Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jaké jsou nejoblíbenější pamlsky vašeho pejska?
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
suesie
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:36
- Nahlásit

Niko
No, přesně tak je tomu u nás. Nechápu jak někomu můžou pesani baštit granulky s nadšením. To nám se stane opravdu vyjímečně, když mu dáme jenom vzorek nějakých nových

Niko
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:41
- Nahlásit

suesie
Já mu do nich teď pořád něco přidávám, aby je snědl, ale samotné sní jen výjmečně, když mu nic jinýho nedám a jemu vyhládne!! Horší se to a to je předtím baštil jak divej! Co s tím?? Když změním granule, tak to bude za chvíli to samí.

Handy
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:45
- Nahlásit

Tak se musím smát. Handyho nejlepší zážitek dne je když řeknu "jídlo", to se může zbláznit. Je celej nažhavenej...a papá granulky s chutí a nadšením Ovšem nutno také podotknouti, že je to labrouš.

Niko
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:50
- Nahlásit

Handy
Tak labrouš je asi kyselina, co??? To se máš s těma granulema!!!! U nás to bylo úpně OK, ale teď to kolísá...

Handy
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 14:53
- Nahlásit

Jj, kyselina-ovšem nevýhodou je pořádání těch nejlákavějších "dobrůtek" venku, no jo, ale už jsem si zvykl. Handymu můžeš dát cokoliv a on to sežere ---jediný, co mu nechutnalo, byl klasickej salát, kterej si "ukradl" ze stolu. Ten jenom potrhal a nechal tam bordel.

suesie
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 15:02
- Nahlásit

Niko
Je to tím, že pesan ví, že když to nebude chtít suchý, tak mu do toho něco přidáš. My to samo taky děláme (teda hlavně naši, když nejsem doma), ale už jsem dala přísnej zákaz a řekla bych, že se to lepší, když ví, že do toho nic nedostane, tak rezignuje a sní to samotný.

Kamca
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 16:03
- Nahlásit

Čauky
Já jsem si ten pamlskovník pře časem koupila a musím říct, že i když se mi zdál taky dražší, že je to fakt skvělá a praktická věc. Dá se nosit i za páskem (já ho mám ale převážně v kapse u bundy), jednou za čas jej vymyju a usuším a může se používat stále znova.
Jinak mému pesanovi chutná skoro všechno. Ať už jde o buvolí kostičky, různé suchárky, zkoušeli jsme i T-Bonz (ale to je fakt drahé a pes to měl za chvíli snězené) a něco od Pedigree. Jinak venku dávám kostičky sýra.

Angie
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 17:49 - Změnil/a: Angie
- Nahlásit

cerstva jablicka, na ne pribiha venku nejradsi
jinak je to mrska vybirava, zkouseli jsme uz radu kupovanych pamlsku ale na ty nam kasle jedno kolik staly

mac1
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 10:33
- Nahlásit

mám takový černý váček ,přidělá se jednoduše na vodítko . Dříve jsem nosila v kapse -drobky i mastnota , pak přišla na řadu ledvinka . Sloužila dobře do té doby než jsem ji nechala ležet na trávě - kapsa ledvinky bleskově prokousána a obsah sežrán , na vodítku to nehrozí ( vodítko mám pořád přes rameno ). Stál asi 2 USD , kupovala jsem ho přes Internet ještě s dalšími věcmi , dodáno do 14 dnů.

suesie
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 10:35
- Nahlásit

mac1
a kde jsi ho kupovala? jaká je www adresa?

Azoracek
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 19:04
- Nahlásit

Myslíte že ty barevný tyčky jsou špatný? U nás je prodávaj za kačku jednu a je to výhodný, nalámu na to na několi kusu a je to...a pesanovi to djede

fromeli
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 07:13
- Nahlásit

Tady mám takovou malou ukázečku

Hafina
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 07:33
- Nahlásit

S těma hroznama je to pravda. Psali o tom v posledním loňským čísle světa psů. A nejen hrozny čerstvý, ale i hrozinky.
Ale nevím to jen odtam. Dělám na vet. toxikologii a slyšela jsem o tom i předtím.
V tom světě psů psali, že psům se nemá dávat ani umělý sladidlo a para ořechy.

Kamca
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 09:13
- Nahlásit

my jsme teď koupili pytlík pamlsků Goodies -jsou to takové suchárky ve tvaru srdíček - od Bosh a pejskovi to moc chutná. Taky mu dáváme kostičky Biscuits od Puriny ProPlan (a někdy i samozřejmě obyčejnější pamlsky, protože pesan toho sní spoustu a nedoplatili bysme se).

zuzka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 14:38
- Nahlásit

Niko
o hroznovém víně jsem četla v předvánočním světě psů
psali tam, že někteří psi mají velmi silnou reakci, ale neví se, která látka to způsobuje

Ardi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 14:24
- Nahlásit

No nazdar, moje feňulky si chodí trhat na podzim víno přímo na barák.Leonka se postaví, urve hrozen,pustí ho dolů tý menší a pak si utrhne pro sebe.
Však díky tomu taky dostala pořádný žihadlo, když kousla do vína s vosákem.

cane
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 18:05 - Změnil/a: cane
- Nahlásit

Můj pes ze všeho nejvíc miluje novej pamlsek Greenies. Je to taková hnusná zelená kostička a kartáček v jednom, kdyby pes nebyl barvoslepý, tak si mylsím že je blbej když to žere. Je to prej jen samá přírodnina, jako chlorofyl atd. Ještě trochu podezírám výrobce, že tam dává nějakou drogu, protože ještě nidky se mi nestalo aby pes když mu dám pamlske mi ho odmítal vydat a radši by se jím zardousil než aby se ho vzdal. :-D

Jo a ještě něco, když mu to dám, tak to žvejká asi tak 3 hodiny a nehne se od toho, takže o svým pejskovi vůbec nevím.

allík
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 16:36
- Nahlásit

Tak schválně, na co jedou vaši pesanové? Moje mrška dostává sušený maso, smradlavou rybu, občas nějaký vařený maso, párky a sýr, po kterým se může přímo utlouct. Teď jsem ale narazila na dost zajímavou odměnu, kterou můžou jíst i lidi. Vyzkoušela jsem a je to celkem dobrý. Akorát na mně pak pesa koukala, jakto, že ji na procházce žeru odměnu

URL

corgi
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 17:26
- Nahlásit

allík
Nám ze začátku fungovalo skoro všechno jedlé, candiesky taky. Bohužel, časem psa všechno omrzí. Jakmile vidím, že ztrácí zájem, musím pamlsky obměnit. Takže jsme už vystřídali tři druhy candies, dva druhy plněných candies, dva druhy sušeného masa, sušená střívka, plíce, dršťky, piškoty, játroví, tvrdý sýr, salámy (dětská šunka, junior, párek apod.). To lepší si vždycky nechávám na cvičák, takže denně nosím třeba ty plíce, na cvičák pak vezmu šunku a produktivita práce stoupá

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 07:24
- Nahlásit

Teda vy máte ale problémy, mě čuba udělá vše i za granule.
Ještě že tak, protože je na dost věcí alergická, takže normální pamlsky používat nemůžu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 09:15
- Nahlásit

Pavlina Moravcova

že se somruju do hadrů-jen jsem ze zvědavosti nakoukla- když je alergická- nemůžeš zkusit Játroví? To si uděláš doma a tak tam není relativně nic chemickýho (půl kila jater, vajíčko, majoránka, česnek-hodit do robota, rozšmelcovat, přidat půl kila vloček zamíchat a nalít na plech, za pár minutek hotový vyndavám z trouby.) pesanovi to chutná, ale co je důležitější, není to umělohmotný. nedělám to z nějaký rozcapenosti, ale právě že vím, co si do toho dám.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 09:18
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
Taky dávám psům za odměnu granule...sežerou i hovno.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 09:33
- Nahlásit

my facháme na veřený srdíčka, játra, žaludky - vše kuřecí. ale je to spíš o tom, že by za jakýkoliv vařený udělala stojku. na piškoty už tak dobře nefunguje, jak poznala masíčko. takže na cvičák s masem a když se zapomene, tak párek. to jí taky jede dobře.
kapsičky jsme nikdy nezkoušeli, přijde mi to zbytečně drahý na to, kolik toho spase to je mi pphodlnější jedou za 14 dní uvařit a rozdělit si porce na mrazák

mac1
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 09:37
- Nahlásit

my facháme na všechno ....hovna nežerou, ale jinka cokoli

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 09:40
- Nahlásit

hehe tetkon mi tak přišlo na mysl, že to je, jako když se bavěj rybáři na jaký těsto berou nejlíp

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 09:54
- Nahlásit

PetraK
Se nesměj,mi gdyš dem kolem rybářů,tak Brůs bere na fšechno.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 09:58
- Nahlásit

PetraK
Já se ji teda s takovejma dobrotama dělat nebudu, když dělá za granule, tak ji to nebudu měnit.
Akorát, že te´d mám 2 měsíční štěndo, tak toufám, že nebude mlsné a budou ji taky stačit granulky.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 10:14
- Nahlásit

jablunka

tak Brůs bere na fšechno

maj určo radost kucí rybářský

Pavlina Moravcova
Já se ji teda s takovejma dobrotama dělat nebudu když dělá za granule

tož já to brala z toho pohledu tý alergie, že tady víš cos dovnitř dala a není tam zaéčkováno a spol.
a taky - zas ta ochota se i zvýší, to jako bez debat. To mě poslouchaj i cizí psi

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 10:18
- Nahlásit

My facháme za sušený maso Wanpy Jerky. Akorát když chci, aby se psi vyběhali, tak to musím nechat doma, jinak je má furt nalepený na kapse.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 10:19 - Změnil/a: Pavlina Moravcova
- Nahlásit

PetraK
Tak to mě taky poslouchaj i cizí. Vždy, když přijdou pro nějakej ten pamlsek, vyndám granulku a páníčci hned, že to žrát nebude, jak pak koukaj, že to jejich hafan zbaštil. Je to totiž royal a ten chutná snad všem.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání