| Autor |
Zpráva |
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 15:33
- Nahlásit
kokoška
hele u tebe se da predpokladat dle jmena, ze jsi z Kokorina ....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 15:39
- Nahlásit
kokoška
Podkrkonoší...120 km od Prahy.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 15:41
- Nahlásit
Jirikovo
Jaktožes ještě nepřičinil nějakou vtipnou poznámku na fóru Pindíkova zelená kapka?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 15:43
- Nahlásit
Ketrin
jakozto muz mam pro Gafa jiste pochopeni a drzim s nim basu a nesmeju se mu ....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 15:44
- Nahlásit
Ketrin
mno si myslím,že moc pánů se nevyjádřilo k vyplachování a omývání
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 15:45
- Nahlásit
sarax
no tak toho se fakt desim snad ze vseho nejvic. kdyby mela ®onie nejaky zanet a musel bych vyplachovat .... asi bych se pred ni stydel ...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 15:47
- Nahlásit
Jirikovo
ale je možný že jí by se to líbilo jako těm našim úchyláčkům,ale zas si nemyslím,že ®onie je úchyláček a víc by se styděla ona chuděra malá
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 15:51
- Nahlásit
Ketrin
ještě k těm mršinám....ty se nebojíš ptačí chřipky? Já bych se teď ty nalezené mrtvoly teda bála používat pro lovecký výcvik....Už je ta pt. chřipka prý i na Slovensku...otázkou času, kdy to doleze k nám...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 15:55
- Nahlásit
Evik
No, teď je to něco jiného. Vůbec není jasné, jak to bude s loveckými zkouškami-skoro na každých je aport kachny z vody. Teď není sezóna, tak to není úplně aktuální, a zatím nikdo nic neví. Ale na psy to doufám přenosné nebude?...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 15:58 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Ketrin
K tematu ptaci chripka a pes...:
článek
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 16:09
- Nahlásit
wami
No nazdar. Radši nedomýšlet, co může nastat.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 16:10
- Nahlásit
Ketrin
Ja to beru tak, ze u nas zatim nic nehrozi...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 16:13
- Nahlásit
wami
To já jsem bohužel taková, že se mi hned v hlavě rozběhnou katastrofické scénáře. Analogie - vybíjení zdravých krav při zjištění, že jedna možná měla BSE.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 16:14
- Nahlásit
wami
já myslím,že je to za bukem teda....fakt je lepší bejt 100* ostražitá a hlídat sebe,děti i psa ,i když když to příjde tak nevím no
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 16:14
- Nahlásit
Ketrin
pracuju v Praze, ale zajíc by byl Středočech - možná bych ho doručila do Pardubic, ale dál by to byl problém
|
wami
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 16:23
- Nahlásit
Ketrin
Jo, tak v tomhle ohledu asi jo... Ja to tentokrat tak nejak sobecky vztahovala akorat na vlastniho psa...
A kdyz tak nad tim premyslim, asi budeme muset nějak zastrešit i výběh pro slepice, případně je pak začít zavírat... Protože i kdyz vrabci nejsou stehovavi, tak se se stehovavyma ptakama dostavaj do kontaktu...
sarax
Ale co ted tak asi udelas? Me pes tak nebo tak nesmi sbirat nic ze zeme, ani tedy chciplyho ptaka, ale mam pocit, ze s tim jinak nic proste nenadelam...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 16:30
- Nahlásit
wami
ani se neptej..já jsem hysterka ,až mi řeknou že je to tady,žeru konzervy a jsem jen na chalupě...a nikdo nikam nejde já se fakt takovejhle věcí strašně bojím,je pravda,že doktorka mě uklidnovala s tím že je to zmedializovaný,ža farm.firmy vydělaly balíky,ale moc mě neuklidnila no
|
wami
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 16:34
- Nahlásit
sarax
Tak to ja zase hystericka nejsem. Bud s tim jde neco udelat, tak si zjistim co a jak a zaridim se podle toho, nebo s tim nejde delat nic, a pak cekam, jak to dopadne. Prijde mi zbytecne panikarit... Koneckoncu, smrt neni tak strasna vec a kdybych se mela bat vseho, nechodim po meste, protoze co kdyby na me zrovna spadl kvetinac ze 3. patra...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 16:40
- Nahlásit
wami
taky jsem nebejvala..co mám děti jsem,představivost mě ubíjí
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 16:41
- Nahlásit
wami
Taky se to snažím tak brát. Syn je v Indonésii...to bych musela permanentně strachy šílet.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 16:52
- Nahlásit
sarax
Je fakt, ze vlastni deti jeste nemam... Snad mam na ne jeste par let cas... Ale mam nazorny priklad ve sve mamince, ktera je dodnes schopna opravdu zalarmovat policii, kdyz jsem nekde pryc a neohlasim se ji do 5 minut po stanovene dohode... Tak takovahle byt nechci...
Ketrin
Ja ti nevim, asi fakt panikarit nedovedu, na me vzdycky vsecko padne az potom. Je jedno, jestli ridim auto, mam zrovna mluvit pred davem lidi nebo jdu dat se psem darovat krev. Kdyz je treba, udrzim si chladnou hlavu a teprve nejakou dobu po vsem se mi obcas roztresou kolena ci hlas...
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 07:47
- Nahlásit
Ketrin
já se na tu ptačí chřipku právě ptala proto, že jsem četla přesně ten samý článek co sem dala na něj wami link.....Někde to říkali, že by i drobní chovatelé drůbeže a ptáků vůbec měli učinit opatření proti vniknutí ptáků zvenčí.... Navíc taky jak je krutá zima, tak podle mě je spousta ptáků oslabeno a tím náchylnější k chorobám....Takže já sice nepanikařím, ale že bych z té epiemie vůbec neměla strach se tedy taky říct nedá...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 07:55
- Nahlásit
wami
já taky taková být nechci..děti sice hlídám,tak aby si nevšimly,ale když mě napadnou scénáře pandemie ptačí chřipky tak jsem hotová
a možná i propadám panice....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 07:59
- Nahlásit
Jo, drůbež... manžel se dnes ráno blýskl vtípkem, že bych teda radši neměla vůbec chodit ven...
|
viky
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 08:04
- Nahlásit
Ketrin
tak to jsi se ho mela na oplatku zeptat, jestli si umyva poradne ruce....
|
wami
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 08:06 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Hele, nevideli jste dneska rano zpravy?
V Brne vcera nasli mrtvou vranu, a jeli ji tam likvidovat dva plne obsazene hasicske vozy, nabehli tam v protichemickych obleccich, vranu vrazili do igelitaku, pak vse peclive cistili jakousi chemikalii...
Musim priznat, ze me to ani tak nevydesilo, jako pobavilo - a ten hlasatel se taky tlemil...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 08:11
- Nahlásit
viky
Po ránu nejsem tak pohotová
wami
Stejně se nám to nevyhne, když je to všude kolem a ptákům nikdo nezakáže lítat kde chtějí.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 08:11
- Nahlásit
wami
čau, no my jsme měli minulej týden na zahrádce taky mrtvou vránu a roztrhanou od koček zřejmě, to jsme měli asi hlásit co?! A Giordi k ní i čuchala! No přítel ji vzal na lopatu a vyhodil do popelnice, no jéje, to by se naše přes 80let bábina zbláznila, kdyby jí do baráku vtrhlo to komando co jsi popsala... No, děcka, to je prcka, ale... no snad nás ten humor nepřejde!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 08:19 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Ketrin
Ona nejhorsi je ta varianta vybijeni domaci drubeze... Jenze i kdybys zamezila setkani s migrujicimi ptaky, tak nezamezis setkani s transfery - tedy druhy ptaku, ktere nemigruji, ale volne litaji po nasem uzemi a bezne se setkavaji s migrujicimi druhy - treba vrabec...
Jsem proti jakemukoliv vybijeni, ale zacinam mit pocit, ze i ty nase domaci pipky nakonec skonci zavrene v kurniku, coz bych nerada...
Denisa
No baze! Ty neplnis svoje obcanske povinnosti?!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 08:24
- Nahlásit
wami
měla jsem za to že to vybíjejí jen tam kde je prokázáno???pak teda proti nejsem....
jen mě zajímá co budeme jíst krávy jsou šílený a kuřecí má chřipku..co nám asi za chvilku zbyde?,
|