| Autor |
Zpráva |
suesie
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 09:48
- Nahlásit
Jaké jsou nejoblíbenější pamlsky vašeho pejska? A který třeba naopak moc nemusí?
Náš Cllif ten miluje snad úplně všechny. Ještě jsem se nesetkala s tím, že by třeba nějaký nechtěl, nebo ho neslupnul hned. Má strašně rád různý psí sušenky (např. Shapes of Friskies) nebo takový ty šťavnatý tyčinky šunka - sýr Fantastix (od Puriny).
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 09:49
- Nahlásit
suesie
u nás je nejoblíbenější to, co má v kapse někdo cizí A to muže být cokoliv Když není po ruce nikdo cizí, tka je nejoblíbenější to, co mám právě v kapse já
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 09:50
- Nahlásit
suesie
Ahoj Zuzi, tak zrovna teď o víkendu jsem Tesince koupila od Pedigree takový měkký válečky zakroucený, jakoby spirálky...., já teď nevím, jak se to jmenuje....a může se po tom utlouct! Jinak dalším oblíbeným pamlskem jsou mandarinky, jablíčka a taky kostičky sýra.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 09:50
- Nahlásit
nejlepší je syrový maso nakrájený na kostičky
|
Barča
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 09:52
- Nahlásit
Amy taky miluje všechno,ale šok pro mě je,když jí koupím takové žužlací namky,které by se měly postupně vyžužlávat a ona udělá křup,křup.A kost z buvolí kůže je pryč
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 10:14
- Nahlásit
Syska
Myslím, že je to Rodeo, to už jsme samo taky mělo. ostatně my už jsme vyzkoušeli vážně ledaco, u nás jedou pamlsky ve velkým
birma
Moc si nedokážu představit, že chodím se syrovým masem v kapse. Asi to máš v nějakým sáčku, nebo tak něco, že?
Barča
Jj, to dělal náš boxer taky, takže když jsme chtěli, aby je žužlal, museli jsme koupit skoro půlmetrový
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 10:18
- Nahlásit
suesie
Zuzko, já jsem teď koupila takový ty rohlíčky od Tommyho a ty Rot miluje!!! Je jich v balení asi 6, ale škoda, že je hned spráská... Když jsme venku, tak mu je lámu a doma si s ním minutku pohraje a slupne je...
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 10:23
- Nahlásit
Niko
Nemáš někde obrázek? Nemaj je třeba v nějakým internetovým obchodě? Moc nevím o co jde
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 10:31
- Nahlásit
suesie
jojo buď v ledvince, nebo v kapse ale v kelímku od jogurtu nebo v poslední době nosim "pamlskovník" od Happy dogu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 10:38
- Nahlásit
Tak Berni je všežravec, takže nemáme problém s nějakými pamlsky - většinou mám po kapsách piškotky, dáváme taky Candies'ky, ty chutnají i mě občas dám do sáčku i ty sušený nalámaný střívka, prostě co je po ruce... Jinak si velice pochutná i na košťálu od hlávkového nebo čínského zelí, na mrkvi, ředkvičce,... prostě co jí dáme pod nos to zblajzne - i kyselou okurku, u toho dokonce mlaskala :-D
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 10:40
- Nahlásit
já si teď na pamlsky chci pořídit takovou tu maličkou plastovou hranatou krabičku s víčkem - známá ji používala např. při záchranařině, vejde se do kapsy a v domácích potřebách stojí pár korun ...
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 10:44
- Nahlásit
suesie
Pokusím se to najít..
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 10:46
- Nahlásit
Tak naše jezevčanda má ráda různé věcičku z bůvola, dostává tyčky a kosti na čištění zubů, pak ráda uzený věcičky z mapesu, syrové masíčko, morkovou kost......
|
Lara
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 10:48
- Nahlásit
Nejoblíbenější je všechno kromě granulí v misce. Ale každý večer důsledně vyžaduje svoji půlku pomeranče.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 10:49
- Nahlásit
Naše boxerka je tzv. kafařka,jakmile se uvaří kafe tak sedí a mrská jazykem jako ještěrka a loudí (to je jediné na co loudí).Jinak takový sýr baští a poliká jako prášek.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 10:52
- Nahlásit
Ovoce a zeleninu taky jezevčíková moc ráda, nejraději mango, ananas, jablku a mrkev.
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 10:55
- Nahlásit
suesie
Já to normálně nemůžu najít. Tak ti to doma vyblejsknu a pošlu, jo .
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 10:57
- Nahlásit
Mně se líbí tenhle pamlskovník
Ale za ty prachy To ty pamlsky asi radši budu nosit v kapse
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 10:58
- Nahlásit
Niko
To bys byla mooooc hodná
fromeli
U nás vede ananas, banány a hroznový víno
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 10:59
- Nahlásit
suesie
my máme takovej látkovej pogumovanej pytlík - dává se to přes rameno nebo na pásek a stál mě na výstavě cca 40 kč....
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 11:04
- Nahlásit
suesie
Ovoce taky náš haf miluje . POZOR ale na hroznový víno - někdo tady psal, že se po něm pesan může i přiotrávit /samo, když ho sní hodně/. Doufám, že nepíšu bláboly!!!! Potvrdí mi to tady někdo????
|
Anonymní
|
# Zasláno: 30 Led 2006 11:10
- Nahlásit
birma
Není špatná i ledvinka, je víceúčelová a dá se sehnat do stovky, naše bíglice miluje sušená střívka. Strašně to smrdí, když to rozbalím, ale jí to děsně chutná. Na výcvik používám sýr cihlu, piškoty, nebo granule, občas páreček, všechno jí šmakuje.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 11:12
- Nahlásit
Anonymní
ledvinku jsme měli taky - do chvíle, kdy jsem (s prázdnou) nechala psa v kempu v chatce - byli jsme tam první den...
no ledvinku pišla o zip a o zapínání kolem pasu...
tohle se pamlskovníku nestane.....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 11:14
- Nahlásit
Niko
??? Bresta má hroznové víno moc ráda... Samozřejmě že ho nesní kilo.
A v poslední době taky banány. V podstatě může všechno co jím já
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 11:16
- Nahlásit
birma
Zkusím se teď v Brně po něčem takovým podívat. Ono nosit to v kapse není zrovna dvakrát nejlepší, protože pak ji mám celou ulepenou a plnou drobků
Niko
Jj, já to taky slyšela, ale co je na tom pravdy to netuším. On Cllif sní tak max 3-4 kuličky a to si myslím, že mu neublíží. Taky to má tak jednou za měsíc.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 11:22
- Nahlásit
suesie
Bylo to u stánku Happy dogu - taková malá modrá taštička....
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 11:27
- Nahlásit
birma
Díky Snad v Brně budou.
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 11:41
- Nahlásit
suesie
Jojo, to jo, když je toho málo...taky bych to neřešila... Teď bych si ho sama dala, jak to tady čtu
|
Anonymní
|
# Zasláno: 30 Led 2006 17:04
- Nahlásit
někde jsem četla, že psi mají děsně moc rádi "pacinky" - ale nevím přesně o co jde...
Dají se prý lámat, nedrobí se takže jsou ideální na nošení po kapsách, psi se po nich mohou prý utlouct...
A prý se prodávají v plastovém kyblíku, nevíte někdo přesně o co jde a přesný název?
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 17:21
- Nahlásit
Ten pamlsovník se mi taky moc líbí(zdá se mi to nebo je n něm napsáno Handy-jako mobilní nebo přenositelný?)-pamlsky nosím v kapse a sámo že jí mám plnou drobků, což už mě právě štvě
suesie
A za kolik je?
|