Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / strihanie bišónka v Olomouci
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
megi
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 11:45
- Nahlásit

Mucholabko
máš pravdu, že nejlepší je okoupat ho v salónu, ale myslím, že alespoˇn koupání by se mohli naučit páníci zvládnout sami, totéž česání, neboť 3 měsíce špatně česaný pes již moc rozčesat nejde a i když se to podaří tak je mi toho psa líto neboť si dost vytrpí.Navíc je to i finanční stránka. Až budou mít lidé dostatek peněz věřím, že salóny budou vzkvétat, a že lidé budou chodit třeba i pravidelně rozčesávat, pokud už to nezvládají sami.Zatím je to jen výjmečně.

monka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 13:16
- Nahlásit

Megi, tak sme sa uz objednali na strihanie k Ing. Polaskovi. Ideme buduci tyzden, volala som s nim a hovoril, ze striha aj bisonkov na vystavy. Tak este skusime strihanie tu v Olmiku a ked to nebude ono, tak pojdeme do Ostravy (k Mucholabke alebo k pani Kralovej). Dam vediet, ako sme dopadli.

megi
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2006 18:35
- Nahlásit

monka[b][/b]
tak ať vám to dobře dopadne. Myslím, že u ing.Poláška bude v dobrých rukách.

monka
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 23:05
- Nahlásit

Megi, tak strihanie dopadlo nad moje ocakavanie, je to super!!! Pan Polasek je fakt skvely, Luky vypada konecne ako bisonik, aj ked ma este kratsiu srst na nozickach, ale to sa spravi. Ing. Polasek mi aj poradil ako sa starat o srst, ako cesat,kupat a rozcesal aj vsetky cucky. Boli sme pri strihani a pritom som sa dozvedela vela dobrych rad. Tak som spokojna, ze som si uz nasla velmi dobreho strihaca a este k tomu v Olomouci Moj bisonik je teraz taky zlatucky, ze mam chut ho stale hladkat. Este raz dakujem Tebe aj Mucholabke a pani Darine za vasu snahu mi pomoct.

megi
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 14:04
- Nahlásit

To je výborná zpráva třeba Vás v novém kabátku někdy potkám

Verca
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 19:46
- Nahlásit

monka
no a kde máme fotku? My taky chceme vidět ostříhaného LUkyho!!!!

monka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2006 17:48
- Nahlásit

Tak tu je ostrihany Luky. Ma kratsi sportovy strih-aby to trosku ladilo k povodne velmi vystrihanym nozickam. Ale ked mu tam dorastie srst, tak to uz bude OK! A teraz sa velmi lahko rozcesava srst

Verca
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 12:10
- Nahlásit

No ten je krááásný! A na kolik tě to vyšlo?

pigie
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 12:16
- Nahlásit

monka
Ja chcem fotku pred a po . Je krasny

monka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 17:09
- Nahlásit

Tak strihanie stalo 400 Kc, bola som pri tom a este som si aj dobre pokecala Skusim najst fotku pred ostrihanim.

monka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 17:28 - Změnil/a: monka
- Nahlásit

Pigie, tak tu je fotka pred ostrihanim. Sme na agility. Je to fotka, ktora je na internetovych strankach www.klubagility.cz vo fotogalerii.

Telo mal ako valecek, malu hlavicku oproti telu a hlavne velmi vystrihane nozicky.

Darina
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 07:17
- Nahlásit

Paní monk moc je hezký a nejvíce se mi líby v pohybu , ale střih super . Luky je prostě super sportovní typ , fenečki šíly když kolem nich projde sporťák . Byla jsem se podívat na stránky agilyty hodně zajímave a hezké . Napište jestly jste už měly nějaký uspěch na soutěži .

monka
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 08:53
- Nahlásit

Pani Darina, na sutaze moze pes az od 18 mesiacov (Luky ma rok), tak teraz pilne trenujeme-sme zaciatocnici. Aj mne sa pacia fotky, kde je Luky v pohybe.

bisonka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 09:35
- Nahlásit

My jdeme s nasi Bambi dneska na strihani k pani Kralove tak se tesime jak to bude vypadat. Snad bude vse ok, mame par cucek, ale snad se to podari po vykoupani vvcesat. Pak sem vlozim fotky.

Darina1
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 15:12
- Nahlásit

bisonka
Prosím odkaď jsi, že jdeš k paní Králove, ona je totiž i naše střihačka. Já mám 2bišonky a ten mladší je její odchované štěňátko. Jinak já jsem s Havířova.
Pac a pusu Bišonek a Damišek.

Darina1
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 15:42
- Nahlásit

bisonka
Ještě jsem zapomněla, že tady jede diskuze která se jmenuje Bisonci-frise, ……..a tak se na ní napoj, je nás tam víc tak si aspoň fajně pokecáš. Tak přiď.
Pac a pusu Bišo a Damiš.

bisonka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 18:19
- Nahlásit

Darina1
Jsme z Českého Těšína. Už máme fešandu doma. Večer tady vložím fotky. Jinak nejdříve jsem se lekli když nám paní Králová u branky řekla: ,, ..Tak mi ji dejte.." (mysleli jsme si, že tam můžeme být a koukat), nakonec se ale ukázalo moudre odejít. Přece jen asi Bambi měla bez nás v dohledu větší respekt a pak jsme tam nepřekážely. Na diskuzi Bisonci určitě přijdu ) Tak zatím )

Verca
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 18:22
- Nahlásit

bisonka
ahooj, já jsem taky z Českého Těšína, konkrétně ze Svibice. Já mám boloňského psíka a teď jsme si pořídili havanského psíka. Jak dlouho máte bišonka?

bisonka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 18:24
- Nahlásit

Verca
Máme ji 4 měsíce a je jí půl roku. Máš fotky?

bisonka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 18:26 - Změnil/a: bisonka
- Nahlásit

Jo jinak kdo budete chtít kouknout tak: www.bambi.bisonek.cz

Verca
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 21:11
- Nahlásit

Tady je fotogalerie na cz-pes.

http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria
http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria&gall ery_id=826
Phoebe (boloňačka)¨bude mít tento měsíc rok a Elinku (havaňačku) budeme mít měsíc. Má 3 měsíce.
Bambinka je moooc krásná.

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání