| Autor |
Zpráva |
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 18:50
- Nahlásit
Tak letos naši naplánovali jednu dovču u nás na kolech v krásným prostředí České Kanady, byly jsme v té oblasti už loni a je to tam super, jedem letos dokonce i do chaty...jenže to je cyklistická dovča, já bych s sebou strašně ráda vzala Azorka, hodně by nám to pomohlo, ale vzhledem k tomu že někdy jedem 70km denně, tak to nevyjde Navíc tatka ho do auta nevezme, copak, cestu tam bysme odbyli vlakem, ale když nevyjde počasí, jezdíme po pamatákách a na ruzny zajímavý místa a to by pak bylo špatný...Navíc když vidím, jak prostě s ním jsou problémy v tom smyslu že ho furt někdo musí hlídat, furt někdo mít na vodítku, asi by se ta dovča moc nevydařila...
No a na druhou jedem do Chorvatska,brácha a mamka maj zdr. problémy a jedině moře a teplo jim pomuže....tam už tutem by snáma nemohl, o tom ani ve snu neuvažuju...
Takže hledám nějaký tábor, bohužel většina vychází na termín, kdy jsme pryč.. Tak nevím, jak to letos dopadne...ale tu Českou Kanadu fakt doporučuju
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 18:52
- Nahlásit
dejavu
nerada se hádám, ale koně dělají na cestičkách větší neplechu, než dva pláště...
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 18:58
- Nahlásit
Eda
s obojim souhlasim a je fajn, kdyz kone i cyklousi maji sve cesticky a respektuji to.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 19:01
- Nahlásit
dejavu
ale cyklisti nemají "své" cestičky. Bohužel tu byl dřív KČT, a ti vyznačili většinu cest a z toho pak vznikají ty někdy více někdy méně drobné konflikty... ale tohle tady nevyřešíme...
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 19:04
- Nahlásit
Eda
maji prece cyklotrasy, ne? Kokorin je proznackovan cyklotrasami, i v mapach je to vyznaceno.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 19:08
- Nahlásit
dejavu
cyklotrasa v 98% znamená asfaltka, v lepším případě asfaltka nebo polní cesta v lese, na poli... zkus si nějakou tzv. cyklotrasu projet a budeš se nudit už po 3 kilometrech, nesrazí-li tě dřív nějaké auto cyklostezky, to je parádní výmysl starostů a starostek, kterak neztratit svoji bodrou tvář v EU... (tedy jeden z parádních výmyslů...)
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 19:27
- Nahlásit
dorfa
Taky jsme jezdili s naší boxerkou k moři.A mám pocit,že si to pořádně užila.Hlavně koupel v moři!
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 19:30
- Nahlásit
Eda
Tak to bys měla jet k nám, u nás cyklotrasa znamená pěkná jízda přes kořeny v lese a přes šutráky Takže naprosto nepoužitelné, nedá se na tom jezdit.......
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 20:10
- Nahlásit
Azoracek
No super, a kde je to u vás? Vaše cyklotrasa patří mezi ta dvě nadějná procenta dobrých cyklotras...
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 20:30
- Nahlásit
Eda
Chrudimsko, tyto cyklotrasy vedou poblíž řeky Doubravy Jen škoda, že právě žádné asfaltky, aspon trochu tiu nejsou, nemám tu kde jezdit na in-linech a nebo na kole s Azorkem, na tamtom je to fakt vo držku
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 20:32
- Nahlásit
Vlastně jedna z nich vede přímo u řeky, podél, hele ale tam se musí slízt z kola, tam se to nedá, jednak je to už vymletý, takže pokud nechceš rovnou spojit pěknou jízdu s koupáním Ale jiny celkem jdou..ale docela na tyto trasy nadávám, není tu kde jezdit
|
pajinka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 22:04
- Nahlásit
dejavu, mas chatu na Kokrinsku? My tez... , okolo Weinich jezdime, chatu mame na Tubozi...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 07:23
- Nahlásit
Gája
To docela zírám. Já beru psy na běžky už hodně let a samozřejmě k tomu patří občerstvení v restauraci. I při jiných příležitostech, rodinných cestách a výletech se mi za ta léta pouze 1x stalo, že pes dovnitř do hospody nesměl.. Musím ale podotknout, že se nikdy neptám. Prostě jdu dovnitř se psy, usednu a psi si lehnou pod stůl. někdy si personál ani nevšimne, že tam nějací psi jsou (labradoři).
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 08:59
- Nahlásit
Ketrin
Taky mě to překvapilo a trošku jsem znejistila, když mi to muž vyprávěl. Je fakt, že do té doby jsem se také nikde neptala a pejsu jsem brala všude, také si toho někde ani nevšimli. Po této zkušenosti jsem se občas zeptala a taky mě někde odmítli. Asi je někdy lepší být drzejší a neptat se, mlčeti zlato. Stejně to v dnešní době nechápu, že když někde chceš pustit peníze, tak ani není zájem z druhé strany. V tom se ještě stále od západního světa odlišujeme, tam by se klaněli nejen Tobě, ale i psovi, že jim chceš udělat kšeft.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 09:17
- Nahlásit
Eda
nedej se a bojuj za prava nas cyklistu. zcela vyjimecne tentokrat stojim pri tobe ...
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 09:40
- Nahlásit
pajinka
tam jezdim pro vodu, do Blatecek, v Tubozi uhybam kolem rybnika a pak vzhuru, vzhuru a vzhuru
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 09:41
- Nahlásit
Gája
ja jsem nekde cetla, ze neni zadne hygienicke opodstatneni zakazu vstupu psu do restaurace, ze by to nemelo vadit zadnym hygientickym predpisum.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 09:42
- Nahlásit
Gája
to máš pravdu...já už se taky setkala s tím, že když jsem se u hospody zeptala (pro jistotu ), zda tam smí pes, že jsem byla odmítnuta.....naopak jsme zase jednou vlezli do poměrně "luxusnější" restaurace opět s dotazem, zda pes může taky, a byli jsme nejen přijati, ale ještě psovi donesli misku s vodou Takže ono je to asi jak kde....tam , kde se řídí tou "západní obchodní politikou", tam se se psem dá....
|
pajinka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 10:09
- Nahlásit
dejavu presne tak, trebas se nekdy potkame
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 10:12
- Nahlásit
pajinka
urcite ano, koukala jsem, ze mas kokry, ten muj nalezenec je cernej kokrospringr s bilou naprsenkou, tak se urcite uvidime, kde tam v Tubozi sidlis? Taky uz se tesis na zaby na silnici? Bleeeeeeee
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 10:18
- Nahlásit
Evik
Přesně tak, v těch starých putikách dělají problémy, jako-by se tam zastavil čas, dřívě Tě nepustili se psem ani do parku. Ty modernější restaurace jsou v tomto pokrokovější a vstřícnější. Ale nevzdám to a pejsu na příští dovču opět beru.
|
pajinka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 10:23
- Nahlásit
Jo ja vim, ze mas very podobnyho psika... Je taky lovecky fanatik? Muj teda jo.
No nase chata je hned prvni po prave strane, kdy se vjede do Tuboze. Pod chatou mame maly rybnicek - primo na pozemku.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 10:54
- Nahlásit
pajinka
ja ho nemam dlouho, takze nevim, ale zatim se tak nejevi, chova se celkem klidne, uvidime, jestli se probere po lete na chate, jeste tam nebyl.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 11:06
- Nahlásit
dejavu
jeste jsi mi vcera neodpovedela, kde mas tu chatu, teda pokud to neni tajny ...
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 11:43
- Nahlásit
Jirikovo
mm chatu na Vratenske hore, 4 km asi od Housky
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 11:44
- Nahlásit
isdpch
jezdite k Simonkum na trachtace, jooo?
|
pajinka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 12:01
- Nahlásit
navrhuju dat vencici Kokorinskej sraz hned jak se otepli... vyrazime na Housku
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 12:03
- Nahlásit
my teď budem mít bobinu taky první léto vyrazíme asi na Šumavu nebo do slovensko do Tater. Nějakej znamej by nám zajistil nějakej srub ak to by bylo super už se těšim
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 12:23
- Nahlásit
dejavu
isdpch
tak ja jezdil do Jestrebice, ale bohuzel rizenim osudu uz tam pravidelne nejezdim ...
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 12:35
- Nahlásit
pajinka
na Housce je mraky lidi, lepsi je to u nas na Vratence, lesy plny konvalinek, voni to az se toci hlava, hnizdici kanata, becici mufloncata z rokle, harašící kůůůna (jak tam mistni rikaji na strese)....pohoda
|