| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 17:49
- Nahlásit
já se taky necítím jako bohatý člověk, zvlášť když si uvědomim výši svých dluhů, nebo dělám 12ky, abych měla na chondroprotektiva, ale nějak bych asi nedokázala usnout, kdybych věděla, že jsem tomu zvířeti neposkytla alespoň důstojnou smrt
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 17:54
- Nahlásit
Mi nedávno jedna paní vyndala, ať si koupím konečně taky něco pro sebe, že furt kupuju jen pro psy to mi neskutečně lichotí...já nic nepotřebuju...
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 18:03
- Nahlásit
Já se nechlubím tím, že nemám něco ráda. A už dejte pokoj. ;) Psala jsem tu,že svou nelásku ke kočkám jsem získala od koček tchýně, které nejsou ani zdaleka takové, o jakých píšete tady. Až nějakou takovou potkám, tak změním názor. Jsem prostě rozmazlená městská holka no.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 18:16 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
Ještě jsem se chtěla zeptat, kolik z vás, kteří mě tu považujete za bezcitu, který by hnul prstem jen pro svého psa, bydlíte v bytě a zachráněné zvířata taháte do bytu? Nebo spíš, kdo vyrůstal a stále bydlí ve městě, v bytě? Téma bylo, že kočky nahrazují místo psa a pes je venku, zatímco kočka doma. A zvrhlo se to tak, že jsem za cynika, kteří nemá rád nic živé. Nikdo nic neví o mém životě, jak žiji, kolik mám peněz. Jsem samostatná, nebydlím s rodiči, nejsem studentka a nemám tolik peněz, abych každé zvíře dopravila na veterinu. S kočkama jsem žila 4 měsíce a mou náklonost prostě nezískali.
Ale klidně se tu dál chlubte. ;)
Každý máme svůj styl života a taky nikoho neodsuzuju. Tím neříkám, že mě tu všichni odsoudili, jen si myslím, že jsem tu teď za fiflenu. Zeptejte se, kolik lidí tu dělá to, co děláte vy pro zvířata? Není vás mnoho a máte můj obdiv. Jen já tam prostě nepatřím.
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 18:18
- Nahlásit
Prosím vás, to že verča napíše, že nemá ráda kočky, neznamená, že nemá ráda vše živé kromě psů. zas to nedramatizujte
Prostě někdo kočkám na chuť nepřijde, právě proto jaké jsou. Já vám zase řeknu, že nesnáším pavouky a tím myslím, že je opravdu nesnáším, ne že je jen nemám ráda
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 18:21
- Nahlásit
nefer
díky. Přesně tak. Někdo nemá rád pavouky, někdo žáby nebo hady. A já jsem prostě nepřišla na chuť kočkám. Toť vše.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 18:30
- Nahlásit
Verca
já bydlim v bytě, vew městě v paneláku.
Bydlím s mamkou, která zvířata ráda nemá. Každý zvíře, co jsem domů dotáhla, jsem si musela tvrdě obhájit. Už máme třetí kočku, která by venku prostě nepřežila - jsou tu na přechodnou dobu, až se uzdraví, jdou do nového domova. (tu kachnu jsem dotáhla k babičceč na barák, jenže taky šla dovnitř, pobyla tam asi hodinku a pak bylo ukončeno její trápení...)
Neodsuzuju tě, jenom říkám, že já bych tak žít prostě nemohla, to je vše.
|
Ronka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 18:46 - Změnil/a: Ronka
- Nahlásit
dřív jsme bydlela taky ve městě ,teď na vesnici ale nijak mi to neovlivňuje když najdu něco živého co potřebuje pomoct tak to prostě seberu ať je to ježek ,kotě ,pták nebo pes,a právě koček a koťat jsem našla vyhozenejch poměrně hodně ,je dost lidí kteří je nemají rádi ,venkovní kočky se nám taky nikdy nedožívali víc jak 2 až tří let a pak je někdo zlikvidoval ve městě i na vesnici .teď mám jednu a tu ven radši nepouštím ,kočka je jiná než pes ale taky dokáže být milá ,myslím že když má někdo rád zvířata měl by mít rád všechny ne jenom svého psa .ednou to už je dávno šli jsme se spolupracovnicí z oběda a před hospodou běhali cikánští psi tak jsem jim vzala nedojedený řízek ,ona mi tenkrát řekla proč je krmíš vždyť jsou hnusný načež jsem jí řekla ty jsi taky hnusná a přesto chceš jíst,já bych nedokázala jim nedat nebo třeba tu toulavou kočku nenakrmit a vyhnat ji od nás.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 18:46
- Nahlásit
birma
ano, ale jako ty žije "jen pár" lidí.
A jak napsala Mucholabka, že se tu chlubím tím, že nesnáším všechno živé a ještě k tomu zakládám téma...jaksi jsem nepostřehla, že jsem někde napsala, že nesnáším všechno živé. Můžeš mi to připomenout? Prosím.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 18:50
- Nahlásit
Ronka
Nenapsala jsem, že mám ráda jen svého psa! Psala jsem,že mám svého psa a svou "smečku" prostě rozšířit nemůžu. Kam na to kruci chodíte? Když už něco takového napíšete, tak tam prosím dejte moji citaci.
Prostě kočky nezbožňuji, ale nikdy bych ji nezabila, nezavrhla, nevyhodila do mrazu, kdyby mi seděla u baráku tak ji jasně vezmu k sobě,ale že bych je u nás lovila na ulici, to fakt ne.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 20:34
- Nahlásit
Možná jsem to trošku přehnala...ale vyznělo mi to tak. Já taky nemám na to, abych s každým letěla na veterinu...sotva seženu peníze na granule a podobné kraviny...a otce alkoholika, který zvířata nesnáší. Ale má zakázáno mi na ně sahat.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 21:20
- Nahlásit
Pročti si celou diskuzi a pochopíš, žes to nepřehnala jen trošku. Nikdy bych nenapsala lež a lež pro mě je to, že nesnáším všechno živé. Takže než něco napíšeš, tak to promysli.
|
viveka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 22:13
- Nahlásit
Verca
Vidíš, děvče, blbýma uvozovkama to začalo, a teď Tě tady nacházím v jámě lvové. Nic si z toho nedělej. Aspoň vidíš, kam vede nedorozumění. Dobrou noc, hezké sny.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 22:31
- Nahlásit
viveka
to jo. Taky ti přeji hezké sny.
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2008 11:36
- Nahlásit
Nechci zakládat nové téma, proto se zeptám tady, jestli mi dokážete někdo poradit. Mám kocoura chovaného v bytě a včera jsem mu našla na zadní tlapce "sloupané" polštářky, ten největší a dva malý, uplně do krve. Má to pouze na té jedné noze. Vypadá to zřejmě na nějakou plíseň, ale jelikož nemám ráda běhání po veterině s každou věcí, tak jestli někdo netušíte co by to mohlo být, jestli to není náhodou stejný jako u psa.
Stejně tam asi odpoledne vyrazíme, ale kdyby jste náhodou věděli o co by se mohlo jednat..
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2008 12:01 - Změnil/a: reneeska
- Nahlásit
Zkus to vyfotit
|
Bára a Sam
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2008 12:10
- Nahlásit
reneeska
nemám k dispozici foťák..prostě jako když se ti udělá puchýř, s tím, že on má černý polštářky a dva má uplně sloupaný do masa a na ostatních se mu ta černá kůže odlupuje..
no nic, asi vyrazíme na veterinu, to bude jistější
|