Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jaké jsou nejoblíbenější pamlsky vašeho pejska?
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 10:27
- Nahlásit

Pavlina Moravcova

já to mám takhle se sušeným chlebem - páč i ten jest u nás odměnou. Suší ho moje máma a jak jinak psi doma sušený chleba nevemou do huby, tak tenhle mámou sušený má své specifikum a pro každýho psa jest evidentně delikatesou. A ještě čumí na páníka "Ešivá pak se díváš????!"

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 10:43
- Nahlásit

jj, chleba má taky ráda, ale co ona nemá?

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 11:24
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
je fajn, když je péf popelnice. Já si vůbec nedovedu představit, jak se cvičí s čoklidem, kterýho nic nezajímá. (ani jídlo ani hračky) Na to jídlo je to nejsnažší.

allík
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 11:28
- Nahlásit

PetraK

je fajn, když je péf popelnice. Já si vůbec nedovedu představit, jak se cvičí s čoklidem, kterýho nic nezajímá. (ani jídlo ani hračky) Na to jídlo je to nejsnažší.

No asi tak. Mně potvůrky jedou hodně na žrádlo. Sice ne tak, že by se mi neodlepili od kapsy, ale motivovaný jsou na žrádlo hodně. Zato na hračku nic moc. Hlavně na cvičáku je o hračku absolutní nezájem.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 11:37
- Nahlásit

allík
no jo, to se ale dá. Máš jedno z toho, ale moje známá měla hafana z útulku - NO, už dospělý - a kdyby se stavěla na hlavu, tak na obé jí prděl. A že odměny zkoušela lecjaký, vařený srdíčka a spol. a stejnak měla smolikof. Ani nějakou odměnu nevnímnul.

allík
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 12:00
- Nahlásit

PetraK

No jo, já si nestěžuju. Ono je to fakt fajn, když jsou užraný. Taky si tak nějak nedokážu představit, že by se nechtěli nechat ničím odměnit

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 13:21
- Nahlásit

Já mám dobrý, že je na žrádlo i na balónek, vlastně na cokoli. Když si úpně všechno zapomenu doma, nebo si zrovna na prochajdě vzpomenu, žebychom si mohli zacvičit, stačí mi třeba i jen vodítko, do kterého ji nechám za odměnu kousnou a je spokojená. Akorát ta spotřeba vodítek nějak vstoupá.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 13:40
- Nahlásit

Pavlina Moravcova

heh, já teď vyzkoušela házení travičky , to taky nejni špatný

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 13:49
- Nahlásit

To by na na ni asi jako jediný nezabralo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 13:57
- Nahlásit

Pavlina Moravcova

no já to jen tuhle zkoušela a Ešus byl celej nadšenej, hopikal radostně i za hozený stéblo. Nevím jako proč, ale je z toho nadšenej.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 14:02
- Nahlásit

Tak Bekouš teda moc často radostně nehopká, ale to bude asi tím plemenem.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 14:14
- Nahlásit

Pavlina Moravcova

no jo je pravda, že tohle

http://www.youtube.com/watch?v=XDpO9ynIHPg&feature =channel_page

asi rotíci moc neprovozujou

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 15:09
- Nahlásit

jj, tak tohle rozhodně ne, ale taky umí pěkně řádit. Když dostane balónek na šňůrce, vyvádí s ním doslova psí kusy.

corgi
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 16:11
- Nahlásit

PetraK
Já si vůbec nedovedu představit, jak se cvičí s čoklidem, kterýho nic nezajímá. (ani jídlo ani hračky)
Ti někdy toho svýho půjčím, aby sis to vyzkoušela I když to není až tak hrozný, když ty pamlsky střídám. Ale jak jsem psala, kdybych nestřídala, vybodne se mi na všechno. Např. sušený maso ho už dávno nebere, candies plive na zem. Momentálně jedem na ty sušený plíce, ale přivolání bez masový odměny radši nedělám

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 19:17
- Nahlásit

A znáte odměnu,,nedostat po tlamě"? To taky dobře zabírá.

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 19:32
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
A znáte odměnu,,nedostat po tlamě"?
To pak musi mit asi pejsek skvele drajvovej projev. Jak to vypada v praxi?
Na terierku by tohle nezabralo ni omylem. A na rotvici - ta by se rozlozila na prvocinitele, bo je citlivka a empaticka, u nas jde vse po dobrym a kombinaci pamlsku ci balonku/pesicka. Kdyz mam blbou naladu ja, zasadne s cubkama necvicim, radsi jdem jen tak ven.

PetraK
Já si vůbec nedovedu představit, jak se cvičí s čoklidem, kterýho nic nezajímá. (ani jídlo ani hračky)
Ti muzu rict zcela presne - TEZKO! Ale jde to, starsi perdela je zvlastni, ma svuj svet, ale kdyz vidi, ze JA jsem nadsena z neceho, co ONA se nauci a provede, snazi se fakt i jen pro blbou pochvalu slovni, pro pohlazeni, pro pamlsek (kterej by jinak flusla), chechta se a ma radost, ze ja mam radost.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 19:36
- Nahlásit

Fifi
To jo, poslušnost je sice pěkná, ale se staženejma ušima na blbečka.

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 19:37
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
To mluvis o svy cubis? Nebo o nekom jinym?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 20:05
- Nahlásit

Tak já akorát napíšu,že je jí to úpa,ale úpa fuk,což je výhoda bo můžu použít se stejným výsledkem kus suchý housky co sem našla v kapse od lonska stejně jako uzenou krkovičku (tu sem zatim v kapse nenašla,ale jednou mi vyklíčila v kabelce cibule,kdyby to někoho zajímalo )
Pavlina Moravcova
A znáte odměnu,,nedostat po tlamě"?
no,to zabírá,ale bohužel má za následek todle
ale se staženejma ušima na blbečka.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 20:09
- Nahlásit

Tak napůl. uši nosí jak blbeček, ale poslušnost průměrná.
To víš, první pes se vždycky zkazí. U ní jsem používala tvrdý výcvik, sice poslouchá, ale je tam strach ze mě.
Štěndo budu cvičit úplně jinak, ta zatím může všechno a ve všem jen podporuju.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 20:13
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
jo ta máš eště štěndo jo? taky rotvici?

Steph
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 20:19
- Nahlásit

PetraK
jezis Esus je jeste lepsi komediant ne psisovatel, mela bys ho prihlasit na nejakou tanecni skolu, hodne mi to pripomina toho uzasnyho tanecnika labrouse

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 20:22
- Nahlásit

davidkova renata
jj, před týdnem jsem si pořídila štěndo rotíka, říkám ji malej terorista, protože je hroznej ďábel.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 20:46
- Nahlásit

Fifi
Ti muzu rict zcela presne - TEZKO!
to je mi naprosto jasný, enemže si to neumím představit v reálu, jak to dělat - se hrozim, že třeba jednou takový eso vyfásnu a budu v koncích. čert ven ípení, ale základní poslušnost musí být a jak potom, he?

a u dospěláka z útulku to si fakt neumím představit, to by mě navážno zajímalo.

Steph
Esus je jeste lepsi komediant ne psisovatel,
heh, von je především a nejvíc ze všeho komediant ,ale to má po mamičce

davidkova renata
vyklíčila v kabelce cibule,kdyby to někoho zajímalo

to ste ešče dopadla ale dobře, si předstafte, dyby vám tam vyrašila třá blbost!!!

že je jí to úpa,ale úpa fuk

no já taky měla to štěstí - podvakráte, ale dyby ne, tak je to blbý . Já třeba jeden čas klid před zvěří cvičila na banán , byl tou dobou v kurzu, tak proč to nevyužít (navíc byla sezóna, byly ve slevě..... )

Lola1
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 22:02
- Nahlásit

Jaké jsou nejoblíbenější pamlsky vašeho pejska?
cokolif, zapadl totiž do naší žravé rodiny.

Venuše
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 13:50
- Nahlásit

ahoj, kdysi mi tady byly doporučeny po domácku dělané játrové pamlsky, a musím uznat že to byla výborná rada , pokud je mám, tak mě milujou všicni pséci na cvičáku, jenže ....., ti moji dva je milujou nadevše, ale když je používám často, tak mají střevní problémy. Všeobecně jsou alergický oba na kuřecí maso, takže sem kuř.játra vyměnila za vepřový, ale i tak. Jinak klasický v obchodě kupovaný a výše zmiňovaný mám vyzkoušený skoro všechny, buď nechutnají nebo se z toho po..... Jinak používám piškoty, ale odměňuju docela často, tak bych to ráda změnila. Máte ještě něco jiného na papu, kromě ovoce, to taky neprošlo . Oni jako sežerou všechno, to není problém, ale po... se z toho

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 13:54
- Nahlásit

Prodávaj i takové jehněčí pamlsky, má čubina je taky alergická na kde co, povšem se prostě po.... A tyhle jediné snáší, ale to se budu muset doma podívat, jak se to jmenuje. Ale tenkrát jsem toho na výstavě koupila pořádnej pytel a pořád to mám, byl to nějakej novej vzorek, tak netuším.

Venuše
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 14:03
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
jehněčí žerou i granule, jedině ty snesou, to by bylo super, když budeš hodná jukni na to doma, kukuju

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 14:15
- Nahlásit

říkám, byla to nějaká novinka, kterou na výstavě testovali, jestli to budou psi žrát, tak nevím, jestli se to vůbec začalo vyrábět. Ale kouknu se, jestli to má na tom sáčku vůbec nějakej název a dám vědět.

allík
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 14:51
- Nahlásit

Nechci dělat reklamu, ale výborné jsou tyhle. Jsou to sušené jehněčí pásky a můžu zaručit, že se mi po nich moje už tak žravá bestije může prostě utlouct URL

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání