Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / proč hollky, které ucastnily pomoci detmarovicim nemojou prispivat na czpsa?
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Jandula
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 13:57
- Nahlásit

Jestli se Víťa nekoukal na Haha...

ale myslím, že registrovaný přispěvatel byl haha (s malým)...

Jandula
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 13:58
- Nahlásit

Anebo, Haha - byla jsi registrovaná jako člen? nepamatuji si, jestli se ti pod jménem objevoval člen nebo ne...

wami
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 13:58
- Nahlásit

Jeste me tak napada, ze "haha" tu vzdycky byla, ale nejsem si jista, jestli byla jen "registrovana", nebo byla i jako "clen"... Mozna tedy, ze byla chybka v tomhle...

Jak je to s lidmi, kteri sice psali za sebe, ale nebyli "cleny"...? Jestli jim to sem nepovoli ted pristup a musi se vylozene zaregistrovat jako "clenove", tak asi mame vyreseno i to, co je s ostatnima holkama...

tosca
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:00
- Nahlásit

Čím bylo ovlivněno, zda byl Člen nebo ne?

tosca
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:02
- Nahlásit

Jde mi o to, že jsem si všimla, že u některých uživatelů se nápis Člen objevoval, u jiných ne. Čím to bylo?

Jandula
Člen
- Nahlásit

Člen jsi byla, když jsi se řádně zaregistrovala...

Jako nečlen jsi se mohla přihlásit pod určitým jménem, ale nevyžadovala to klasickou registraci... tzn. nevystupovala jsi jako anonymní, ale jako určitý člověk, jen jsi neměla pod jménem napsáno člen...

Niko
Člen
- Nahlásit

bl99
Tak jsem si to přečetla a nemám slov!!!!!! Jak se to bude řešit a co bude dál?? Takhle se to přece nemůže nechat!!!!!

Filip
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:04
- Nahlásit

haha sem sice psala, ale neregistrovala se. Nikdo jí nevymazal a ani její příspěvky nezmizely (stačí kliknout na "Hledat" a zadat do políčka "Jméno zasilatele": haha).
Jelikož už sem nejde psát bez registrace(=mít pod jménem člen), je třeba se nejdříve zaregistrovat.

tosca
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:07
- Nahlásit

Já zkoušela přidat příspěvek bez registrace, jen se jménem i před úpravou fóra. Nešlo to, nebo jsem aspoň nepřišla na to, jak to udělat. Buďto jsem byla Anonymní nebo jsem se musela zaregistrovat. Jinou volbu jsme nenašla (a hledala jsem). Po registraci jsem automaticky Člen.
Teď už je to jedno, po úpravě prostě musí být registrace.

Jandula
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:08
- Nahlásit

Filip
To je to co jsem si myslela...

Filip
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:08 - Změnil/a: Filip
- Nahlásit

Opravdu už je to tak, žádné anonymní příspěvky, ani anonymní ve smyslu, že jsem někdo příjde a do políčka jméno si napíšete co ho napadne a příště napíše zase něco jiného.
Takže se stačí normálně registrovat (trvá to pár vteřin) a je to vyřešené na pořád.

PS: Má to i své výhody, nikdo nemůže psát za vás (což se tu dělo) a můžete zpětně svoje příspěvky upravovat.

wami
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:18
- Nahlásit

Filip
No ja neco takoveho navrhovala davno pred tady temi problemy v diskuzi o anonymech... Ale byla jsem tehdy prehlasovana a utlucena kameny jinych...

Neresi to vse, ale v necem to urcite pomuze...

Filip
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:24
- Nahlásit

wami
No, bere to možnost vyjádřit se k něčemu bez rizika, že se ti to vrátí, ale za nastalé situace to je nejlepší řešení.
Ono každá represe má i vedlejší dopad a není 100% účinná, ale pořád je to lepší než to nechat být.

Víťa
Administrátor
# Zasláno: 31 Led 2006 14:25
- Nahlásit

enom o to že se tam pod starou přezdívkou a heslem prostě nedostanu kdybych se po... ale nechápu proč
Ronka psala, že zadávala heslo, to ale dělali jen registrovaní uživatelé. Haha ani haha prostě nebyl registrovaný uživatel, dřív sem mohl každý psát pod svou oblíbenou přezdívkou i bez registrace, teď už ale nejde. Protože haha nebyla registrovaná, nemohla se tak ani přihlásit

Eimy
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:29
- Nahlásit

tosca
Pokud ses pokoušela to napsat pod stejným nickem, jako máš registrovanej, tak je jasný, že to nešlo. Protože po registrování nicku se ten stejnej už nedal použít jako "neregistrovanej" = bez hesla

wami
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:36
- Nahlásit

Filip
Asi jsem divna - ale stojim si za svymi nazory a pokdu se mi "vrati", bud je na nich neco spatne (a stoji za to si o tom popremyslet), nebo je neco "spatneho" na tom, kdo mi to vraci. A pak stoji za to pokusi se mu to argumentaci vyvratit (a potvrdit svuj nazor).

Anonymita zustava zachovana stale, "wami" nerika nikomu nic, maximalne me znaji z netu, ale porad se o me nevi nic vic, nez co sama zverejnim a zverejnit chci.

Kdyz si vytvorim nekde v inetove kavarne novy email a budu se chtit zaregistrovat jako nekdo jiny (a pak prudit nebo "reagovat bez rizika, ze se mi to vrati"), mam tu moznost...

Eimy
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:59
- Nahlásit

wami
(zase mimo ) očekávám "report" ze zkoušky

tosca
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 15:16
- Nahlásit

Eimy
Ne, zkoušela jsem to na stejný nick, jaký teď používám. Když se mi to nepodařilo, tak jsem se zaregistrovala.

Ale teď už to stejně nezjistíme. Nějak mi nepřipadá vhodné chtít po adminu, aby to vrátil zpátky, ať to můžu vyzkoušet a zjistit, co jsem dělala špatně. A instalovat miniBB kvůli tomu taky nebudu. Nechme to tak. Jsem registrovaná, můžu přispívat, prozatím mi to stačí

pigie
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 15:19
- Nahlásit

No toto? Jeden den sa tu neukazem a co sa deje? Vobec niecomu nechapem, a studovat sa mi to nechce. Ja len dufam, ze sa to tu nezvrhne ako vsetky slovenske fora...

pigie
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 15:22
- Nahlásit

A este to napisem do nespravneho fora!!

Filip
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 17:38
- Nahlásit

Ne, zkoušela jsem to na stejný nick, jaký teď používám. Když se mi to nepodařilo, tak jsem se zaregistrovala.

A o tom to je, jediná možnost, jak sem něco napsat je se zaregistrovat a pak psát pod svým zaregistrovaným nickem.

wami
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 17:39
- Nahlásit

Eimy
(ja vcera padla za vlast unavou... )

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 17:40
- Nahlásit

Hlavně že mi to funguje

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 17:42
- Nahlásit

Mucholabka
jo taky si rikam, ze jakmile mi to prestane fungovat, tak snad ani nema cenu zit ...

Bent
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 17:45
- Nahlásit

Jirikovo
Jak přestane fungovat nezoufej - strč ho do úlu a zabouchej..

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 17:47
- Nahlásit

Bent
na zasmani je to dobry, ale ja jako slusne vychovany hoch samozrejme myslel az mi prestane fungovat zdejsi forum. to vis, nekdo jede na drogach a nekdo na cz-pes ....

dejavu
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 09:19
- Nahlásit

Stranky se zase daji do provozu, bude tam vyjadreni a doufam, ze i psi, ale musela jsem probrat s pravniky, co tam tedy muze a nemuze byt, pravnicka v teto chvili pripravuje oficialni vyjadreni, to chapejte, prosim, v momente, kdy si jeden na druheho zaluje, stezuje, podava trestni oznameni, musim vazit kazde slovo.
K stazeni cz - psa, neprala jsem si, aby pokracovaly vyhruzne telefonaty, maily a pripadne jeste neco horsiho na adresy holek, ktere pomohly.
V teple za bukem se dobre pokrikuje a stve, kdyz se vas to netyka a neni na vas kontakt, nikdy jste nepomohli a ani nehodlate resit situaci v utulcich, a to ani v ramci legislativnich zmen, ani fyzicky.
V soucasne dobe mne ale trapi to, ze neni naprosto jasne, co se se psy ve Vrbatkach stane dal, kdyz oficialne mestsky utulek se jich nemuze ujmout (podle Liby), jsou majetkem mest, co je tam navozila a male soukrome utulky, ktere malokdy vyhovuji veterinarnim predpisum a normam budou zastraseny publicitou, co ti psi maji.

aren
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 11:03
- Nahlásit

dejavu
O psy ve Vrbátkách se určitě nemusíš bát, Dejavu. Mají a budou se mít dobře. To, že někteří lidé přestali přispívat do této soptivé diskuze, neznamená, že nedělají, co je třeba.

Eimy
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 11:07
- Nahlásit

aren
Hlavně aby se měli dobře, jestli se mají dobře teď, to je asi věc názoru... Kterýmu psovi je v útulku dobře?

aren
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 11:09
- Nahlásit

Eimy
Promiň, Eimy, nebudu diskutovat, jen to nejnutnější. Nestojím o to, aby se na mně zase sesypalo dvacet sršňů.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání