Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / proč hollky, které ucastnily pomoci detmarovicim nemojou prispivat na czpsa?
. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
jitunka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 11:22
- Nahlásit

proč hollky, které ucastnily pomoci detmarovicim nemojou prispivat na czpsa?

Eimy
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 11:34
- Nahlásit

já přispívat mužu ....

Víťa
Administrátor
# Zasláno: 31 Led 2006 11:38
- Nahlásit

proč hollky, které ucastnily pomoci detmarovicim nemojou prispivat na czpsa?
a proč by nemohly? Kromě Predátora jsem nikoho jiného nezablokoval.

wami
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 11:38
- Nahlásit

ja taky...

rekla bych, ze mohou, ale nechteji - a ja se jim nedivim...

wami
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 11:45
- Nahlásit

chvd
od koho konkretne jsi to slysel?
nejsem admin, netusim, jak to je, ale myslim, ze k odstrizeni holek nebyl duvod, tudiz nepredpokladam, ze by to udelal...

registrace pada obcas vsem...

Garfield
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 11:53
- Nahlásit

wami
Vysvětli mi o co tam šlo? Já vím, že je útulek "D", kde je to "B" (blbý) a psům tam není "D" (dobře), protože byli "M" (mrtví) a byla tam nějaká paní "Z" (zlá) nebo pán "Z"(zlý), no a proto jiná paní "S-H" (hodná) a jiná paní "Š-TH" (taky hodná) pejsky zachraňovaly a uspořádala se nějaká sbírka a tady na cz-pes jsou dva tábory, přičemž vůbec nechápu příslušnost místních k jednotlivým táborům či ekipám.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 11:55
- Nahlásit

Garfield
ja zase vubec nechapu tvuj prispevek ....

wami
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 12:14 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Garfield
Eh...

Zjednodusene receno - lidi z cz-pes se rozhodli podarovat ty, kteri z toho "zleho" utulku si vzali psy k sobe. Aby to nemuseli posilat postou, nosilo se to v Praze a v Brne na konkretni mista, odkud dary pak hromadne jely na dve mista. Mimo to jsme pejsky inzerovali, abychom zajistili co nejvetsi povedomi mezi lidmi o tom, ze je tu spousta pejsku, kteri potrebuji nove rodiny. A ted k mistum, kam jeli darci:

Na tom jednom se zjistilo, ze psi jsou sice v teple a maji zradlo, ale situace neni tak ruzova a je tam mnoho dalsich problemu, navic z nejakeho duvodu nechteji davat psy k adopci (podoba s Kociankou). (pani A)

Na druhem miste byla pomoc prijata velmi vrele, psi se maji v ramci moznosti super a vse je ok (pani B) - jen tam "pomaha" jista pani (C), ktera vlastne asi nepomaha tak docela, nebo co - tomu moc nerozumim.

nasledne na cz-pes pribylo nekolik novych diskutujich - zejmena tech, co od pomoci zrazovali, nasledne tech, kteri pomoc snad zavideli nebo co a nakonec pribyli i prispevky (at uz zprostredkovane nebo jinak):

pani A: si stezuje, ze ji byla nejaka pomoc dovezena, kdyz sice vsechno potrebuje, ale taky vsechno ma a co se vubec kdo ma o ni starat a...

pani B: po telefonatu se zjistilo, ze nechape jednani pani C, ale ona sama je za pomoc velmi vdecna a dojata.

pani C: vyhrozuje zalobou, vzteka, ze pomoc byla pani B dovezena, kdyz ona ji prece pomaha sama celou dobu, navic jak jsme si dovolili dat nekam odkaz na JEJI stranky (ktere delala pro pani B), a...

Ronka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 12:26
- Nahlásit

Víťa
dotaz
píšeš že jsi nikoho nezablokovala a já nemám oprávnění pro vstup přitom jsme se ani ničeho kolem Dětmarovic nezůčastnila použe jsme se vyjádřila o bouchalce i kdyby ,ty holky dělaly dobrou věc ,tak proč máme zablokovanej přístup prosím vysvětli dříve Haha nyní Ronka
ps doufám že mě znovu neodstraníš

Niko
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 12:29
- Nahlásit

Asi budu jako blbec, ale já vůbec nechápu, o co tu jde???!!!

Ronka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 12:31
- Nahlásit

jenom o to že se tam pod starou přezdívkou a heslem prostě nedostanu kdybych se po... ale nechápu proč

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 12:37
- Nahlásit

hele uplne pro blbce:

chcete mi rict, ze veskery ty spory a nalady tady jsou kvuli tomu, ze se nekomu nelibi, ze mu ostatni lidi chteli pomoct??

kurva kam ten svet speje ....

viky
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 12:39
- Nahlásit

jezis lidi o co tady jde ? Jsem tupa a nechapu to.

wami
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 12:43
- Nahlásit

chvd
diky za vzkaz...

Snad to holkam zase pujde - Vita mi nepripda jako nekdo, kdo by chtel skodit vedome. Osobne si myslim, ze registrace holek se snad svezla BOHUZEL s nekym, kdo tu skodil...

Snad se vse zase napravi!

Filip
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 12:44
- Nahlásit

chvd
nemůžu přispívat, nefunguje mi registrace. Mám info, že nefunguje ani Nat.

Registrace je nutná, pokud se nedaří, bylo by vhodné napsat nějaký bližší popis problému. Pokud už má někdo nick zaregistrovaný před vámi, zkuste jiný.

Niko
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 12:48
- Nahlásit

viky
Já taky ne

Eimy
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 13:03
- Nahlásit

Jirikovo
BINGO

bl99
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 13:20
- Nahlásit

koho Vás to zajímá přečtěte si Ifaunu, je to tam přesně a polopaticky a je to fakt síla. Chudáci psi.

bl99
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 13:23
- Nahlásit

Ještě dodatek (asi mi buden zrušen přístup sem).
Paní S + M styďte se, mám pro Vás slovo - zrůdy. Zneužíváte pomoct lidí a zneužíváte pejsky (zavřené po půdách a nemohoucí se bránit). Je mi z Vás zle. Blanka

Eimy
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 13:30
- Nahlásit

bl99
Paní S. je hodná, paní Š je zlá, jen pro doplnění...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 13:31
- Nahlásit

bl99
jo teď jsem to tam taky dočetla a je mi s toho blbě.

bl99
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 13:34
- Nahlásit

Eimy - ano, pravda, když mě to tak vytočilo............. je mi úplně lhostejná paní Š, M, A, B, .......... ale jen těch psů je mi líto. A je mi líto toho, že myšlenka je oki, ale TY LIDI, vždy to někdo pos...e.

Niko
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 13:36
- Nahlásit

Prosím vás, můžete sem dát přímej odkaz na ifaunu - kde to je?? Díky moc!!

bl99
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 13:39
- Nahlásit

http://www.ifauna.cz/mdiskuse/show.php?tema=32396& rubr=7

Niko
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 13:40
- Nahlásit

bl99
Díky

bl99
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 13:41
- Nahlásit

ani snad není za co

Víťa
Administrátor
# Zasláno: 31 Led 2006 13:47
- Nahlásit

zablokovanej přístup prosím vysvětli dříve Haha nyní Ronka
Uživatele Haha jsem rozhodně neodstraňoval a podle systému tu nikdo takhle zaregistrovaný jako člen není a nebyl ???

wami
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 13:49
- Nahlásit

Víťa
v tom pripade je spatne neco se systemem, protoze ja se na "haha" stopro pamatuju...

4 velci psi, nalezenci (ovcak, labropitbul, asiat, ?)...
kdysi mela biglika, musela jeho chovani resit ostnacem, ale pak to byl super pes...

zcela bezny kecaci uzivatel, v diskuzi o utulku se urcite nijak neangazovala...

Mel
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 13:52
- Nahlásit

Víťa
připojuju se k wami, taky si haha moc dobře pamatuju, je tu už hooodně dlouho

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 13:55
- Nahlásit

Víťa
mozna fakt doslo k chybe, ale takovy uzivatel tady fakt byl. otazka je, jestli treba nezmizel pri stehovani na novy server???

. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání