Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Nebrat uplatky
. 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
viky
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 11:15
- Nahlásit

Urcite vsichni znate vetu z filmu Jachyme, hod ho do stroje - ''neber ulatky nebo se z toho zblaznis''. Nikdy jsem tomu neprikladala zadny velky vyznam a vesele jsem prijmala darky od dodavatelu v podobe ruznych parfemu, lahvi znackovych vin apod. Dnes jsem na to ovsem krute doplatila. Prijela me navstivit jedna velmi mila obchodni zastupkyne firmy se kterou jiz nekolik let spolupracujeme a dovezla mi maly darek - uplatek. Neni to ani flaska ani parfem, je to - KRECEK .
Mame doma dva NO, tri kocky, morce, muj mi neodpovida ani na sms, kterou jsem mu poslala, proto se domnivam, ze ho trefil slak...... nebo me vyhodi z bytu, az se vratim.
Proto pro vsechny - NEBERTE UPLATKY NEBO SE Z TOHO ZBLAZNITE

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 11:21
- Nahlásit

viky
hele a oni uz k vam nechteji dodavat, ze davaji tak mile darky?

Zet
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 11:28
- Nahlásit

viky
Hi hi, asi se paní přemnožili křečci Já jsem se takhle zbavovala kytek

viky
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 11:32
- Nahlásit

Jirikovo
ja myslim, ze je to za to, ze ted od nich nejak min nakupujeme
Asi budu muset priobjednat nejaky tiskarny, co kdyby priste prisli vyhrozovat s necim vetsim....

Endy
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 11:37
- Nahlásit

viky
Tak jenom doufej,že to není samička a nebude mít miminka.
Mně přinesla holka tajně domů potkanku a za týden jsme jich měli dvanáct.

Meta
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 11:41
- Nahlásit

Jakýpak problém? Máte přece tři kočky
Ale vážně, náš kocour křečky miluje...má je jak soukromou televizi, ještě že při dívání se neslintá, narozdíl od psa, pozorujícího korelku...

viky
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 11:44
- Nahlásit

Meta
my jsme meli krecka ( minulej tyden umrel ), takze kocky jsou zvykly a jek pises, mely soukromou telku, no vlastne asi zas budou mit.
Jenze muj to nejak nemuze rozchodit, uz zadnyho nechtel a ted tohle.....
No, ale dostala jsem ho s plnou vybavou.

Meta
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 11:53
- Nahlásit

Tak to tě ta paní chtěla utěšit ve tvém žalu...
"MUSÍME SI POMÁHAT!"

Endy
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 12:00
- Nahlásit

Škoda,že jsem na toto fórum nenarazila dřív.Určitě by jste mi pomohli a vzali si od nás každý potkáňátko.Byli vymazlení a řádně vykrmení a odchovaní.

viky
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 12:14
- Nahlásit

Meta
spis by me zajimalo, jak to ta baba vycmuchala, ze nam zdechl...
Uz tady byl muj a vzal ho dom, rikal, ze su blba, ze vsichni normalni berou jako uplatky prachy, jenom ja krecky, tak nevim, kde se stala chyba

Evik
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 14:11
- Nahlásit

No můj tatínek kdysi takto dostal "úplatkem" malého morčáčka....Já tenkrát hned na tátu, že tento úplatek přijmout musí, protože já to morče chci.....Máti u toho nebyla, takže to byla tichá dohoda mezi mnou a tátou....mamka byla postavena před hotovou věc, když už jsme s tátou na rychlo sehnali klec....No sranda....Morčák byl vymazlený, suprový, ale jak dospěl, začal najednou dle maminky "děsně smrdět", takže musel být vrácen tomu "úplatkáři"....já to nesla těžko, ale za dva roky už jsem pak měla doma další morče a to už máti vydýchala, neboť to byla samička a já už taky měla v domě víceméně vlastní bydlení

viky
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 14:15
- Nahlásit

No prave mi muj chlap poslal sms, ze krecek je ''spravne divnej'', tak si ho nechame a bude se jmenovat Iljic. No a ja jsem se bala, ze nebudu mit po dnesku kde bydlet

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 14:18
- Nahlásit

viky
tak bacha, aby ti pani neprinesla jeste jednoho, ktery by se jmenoval Vladimir ....

viky
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 14:21
- Nahlásit

Jirikovo
no co koupime malou Aurorku, svrhnem Cara.....

pigie
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 14:21
- Nahlásit

Jirikovo
A potom este jedneho

viky
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 14:23
- Nahlásit

neblbnite, tolik komunistu v jednom terarku.....

pigie
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 14:25
- Nahlásit

viky
Tak mu dajte preventivne plne meno a nie iba Iljic

Jirikovo
Člen
- Nahlásit

viky
by bylo jako rezervace, ne?

Meta
Člen
- Nahlásit

By stačila k Iljiči jen Krupská a jak by se chov rozjel...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 14:27
- Nahlásit

Meta
Nadezdu nebrat. to by toho komunismu po uspesnem chovu mohlo byt fakt trochu privela .....

viky
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 14:28
- Nahlásit

no vzhledem k tomu, ze kreckove trtkaji imrvere, tak by to mohlo byt behem par mesicu na novou revoluci

Evicka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 14:30
- Nahlásit

Jo tak to já jsem jednou dostala úplatkem mrtvého bažanta střeleného někde v bažantnici, ať si ho jako uvařím. Já jako mladá svobodná holka se štítila toho bažanta vůbec vzít za jeho bezvládný krček a tak mě zachránila kolegyně, která mi bažanta zabalila do novin, dala do igelitky a já s čouhajícími pery a s plnou igelitkou jela s bažantem domů vlakem. To bylo překvápko. Ani nevím, jak už to tenkrát dopadlo, jen vím, že jsme ho určitě doma nevařili, zřejmě jsme ho podarovali dál.

viky
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 14:31
- Nahlásit

Evicka
no tak ted uz jde jenom o to, jak dlouho takto koloval

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 14:32
- Nahlásit

Evicka
ano, jsou jiste uplatky, ktere se nespotrebovavaji, ale predavaji takrka z generace na generaci ....

Evik
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 14:44
- Nahlásit

Evička

tak nevím, zda ten bažant nedokoloval až k nám Můj taťka totiž asi před dvěma lety dostal od známého taky bažanta a taky jsme ho nejedli....Vytrhali jsme mu pěkná pérečka, zastrkali do vázy se suchýma kytkama a bažanta (btw doslova nacpaného broky) hodili do popelnice

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 14:50
- Nahlásit

Evik
To snad ne?! Taková vzácnost, já bych s ním cvičila dokud by držel pohromadě, a to aspoň měsíc... taková rozmařilost!!!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 14:52
- Nahlásit

Kdokoli dostanete úplatkem jakoukoli mrtvolu bažanta, kachny, zajíce apod. a nebudete to chtít, tak sem s tím!

kokoška
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 15:03
- Nahlásit

Ketrin
Záleží ti na původu té mrtvoly? Minulý víkend jsem při procházce s pejsou našla u pole pod stromem schouleného zmrzlého zajíce (určitě chudák dokonal v noci) - kdybys brala i takového, tak bych ho sebrala, ale neumím si představit tu předávku, poštou by to asi nešlo Zajíc byl nepoškozený - žádný pes ho nepoužil jako hračku a ležel tam tak ještě několik dalších dní....možná je tam dodnes

Nemáte někdo potuchy, jak se takové zvíře likviduje nebo kdo by to měl udělat, přijde mi to dost morbidní - chodit několik dní kolem uhynulého zvířete, navíc v místech, kde projde dost lidí i psů.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 15:08
- Nahlásit

kokoška
Škoda přeškoda. Nepoškozený je úplně dokonalý... já sbírám i na silnici ty chudáky sražené autem, a ti teda nepoškození nejsou, ale i tak se dá využít.

kokoška
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 15:32
- Nahlásit

Ketrin
A odkud jsi? Jestli by byla realizovatelná předávka, kdych zase někdy takový poklad našla co bych pro pesany neuděla, že nejsou moji je úplně fuk

. 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání