| Autor |
Zpráva |
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:22
- Nahlásit
Tak po vcerejsku jsem si doma zabalil tasticku s nejnutnejsim vybavenim a jsem pripraven nastoupit do lecebny k panu docentu Chocholouskovi ...
Zacalo to rano v praci. Klasicky den blbec, kdy se nic nedari, nadrizeni nadavaji (uplne zbytecne), kolegove maji spatnou naladu, celych 9 hodin neco piska v klimatizaci, padaji pocitace a v jidelne nemaji nic na povbuzeni nalady ...
Potom to pokracovalo anglictinou, ale to uz je setrvaly stav, ze jsem ponekud za blbce ...
Tak sednu do auta a vyrazim k domovu. Uz se tesim na tu pohodicku domaciho ustredniho topeni (chtel jsem napsat krbu, ale ten v mem 2+1 fakt nevlastnim). Za dverma ceka nadrzeny pes a spousta neporadku. Jdeme ven a z harajici ®onie sundavam co deset minut minimalne jednoho psa, ktery by si teda dal rict, kdyz se mu tak hezky nastavuje. ®onie urazena, ze ji nic nedopreju. Prijdeme domu, chci si konecne v klidu odpocinout. Bohuzel me ale cekaji ctyri hodiny ustavicneho knuceni, couvani ke mne, vrteni zadkem a davani ocasu na stranu. Je sice potesitelne, ze ze vsech napadniku dala pred tema voriskama z venku prednost mne, ale vysvetlovat ji cely vecer, ze spolu fakt mit stenatka nebudeme ....
V jedenact jdeme vencit, opakuji se sceny s nadrzenyma psama, kteri v klidu cekaji za dverma naseho baraku az vyjdeme ven ... Po venceni jdeme spat. Teda spat aspon na male chvilky jde ®onie a prestavky mezi spankem docela pravidelne vyplnuje knucenim, stekanim a vytim ...Ve tri rano usinam ....
V sest vstavam, balim tasku a jedu se objednat do Bohnic ...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:26
- Nahlásit
Jirikovo
Holt ji musis vyhovet, jinak to nevidim...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:27
- Nahlásit
wami
dekuju. neni nad to, kdyz ti nekdo pratelsky, uprimne a hlavne moc dobre poradi ...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:29
- Nahlásit
Jirikovo
No to se mám tedy na co těšit!!!
Zeptám se, v kolikátém jste "háracím týdnu"?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:30
- Nahlásit
Jirikovo
Mě by zajímalo, proč furt všichni lidi chtějí fenu a ne psa.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:31
- Nahlásit
Syska
zacala harat 25. ledna, to byl takovy naznak a od 26. to uz rozjela naplno ... tak si to dopocti a az to budes mit doma, tak preju silnejsi nervovou soustavu nez je momentalne ta moje ...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:31
- Nahlásit
Jirikovo
chudinka, takhle jí lámat srdce
|
Ghianika
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:32
- Nahlásit
Jirikovo
super... moc hezky jsem se po ránu pobavila...už jsi tam? Jaký to tam je?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:32
- Nahlásit
Ketrin
Protože u fenky má aspon nějakou šanci, že mu bude kňučet doma a ne pod cizím oknem
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:33
- Nahlásit
Jirikovo
No já doufám, že to u nás nebude mít takový průběh, mamina Tessie když hárá, tak rozhodně taková náladovka a nadrženka není, jen je více mazlivá, tak snad bude Tess po ní...
A co kalhotky, má Ronnie nějaký?
|
monika
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:34
- Nahlásit
jak to tak čtu, tak to máme docela štěstí, že to hárání je takové malinké.Kdyby dogina pochtivala po manželovi, tak to bych taky mohla začít žárlit.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:34
- Nahlásit
aha takze jak si to tady ctu, tak ten tyran jsem ja a ne ®onie ... to jsem to dopracoval, ale mohl jsem cekat, ze lidi z cz-psa se zastanou spis nebohe feny nez panicka-tyrana ...
Ketrin
no ja bych fenu snad uz nikomu nedoporucil ...
|
Gina
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:36
- Nahlásit
Jiřikovo
no není nad hárající fenu a nádavkem ještě puberťácký bulík v jednom baráku. Tak je potom muzika dvojmo. Můžu vřele doporučit a bude nás v té léčebně víc
|
handula
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:36
- Nahlásit
tak to jsem se zase pobavila......
vážně jsem ráda že mám psa, i když to jeho bulení 2krát za rok, taky rve srdce, no jo, láska je prevít....
|
monika
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:37
- Nahlásit
já si pamatuju, když jsme bydleli v paneláku (15 pater) a v každém minimálně jeden pes.Stačila jedna hárající fena a byl to koncert
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:37 - Změnil/a: Jirikovo
- Nahlásit
Ghianika
jsem rad, ze te pobavi cizi nestesti ...
Syska
kalhotky ma. takovy zanovni. uz ani netusim, jak vlastne drzi pohromade, protoze jsou cely rozkousany jak si je snazi sundavat. ted pochopila super trik. tre se zadkem o gauc a tim je posouva dolu a dolu az ji spadnou. takze krome odmitani jejich lechtivych navrhu a poslouchani vytrvaleho knuceni ji musim jeste furt hlidat, jestli si je uz nesundala ...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:40
- Nahlásit
Jirikovo
Hele, proč chceš vubec chodit za Chocholouške, myslim, že u vás je už i tak blázinec, tak mš aspon soukromej, ne?
|
monika
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:41
- Nahlásit
holky,ale že je bezva, že se s tím trápí taky jeden chlap.Aspoň vidí jak nám je
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:42
- Nahlásit
Eimy
v mem soucasnem citovem rozpolozeni nutne potrebuju dohled statneho osetrovatele, jinak neco udelam bud sobe nebo komukoliv jinemu, kdo mi zrovna prijde do rany ....
a jak znamo docent Chocholousek je expert na skutecne nebezpecne silence ...
|
monika
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:43
- Nahlásit
hele, bude líp. ještě dva týdny a je to za váma
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:43
- Nahlásit
Srandisti, takový radostný chvilky zažívám dnes a denně, co jsem ubrečela přítele a dovezli jsme si domů třetího psa / fenečku ze slovenského útulku /. Nejdřív přijdu domů, 12-tiletá Denisa / malej kříženec / štěká jako pominutá a dvě labradorky se předháněj,která se trefí čumákem do mýho obličeje. Rychle se převleču, nacpu kapsy odměnkama a sáčkama na hovínka a vyrážím ven. Během prvních 10-ti minut naplním 4 pytlíky hovínkama. Když dorazíme do výběhu, přepínám nejmenší útulkovou Daisu na stoopovačku a cestou se všichni motáme a překračujeme, hledám náhubky ve sněhu, jak si ty dvě šílenkyně hrají a dovádějí , průběžně odháním a odchytávám všechny 3 psy od těch šíleností, co jsou lidi schopni naházet ptákům nebo čert ví, co těma kostma a kusama chleba chtějí vlastně nakrmit a pak dorazímě k místu, kde je třeba přejít širokou silnici, aby jsme se dostaly do kýženého klidného ďolíčku mezi dvěma sídlišti..... Psy postupně přivolám / případně odtáhnu od nějakejch hnusů / a přepnu Daisu ze stopovačky zase na normální vodítko. Připnu i stařenku, bo se přes cestu loudá a mohlo by ji něco přejet. Převleču psy přes cestu a vypustím...... cesta zpět je stejná, doma krmení hladových šelem, hry až do večera a dvě labinky v posteli.....
Takže Jirikovo - všude je něco, tak kíííídek. Hárání jednou skončí - MUSÍ a pak to bude zase každodenní rutina.
P.S. Kdyby se někomu zdálo, že si stěžuju, tak ani OMYLEM , přesně takhle jsem to vždycyk chtěla
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:44
- Nahlásit
Já chci taky do blázince. Abych si odpočinula před těma štěňatama. A zašila se tam před daňovou kontrolou
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:44
- Nahlásit
Jirikovo
Máš přece Ronie, ona ti chtěla pomoct a tys ji odmítl
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:46
- Nahlásit
Ketrin
mas u sebe kontrolu z bernaku?? ze by byvali kolegove konecne zacali taky jednou pracovat??
jinak si myslim, ze takovy ozdravny pobyt dva mesice za plotem ... to musi byt fakt zuzo ... hezkej parcik, klidek, pohoda ...
|
Ghianika
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:48
- Nahlásit
Jirikovo
tak upřímně...tebe by to nepobavilo?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:48
- Nahlásit
Eimy
ano. ja chapu, ze jako kazda zena si snazi vybrat otce svych deti nejlip dle sveho svedomi a vedomi. proto si samozrejme vybrala me krasny, inteligentni, financne zajisteny (kdyz teda nebudeme brat ohled na takove ty drobnosti jako je hypnoteka), silny, dava ji pravidelne nazrat ... chapu, ze je presvedcena, ze bych byl idealni otec pro jeji stenatka. ale jak ji mam vysvetlit, ze fakt nechci ...
|
monika
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:49
- Nahlásit
já jsem včera v noci myslela, že mě trefí šlak.Pustila jsem čubiny ven.Dogina se drží baráku,ale kokřina chodí na večerní obchůzky.Za chvíli slyším, jak troubí auto.Jako když do mě střelí.Ženu na cestu a ona tam naše hluchá kokřice stojí zády k autu a čte si SMS, čumákem na zemi.Řidič chudák troubil, pak blikal, ale netušil, že je hluchá a slepá.Tak jsem mu poděkovala, že mi nepřejel psa a Anetu si odvedla.Asi jí ty obchůzky už zarazím.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:49
- Nahlásit
Ghianika
kdyby se to stalo nekomu jinemu, tak samozrejme budu mezi prvnima, kdo se bude dotycnemu chudakovi posmivat. ale tohle je neco jineho. tohle se stalo MNE!!!
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:50
- Nahlásit
Jirikovo
dava ji pravidelne nazrat
Jednou za rok o vánocích, že?
|
monika
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:50
- Nahlásit
ale jak ji mam vysvetlit, ze fakt nechci ...
bacha, odmítnutá ženská se mění v saň, v co se změní odmítnutá čubina těžko říct
|