| Autor |
Zpráva |
polaskovaalka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 09:36
- Nahlásit
Ahoj všem mám otázku líbí se mi krátkosrstá kolie dívala sem se na různé inzerce s prodejem štěňat ale nikde není uvedená cena nevíte kolik se tak pohybuje. Děkuju.
|
nikihoney
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 11:38
- Nahlásit
polaskovaalka
Loni sem koupila štěně, fenku krátkosrstky za 16000,-
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 13:26 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
polaskovaalka
cca 15-20 tisíc, v jednom vrhu se můžou ceny lišit, většinou jsou dražší fenečky.
Přehled všech evropských vrhů, včetně českých, najdeš tady:
URL
Stránky jsou aktualizovány denně. Že je štěně ze zahraničí ještě neznamená, že je dražší, než české štěně.
Hodně štěstí při výběru
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 20:41
- Nahlásit
my máme volnýho pejska šeltie po Konince, nechcete někdo? už by potřeboval páníky www.od-koninky.ic.cz
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 08:11
- Nahlásit
už mi ta věčná zima sere.....konec hlášení
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 09:06
- Nahlásit
Shelticka
je nadherna snad brzo najde pana.
jsem na selticky zatizena, ale nejak me doma pribejvatj neseltii psiska... puvodne mel prvni byt selticka, ale to me prekazila falesna brezost, tak sem si myslela, ze druhej bude selticka, ale to mi zhatil nadhernej utulkac, tak ted chcu jako tretiho selticku
bohuzel tempem, jakym to vedu, na konci ledna prvni pes a na zacatku brezna druhej pes... ale ono to bohuzel nejde kazdej mesic novej. ale ten treti pes selticka snad urcite bude
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 21:40
- Nahlásit
Zase mi neběží v práci PC, se nadobro asi odporoučel.
Takže zdravím.
Už brzičko (duben) začne nová fly sezona, už se moc těšííííím!!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 06:01 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Jimmi
Už brzičko (duben) začne nová fly sezona, už se moc těšííííím!!
já si opět domluvila cvičák a taky se těším. Potřebuji sucho a přiměřenou teplotu
Sakra, dnes jsem vstávala v půůůl pátý.
tohle jsem šlohla na fejsbúku
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2010 19:06
- Nahlásit
gabifi
Sakra, dnes jsem vstávala v půůůl pátý
to si mě připomněla mojí sousedku, která mi tvrdila, že asi ve tři ráno nad našim domem kroužila policejní helikoptéra a dělala strašný rámus a ještě navíc svítila silným reflektorem. Údajně všichni psi v ulici štěkali, sousedi vylejzali z baráků, aby se podívali co se děje.
Jenom u nás byl klid čokli ani nezvedli víko, natož, aby štěkali
Já asi zaspim i smrt
|
Ajsí
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 09:26
- Nahlásit
Tady už snad definitivně slezla většina sněhu,tak jsem vzala včera ven talíř, kterej jsme pořídili k Vánocům...Holky byly totálně šťastný a talíř je parádní. Skvěle lítá, trochu pomalejc, než ten minulej, což je dobře, protože ten minulej byl hodně těžkej, z gumy a svištěl pekelnou rychlostí. Ale když fouká, tak je super - dá se s ním házet proti větru a funguje
Koukala jsem, že se bude zase posouvat čas. Tak budeme vstávat ještě dřív než brzy
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 13:01
- Nahlásit
Jimmi
Já asi zaspim i smrt
mne chodí budit Kendy a je fakt nevodbytnej, hajzlik
Ajsí
dnes jsem vzala konečně Kendyho do polí, bahno je snesitelý, tak jsme si to užili. Ještě včera jsem venčila mezi baráky = opět dohadování s naštvaným důchodcem, jestli psi mají právo na život nebo ne
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 20:24
- Nahlásit
gabifi
mne chodí budit Kendy a je fakt nevodbytnej, hajzlik
Když už mě něco zbudí, krom budíku, tak Andy. Neuvěřitelně nahlas zívá
...sem si vedle četla, že Kajmanka má doma interšampionku, a hned jsem si vzpomněla, že už přes půl roku vesele zapomínám odnést Jimovi cacíbky na ČMKU. Nejhorší je, že to mám hned u nosu
No von se taky nezblázní, žejo
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2010 20:26
- Nahlásit
Ajsí
tos mě tedy nepotěšila, zasejc budu vstávat do tmy
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 12:39
- Nahlásit
přestáfka na kávičku a internet
Včera mi napsala kámoška esemes, že v rámci nenudy fičíme v sobotu na jeden cvičák a v neděli na druhej cvičák. Potřebuji tam suchej a teplej trávníček, páč Kendy si do mokra a zimy nehačinká/nelehne - milujíkuje jenom upravené teplé povrchy, nejlépe postýlku a tak podobně
Jimmi
že už přes půl roku vesele zapomínám odnést Jimovi cacíbky na ČMKU
opozitum od slova ambicióza je slovo Jimmijová !!!!!
Kurňa, já bych takovej titul už dávno měla pověšenej na pérdeli, všech sloupech a na všech internetových servrech o čoklech.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 17:05
- Nahlásit
gabifi
Kurňa, já bych takovej titul už dávno měla pověšenej na pérdeli, všech sloupech a na všech internetových servrech o čoklech.
Se přidávám k Jimijové Něgdy minulý týden jsem vyplňovala přihlášku Boninky na jakousi výstavu, probírám se tak složkou s psíma papírama, fšude samá kartička CACIB a BOB ani jsem kvůli nim nemohla najít rodokmen Fšechny karty pochopitelně Pumice. Mášenek mi povídá, essi bych jako neměla ty karty někam poslat, aby Bele dopsali ten titul. Sem se zamyslela a povídám, že asi snad něgdy jo, až se mi bude chtít. Že to třá pošlu spolu s přihláškou vrhu, nebo tak.
Včera jsem hledala Bončin rodokmen kvůli policajtům a hádejte co sem našla? Belinčin šampionát . Sem úplně zapoměla, že jsem tam ty karty poslala už předloni gdyž jsem žádala o CHS .
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 18:19
- Nahlásit
gabifi
sice nevim, co to znamená, ale uráží mě to!!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 19:35
- Nahlásit
Biluška
nejdřív napíšu tohlenc: Jsem ráda, že je Bonbónek ok a zase doma.
Jimmi
Biluška
baby, váš přístup k tak závažné záležitosti, jakou bezesporu titul Interšampon je, nechápu. Nařizuju vám okamžtě všecky potřebné záležitosti zařídit, získaný dipolom zarámovat a pověsit si ho doma na nejnejčestnější místo!
Jimmi
ale uráží mě to!!
to je dobře, správný kynolog má k urážení se velmi kladný postoj
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 19:59
- Nahlásit
gabifi
baby, váš přístup k tak závažné záležitosti, jakou bezesporu titul Interšampon je, nechápu. Nařizuju vám okamžtě všecky potřebné záležitosti zařídit, získaný dipolom zarámovat a pověsit si ho doma na nejnejčestnější místo!
Bysem věděla o velmi kvalitním místě na schodišti do sklepa
to je dobře, správný kynolog má k urážení se velmi kladný postoj
Taky chci být správný kynolog
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 20:09
- Nahlásit
Biluška
Taky chci být správný kynolog
no tak kup každýmu svýmu čoklovi dva elektrický vobojky, ne?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 20:49
- Nahlásit
gabifi
Copak jsem Ročild? Si nevyděla kolik ta vymoženost stojí?
|
Ajsí
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 15:46
- Nahlásit
Včera jsem šla s holkama u nás po louce a Ajsinka tam k něčemu čuchala. To něco sebou škublo, rychle to jako vystartovalo a tak tam běžím, řvu fujfujfuj a vona to zmie
Naštěstí to bylo teda bez kousnutí!
Idioti je všude vysadili a teď to tady začíná podle toho vypadat...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 22:40
- Nahlásit
gabifi
si vystačim s traverzou
člověk se pěkně odreaguje, zasportuje a má radost z dobře vykonané práce
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 23:10
- Nahlásit
Ahojky kólie
Není tu někdo z okolí Jaroměře??
Můžu vás tu votravovat dotazem..?
Co si myslíte o Endikovejch uších..?
Jsou mu 3 měsíce a má je takový "splihlý"
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2010 07:31
- Nahlásit
grooggy
Má je dost splihlý. To je borderka, nebo australák? Zkus ostříhat špičky oušek. Já to dělám manikůrníma nůžkama (asi to půjde jakýmakoliv, ale mám strach, abych toho psa nestřihla tak beru ty nejmenší co jsou k mání ). Chytnu špičku ucha mezi nehty palce a ukazováčku. Jako kdybys ji chtěla štípnout. Ty nehty dám úplně přesně na koneček ucha. V podstatě pod ně schovám poslední milimetry kůže, abych ho nemohla střihnout. A všechno co je nad nehtama ostříhám. Někdy je toho docela dost, třebas i cenťák srsti. To ucho se hodně odlehčí a zvedne se.
No a samozřejmě víc vápníku a fosforu do žrádla
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2010 09:10
- Nahlásit
Biluška
teď jsem si přečetla vedle, že máte štěňátka. Sou kráásný. Ajsíkjú je kluk?
grooggy
ve třech měsících je mají splihlý skoro fšicí
Jo a Biluše ti poradila dobře, nemám co k uším dodat....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2010 10:10
- Nahlásit
gabifi
. Ajsíkjú je kluk?
jj, kluk jak buk,
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2010 10:19 - Změnil/a: grooggy
- Nahlásit
Je to BOC..
Stačí irský vápno nebo se dává něco víc spešl?
na začátku tejdne mu stáli uši celý nahoru, ale pak zas spadli
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2010 13:27 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
hlásím návrat z cvičáku, nacvičovali jsme pochodování u nohy, Kendy to zatím nepochopil a myslí si, že pochodování u nohy tělo na tělo je vlastně poslední fáze před sežráním párku. Tohlenc bude fakt těžký!
Jediný cvik, co se mu líbil, byl - překvapení, překvapení - apooooort
Ajsí
zmije nebrat!!!!
grooggy
Stačí irský vápno nebo se dává něco víc spešl
pro začátek zkus dětský multivitamín s minerály. Ale pokud jsou mu opravdu jenom tři měsíce a krmíš granule, ještě bych týden nebo dva počkala, páč by se ti taky mohlo stát, že se mu po tom vápníku postaví uši úplně, což u BOC taky nejní to pravý vořechový.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2010 13:42
- Nahlásit
gabifi
hlásím návrat z cvičáku, nacvičovali jsme pochodování u nohy, Kendy to zatím nepochopil
takhle tejrat psa, že se nestydíš!
du to někam hlásit
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2010 14:14
- Nahlásit
gabifi
Je narozenej 18. Prosince tak jsou mu 3 a kousek Dostácá Acanu, ale moc mu nešmakuje-líbí se mi orijen co dávám Akiťákoj a je špica, ale nevim jak se hodí pro borderku (srovnávali jsme proteiny v Orijenu a v BARFU a v barfu je víc) ...
|