| Autor |
Zpráva |
viky
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 08:27
- Nahlásit
sarax
korinky, ty snad jeste nejakou dobu budou v pohode
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 08:29
- Nahlásit
viky
jdu udělat přítelovi snídani a synátora prubnu taky..ty mě asi poženou..s kořínkama
mi osobně je to celkem fuk,já maso můžu,ale nevyžaduju..jenže když budou vybíjet nebudou ani vejce.. sakra,tak to se mi moc líbit nebude..budu hlady teda
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 08:32
- Nahlásit
...granule pro lidi, superprémiovky, prémiovky a hypermarketový šunt... konečně nebudu muset vařit! Nasype se to a je to! Mňam!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 08:34
- Nahlásit
Denisa
já granulky nechci..pesa taky nemá furt granule....já chci kuře a vejce a hovězí guláš..co já si počnu...??
|
wami
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 08:35
- Nahlásit
sarax
No, ja mam pocit, ze panika povede k necemu podobnemu, jako u krav a BSE... V okoli tvych slepic se nasla mrtva vrana? Vsechny okolni vesnice musi vybit svoje slepice!
(Kravy se taky vybijely ve velkem, ne jen ty, u kterych se to prokazalo. Ono prokazovat to u jednotlivych zvirat je prilis nakladne... )
Denisa
Jupii...
|
viky
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 08:40
- Nahlásit
Nejhorsi je, ze poblbly brnaci zacali vypousten na ulici papousky, ktery treba uz 5 - 10 let chovaji doma. No a nekteri inteligenti zacali do krmitek sypat otraveny zrni. No a pak si vyber, najdes mrtvou sykorku a na co zdechla ? Na chripku nebo na otravu ?
Ovsem, kdyby bylo zakazano varit, jsem pro
|
moll
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 08:41
- Nahlásit
Denisa
mrtvou vránu jsem na zahradě našla někdy v prosinci, hlásila na vet. správu a těšila se, jak u nás budou odborní pracovníci pobíhat ve žlutých protichemických oblecích. řekli mi, že na takovou vránu je fakt nejlepší lopata a díra v zemi, protože v 1. sledu dostanou ptačí chřipku vodní ptáci a ti, co k nim patří vrány, až tak ve 3. pořadí. tak jsem zatím docela klidná. moll
|
wami
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 08:43
- Nahlásit
viky
Lidi jsou blbci...
moll
Hezky... Ale co teda vcera ti manici v protichemickych obleccich, co po Brne fakt pobihali kvuli vrane? (Viz o stranku zpatky, davali to rano ve zpravach! )
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 08:49
- Nahlásit
viky
no jo, kurňa, tak teď vím proč jsem už 2x viděla andulku venku, jednou na stromě, podruhý na balkóně, vždy jsem se snažila o odchyt, ale neměla jsme šanci... takže to je možný, že to lidi pouští...
moll
já jsem klidná, přijde mi logický, že po takové kruťácké zimě umírá spousta ptáků a vypasený kočky od nás z ulice je pak už jen dodělají...
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 11:03
- Nahlásit
Vzhledem k celosvětově se rozvíjející pandemii blbosti se přimlouvám za likvidaci nakažených jedinců.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 11:07
- Nahlásit
wami
hele neřekla jsem že pokud se v okolí mých slepi najde mrtvá vrána,řekla jsem že tam kde se to prokáže...míněno tak,že jako když prokáží v slepičárně bo u mý slepice(žádnou nemám) ptačí chřipku a zdůraznuji to prokáží..pak jsem za aby je zlikvidovali..to mi nepříjde zvláštní..pokud jiným ano,holt nejsem takový slepicomil,abych si myslela že když v hejnu je nakažená jedna,tak ostatní jsou v poho....jinak mi taky vadí zbytečný vybíjení,vede jen ke zdražení všeho
a je fakt že tady asi lidi ty anduly taky vyhazujou..viděla jsem 3 od neděle a to je víc jak za posledních asi 7 let dohromady
|
wami
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 11:10
- Nahlásit
sarax
to ale nebylo mysleno na tebe... Ja proste jen tu puvodni myslenku dotahla dal...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 11:14
- Nahlásit
wami
ok,já jen že sjem fakt panikář..ale takovej ten tichej v koutě,abych to náhodou nepřenesla na děti a tak...a panikařím dost,mladší má špatnou imunitu a chytne všechno..od prosince máme 5!!!krabku ATB a já se fakt děsím,tak si říkám jestli si mám brát to štěně a pořizovat to mimino,když bude pandemie....asi skočím k Chocholouškovi bo skončím u toho Skály
|
viky
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 11:33
- Nahlásit
Meta
jezis a nechtela by jsi s tou likvidaci zacit u nas ve firme ? Nakazenych jedincu tady mame spoustu a mam strach aby se to nesirilo dal....
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 11:44
- Nahlásit
viky
Takových firem by bylo! To by se eventuální likvidátor udřel
|
viky
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 11:48
- Nahlásit
Meta
no ovsem kdyby se pouzila nejaka zbran hromadneho niceni, tak by to potencionalni likvidator mohl vzit na jeden zatah
|
wami
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 11:54
- Nahlásit
sarax
Vykasli se na Chocholouska i na Skalu...
Hm, s tema ATB je to fakt blby, nejhorsi je, jak snadno se pak na ne ziskava rezistence...
Ale stene si porid, a klidne i to mimco, pak prestanes mit cas myslet na hlouposti...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 11:57 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit
wami
ok..to jsem potřebovala,přítel se tu tlemí,že on do mě hučí a já se bojím a pak mi stačí cosi si přečíst tady a vyhazuju Yadine a štěndo bude v dubnu,jen se nemůžu dočkat..dám vědět jak pokračujeme...
ale fakt se bojím toho že je to přenosný na psy a bude i na lidi
a k těm ATB..tolik jich máme právě že hafo jich už nezabírá..já pepínovi říkám malej chemik ..ale ten děs dohánět s klukem ze 4 třídy učivo za 2 měsíce kdo si to má pamatovat??
|
wami
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 12:02
- Nahlásit
sarax
mas super pritele... Ten muj se jeste porad cuka, kdyz nenapadne naznacim, ze tak za dva, tri roky bych mimco chtela... Ale zas verim tomu, ze za tu dobu ho zpracuju uz tak, ze se bude taky tesit...
Ale je fakt, na druhou stranu, ze psy s nim moc neresim. To obyvkle akorat oznamuju...
"malej chemik" - no aspon ze to zvladate brat s humorem... A ucivo 4. tridy jeste jde, predstav si tu matematiku na stredni!
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 12:03
- Nahlásit
sarax
Nebuď labuť! Vždyť si z nás dělají srandu...Víš co je na světě virů? Bylo je a bude?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 12:05
- Nahlásit
Meta
upřímně musím říct,že někdy se chovám i jako šílená kr.... a ne jen jako labuť.. a nevěřím,že srandu...to by bylo moc fajn fakt
|