| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2026 18:08
- Nahlásit
Ano, to jsem byla ja, jen tam mam jinej nick. Tak nemusim nic vic vypravet, bylo to sileny obdobi. Ja musim mit dycky unikat, bracha ma skoro 13letou spicku na L. uz x let a dobry, znam dalsich xy lidi, jejich psi taky nemaj nejmensi problem. Librela zazrak je, jen kdyz se to ve psovi nejak neposere vevnitr a cely se to neotoci do autoimunity. Kdyz jsem ho tenkrat privezla na uspani v noci, vetka normal bulela, kdyz ho ten zachvat bolesti v cekarne chytnul. Vorechacek milovanej, ten fungal na myslenku, tak ted mam netvora.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2026 18:48
- Nahlásit
Fifito je strašný(((( já to četla a bylo mi z toho zle(( jako určitě to mnoha psům pomůže,valný většině ,ale na FB je taky skupina (ne teda česká)a tam jsou taky případy teda( mívá to dost podobnej průbeh (nemyslim ted ten tvůj) a končí to blbě,ty lidi litujou,že to dali,často se to objeví po 2. dávce..blbý je,že ti psi jsou prostě logicky starý a tak maj logicky víc problémů interních a tak..a to právě bejvá častej souběh..že když psu nic neni krom poh.aparátu,tak to snese ale jak je něco k tomu,dorazí ho to..za další tam neni info,že by ten pes předtim prošel nějakým vyšetřenim na další případný nemoce..ale už se o tom už začíná mluvit,že to neni úplně hitparáda..sem jako pochopila,že de facto ta firma ty data vlastně teprv sbírá postupně..to máš jako bravecto,tisíce psů nic a některý to zabije..já ho teda nedám určitě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2026 01:15
- Nahlásit
Jo, taky jsem měla za to, v počátcích, že Librela je zázrak, ale..... když jsem četla, čím vším si prošla Fifi........... tak nevím, asi bojím. Braecto vnímám stejně jako Davídková, protože to už prostě z toho psa nevyndám, když je to průser.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2026 08:22
- Nahlásit
jo a nemůže se vůbec přihlásit gerda(( zkouší to od včera asi 100krát a prostě jí to nejde..mě to taky nešlo až pak úplně asi náhodou najednou jo ale nevim proč)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2026 22:13
- Nahlásit
Mne se tu prvne taky prihlaseni nepovedlo, ale dala jsem si poslat novy heslo na emila, klaplo to bez problemu. Tak snad se Gerdicka, jeee, Gerdicka, taky prihlasi.
Hele, ja k Librele nemam moc vic co rict, jak jsem psala. Kdyz to psovi sedne, je to fakt zazrak. Na my velky klinice maji stovky uzivatelu L, nikdo nemel problem, az muj pes, kterej az tak starej nebyl, 8 a kousek. Jop, mel za sebou jiny diagnozy, prusery, ale byl pravidlene sledovanej, rozbory krve a tak, vsechno bylo az prekvapive dobry na chronickyho ledvinare.
Pravdu rict, jestli budu muset nekdy resit par mesicu se psem, aby netrpel kvuli pohybovym a pro L. indikovanym obtizim, pujdu do ni znovu jako s poslednim moznym resenim. Zacnu s nejnizsim moznym davkovanim.
Bravecto jsem nikdy psum nedala, jednou museli mit Simparicu, kdyz chytli asi od jezku naky svine blechy rezistentni. Soucasny psiska obcas striknu arpalitem, pred vychazkou bylinkovym smradem doma pripravenym - ale u nas klistat mezi polema moc neni. Tukam.
Jdu pozrat zase kus melouna, uvareny jsme asi vsici. Tak papanec tapanec.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2026 11:34
- Nahlásit
Fifi
asi se jí to nepovede,včera to zkoušela celej den a pak s e na to vysrala
hele jinak já chodim každej rok cca od 2,5 let(páč měl prdlý vazy v koleni tže operace) na bonharen,nic to nedělá,je to vlastně kyselina hyaluronová,dává se po týdnu jedna injekce do žíly,dávka je bud 5 nebo 6 dávek,cena je teda kolem 4 litrů včetně těch aplikací..jako neni to vyloženě boleststopující ale je to výživa kloubů,já to dávám po debatě s Duchkem místo orálních chonder nebot účinnost je daleko větší než požitím..opakovat se to může nejdřív za půl roku..jinak teda moje zubařka na to chodí s kolenem normálně na ortopedii,prej jí to zabírá super,je to normální metoda a je to to samý akorát že jí to píchaj rovnou do toho kolene..což je u psa možný taky (a nejúčinější) ale musel by bejt přispanej,těžko bude držet aby se nehnul..voptej s e na to..já to mám celý ty leta jako d e facto prevenci..lidi co to dávali už při obtížích hlásili,že to účinek i mělo.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2026 17:27 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Ooo kolena, kolena necht obrati se k dobremu, necht ti bonharen jeste dlouha leta slouzi, ja se nikam na nic ptat nepudu, soucasny psiska jsou zatim v okeji. : ) Vorech dysplatickej s nalomenou panvi se osvaluje pohybem a plovanim. Svoje neposedny plotynky resim s fyzio, takze vlastne zadnej stres.
A to je skoda, ze to Gerdicce nejde.: (
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2026 07:51 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Přežili jste?
I s kolenama?
My si do toho ešče grilovali 🤩
Gerda, Gerda, Gerda do toho!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2026 08:19
- Nahlásit
PetraK já přežila) ale fakt je,že todle je zbytečně moc,ani pes se moc nevenčil,sotva s e táhnul..dneska lepší,hlavně fouká tže cajk
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2026 08:45
- Nahlásit
U nás se ohaři vyvenčej ráno - zatím vždycky šli v pohodě a pak už se povalujou po zahradě, nebo doma. Teď jsme měli ještě návštěvu, takže to museli furt cárat sem a tam........ nejlínější je koťoul, ten už snad ani neloví. 😁
|