenku a nemusite na veterinu.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 13:20 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit
ježiš já zapomněla. Tady je odkaz na stránky , kdyby se vám někomu něco hodilo, hlavně vám Lenko K. Já tam nyní nakoupila vitamíny za 1000kč pro kojící holky, je to dobré jak pro ně tak i pro štěňátka, paní se zabývá chovem již od 14ti let, a je již opravdu starší, podle informací podle telefonu i když je to na mně rázná paní, je vidět, že má v hlavě dosti jasno a že ji jde především o dobro pejsků.Takové znalosti co má, jentak někdo neoplývá. Paní LenkoK. pokud by jste si něco vybrala, klidně vám to koupím a pošlu na dobírku, nečetla jsem podmínky pokud by vám to zasilala ona, ale myslím, že by jste si pro Bell něco vhodného našla, na srst, nebo na kondici.Není tam asi všechno, dostala jsem haldu papírů na přečtení,ale ještě jsem se k tomu nedostala.LenkoK krmíte stále Purinou pro plan?????
http://www.nutripets.cz/project/
|
monka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 13:24
- Nahlásit
Martina,
Luky tiez nedostal na zaciatku antibiotika, veterinar vo stvrtok povedal, ze neni treba, ze sa to hoji. Spokojne sme odisli za rodicmi na Slovensko, a hned v sobotu si to rozskrabal. V nedelu vecer, hned po ceste zo Slovenska sme isli na pohotovost. Az tam dostal antibiotika-presne tyzden po napadnuti psom.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 13:28
- Nahlásit
monka
Díky moc, tentokrát mám z dovolené spíš strach než radost. Snad to bude dobrý. Když nejsou jednou marodný děti tak zase čubinka. Já se picnu.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 13:34
- Nahlásit
http://www.havanese-wild-angel.net/bella.plocha.81 8.jpg
http://www.havanese-wild-angel.net/bella.plocha.82 3.jpg
http://www.havanese-wild-angel.net/bella%2062.jpg
Bella Mia ještě jako miminko a u nás - LenkyK
|
monka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 13:37 - Změnil/a: monka
- Nahlásit
Martina,
neboj, zober si do tasky lieh (alebo slivovicu-na dezinfekciu rany a na ukludnenie Tvojich nervov ), prasek na rany a noznice na vystrihavanie chlpkov z okolia rany a bude to v pohode.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 13:44
- Nahlásit
monka
Děkuji, to jsem potřebovala slyšet. Ten prášek na rány jsi říkala, že koupím volně v lékárně že jo? A to jsi dávala když ta rána asi mokvala co?
|
monka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 13:52 - Změnil/a: monka
- Nahlásit
Martina,
prasek na rany kupis volne v lekarni, a dala som mu to, ked si strhol strup-rozskrabal ranu-odstranila som zbytek, vydenzifikovala liehom a zasypala praskom. Vcera mu uz jemny strup odpadol-uz mu pod tym narastla srst (strup uz bol 3 mm nad kozou, co ho nadvihla srst). Uz je to v pohode, ma uz novu kozu na zranenom mieste.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 14:08
- Nahlásit
Tak to se mi ještě nestalo....
Prohlížím různé stránky útulků ale na Bišonky jsem nikdy nenarazila.....říkám si, tak to je super, že se všichni mají dobře.....no a je to tady.Dva Bišonci v útulku je to tak smutné, že bych si je vzala oba dva kdybych mohla
URL
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 14:13
- Nahlásit
emikami
mylsim, ze jsi to zvladla bajecne
a neves hlavu, casem budu chtit jeste jedno stendo,a le cerno bily, tak treba budete mit zrovna ty dobe mrnata )))))) a na tohel nebude takovy "tlak: tak si i na nej treba pockam
preji vsem krasny vikend pa pa pa
|
Ferdule
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 16:14 - Změnil/a: Ferdule
- Nahlásit
Ahojte všichni lidičky zde na tomto foru. Ani nevíte, jak jsem ráda, že jsem něco takového našla . Máme 5 měsíční fenečku bišonka frise, jmenuje se Sára a úplně jsem těmto pejskům propadla a pořád jsem nějaké podobné forum hledala. O bišonkách je na netu vůbec málo informací (aspoň já jsem jich zatím moc nenašla) a málo chovatelskách stanic, kde by se daly prohlížet fotečky pejsků. Pročetla jsem si to celé a myslím, že od vás získám plno užitečných informací.
|
monka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 16:19
- Nahlásit
Ferdule,
ja Ta vitam medzi nami. Ja mam tiez bisonika frise, vola sa Luky a ma 16 mesiacov.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 16:25
- Nahlásit
Ferdule
Taky Tě vítám mezi námi!!
Já mám taky Bišonka Frise a jmenuje se Andy.Je tady nejstarší je mu už 7let.
A tvoje Sára je s PP??
|
Ferdule
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2006 17:29 - Změnil/a: Ferdule
- Nahlásit
Děkuji za milé přivítání, Naše Sárinka je bez PP, ale jako každá panička, i já si myslím, že je nejkrásnější a nejúžasnější. Je vážně miloučká, pěkná rošťanda, moc ji milujeme, je to ještě mimino, ale už si to bez ní nedovedeme představit. Manžel byl proti tomu, abychom si ji pořídili a teď je to jeho největší miláček, dokonce ho podezřívám, že ji má raději, než mě.
|