| Autor |
Zpráva |
Syska
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 10:16
- Nahlásit
Jirikovo
Ale to snad ani nemuselo být...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 10:17
- Nahlásit
Eimy
se sankama by ted problem nebyl, kdyz tady zase napadly hory tech bilych nesmyslu ... ale na jare by to bylo docela prebytecny harampadi, musela by se ze sanek zmenit v neco jineho. a mam obavu, ze plemeno RLDC dokaze skoro vsechno ale pravidelne promeny vzhledu zrejme asi jeste ne ...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 10:18
- Nahlásit
Jirikovo
No já myslim, ež Ronnie ty změny vzhledu zvládá, zkus o tom pouvažovat
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 10:19
- Nahlásit
Jirikovo
Měl bys sánky samochodky samy řídí, samy jedou a dál to určitě znáš
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 10:20
- Nahlásit
Jirikovo
Tak teď jsem dočetl celou diskuzi a začínám se bát. Hyenka je sice zatím ještě mrně ale až začne hárat tak mi u Chocholouška drž postel.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 10:21
- Nahlásit
Eimy
jako ze bych jeste rozsiril pozadavky na standard plemene? to by slo. hlavne bych tim zarucil, ze majitele jinych podradnejsich plemen (Ketrin promine ) zacnou sve milacky vydavat za RLDC. test bude jednoduchy. umi se vas pes promenit v sanky? pokud ne, tak muzete prosit klidne na kolenou, uplatky nosit v obrovskych kufrech, opijet predsedu komise (to jako me) ale vas pes nikdy nebude RLDC.
Akorat nez to do toho standardu napisu, musim to poradne naucit ®onie ...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 10:21
- Nahlásit
Bent
muuž tě uklidnit, že u nás hárání probíhalo naprsto pohodově, když ještě probíhat mohlo, jen po něm byla psice jak urvaná ze řetězu Naděje přece umírá poslední
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 10:22
- Nahlásit
Bent
ty to mas bliz do Opavy a tam taky nemaji zrovna osklivy blazinec ...
Eimy
jo jako myslis, ze by me ®onie mohla dovest za nejakou tou Nastenkou, jo? jenze ona by byla stejne zmrzla a moji schopnost probudit kohokoliv polibkem jsme jiz zde dnes probrali ....
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 10:22
- Nahlásit
Jirikovo
No a nebo to spíš budeš muset naučit sebe tu tajemnou "formulku" pro přeměnu Ronie v sáňky
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 10:23
- Nahlásit
Jirikovo
Ale taková nástěnka se občas taky hodí, ne? A třeba by ti Ronie našla tu pravou a fungovalo by to...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 10:24
- Nahlásit
Eimy
no "formulkou" bych to snad radsi ani nenazyval ....
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 10:25
- Nahlásit
Jirikovo
No já stejně doktorům moc nevěřím. Jestli to bude velký nápor na palici tak radši vezmu laso a půjdu se houpat na nejbližší kaštan.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 10:25
- Nahlásit
Eimy
nechci samozrejme ®onie podcenovat, ale trochu ji uz znam. to znamena, ze moc dobre vim, ze by nastenku hledala s cumakem u zeme a ze vsech moznych a dostupnych nastenek by mi vybrala zarucene tu, co smrdi jako chcipla ryba ....
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 10:27
- Nahlásit
Jirikovo
Tak to si vem na cestu kolíček na nos a třeba ti to pak ani nepřijde
|
monika
Člen |
- Nahlásit
no těd by našla asi sněhurku
|
Jirikovo
Člen |
- Nahlásit
Bent
to ale delas spatne. ty jakozto mestsky clovek bys mel zapomenout na nejaky kastany ... spravny mestsky clovek se prece obesi na nejblizsi lampe verejneho osvetleni ...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 10:31
- Nahlásit
hele vidim to tak, ze je cas tuhle nesmyslnou debatu shrnout.
ja si v jejim uvodu postezoval, ze jsem psychicky tyran a utlacovan ze strany psa. vysledkem vasich pripominek pak jsou zejmena tyto skutecnosti:
1. pes me netyra, pes je naopak mnou tyran
2. ani tu blbou pusu neumim dat poradne, tak co se divim
3. vznik zakona o perpetum-mobile pri premeny zeny v san a obracene
4. vase snaha vnutit mi nejakou smradlavou divku
5. chudak Bent se z toho vseho chce veset
zapomnel jsem na nejaky dulezity moment nasi diskuze??
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 10:33
- Nahlásit
...jste mě inspirovali...takže kdybych třeba manžela častěji líbala, tak je šance že se jednoho krásného rána probudím a vedle mě v posteli bude LABRADOR! a vzhledek k jeho věku už i rozumný, vychovaný a neloužičkující.... To rozhodně stojí za pokus!
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 10:34 - Změnil/a: Bent
- Nahlásit
Jirikovo
Ale když já mám nejblíž právě kaštan..... Ale moje hyenka je primitivní plemeno a ty prej hárají jen jednou ročně. Takže se hodím marod a přečkáme to na chalupě v horách daleko od psů.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 10:34
- Nahlásit
Ketrin
mam pocit ze s tvoji smeckou staci nechat pootevrene dvere do loznice a jednoho krasneho rana vedle tebe bude skutecne labrador ...
ma to tu vyhodu, ze si usetris to libani ale tu nevyhodu, ze hned vedle labradora bude stale jeste i manzel ....
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 10:35
- Nahlásit
Jirikovo
Zapomněls napsat, že sem projevila zájem se ti vnutit a tys mě nechtěl
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 10:36
- Nahlásit
Eimy
no tak to pozor, ja rozhodne nikoho neodmitl. ja se jen ujistoval, ze to po prvnim polibku nedopadne tak, ze se promenis ve psa nebo san nebo neco jineho. a tys takovou moznost pripustila, cimz jsem ja ze sveho pohledu vyhodnotil riziko takoveto operace jako nepripustne vysoke ....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 10:36
- Nahlásit
Jirikovo
Bude-li tam manžel, labrador tam nebude, protože tento psa do postele nepustí, ježto už by se tam pak sám nevešel
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 10:38
- Nahlásit
a teď už vzhůru do Bohnic nebo Kosmonos, kdo to má kam blíž
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 10:38
- Nahlásit
Ketrin
z toho zcela jednoznacne vyplyva, ze vlastnis bud malou postel nebo velkeho manzela, popripade oboji dohromady ... tato kombinace jevi se jako kriticka a doporucuji zmenit.
pohodlnejsi je zmenit postel, ale pokud usoudis, ze praktictejsi je zmenit manzela .... to je tvoje volba
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 10:39
- Nahlásit
Jirikovo
Otázka je, jeslti bys to pak se mnou jako se psem neměl jednodušší
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 10:41
- Nahlásit
Eimy
no to kazdopadne, protoze pes miva podobne nalady maximalne dvakrat do roka, ze ...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 10:43
- Nahlásit
Jirikovo
Mně feňule hárala 4 krát ) (teda vždycky si odhárala tak 10 dní a za měsíc, dva potom férový normální hárání)
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 11:36
- Nahlásit
Jirikovo
tak gratuluju, když pominu nedávné fórum o prdění, který mě taky dost pobavilo, tak tohle je super nářez! už mi snad dobrá nálada vydrží nějakou dobu...
Bent
a kdy už nám konečně ukážeš fotku své (zachvílihárající ) hyenky?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 11:57
- Nahlásit
Eda
no jak jsem jiz psal nedavno. koukam, ze vas vsechny tady nepotesi nic vic nez cizi nestesti ...
|