| Autor |
Zpráva |
gabifi
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2010 18:19
- Nahlásit
davidkova renata
to je standardní barva
v Evropě nestandard, v Americe standard
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2010 22:25
- Nahlásit
gabifi
v Americe standard
amíci si vždycky dělali co chtěli ,maj ten život asi veselejší
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 10:55
- Nahlásit
Dnes jsem vzala poprvé (a taky naposledy) pejska do práce. V tom nejlepším se totiž zvedl z pelíšku a nesmlouvavě se dožadoval vyvenčení. Tak jsme vyběhli ven, pejsek se vykakal a pak si nezapomněl otřít kalhotky do vlastních hovínek. Snažila jsem se posraný kalhotky utřít do dvou papírových kapesníků, co jsem měla sebou. Výsledkem byly ještě víc rozetřená hovna na psovi a další na mých rukách. Dál pokračovat nebudu.....
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 20:25
- Nahlásit
gabifi
takže den na hovno
těch ještě bude...si mladá
teď jedno nepsí téma
V pátek po odjezdu psíků na rekreaci, jsem zasedla k telce a pustila jsem si DVD "Stmívání". Jelikož jsem analfabet co se týče filmů, nevěděla jsem co mě čeká. Vzhledem k tomu, že dcera mi ráno na mobil psala hysterické SMS a dožadovala se koupi tohoto dývídýčka, tak jsem byla zvědavá, o co tak zoufale škemrá.
No byla jsem docela mile překvapená, film je o upírech a lásce. Tvrdá romantika. Autorka, jak jsem se dočetla, při sepisování románu o upírech nevěděla nic moc, nicméně do dneška prý zvládla 4!!! knihy na stejné téma.
Díky filmu mám prostě jedno velké dilema, někdo lže, jako když stiskne. Normálně se o upírech předpokládá, že nesnášejí česnek a sluníčko...nepomůže ani faktor 500. Takže některé bojácnější povahy si do pátku (konkrétně já), si byly jisty, že za denního světla jim nějaká větší ztráta krve nehrozí (pominu finanční úřad, tam člověk krvácí, jak zařízlé prasátko), ale ve filmu se upířata procházejí i ve dne. Sice jenom když je pod mrakem, páč sluníčko jim na kůži dělá krásné zlatavé flitry. Tak, aby jim asi lidi nezáviděli a nechtěli to taky.
No nic.
Trochu mě nadchlo pomyšlení, že o kynologii taky nic nevím. Pustím se do psaní knížky. Budu velice pilná a napíšu aspoň pět dílů. Jsem ráda, že máme kategorii sci-fi spisovatelů, určitě se jim zařadím bok po boku
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 13:37
- Nahlásit
Jimmi
Pustím se do psaní knížky
Já taky. Ta moje bude o módě a mejkapu, o tom vím zaručeně prd.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2010 10:15
- Nahlásit
Po dlouhé době jsem zase on-line i v práci
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2010 10:28
- Nahlásit
Jimmi
čau,jak se vede klukům?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2010 11:04
- Nahlásit
ahoj všichni, mám přestávku na kafe, tak jsem taky chvilku online
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2010 11:11
- Nahlásit
gabifi
Pustím se do psaní knížky
Já taky. Ta moje bude o módě a mejkapu, o tom vím zaručeně prd.
Taky napíšu knížku. Bude o světě kde úředníci pracují pro lidi, jsou milí, vstřícní a usměvaví. Taky budou říkat "prosím" a "děkuji". Bude to nejscifovatější scifi co kdy kdo napsal. Ještě víc scifovaté než stártrek
Jo a chlubím se, Nýnátko čeká štěňátka Už vybíráme jména, ve hře je opět můj oblíbený Alkoholik a Abstinent, holka by mohla být Ambice, popř. Adeptka . Největší problém máme s tou co má potencionálně zůstat doma. Dítě si vybralo jméno Laila, tudíž do papírů asi napíšu Aila Laila. Ve výstavních katalozích se bude krásně vyjímat. Matka Qwinky Winky, dcera Aila Laila
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2010 11:40
- Nahlásit
Biluška
prosím o jednoho Andílka
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2010 11:59
- Nahlásit
gabifi
prosím o jednoho Andílka
Andíllka, respektive Andělku jsem si vždycky schovávala pro štěně po Pumici . Ale v jejich sedmi letech už štěňata nehrozí tak tedy může být Andílek šelťátko
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2010 12:17
- Nahlásit
Biluška
Andíllka, respektive Andělku jsem si vždycky schovávala pro štěně po Pumici
holka, ještě žes to neriskovala, teď bys měla na krku žalobu za podvod a majitelé by chtěli vodškodný
Akimek
O víkendu nás navždy opustil Akimek. Bylo mu 10,5 roku. Chybí nám, chybí nám a chybí nám....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2010 12:19
- Nahlásit
gabifi
O víkendu nás navždy opustil Akimek.
Nekecej . Tak teda upřímnou soustrast paní . Porodíme vám nového Akimka, chcete?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2010 12:30
- Nahlásit
Biluška
Porodíme vám nového Akimka, chcete?
Bilu, zatím nevím, co bude. I o štěněti jsem uvažovala, ale štěně a mladý pes potřebuje spoustu péče a tu za chvíli bude potřebovat i Kendy. Vidím to spíš na návrat na cvičák nebo adopci klidného, menšího pejska přiměřeného věku.
|
Ajsí
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2010 13:41
- Nahlásit
gabifi
Akimek
To je mi moc líto!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2010 14:29
- Nahlásit
brezen2008
kluci se maj dobře, jenom je votravuje nové malinké bílé koště
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2010 14:30
- Nahlásit
gabifi
Akimek
ach pani, to je mi to líto....
|
kajmanka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2010 23:42
- Nahlásit
Gábi,
je mi to taky moc líto Drž se!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 12:59
- Nahlásit
díky, je nám smutno. Hodně.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 16:06
- Nahlásit
gabifi
Pani, je mi to moc líto!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 17:42
- Nahlásit
Kopiruju z jinyho zdejsiho fora kratiperda k darovani :
http://zvirata.hyperinzerce.cz/psi/inzerat/3191001 -daruji-psa-s-pp-kratkosrste-kolie-nabidka-prerov/ #fotoinzerce3191001
|
Ajsí
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 10:11
- Nahlásit
gabifi
Vše nej nej nej!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 10:31
- Nahlásit
Ajsí
mňam
K dortíku si ju udělat kávičku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 13:03
- Nahlásit
gabifi
máš vopravdický narosky? FŠÉÉÉÉÉCKO NEJLÉÉPČÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!
Vim, čim vás uctít, tady máte uspořádanou hostinu, přijdou i striptéři:
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 19:49
- Nahlásit
Gerda
mi je jasný, že je to i s vopsluhou
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2010 20:54
- Nahlásit
gabifi
Vše nej k svátku!
mi je jasný, že je to i s vopsluhou
nejlépe pánskou a jenom malinkato oblečenou
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 10:25
- Nahlásit
Jimmi
nejlépe pánskou a jenom malinkato oblečenou
na schánění pánský vopsluhy nahoře bes je frajer jablunka
|
Ajsí
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 12:27
- Nahlásit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 13:40
- Nahlásit
Ajsí
paní, proč sem dáváte golijí zadky? Nebuďte škrob a dejte sem aj předky, jo?
gabifi
Paní, opožděně vám taky přeju fšecko nejlepší k svátku a jako prezent vám dám psa . Chcete? Můžete si vybrat hned ze tří, jeden lepší jak druhej . Z golije teda nemá žádnej vůbec nic
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2010 20:00
- Nahlásit
Biluška
Můžete si vybrat hned ze tří, jeden lepší jak druhej
četla jsem vedle o jejich původu. Že jsou jeden lepčí než druhej, tak vo tom rozhodně nepochybuju. Babě, která to způsobila, přeju víš co (mučánkování jsme rozebraly podrobně dříve).
|