Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 11:48
- Nahlásit

petl
jééé, tak sem teď pracovala a už vás zase nestihla. Krásný vánočky i vám a všem vašim dlouhovláskám!

Budu si teď povídat s Barbuchou, když má Hirunďátko

gabifi
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 11:49
- Nahlásit

ja bych si vlasatou golyji poridila pouze v pripade, ze bych bydlela pobliz Gerdy, ktera by mi ji chodila cesat.

Oba mi starsi psi meli na vystavy svuj naprosto jasny nazor a posouzeno dle tohoto nazoru, to byli dva debilove.
Kendyho nechut k vystavam podedilo i hodne jeho potomku, presto jsou to krasni, temperamentni psi s extremne vysokym zajmem o aport. Povahu svych psu neresim, respektuji je takove, jaci jsou. Kdybych chtela nicneresiciho magora, koupim si teriera. Priznam se, ze mi tyhle debaty o povaze a exterieru moc nesedi. Radsi mam pokec o tom, kdo ma povolenou postel a gaucik a kdo ne.

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 11:52
- Nahlásit

gabifi
kdo ma povolenou postel a gaucik
my obojo. Budeme to muset zase dotáhnout klíčem

gabifi
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 11:54
- Nahlásit

kachna_
my taky oboje. Zakazany je akorat jidelni stul a kuchynska linka a to kluci respektuji - pac tam nemaji jak vyskocit

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 11:56
- Nahlásit

gabifi
Radsi mam pokec o tom, kdo ma povolenou postel a gaucik a kdo ne.
No já nejsem žádnej sportovec a o tomhle si taky moc ráda pokecám, protože maryje moje krásná má dovoleno až moc, je rozmazlená a rozcapená až na půdu, ale zase vzhledem k tomu, že s mařkou mám zkušenost s labilnějším psem, kdy se spousty věcí bála, i těch, co by mě ani nenapadly, některé věci bylo poměrně těžké ji naučit, nikdy se nenaučila hrát se psy atd atd, citlivost nervové soustavy u svého favorita bych třeba aspoň malinko ráda prodiskutovala, či si přečetla názory ostatních majitelů a lidí znalejších.
A pak se vgestim eště k pudlařům )))

gabifi
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 12:03
- Nahlásit

Gerda
no, ja bych treba s Kendym nemohla slozit ZOP a spol. s trosku slusnejsim vysledkem, protoze po povelech typu sedni, lehni, k noze a podobne se tvari, ze kazdou chvili bude zvracet. Presto posloucha na slovo. Akim se na cvicaku mohl pretrhnout snahou, povely plnil rychle a s obrovskym nadsenim - aby pak na mne hned za branou cvicaku mohl srat na plny pecky
Co ja bych dala za cokla, ktery o ostatni psy nema zajem....

Barbucha z Prahy
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 12:10
- Nahlásit

gabifi
gabifi
sedni, lehni, k noze a podobne se tvari, ze kazdou chvili bude zvracet

Tohle mi dělal zlaťák, nechtěl dělat nic jinýho v životě než se koupat a nosit aporty Ale takly poslouchal na slovo, takže život s ním parádička co se tohohle týče

Priznam se, ze mi tyhle debaty o povaze a exterieru moc nesedi.
Mně to zas nepřijde tak od věci, když se chce někdo něco dozvědět o jiným plemenu. Mileráda třeba o hovawartovi a ne jen v dobrým

Gerda
Budu si teď povídat s Barbuchou, když má Hirunďátko

gabifi
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 12:25
- Nahlásit

Barbucha z Prahy
Mně to zas nepřijde tak od věci, když se chce někdo něco dozvědět o jiným plemenu
v tomhle dam vyhradne jen na svou intuici

gabifi
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 12:27
- Nahlásit

holky, musim z netu pryc. Jeste jednou KRASNY VANOCE.
A pro Gerdu: smarja, si porid dva pudly a dve golyje a pak uvidis, co je lepci, ne? )))))))))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 12:29
- Nahlásit

gabifi
si porid dva pudly a dve golyje a pak uvidis, co je lepci, ne?
víte co, pani? Děte dopéct cukroví rači. ))))

Barbucha z Prahy
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 13:38
- Nahlásit

Gerda
A já asi svýmu koliákovi pořídfím pudlíka, má je hrozně rád, tak aspoňnebude doma sám

helps
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 14:00
- Nahlásit

Tak koukám, že mi tu zase pomlouváte moje nejmilejší šeltičky
Tak abyste věděli, neznám žádnou zbytečně uřvanou šeltici a ani nervózní. Je pravda,že náš Ajánek je asi světlá vyjímka, protože je jak torpédo a nebojí se nikoho a ničeho čili není ideálním příkladem, ale .... chodíváme na společné procházky se šelticema z jižních čech a sou šecky v klidu
Taky se musím zastat DK, protože jen tady ve městě máme dvě -psa a fenu a obojí sou to skvělý rodiný psové, geniálně vycvičení a vůbec nepůsobí labilně.

A když už tu žvaním tak tady máte jakýs takýs PFko od mě a Ajsího.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 14:07
- Nahlásit

Barbucha z Prahy
A já asi svýmu koliákovi pořídfím pudlíka
vidíte, pořiďte si radši dva, jednoho i za mě ))

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 14:19
- Nahlásit

Tak když už jsem se po takové době přihlásila, veselé Vánoce a pohodový rok 2011 i od nás

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 14:22
- Nahlásit

eva od jondy
Tebe sem tu děsně dlouho neviděla!! ahooooj..hezký péefko))))

Barbucha z Prahy
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 14:28
- Nahlásit

helps
Tak koukám, že mi tu zase pomlouváte moje nejmilejší šeltičky
Tak abyste věděli, neznám žádnou zbytečně uřvanou šeltici a ani nervózní.

OK

Taky se musím zastat DK, protože jen tady ve městě máme dvě -psa a fenu a obojí sou to skvělý rodiný psové, geniálně vycvičení a vůbec nepůsobí labilně.

Svatá pravda

Barbucha z Prahy
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 14:29
- Nahlásit

Gerda
No to zas ne, to se stejně nestane, mě děsí ta péče o tu srst pudla,t akže ten konkurz o kámoše pro mýho skvělýho nelabilního koliáka nevyhraje

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 14:59
- Nahlásit

davidkova renata
taky moc zdravím, díky!! Holt dala jsem si jednou nucenou pauzu od cz-psa ve zkouškovym a když už jsem postoupila tak daleko v odvykací kůře, nemohla jsem to pokazit .. Pak se toho dělo nebezpečně moc, no a minulej podzim jsem si pořídila maliňáka a to byl konec veškerýho volnýho času .Ale jináč sem tu jako slídil denně . Šeltieogólie a žumpu poctivě dočítám, ikdyž žumpa se zvrhla natolik, že mi to dá sakra práci, co naplkáte . Ale tak zas se musim velkokynekologicky vzdělávat, že .

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 15:02
- Nahlásit

eva od jondy
ikdyž žumpa se zvrhla natolik, že mi to dá sakra práci, co naplkáte
myslim,že žumpa je nedočitatelná, sama se tam už vůůůbec nechytám a to je moje
hele a chodíš někam íípit s malinuškou?

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 15:10
- Nahlásit

eva od jondy
Šeltieogólie a žumpu poctivě dočítám
))) vy jste opravdickej blááááázen )))

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 15:13
- Nahlásit

davidkova renata
ale,jo, je . já mám krom pár tejdnů v létě dočteno, čtu to místo bible a je to očistec, takže doufám, že mi tím pádem bůh odpustí . s malinuškou íípim samo, sice to měl být původně hlavně agiliťák, ale při jeho velikosti odrostlého slůněte je to trošánek problém . Jezdíme voslintávat rukávy do Letňan.

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 15:15
- Nahlásit

Gerda
amen .. zavedla bych dočítání povinně pro všechny, hned byste plkali míň, když byste trávili bezesné noci v žumpě jako já

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 15:16
- Nahlásit

eva od jondy
Takže ty seš teď náhodnej kolemjdoucí, jo?

davidkova renata
Měli bysme s těma kolemjdoucíma něco dělat, páč oni nás čtou ZADARMO. Chápete to paní? Dát prachy za lístky do kina sou líný, tak dou rači číst žumpu gde je mnohem větší sranda Kdybych věděla jak tak jim to hned zpoplatním Asi napíšu Víťovi

Jimmi
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2010 16:30
- Nahlásit

gabifi
Kendyho nechut k vystavam podedilo i hodne jeho potomku, presto jsou to krasni, temperamentni psi s extremne vysokym zajmem o aport

no to sem z toho jelen

Jimmi
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 09:58
- Nahlásit

ALL
fšem přeju všecko a nejvíc Stevovi krásnou novou srst, aby si Jabloň co nejvíc užila česání

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 11:25
- Nahlásit

eva od jondy
to místo bible a je to očistec, takže doufám, že mi tím pádem bůh odpustí
f poho,pošli nějaký drobný na náš oučet a budiž Ti odpuštěno))))
Jezdíme voslintávat rukávy do Letňan
tak tam nikoho neznám..akorát v Libni,tam jsem začínala a občas se tam stavíme..to je Letnanům asi nejblíž))
Biluška
páč oni nás čtou ZADARMO
uš sem zlechka naznačila,pani..

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 12:38
- Nahlásit

Biluška davidkova renata
nic vám nedám, to by se sakra musela zvýšit úroveň poskytovaných informací . a to se nestane
davidkova renata
já skoro taky ne, jezdíme tam jen kósat a to tam přijede kde kdo. Počebovala bych se zlobivákem občas někam zajet pocvičit, aby zjistil, že se na cvičáku jen nekouše, naučit makety, překážky,..Nemáte pani nějakej tip? Nechce se mi to moc zkoušet, na cvičácích jsou zlí nepřející a závistiví lidé. většinou

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 12:43
- Nahlásit

eva od jondy
to by se sakra musela zvýšit úroveň poskytovaných informací
Tím chceš jako říct, že naše informace jsou k ho...u? No tak tos přehnala paní Víš kolik lidí nás dennodenně sleduje a hltá každý řádek?

davidkova renata
uš sem zlechka naznačila,pani..
Obávám se, že lehké naznačování zde nebude stačit Budeme muset zavést nějaké represívní opatření (nevím tak docela co to slovo znamená, ale líbí se mi . Třá půjde kolem Sali a přeloží nám ho )

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 13:31
- Nahlásit

eva od jondy
to by se sakra musela zvýšit úroveň poskytovaných informací
zkuste to eště jednou,todle nebylo košér
Nemáte pani nějakej tip?
no třá zrovna ta liben,je to kousek vod letnan,hl výcvikářka je moje kámoška kdybys chtěla.Nebo jezdíme k alexe do Jílového,moc fajn tam je,nevim jestli jsi pojízdná a nevadí ti někam doject

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2010 13:32
- Nahlásit

Biluška
nevím tak docela co to slovo znamená, ale líbí se mi . Třá půjde kolem Sali a přeloží nám ho )

<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání