| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 15:48
- Nahlásit
u nás mají čivavu Rambo
|
pajinka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 15:54
- Nahlásit
Znam brazilaka Maxe (Massimo) a brazilacku Avy
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 19:49
- Nahlásit
U nás znám BRUTUSE - to je chrtík. A Assík - bulina.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 07:56
- Nahlásit
Terri
tak chrtík Brutus je opravdu supr Já zase znám doginu jménem Beruška, a takového velikého křížence jménem Pepíček
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 09:46
- Nahlásit
Evik
doginu Berušku měla moje kamarádka Míša Tučná
|
moll
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 07:47
- Nahlásit
kery
ahoj,tak jak je na tom filák - máte ho ještě v nabídce? moll
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 07:51
- Nahlásit
jana33
nejsi z Modřan??tady mají taky čivavu Rambo
|
kery
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 10:29
- Nahlásit
moll
Filovi zatím říkám Phil Collins a nabídka je stále aktuální.
Měla jsem ho venku na procházce a celkem se dost od příchodu změnil. Když jsme ho přijímali, byl to nezadržitelný živel, prostě veselý skotačivý psisko. Zimou a stresem však dost zhubnul a na procházce byl jako beránek, hodně smutný, energie a radost ze života jakoby se z něho vytratila. Nový domov potřebuje jako sůl!
|
moll
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 10:51
- Nahlásit
kery
po vyhodnocení stavu maší smečky jsme došli k názoru, že ještě jeden kus psovité šelmy vydržíme. měli jsme místo rezervované pro středoasiatku z útulku ve vrbátkách, pro kterou jsme si měli tento týden dojet. včera mi řekli, že fena je jejich, nikdy v nabídce k adopci nebyla a že já jsem určitě ta, co u nich tuhle večer byla a .... dál nevím, protože jsem u nich nikdy nebyla a určitě ani nebudu a psina není souzená nám a my jí. tak jsem si myslela, že bychom mohli volné místo nabídnout filákovi. nedovedu si představit hovado, které vyhodí filu (i jiného psa) na dálnici a vůbec se nedivím, že i při veškeré péči filák chřadne na duši. napiš, jestli vydrží do pátku a kdy v pá po obědě až odpo bych se na něj mohla přijet (z brna) podívat a příp. ho i odvézt (v pátek proto, aby byl čas ho přes víkend seznámit se smečkou a začlenit ho do ní) moc dík moll.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 11:17
- Nahlásit
moll
tak s čubinkou to nevyšlo,chuděra asi s ní maj jiné plány. Ale jestli si vezmeš filouška tak dej vědět. Hlavně jak pookřeje. Hodně štěstí Tobě i hafoušům. Ati a smečka
|
kery
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 11:35
- Nahlásit
moll
samozřejmě, že vydží do pátku.
Píšeš o své smečce, můžu vědět, jaké je její složení? Nedokážu totiž odhadnout, jak se bude chovat mezi ostatními psy. Ale vzhledem k jeho mládí, doufám, že bude tvárný.
|
moll
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 11:40
- Nahlásit
ati
no, plány - napřed měli strach, abychom zvládli takového psa, když jsem napsala, že zkušenosti praktické i teoretické máme, tak zase měli strach, že ji budeme zneužívat a nebude se mít u nás dobře, pak si nás spojili s někým, kdo má 6 nebo 7 dog a chtěl fenku k nim - to taky bylo pro fenku nebezpečné. a nakonec - že nikdy nebyla v nabídce - tak to si budu muset dávat pozor na to, co vidím, protože to jsou občas neexistující duchové. ještě to musím napsat aren - ta se s nimi prý taky nepohodla, doufám, že na tom nemám moc velkou vinu. moll
|
kery
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 11:42
- Nahlásit
aktuální foto
|
moll
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 11:52
- Nahlásit
kery
já si taky myslím, že je ještě dosta mladý na jednoduché zapojení - máme skoro 8 (letos v březnu) letého šéfa, jeho 6-letého (loni v říjnu) zástupce, ketrý v jednodušších chvílích zkouší převzít vedení, 3-letou (loni v listopadu) slečnu, která hlídá a příp. zjednává pořádek mezi všemi členy smečky a 2 skoro 6-leté (letos v červnu) členky bez bližší specifikace. všechny fenky jsou bez následků kastrované, psi ne. všichni členové smečky mají velmi vyvinuté sociální chování, umí řeč těla a poznají, kdo je v nouzi a komu je proto potřeba pomoct. moll
|
filuse
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 11:58
- Nahlásit
je nádhernej, máme doma roční filušku, taky žíhanou. Nechápu, co se stalo, že přišel o páníka. Je zmatenej, fila věří jenom svýmu pánovi a toho teď nemá. Potřebuje najít novou lásku člověka, na kterého se zafixuje. Fila je pes jednoho pána. Doufám, že ho brzy najde, čas hraje velkou roli.
|
kery
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 11:59
- Nahlásit
moll
Ty máš malý útulek?
strašně nerada bych, aby Ti filouš nenadělal paseku ve Tvojí poklidné smečce. Jaká plemena se u Tebe nacházejí?
Potřebovala bych znát od Tebe pár údajů:
ubytování psa, procházky ano - ne, výchova, výcvik ano - ne, jaké krmení, chov ano - ne, o psa máš zájem Ty, nebo bys byla přechodná stanice?
Omlouvám se za zvědavost, ale je logické, že mě to zajímá. Můžeš mi, prosím, odpovědět i na xkery@seznam.cz nebo na info@loztrebic.wz.cz. Díky moc. Napsala bych Ti i tel.č., abychom se mohly spojit a domluvit na konkrétní věci.
|
moll
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 12:50
- Nahlásit
kery
nee, útulek nemám, to je naše domácí soukromá smečka.
* ti 4 starší jsou kříženci R. Ridgeback x B. Fila 1F a 2F generace (pokusné křížení, dobré výsledky) a ta nejmladší slečna je velký knírač x lajka.
* bytování psa doma, na zahradu kdykoliv, když jsme doma,
* procházky ano podle zájmu a kondice psa
* výchova určitě
* výcvik u filů nepovažuju za vhodný
* krmení - hlavně granule, občas i jiné, dobrůtky za dobré chování
* pes k nám jako do konečné stanice
* jiný kontakt: emoll@post.cz
moll
|
kery
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 19:51
- Nahlásit
moll
děkuji za odpověď
|
moll
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 10:00
- Nahlásit
kery
tak co, myšlíš, že máme naději se na filáka přijet aspoň podívat? moll
|
moll
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 08:34 - Změnil/a: moll
- Nahlásit
kery podruhé:
tak co, myslíš, že máme naději se na filáka přijet aspoň podívat? moll
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 11:55
- Nahlásit
moll
asi jí raději napiš maila
|
moll
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 12:01
- Nahlásit
sarax
to už jsem asi před hodinou udělala - asi zatím nejsou na příjmu. anebo jsme neprošli vstupním testem - i když nevím proč.
moll
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 12:03
- Nahlásit
moll
třeba má jen moc práce a ozve se pak...pokud máš fakt tu smečku cos psala výš (ne že ti nevěřím,ale to množství je šílený )tak si myslím,že pokud je zvládnete,aby se nesežrali ti psi,tak jseš asi šílenej psomil,takže bys měla vyhovovat ne??
|
wami
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 12:06 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
moll
oni treba nemaji v utulku net, stranky muze Kery delat z domova a stejne tak se z domova pripojovat na net...
Ja bych pockala a zacala plasit, az kdyby se neozvala 24 hodin...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 12:08
- Nahlásit
wami
mno to už bude ne??poslední příspěvek kery psala 20.2...
|
moll
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 12:10
- Nahlásit
sarax
pokud je zvládnete,aby se nesežrali ti psi,tak jseš asi šílenej psomil
máme zmiňovaných 5 ks = asi 250kg psů, ale opravdu jsou v pohodě, nežerou se, jen si občas projeví špatné mínění o tom druhém takovým tygřím mručením. na to už mám hlášku "nemruč, nejsi tygr" a pejsové se uklidní.
většina lidí, kteří nás znají, o nás opravdu mluví jako o psomilech a často dodávají, že by chtěli být naším psem. já bych naše ...milství rozšířila i na další zvěř, ale vzhledem k zapsovanosti to mohou zatím být jen individua chovaná v terariích nebo klecích - křečíci, zemní veverka, myška bodlinatá a pod. moll
|
wami
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 12:11
- Nahlásit
sarax
ale nevime, kdy byla na emailu... Ja taky nemam vzdycky cas projizdet vsechny zvatlaci servery...
Stejne tak muze byt nemocna, nebo cokoliv normalniho, proste netreba hned plasit ve smyslu "nevyhoveli jsme"... doufam...
|
moll
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 12:14
- Nahlásit
wami
ja taky neplaším - pejsa nevypadá, že by byl v krizové situaci a tak prostě čekám. jen jsem trošku napnutá.
moll
|
wami
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 12:18
- Nahlásit
moll
je mne to jasny, je to jako cekat na stene, jen s tim rozdilem, ze tenhle uz je dospelej a nemas ho zamluveneho dopredu...
drzim palecky, at vsechno dobre dopadne...
|
moll
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 12:21
- Nahlásit
wami
přesně!!!
|