Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Ja, pes a docent Chocholousek ....
<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Autor Zpráva
Jirikovo
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 09:18
- Nahlásit

Tak vcera jsem opet ®onie naletel .... Po mem prichodu z prace to byl ten nejhodnejsi pes na svete. Chvili jsem vahal, ale pak jsem se rozhodl, ze ji dam jeste sanci a pripravenou tasku s vybavickou k panu docentovi jsem vybalil. Jako by na to ta mrcha cekala. Hned v ten moment zacala. Nejdriv pelisek, ktery ji v prvni fazi slouzil jako sexualni nahrazka, v druhe fazi jako ulovena korist a v treti fazi jako potrava ... No nic, vzal jsem do ruky jehlu, nit, propichl si u toho tri prsty, po deseti minutach se mi podarilo tyto dve veci propojit a jal jsem se pelisek zasivat. ®onie nechapala, proc mam jeji pelisek u sebe a tak porad na me skakala, takze ve snaze nepichnout ji jehlou jsem vzdycky zabodl tuto nebezpecnou zbran do vlastniho tela ...
Kdyz jsem byl hotov, vratil jsem ji pelisek, ktery teda uz jako pelisek moc nevypadal a durazne ji zakazal si s nim hrat. Poslechla jako vzdycky, to znamena, ze neposlechla vubec. Vzal jsem pelisek a odnesl do jineho pokoje. Kdyz zjistila, ze si nema s cim hrat a ze mi zbyl kousek navlecene nite v jehle, tak si kompletne ale opravdu hodne dukladne roztrhala haraci kalhotky. A tak jsem se zase promenil ve svadlenu. Zatimco si tak siju, tak se ®onie pustila trochu i do povlaku na gauc. Dosil jsem kalhotky, zabalil si opet tasku a dnes vyrazim k panu docentovi jiz definitivne ....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 09:28
- Nahlásit

Ty chlapi fakt nic nevydrží.

Garfield
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 09:31
- Nahlásit

Jirikovo

...bych už fenu nechtěla ani za nic...

I když si nemyslím, že bych na tom byla nějak extra dobře se psem.

Buď v poho. Já včera přišla domů, v první fázi jsem se pořezala při tvorbě zeleninového salátu, v druhé fázi jsem se docela dost krutě opařila vařícím olejem při smažení ryb. Ve třetí fázi jsem dnes zjistila, že vůbec nestíhám a v sobotu jedu na hory. Dva lidé z výpravy si zlomili končetinu. Něco na mě leze.... Prostě standard.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 09:34
- Nahlásit

Garfield
jo ja si taky rikam, ze uz to musi brzo skoncit a ze pak me bude stvat uz jen naprosto beznyma vecma jako je celonocni stekani ...

mimochodem, volal jsem do skoly a domluvil jsem se na telefonickem kontaktu, takze tam stejne tento nebo pristi tyden nepojedu. ale potom uz urcite zacne vyuka, tak to nejak spachtime ...

Ketrin
ano, a proto mame vas, zeny, abyste nam ve vsem pomahaly a vsechno za nas delaly ...

Eimy
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 09:34
- Nahlásit

Jirikovo
Achjo, ty to vubec nechápeš, ona prostě pochopila, že u tebe to s tím namlouváním nemá cenu, tak si našla jinej objekt, kterej chtěl a dokonce se ani nebránil a ty jí ho vezmeš

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 09:37
- Nahlásit

Eimy
ja mam pocit, ze pelisek by se i branil, kdyby umel ... jenze snad ji musi byt jasny, ze po hratkach s peliskem nemuze ocekavat stenatka ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 09:38
- Nahlásit

Jirikovo
Ovšem bacha-můžeš se potěšit cizím trapasem. Včera si manžel hrál s novým mobilem a zákeřně mě, nic netušící, nahrál jak mluvím se psy a jak s ním. a pak mi to vítězoslavně pouštěl...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 09:40
- Nahlásit

Ketrin
no pokud to nepouzije u rozvodoveho soudu, tak je to jeste docela dobry ne? asi by se ti soudci spatne vysvetlovalo, ze s pesanama mluvis hezky a jemu jen odsekavas

Eimy
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 09:41
- Nahlásit

Jirikovo
No jo, ale co když jí jde jen o to uspokojení? Nad tím ses vubec nepozastavil

Ketrin
No mě kdyby někdo nahrál, jak poslední dobou mluvim s psicí, tak si pro mě ten chocholoušek přijede, ne, že bych já musela jet za ním

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 09:42
- Nahlásit

Eimy
psi jsou nastesti natolik inteligentni zvirata, ze jim nejde jen o tak nizke pudy ... coz se o lidech rozhodne rict neda

Eimy
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 09:43
- Nahlásit

Jirikovo
Ael když Ronie správně políbíš, tak z ní přece bude ženská, takže kdo ví?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 09:44
- Nahlásit

...asi by soudce nevěřil, že manželovi je určeno mazlivé "...ahoj holčičkýýýý, tak co ste tady dělaly kočičky, spííííínkaly žejo, no vy jste šikovný a hoooodnýýýýý..."
jinak on to k ničemu nepoužije, jen má radost že vidím jaká jsem štěkna, a když má radost tak já jsem též spokojena, takže pohoda

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 09:46
- Nahlásit

Ketrin
jak harmonicky vztah ... obema staci ke spokojenosti malo

Garfield
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 09:51
- Nahlásit

Včera ležel přítel na posteli se psem a mazlil se s ním a najednou říká: "Panebože tomu Gafovi tak smrdí nohy! To je děs." a znechuceně odvrátil tvář od psích tlap.
Česala jsem se u zrcadla a tak v zrcadle na něj koukám a říkám: "No jo, protože je Slepica lenošná a dnes si je ještě nemyla." a tak jsem se zvedla, lehla si vedle psa, vzala tlapu do ruky, strčila si ji do nosu a nasála. Říkám: "Jéžiši Slepičko moja, tobě i ty nohy tak krásně smrdí, nóó, ty seš tak šikovná. A dokonce dnes sežral celou večeřu, protože je tak strašně čikovnej, on musí papat, plotože to psali v té knížce o pejskách a on to četl a tak to spapal. Víš?"
Přítelův pohled bych jen těžko popisovala...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 09:55
- Nahlásit

Garfield
uprimne receno i muj pohled bys ted tezko popisovala ...

Eimy
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 12:45
- Nahlásit

Jirikovo
BAvila jsem se s kamarádem o tobě a o Ronie a protože mu taky hárá fenka, tak sem se ptala, jestli nemají podobný problémy, říkal, že ne Včera, když byl zase v práci mi psal, že celou dobu, co spal po noční mu jeho feňule kňučela u postele

Takže nejseš v tom sám

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 12:52
- Nahlásit

Eimy
no otazka je, jestli vzal po nocni fenuli vyvencit, jestli neknucela z uplne jineho duvodu ... ale pokud knucela ze stejneho, jsem rad, ze v tom nelitam sam ... u nas se to uz trochu uklidnilo a vcera chtela jenom asi trikrat me a desetkrat s peliskem ....

Eimy
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 12:56
- Nahlásit

Jirikovo
No vzhledem k tomu, že měl noční i před tím, tak tam asi problém nebude No co už třeba ste psí sesymboly (to máš radost, že? )

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 12:57
- Nahlásit

Eimy
ja si kolikrat rikam, ze o me by snad ani ten pes nezavadil, tudiz vlastne mam radost, ze aspon pes, tedy fena, nakonec jo ...

Eimy
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 13:01
- Nahlásit

Jirikovo
Buď rád, že nezavadí pes No je fakt, že mě tyhle vaše problémy skvěle pobavily Já měla jen problém, že psice, když byla štěně a měla pocit, že dlouho spím, tak mě kousla do zadku což sem ji teda rychle zatrhla

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 13:47
- Nahlásit

Eimy
no to ja mam problem s ®onie, ze ta kdykoliv si mysli, ze dlouho spim, coz je pro ni dyl nez pet minut v kuse v jakoukoliv denni nebo nocni dobu, tak zacne stekat.
kdyz jsem byl mladsi a mel jsem takovy to parici obdobi, tak jsem delal v podstate neco podobnyho, kdy pri navratu domu jsme hulakali na ulici "Lidi nespete porad, odpocinte si taky trochu!" no a ted me nespat nuti vlastni pes ....

jak rika jedno ceske moudro: kdo s cim zachazi ....

Eimy
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 13:49
- Nahlásit

Jirikovo
Nechceš psát s diakritikou? Já místo pařící četla pářící A chvilku mmi trvalo, než mi to došlo, že to čtu asi blbě ňám mi to páření nešlo doromady s křičením na lidi ať nespí

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 13:57
- Nahlásit

Eimy
nechci ... ja se to takhle nejak naucil v tech drevnich dobach, kdy zacinal internet a diakritika pres ty draty nejak nechtela prolezt ... to vis, my starci ...
takhle mi kamaradka kdysi davno psala sms s pouzitim T9. a psala jestli se nepujdeme projit na Petrin, akorat T9 si to prebrala po svym a prislo mi, jestli se nepujdeme spojit na Petrin. docela me to vydesilo

Eimy
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2006 14:02
- Nahlásit

Jirikovo
Kamarád psal mojí mamince takhle SMSku, abych mohla být dýl v hospodě a psal taky s T9, snažil se to psát co nejslušněji A pak mu tam taky skočilo slovíčko zavánějící neslušným návrhem Naštěstí si toho všiml než to poslal
S T9 jsou vubec občas zajímavý příhody (proto ji nepoužívám ) A psaní bez diakritiky je kapitola sama o sobě Stejně jako psaní smsek z mobilu, když místo "moc jsem toho nenaspal" odejde :"moc jsem toho nenas*al" a tááák

<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání