Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Vyhlídky na léto
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Gája
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 11:08
- Nahlásit

Syska
Když trošku odbočím, nevíš jestli pes musí mít náhubek v lese, když je na stopovačce?? To se mi totiž teď na horách také stalo, tedy ne mě, ale kamarádce. Půjčila si moji pejsu a nějaký poľovník jí tvrdil, že musí mít košík. Připomínám, že máme bígla.

dejavu
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 11:12
- Nahlásit

Gája
to je nesmysl

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 11:13
- Nahlásit

dorfa
Tak to máš v pohodě. Sára je sice retriever, ale vodu má ráda poklidnou... tzn. když s ní vyrazím k moři, tak je to pro ní trest, štěká na vlny, když jí tam chci náhodou smočit, tak jsem zedrápaná jak... jednou se tak rozčílila, když jsem jí lákala do moře, že šla nějaká paní (a oni dole v Dalmácii moc vztah k psům nemají) a řvala na mě ať si chytím tu agresivní bestii...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 11:13
- Nahlásit

dejavu
mrkni na muj prispevek. tys tam fakt nikdy nemela problemy?? nerikej mi, ze to pritahuju jenom ja ...

dejavu
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 11:14
- Nahlásit

Jirikovo
mne za celejch 20 let neotravoval na Brdech vojak a myslivec jen 2x a decentne, pokutu jsem neplatila nikde a nikdy, asi jsem mela kliku.

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 11:14
- Nahlásit

Jirikovo
Teď už ale to vojenský pásmo bylo zrušený, ne???

Alespoň u Mníšku jo.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 11:18
- Nahlásit

Jandula
u Mnisku to uz zruseny je, ale u Jincu furt zustala nejaka obrnena brigada nebo co a tam je furt zakaz vstupu ...

dejavu
hmm, tak to jsem zase jediny smolar ...

dorfa
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 11:20
- Nahlásit

Jandula já mám malé kníračky, a ty většinou nejsou žádný vodomilové, ale ty moje se něják vymkly.Byla jsem až dole v Dalmácii Pelješac - Sreser a pejsky tam měli rádi.Akorát tam bylo docela dost bezprizorních koček a to byl fakt problém. Ty moje potvory je nemaj rádi.Pak jsem si tam také vyzkoušela, že možská sůl, vůbec nevadí psovi na kůži.Ze sole jsem je vysprchovala až po 14 dnech pobytu těsně před odjezdem. Žádné drbání, žádný kožní problém, nádherná zdravá kůže pod srstí.

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 11:21
- Nahlásit

Jirikovo
Jo, tam je, my na houby chodíme do Rosovic nebo kousek od Hraštice a je to super... Letos budu konečně brát i Sáru, když jsme byly minule doma, tak začala hárat a měla smůlu...

Gája
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 11:21
- Nahlásit

dejavu
Já jsem to tvrdila taky, víš každý naši pejsu chválil jak je milá a krásná (moc mi to lichotilo), na sjezdovce jsem s ní byla středem pozornosti, pár lidí ji tam ode mne hned chtělo koupit, tak jsem jim naslibovala, že až tam přijedu za rok, přivezu jim štěňata. Kámoška se chtěla taky blejsknout s mojí Sárou tak se s ní vydala na procházku do lesa a přišla ja spařená, že za psa dostala vynadáno. No a sotva mi ji vrátila, tak mi tak nějaký pán přes chválu naší pejsy začal nabízet slivovičku pravou moravskou, no a to už kámoška šla do kolen (přitom je to hezká ženská).

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 11:22
- Nahlásit

Jandula
no ja proste sedl do auta a jel tam, kde to znam, tedy do Jincu ... docela se mi to prodrazilo ...

bord
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 11:25
- Nahlásit

Borďák byl malinkatej a my prvním rokem na Šumavě.Snažili jsme se přiblížit autem někam k lesu,všude je tam samozřejmě zákaz,ale jedna sympat.cestička nebyla označena.No a najednou konec,závora a před ní 2 pěkní ,,kluci" v mundúru.
Jednak špatně vidím,taky jsem měla euforii,že jsme konečně na dovolené a navíc jsem zblblá z těch vandrů..tak mě nenapadlo nic lepšího,než na ně zavolat:,,Ahoj kamarádi,snad tady není někde oheň?"
Jejich výraz ani asi nemusím popisovat no a já měla zase o trapas víc.

Rexxy88
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 11:26
- Nahlásit

Syska
my máme byťáka a jezdí s námi do hotelů už třetím rokem,jenom tedy po ČR,ale zatím super,někde nám ho ani nepočítali,i když to měl hotel uvedeno(někde se platí za psa i 200 kč/den).Chodil s náma i na snídani a jinak do všech restaurací ho zatím pustili(jen jednou chtěli,abysme ho měli celou dobu na klíně,si aby se jim tam nevyčůral )

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 11:27
- Nahlásit

bord
je ale fakt, ze specialne Sumavu mam s ®onie vyzkousenou a je to tam docela fajn. akorat posledni roky hodne lidi a spousta z nich na kolech (cas od casu i ja), takze je to narocnejsi na pozornost a hlidani psa ...

dejavu
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 11:29
- Nahlásit

Jirikovo
mozna, ze tam pritvrdili posledni dobou, ja jsem tam jezdila za komancu a po nich, ted, v posledni dobe, jsem byla na Pisku v zime a nad Revnicemi na Kamenne a nic, ale na Litavce u Jincu za posledni dva roky ne; pokud lampasove chytli druhy dech, tak to mozna zprisnili. Za komaru chodili po cestach a ja mela naspicovany usi, takze kdyz jsem slysela kroky nebo auto, sup do lesa a byla jsem neviditelna, pes byl poslusny, houby vzrostle a hojne, jeleni cetni, co mi tam chybelo? Pak to byla po revoluci nekolik let agonie, to tam vubec nebyli nebo neprudili

dejavu
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 11:30
- Nahlásit

bord
chechecheeeeeeeeee to si zive predstavuju checheeeee, ja se po....u :-¨)

monika
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 11:32
- Nahlásit

my loni strávili skvělou dovču s doginou na Želivce.Mohla do restaurace a kolem samé lesy. prostě paráda.Letos se chystáme na jižní moravu.to už budou doginy dvě tak jsem fakt zvědavá jak pochodíme.

dejavu
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 11:32
- Nahlásit

Jirikovo
jo, ty barevni cyklisti v lese jsou vsude, huntujou cesticky a jdou mi na nervy, letos jsem pred jednim rozjetym uskakovala, kdyz to slapal s vetrem o zadech na vyhlidku Čap ve Stredohori, tak jsem se tesila, ze uslysim vykrik a nic.

bord
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 11:33
- Nahlásit

Jirikovo
Šumava je nádherná,my se záměrně vyhýbáme hlavním cestám a pokud můžu vyberu si raděj cestu samej kořen a vím,že cyklouši maj smůlu.Normální mi neva,ale magoři,co sledují časoměr a vůbec si u toho nemají čas všimnout,že právě někoho srazili mě štvou dost.

dejavu
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 11:44
- Nahlásit

Cyklisti - u nas na chate na Kokorinsku je jich mraky dole v udoli, kdyz sedim v bufetu u Weinlicha, tak se kocham temi obstaroznimi pany s brisky naditymi do barevnych silonovych oblecku, v plastikovych drevakach na kolo a zrdcadlovkami stylu masarkam nastesti nahore jich neni tolik. Rada jezdim na kole, ale v lese mi to proste nesedne, tam ma clovek ten les nejak vnimat, na kole to nejde. To koukam jen pred sebe, abych si nerozbila tlamu o koren.

Syska
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 12:01
- Nahlásit

Gája
No to se ptáš tý pravý....

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 12:14
- Nahlásit

dejavu
kde mas na Kokorinsku chatu?? ale zrovna tam jsem jeden z tech lesnich cyklistu, protoze to jsou u nas nejlepsi tereny na kolo ... ale zase si myslim, ze jezdim dost ohleduplne ... a Sumava pro me ztratila to spravny kouzlo prave kvuli mnozstvi lidi, kteri tam jsou a i lesni cesticky jsou dnes jiz desne preplneny lidma ...

Gája
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 12:48
- Nahlásit

Syska
Vždyť proto jsem se Tě ptala, že jsi ta pravá, dejavu však byla s odpovědí rychlejší.

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 12:58
- Nahlásit

Tak okolí Jinců taky znám, jezdíme tam hlavně na houby a nedaleko máme babičku. Do tamnějších vojenských prostorů psy radši nevodím, chodíme hlavně do Zaječova nahoru k tomu letišti v lesích a chodíme tam často se známým hajným a ten by tam psy určitě rád neviděl.

Jinak nejraději mám Lipensko, ale někde, kde je málo lidí, konkrétně jezdíme do Přední Výtoně, tam cestovní ruch ještě nedorazil v tak vysoké míře

Syska
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 13:25
- Nahlásit

Gája
No jo, já jsem fakt ta pravá. Já se včera tady všech ptala, co je to stopovačka a ty na mě s tímhle....

Gája
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 13:39
- Nahlásit

Syska
Tak jsme na tom skoro stejně, s tím rozdílem, že vím co je stopovačka. Poprvé v životě mám loveckého psa (honiče), poprvé chodím na cvičák (poctivě) a strašně se bojím, abych neudělala chybu ve výchově. Když sleduji ty odborné názory lidiček na zdejším foru, tak se trošku stydím zeptat na něco, pro někoho samozřejmého, ale pak si řeknu, každý se někdy učí. A je fakt super, že se tu dozvíš spoustu věcí, někdy nejen o psech.

Syska
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 13:41
- Nahlásit

Gája
Já už se nestydím zeptat na nic, oni už si všichni zvykli....

Evik
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 13:44
- Nahlásit

V okamžiku, kdy jsem si pořídila svého opravdu vlastního psa jsem věděla, že dovolená v zahraničí pro mě do budoucna nepadá v úvahu a vůbec toho nelituji. Ne že bych byla nějaký vlastenec, ale prostě se mi v Čechách a na Moravě líbí, takže s přítelem a pejskama cestujeme po vlastech českých, nebo jedeme na chalupu a odtud vyrážíme na společné výlety.Letos bychom rádi vyrazili buď do Jeseníků nebo Českého ráje. Bavila by mě i cyklistická dovolená se psy, ale to vzhledem k jejich vyššímu DKK nejde.... Jinak taky máme rádi klid, kde není moc lidí...proto mi nejvíc vyhovuje jezdit na chalupu. Doufám, že se mi letos podaří přesvědčit svou babičku, aby dovolila pobyt na chalupě i našemu pejsovi z útulku (s ním se nevím proč zatím odmítá seznámit... )

Eda
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 18:43
- Nahlásit

dejavu
docela se bavím!!! plastikové dřeváky na kolo!!! to mě ještě nikdy nenapadlo říkat tak tretrám ale věř mi, že jízda v lese (terénu) se dá dokonce i vychutnat a nemusíš se dívat, nenajedeš-li na nějaký kořen! omlouvám se za tu ironii, ale jsem pejskařka, cyklistka i pěší turistka a argumenty, kdy cyklisti ničí cestičky mi stále ještě rvou srdce, i když u bych to dávno měla brát s nadhledem... ale Brdy (moje domovina) i tebou zmíněné Kokořínsko miluju pěšmo i na kole... a seš pěkně "zlá", když jsi si přála, aby nebohý rozjetý cyklista spadl z Čápu dolů...

dejavu
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2006 18:46
- Nahlásit

Eda
tak az na Cap pujdes, tak se podivej, co udelali s terenem a ze je to od nich je podle stop bez debat a je to smutek.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání