Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 18:45
- Nahlásit

grooggy
já jsem Orijen nikdy nekrmila, tak nevím.

Víkend byl moc fajn, přes vyhrožování meteorologů deštěm jsme ani jednou nezmokli. Kendy se smířil s pochodem u nohy, dnes ho to na cvičáku docela těšilo. No, vono to taky možná bylo proto, že z padesáti povelů byl pětačtyřicetkrát povel APORT. Snad ho na to chození u nohy ukecám i bez traverzy.

gabifi
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 12:51
- Nahlásit

tohle nemá chybu!!! Trénink na Taxis

helps
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2010 16:59
- Nahlásit

Zdravím vespolek...

Tak konečně to vypadá, že se celá rodinka rozhopala a chtěli bysme si pořídit šeltí mimčo. Problém, ale mám s výběrem chovky. Máte nějaké tipy na CHS, kde by měli štěňátka(zlaté pejsky) k odběru někdy během července, začátkem srpna? Projížděla sem x desítek stránek, ale vtšinou tam o plánovaných vrhách nic není. Navíc si myslím, že vy kteří se pohybujete na výstavách a mezi psiskama možná máte lepší info, kterou CHS brát a co zas určitě ne. Ptala jsem se tu tak před rokem na nějaké info - vím, že mi byla doporučena Moravia Classic - taky se mi líbí nejvíc, ale na mail zatím žádná odpověď. Každopádně díky za rady.
PS - chtěli bysme tak cenově nějak rozumně, zhruba do 7,8 tis.

tak zatím
Vám i psiskům pěknej den

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2010 17:15
- Nahlásit

gabifi
to sou jimijofci?

gabifi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2010 19:05
- Nahlásit

helps
Biluška má zlatá štěňátka, ale nevím, jestli má ještě něco volné. Mrkni sem:
URL
Oba rodiče se mi moc líbí.

Gerda
to sou ajsijofci

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2010 19:47
- Nahlásit

helps
Jak psala Gabifi, vrh zlatých štěňat mám já. Dneska mají týden, čili k odběru budou trošku dřív než v červenci . Zlatý pejsek tam je a je zatím volný.
Jinak Moravia Classic jsem určitě doporučovala já. Pan se na netu moc nevyskytuje, mail a stránky mu tuším spravuje nějaký kamarád. Zkus to spíš telefonicky.

helps
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2010 19:57
- Nahlásit

Biluška
Rozhodně máš skvělej vkus. Jj, doporučíla jsi mi MC ty, to si pamatuju a poté co sem si prošla jejich stránky, tak se mi ta chovka zalíbila, co se týče jejich pesanů a přístupu .
Dál ti musím pochválit výběr, ten Flip nebo jak se jmenuje je nádhernej, vím že jsem na něj koukala, když jsem projížděla různý stránky...
S pejskem je to akorát tak, že si ho asi dřív než v červenci(nejlíp druhý víkend, protože budeme mít první týden svatbu a budem celá famílije mimo domov) vzít nebudeme mít možnost. Já jakožto student VŠ a mamka jako zaměstanec školy, pak budem mít na prcka moře času, ale dřív to bohužel asi nepůjde. :/ Zkusím to ještě promyslet a uvidíme. Jinak díky za tip, kdyžtak pánovi teda zavoláme.

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2010 20:04
- Nahlásit

helps
U nás by byl asi problém nechávat ho až do července. Jednak skrz socializaci - přece jenom mám velkou smečku a jednu fenku si chci nechat, takže budu mít dost práce s tím, abych na člověka nafixovala ji. Za druhé máme první týden v červenci CT tábor a řeším kam nacpu většinu hlav mojí saně . Ale kdyby bylo nejhůř tak by to asi šlo zařídit

helps
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2010 20:30 - Změnil/a: helps
- Nahlásit

Biluška
Jasný, viděla sem kolik máš psisek a sama bych samozřejmě taky chtěla, aby u nás štěndo bylo, co nejdřív. Chápu, že se nemůžeš podle nás zařizovat, proto mě právě zajímalo jestli nějaká dobrá CHS nebude mít "zlaťáky" až v červenci, aby to nebylo takový komplikovaný Ani se ti nedivím, že si jednu feňuli necháváš, určitě z nich budou krasavci
Tak uvidíme, jak se to vyvrbí, ale samozřejmě pokud někoho najdeš, tak mi psíka nedrž, pač by to takhle bylo složitější.. Jinak ale vypadá už takhle mrňkatej krásně. <3

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 18:10
- Nahlásit

právě jsme se vrátili ze stop. Byl nádherný den. Kendymu se splnilo celoživotní přání - konečně našel louku, kde roste salám
Konec hlášení, jdeme se válet s čajíkem a detektifkou

Jimmi
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2010 20:47
- Nahlásit

Čus bus, zase nestíhám.

gabifi
ta fotka je nádherná

už se jenom modlím, aby začal trénink.... sem nějaká narvaná v kalhotách
dneska mám navíc zadek nejenom velkej ale i zmalovanej

Ajsí
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 08:05
- Nahlásit

Já jsem opět utekla na Velikonoce do Maďároš - asi z toho udělám tradici!
Výstava v Miškolci moc pěkná, akorát hodně foukalo... Julie dostala 2x Boba ( ze 4 kraťand) a přivezla si Maďároš žampijón

Stopování - my stopujeme taky - hlavně myši a hovna

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 12:50
- Nahlásit

Ajsí
Máte krásné golyje pani, fotka od gabifi překrásná, vono taky vyfotit krásné golyje ošklivě by bylo umění. Gratuluju k maďarským klobásám...eeee pardon, žampijonům!

gabifi
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 13:45
- Nahlásit

Ajsí
Maďároš dobrý

Gerda
tu fotku dělala Ajsijová, já fotím jenom věci, co se nehýbou

Jimmi
vypusť Jima a je zmalovanej koledník, ne?

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 19:03
- Nahlásit

Se vám musím pochlubit drahé kolegyně. Kofolka dneska obešel celou zahradu a nemusel si ani jednou sednout

Umí tunel, běhá si ho sám od sebe. Buď je nadprůměrně inteligentní, nebo někdy chodil na agi.

A dneska se poprvé tvářil, že má radost, že mě vidí . On je děsně nekontaktní Takovej samotář. Vůbec se nechodí pomazlit. Když za ním přijdu tak to teda milostivě strpí, ale sám nepřijde.
Chcete vidět jeho rentgeny? Upozorňuju, že je to jen pro velmi silné povahy.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 19:39
- Nahlásit

Biluška
super zprávy o kofim, fod´ je sem já to chci vidět.

gabifi
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 20:14
- Nahlásit

Biluška
On je děsně nekontaktní
třeba není zvyklej. Posílám mu pusinku.
Jestli umíš dát rtg na net, tak se podívám.

Bilu, DÍK!!! Já ho ocenila jako totál neadoptovatelnýho.

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 21:09
- Nahlásit

Já ho ocenila jako totál neadoptovatelnýho.
U nás už se ztratí

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2010 22:11
- Nahlásit

Biluška
já z toho moc nevyčtu jen jsem vysledovala že kolena nejsou moc dobrý, dáváš nějakou kloubní?

gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 19:10
- Nahlásit

Biluška
občas napiš, jak se bobík má, ráda si to přečtu. Rači sem, u Davítkový se to v tom množství příspěvků ztratí.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 19:54
- Nahlásit

KDO JE KOFIK?

gabifi
Po předloňské skorotragédii při koledě, raději Jima i Andyho zavírám a tiše trpím

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 20:04
- Nahlásit

Jimmi
KDO JE KOFIK?
Kofolka je cca desetiletý šoltyják barvy sable merle z Třebíčského útulku. Majitel výše umístěných rentgenových snímků. V dost hodně špatném zdravotním stavu, v háji jsou snad všechny klouby, které ten pes má + ledviny. Kvůli němu vypukla v žumpě revoluce jež vyvrcholila jejím rozdělením . Toť asi tak stručně jeho historie

kejtlin
samozřejmě.

gabifi
Nejnovější poznatek je, že ten pes chrápe. Chrápe děsně. Jsme trénovaní od Ory a Lilátka, ale tohle je nad naše síly . Kdo neusne dřív než Kofi neusne vůbec

gabifi
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2010 20:32
- Nahlásit

Biluška
Nejnovější poznatek je, že ten pes chrápe
jééééééé, Kofí Cirkulárka

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2010 20:46
- Nahlásit

gabifi
Kofí Cirkulárka
super gangsterský jméno!

gabifi
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2010 20:55
- Nahlásit

Gerda
super gangsterský jméno
já měla na mysli řezání dřeva a ne řezání hlav

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2010 20:56
- Nahlásit

Chudáček Kofáček, dělají z něho masového vraha

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2010 21:01
- Nahlásit

to chrápání ti nezávidím ani malinko, musím mít na spaní klid, a když někdo ze psů nebo chlap chrápe, tak se musím soustředit na to jak ten dotyčnej chrápe a nemůžu usnout, sem to zkoušela 3 dny jsme spali na cvičáku v jedný místnosti, bylo nás asi 10lidí a několik psů jeden kluk strašně chrápal myslela jsem že až budu padat na hubu, tak usnu i přes to chrápání bohužel jsem to bez prášku na spaní nedala.........
takže kofolka by spal na druhé straně domu

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 11:43
- Nahlásit

gabifi
Pani, řikala sem vám, že už sem si psala s tou pani hirundovou? Byla moc milá, Calgary boy tady skoro žádný štěnda nemá, bo žije v nééémesku, už je to staršejší pán, asi po ňom uš nic nebude. Fčéra sem zas naň myslela, když sem v parku viděla chdoit krásnýho pana golyje, s dlouhou špičatou hlavinou, moderní vzhled neměl. Byl velmi krásný, ale takový jakýsi malý...mi přišel...

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 12:01
- Nahlásit

Sheila - kolia. Oddana, verna, velmi pritulna, starsia fenka, Sadne, da labku, evidentne sa jej ludia venovali. Dobre znasa cesanie aj manipulaciu s nou. Najdena v centre mesta Zv, hlasena obyvatelmi, ze uz niekolko dni sa tam potulovala a prespavala. Znasanliva so psami aj s fenami, vhodna do RD ale aj do bytu, ma rada ludsku pozornost, vyhladava ju. Vsade nasleduje cloveka.
Lokalita Zvolen- Budca
http://img338.imageshack.us/img338/1690/sheilal.jp g
http://img94.imageshack.us/img94/1278/sheila2.jpg
http://img169.imageshack.us/img169/8567/sheila3.jp g

gabifi
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 14:08
- Nahlásit

Gerda
už je to staršejší pán, asi po ňom uš nic nebude
musíš se rozhlídnout po jiném favoritovi

Vodkaď je ten inzoš na Sheilu?

<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání